FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
78
35%

Ukupno glasova: 225

bordobijelisampion
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijelisampion » 13 mar 2023, 11:28

MortemHz je napisao/la:
13 mar 2023, 10:48
Prijatelj mi sinoć reče kako je Mirzi odbrojano ali ko će ovim našim u upravi znati..
Joj debila i sad dolaze Dženo, Repuh, Obuća? :damn:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 13 mar 2023, 11:29

ZutiFKS je napisao/la:
13 mar 2023, 11:13
Ajla treba ostati, a trebaju nam trener i SD.
:rol: :rol: :rol:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 mar 2023, 11:29

JavierBosnia je napisao/la:
13 mar 2023, 11:28
Povedi nas Senide! :mrgreen: :rol:

slika
gledaj faca ukupno 12 zuba imaju
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 13 mar 2023, 11:30

Dovesti kodru bi bilo idealno. Ionako od ove sezone nema nista a imao bi 10 kola prakticno pripremnih utakmica. Taman da skonta koga ce zadrzati a kome ispisnica. Najljepsi fudbal smo igrali sa njim i sa Calom one sezone 16/17. Prije svega su gospoda na terenu i mimo njega i dosta je bilo raznih trenera koji nas brukaju na oba fronta. Drzim palceve da dodje.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 mar 2023, 11:31

Shategabri je napisao/la:
13 mar 2023, 11:24
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
13 mar 2023, 11:19
13 mar 2023, 10:36

Vidiš i sam, a bio si šta sad, nek radi, pa da vidimo...nema hljeba tu realno.

a iako sam rekao neka Mirze, isto sam napisao da mu je imperativ 10/12 iz cetiri kola. Jer je dobio sve sto je htio, imao produzene pripreme, niko mu se nije mijesao u sportske ideje iako su blago recene retardirane.

A on 4/12 daleko podbacio. I mislim da je imao priliku. 4 utakmice - 3 utakmice bez gola i bez prave sanse. I sto nas je prosralo u Sirokom, gol u 5oj minuti (ne pamtim kad smo ga dali tako rano) pa penal i dobro sudjenje, izostanak po ekipe sirokog + Mobilizacija Hordi!
Više je Široki bio loš nego što smo mi bili dobri.
Pazi, oni znaju koliko nekvalitetnu ekipu imaju i sad idu s onim što imaju.
Taj rani gol ih je omeo u planovima da igraju ono što mogu i da čekaju neku polupriliku, kontru, prekid.
To ne znači da smo mi sad tu nešto razvalili.
Zrinjski nas omlatio. S Veležom sterilno, traljavo. I još ga sebi za kaznu uvališ.
Sa komšilukom mi loši oni još gori. Otprilike tako bilo.
Tako je. zato je jusufbegovic jucer od pocetka utakmice izvlacio vrijeme i naredio im Golmanu da svaku loptu po minut i po ubacuje u igru. Sto duze da nas izbace iz takta. Ljudi uspjeli u nakani i znali su da ce ga uvaljati u onoj situaciji. Velez je znao po sta je dosao i to je odnio. Potpuna pobjeda suparnicke klupe. Ovo je Mirzin treci poraz - sto njemu na dusu ide. Nema nesrece, stative ili neke vadione.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 13 mar 2023, 11:36

13 mar 2023, 11:26
napoleon72 je napisao/la:
13 mar 2023, 11:21
nokee je napisao/la:
13 mar 2023, 11:01

Ja bi volio samo da nam neko hoce objasniti sta je fraer htio sa dovodjenjem Mirze. Sve donekle mogu razumiti ali to nikako. Jel moguce da je toliki idiot pa da sam nije mogao skontati da mu ovaj nista dobro ne moze donijeti.. Od razora medju navijacima do sportskih rezultata.. Sve odluke su iskljucivo njegove u to sam ubjedjen, kakve Ajle kakvi bakraci, pa ona je tu samo marijoneta i da zavrsava operativno sta on zacrta.
Skloni Ajlu, dovedi pravog trenera i eventualno SD i na pola si puta..
Debilizam teski. Mislim da je samo htio da pokaze da je on glavni u klubu i da ne yebe nikog ni 2%. Zbog njegovog egoizma.klub je na najnizim granama u historiji. Nijedan drugi trener ne bi izazvao bojkot, koji je opet izazvao ovu lancanu reakciju, pokrenula se lavina nezadovoljstva. Sad ako neko misli da ce se sve sredit poslije otkaza Mirzi, vara se. Postavljen Mirza - Horde stupile u bojkot - Hajro napustio klub - Mirvic da dokaze da je u pravu pokrenuo instagram stranicu Bordo prijatelji gdje on i Ajla pljuju Horde i Hajru. I sve ovo radi njegovog ega, njegov trener potrajao 4 kola, izgubili smo sve sanse za Evropu, i sad ko god da dodje od ove sezone nema nista.

prije da mislim da je ovdje slijedeca situacija bila. Mirvic slusao slusao, daj trenera, skloni trenera pa redom. Vasoski, sablic, pa se zajebo. Skonto ebote sto ja otjera Sablica covjek bi mozda nesto napravio. I odluci, E sad cu po svom nahodjenju i zajebo se u startu jer ga je mahala preveslala. A vjerujem da je htio samo dobro klubu. Tako i ovaj put vjerujem da ce jos jednom posljedni put poslusati sta navijaci misle i odluci u skladu s tim. Nabavi Mehu kucu na poljinama i udri trening session iza utakmice. Ima li sta sladje? Da ne moramo mi vikati rikati umirati piti tramadole nego ti barem lakse bude kad ih vidis da trce i treniraju poslije lose partije.
Ma vala sumnjam i u njegovu dobrotu ka klubu. Zeli dobro klubu, vratio osobe ranije otjerane radi prodavanja informacija i ugradjivanja u ugovore, zaposlio direktoricu koja ima afera od ranije, trenera koji je svadji sa navijacima i generalno je uzasan trener jer 4 godine ne vodi nikog a i ovo sto je vodio, borio se za opstanak. Pa eto i sto ovaj kaze da mu je Hadzija presutio da Mirzu navijaci ne vole, jbt prvo sto ti izbaci kad ukucas njegovo ime na googleu je slika "cao cao vozdrica" i one izjave od prije 10 godina. Nije Mirvic nimalo glup i naivan, nit njega navijaci maslaju. Frajer sve ovo smisljeno radi, samo iz kojih razloga, to je pitanje...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 13 mar 2023, 11:36

13 mar 2023, 10:19
Po meni bi dvije opcije bile dobre za trenera, al da se reaguje odmah. Prva, dat ekipu Hasancicu. Odlican i moderan trener koji je sa mladjim kategorijama unistavao protivnike. Njegovi igraci se konstantno krecu, trce, otvaraju... Sezona je svakako izgubljena, ovim potezom mozes dobit odlicnog i mladog trenera iz svog pogona, plus ces dobit na mladim igracima, jer on poznaje sve promovisane juniore. Sigurno ce znat naci zicu i Sahinovicu, i obojici Ramica, Alisahu, Traki...

Druga opcija je da se angazuje Baka. Stari vuk, autoritativan i trofejan trener, veliko ime BH i evropskog fudbala. Daj mu ugovor do kraja naredne sezone, ja garantujem da bi covjek napravio rezultat. Ima dvije titule sa Zrinjom, dobre rezultate sa tad prosjecnom reprezentacijom, ima uticaja i na zadnju titulu Hajduka.
Potpuno se slažem za Hasančića i mislim da bi on bio najbolje rješenje trenutno i za preostalih 11 kola. Čovjek imamoderan pristup i radoholičar je.
Baka je umro kao trener za mene onog momenta kad je Barbareza stavio na libera protiv SRJ i za Rahimića tražio novac. To je kockar. Može biti i Boža zvani Pub, ali je i dalje kockar. Kockarima, kao i narkomanima - ne vjeruje se!. Vodio je i željezničar, pa ništa. Odmaknite se malo od tog retrogradnog načina razmišljanja i vraćanja isluženih kadrova Nije penzija bez razloga izmišljena.
Kod Kodre je drugi problem, odnosno sistem koji uspjeva samo u strogo profesionalnoj sredini.
Igrači dobivaju USB sa tačno određenim zadacima, vježbama i ishranom za svakog ponaosob. To je fantastičan sistem za one koji hoće da rade. Međutim, Meho nije policajac da ih ganja van treninga i pazi da li se pridržavaju uputa. On to vidi na treningu. Ako se ne pridržavaju, onda ih kažnjava dodatnim rafom. A budući da su naši alergični na bilo šta što ima veze sa trudom, teško bi to išlo. Kodrin sistem može kod Andreja, Giuliashvilija, Ziljkića, Mulalića, Šerbečića i još možda dva-tri igrača. Ali ako je uslov, kao i do sada, igranje Dalare, svejedno je ko će doći. Kancer perzistira.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 13 mar 2023, 11:37

casual033 je napisao/la:
nokee je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Prijatelj mi sinoć reče kako je Mirzi odbrojano ali ko će ovim našim u upravi znati..
Ja bi volio samo da nam neko hoce objasniti sta je fraer htio sa dovodjenjem Mirze. Sve donekle mogu razumiti ali to nikako. Jel moguce da je toliki idiot pa da sam nije mogao skontati da mu ovaj nista dobro ne moze donijeti.. Od razora medju navijacima do sportskih rezultata.. Sve odluke su iskljucivo njegove u to sam ubjedjen, kakve Ajle kakvi bakraci, pa ona je tu samo marijoneta i da zavrsava operativno sta on zacrta.
Nisam nikakav insider ali sam čuo da je Hadžija bio taj koji je Mirzu predložio Mirviću. Navodno ga je nahvalio u stilu da je to domaći trener, da je djete Sarajeva i da će on najbolje posložiti svlačionicu. Prešutio je to da Mirzu ne vole navijači.

Zbog svega toga je navodno Hadžija i otjeran iz kluba.

Opet kažem nisam insider ali sam dobio info od pouzdanih ljudi iz BH fudbala.
I ja sam čuo sličnu priču, ali ne mogu nešto da povjerujem da neko ko je bio sposoban da napravi i zaradi milione i ima neko ime u tom biznis krugu, dozvoli da ga levate raznorazni papci i ublehe.
Kako možeš reći za sebe da si neki sposoban čovjek kad te Kakanjski papak, Sarajevski klošar i ova nazor straleta levate evo već 2 godine?

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 13 mar 2023, 11:37

casual033 je napisao/la:
nokee je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Nisam nikakav insider ali sam čuo da je Hadžija bio taj koji je Mirzu predložio Mirviću. Navodno ga je nahvalio u stilu da je to domaći trener, da je djete Sarajeva i da će on najbolje posložiti svlačionicu. Prešutio je to da Mirzu ne vole navijači.

Imaju zajedničku prošlost, vjerovatno su mešetarili svojevremeno u Olimpiku

slika

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 13 mar 2023, 11:38

13 mar 2023, 11:31
13 mar 2023, 11:19

a iako sam rekao neka Mirze, isto sam napisao da mu je imperativ 10/12 iz cetiri kola. Jer je dobio sve sto je htio, imao produzene pripreme, niko mu se nije mijesao u sportske ideje iako su blago recene retardirane.

A on 4/12 daleko podbacio. I mislim da je imao priliku. 4 utakmice - 3 utakmice bez gola i bez prave sanse. I sto nas je prosralo u Sirokom, gol u 5oj minuti (ne pamtim kad smo ga dali tako rano) pa penal i dobro sudjenje, izostanak po ekipe sirokog + Mobilizacija Hordi!
Više je Široki bio loš nego što smo mi bili dobri.
Pazi, oni znaju koliko nekvalitetnu ekipu imaju i sad idu s onim što imaju.
Taj rani gol ih je omeo u planovima da igraju ono što mogu i da čekaju neku polupriliku, kontru, prekid.
To ne znači da smo mi sad tu nešto razvalili.
Zrinjski nas omlatio. S Veležom sterilno, traljavo. I još ga sebi za kaznu uvališ.
Sa komšilukom mi loši oni još gori. Otprilike tako bilo.
Tako je. zato je jusufbegovic jucer od pocetka utakmice izvlacio vrijeme i naredio im Golmanu da svaku loptu po minut i po ubacuje u igru. Sto duze da nas izbace iz takta. Ljudi uspjeli u nakani i znali su da ce ga uvaljati u onoj situaciji. Velez je znao po sta je dosao i to je odnio. Potpuna pobjeda suparnicke klupe. Ovo je Mirzin treci poraz - sto njemu na dusu ide. Nema nesrece, stative ili neke vadione.
Zna čovjek šta ima, koji su izostanci.
Mi tu izgovora nemamo. Dva tima imamo, al kakve koristi.
Koševo Zapad

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 mar 2023, 11:39

Znal se gdje smo domacini za vikend. Sta nam savez uradi majko moja draga...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 mar 2023, 11:42

13 mar 2023, 11:36
13 mar 2023, 11:26

Debilizam teski. Mislim da je samo htio da pokaze da je on glavni u klubu i da ne yebe nikog ni 2%. Zbog njegovog egoizma.klub je na najnizim granama u historiji. Nijedan drugi trener ne bi izazvao bojkot, koji je opet izazvao ovu lancanu reakciju, pokrenula se lavina nezadovoljstva. Sad ako neko misli da ce se sve sredit poslije otkaza Mirzi, vara se. Postavljen Mirza - Horde stupile u bojkot - Hajro napustio klub - Mirvic da dokaze da je u pravu pokrenuo instagram stranicu Bordo prijatelji gdje on i Ajla pljuju Horde i Hajru. I sve ovo radi njegovog ega, njegov trener potrajao 4 kola, izgubili smo sve sanse za Evropu, i sad ko god da dodje od ove sezone nema nista.

prije da mislim da je ovdje slijedeca situacija bila. Mirvic slusao slusao, daj trenera, skloni trenera pa redom. Vasoski, sablic, pa se zajebo. Skonto ebote sto ja otjera Sablica covjek bi mozda nesto napravio. I odluci, E sad cu po svom nahodjenju i zajebo se u startu jer ga je mahala preveslala. A vjerujem da je htio samo dobro klubu. Tako i ovaj put vjerujem da ce jos jednom posljedni put poslusati sta navijaci misle i odluci u skladu s tim. Nabavi Mehu kucu na poljinama i udri trening session iza utakmice. Ima li sta sladje? Da ne moramo mi vikati rikati umirati piti tramadole nego ti barem lakse bude kad ih vidis da trce i treniraju poslije lose partije.
Ma vala sumnjam i u njegovu dobrotu ka klubu. Zeli dobro klubu, vratio osobe ranije otjerane radi prodavanja informacija i ugradjivanja u ugovore, zaposlio direktoricu koja ima afera od ranije, trenera koji je svadji sa navijacima i generalno je uzasan trener jer 4 godine ne vodi nikog a i ovo sto je vodio, borio se za opstanak. Pa eto i sto ovaj kaze da mu je Hadzija presutio da Mirzu navijaci ne vole, jbt prvo sto ti izbaci kad ukucas njegovo ime na googleu je slika "cao cao vozdrica" i one izjave od prije 10 godina. Nije Mirvic nimalo glup i naivan, nit njega navijaci maslaju. Frajer sve ovo smisljeno radi, samo iz kojih razloga, to je pitanje...

znas sto ne mogu da prihvatim tvoju verziju. Jer je to ona najcrnja varijanta. Zato ne mogu i ne smijem, halali. I dalje vjerujem da je covjek pitar, zaradio pare u sistemu preko bare i dosao u Bosnu da proba. Realno ja bi sto uradio. Prije uzeti nas neki klub nego ulagati ko Tan u Cardiff koji nikad nece biti ni blizu top 5 u engleskoj da sad uvale bilion u njega.

Sad ne kazem da je Mirvic idiot - ali nije isto citav zivot ovdje odrastati. Jednostavno su ga pogresno nasavjetovali, mozda covjek se "drcnuo" nakon slusanja sve i svakoga. A i on je bio jucer na stadionu - sve je vidio iz prilozenog. Ako njega dusa ne zaboli u sta si pare ulozio. Isto da kupis Q7 i odes je probati na autouputu a ona ne moze ici preko 80 na sat. Zacepljena sva, a ti dao 30.000 Maraka. Pa stanes na zaustavnoj i isplaces se sebi koji si moron.
- 1 9 4 6 -

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 13 mar 2023, 11:45

nokee je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ne mislim ni ja stvarno da mozemo bilo sta napraviti od ove sezone, ali moze se iskoristiti ostatak tekuce sezone da se neke stvari posloze za narednu. Prva je da se poslozi sportska strana sa normalnim trenerom tipa Kodre, bar za pocetak. Da se zaokruzi citava prica mora se maknuti i Ajla i vec si dobio dobru pricu za ljeto.
Pogledas jednu Rijeku i sta samo promjena trenera uradi od ekipe, atmosfere itd itd.. Situacija kod njih je bila manje vise kao kod nas, fulaju citavu sezonu ali evo sad su pogodili ocito.

Amco46
Kontakt:

Post Postao/la Amco46 » 13 mar 2023, 11:48

FCUM je napisao/la:
13 mar 2023, 11:47
Amco46 je napisao/la:
13 mar 2023, 11:41
slika

Ljudi dragi jel realno sta ovi objavljuju ko vodi ovo sranje od stranice?
prijavljujte ovu stranicu
Ovakvi su jucer aplaudirali nasem influenseru..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2023, 11:49

casual033 je napisao/la:
nokee je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Pa logično, ni Ajla ni Ismir nisu čuli za njega. Nema ko drugi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 13 mar 2023, 11:51

Hajde svi prijavite ovu stranicu kakve gluposti pisu
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 mar 2023, 11:52

I ne zelim da mi trener voljenog kluba bude onaj koji kad pobijedi ide pred kamere da likuje, a kad izgubi pobjegne ko zadnja lovacka kuja glavom bez obzira. To gospodina nije srelo.

Takve gospodine mirza Sarajevo ne pravi
- 1 9 4 6 -

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 13 mar 2023, 11:54

Lucas je napisao/la:
13 mar 2023, 11:37
casual033 je napisao/la:
nokee je napisao/la:

Imaju zajedničku prošlost, vjerovatno su mešetarili svojevremeno u Olimpiku

slika
Dva drugara dobra stara

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 13 mar 2023, 11:55

casual033 je napisao/la:
nokee je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Glupost iskreno. Ok, moguce da je predlozio ali da se on (Ismir) licno ne informise o proslom radu i historiji Mirze, evo ne znam. Da budem iskren i ja sam prije pomisljao da mozda nije znao za te neke stvari ali ne mislim da je to moguce. S druge strane ako uzmemo pretpostavku da nije to znao, na osnovu kojih trenerskih rezultata i uspjeha ga je doveo...?
Al ok, nek si podjelio info.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 13 mar 2023, 11:56

Debili ne kontaju, nije problem istrpiti nekoga, problem je istrpiti Mirzu jer je nesposobna ubleha. Dajte Kodru istrpiti ću ga makar iz lige ispali. Kodru kad trpiš znaš da će da uspostavi evropski sistem u klubu i da ako sebi napravi ekipu po želji niko ga ne može zaustaviti ovdje, evo i Hasančića da trpiš bar se čovjek trudi, mlad je i znaš da će naučiti nešto jer ima želju da radi i napreduje. Ovog debila ni žena kući ne trpi, što je najgore frajer je znao da će dijete svoje uništiti ako sjedne na klupu, al kad nosina traži hrane i svoje gazi.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, ErosViverosViv, nedimmmm1337, SamoDaKazeem i 64 gosta.