FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakvog golmana ima TSC, 19 god, Ilić
da bi kako njega dovesti, a ne placati nekakve Renane i Keyremehe... U njega se isplati investirati !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
@Pantelija koji je onda razlog da dosadašnji( od nedavno bivši) član UO govori da je Cioffi ubleha koja je radila u štetu akademije? Ozbiljno pitam, apsolutno vjerujem u napisano, ali mi itekako “agresivno” zvuči šta je sve čovjek naveo za Mattea.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Vise nema pravo da igra za nas tako da se vjerovatno oprostio sto se tice repre. fudbala. Odigrao je bar neke tekme bar za nase mlade.cookiech je napisao/la: ↑17 mar 2023, 15:11BegovicRamiz je napisao/la: ↑17 mar 2023, 14:53mozda jest prirodni srbin al je zato i prirodni glupanSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑17 mar 2023, 14:12
Nek je on guzicom zatvorio vrata da postane nas prvi golman![]()
Pogrijesio jeste, ali nema potrebe da se pljuje momak

Jao Vladane al ti ga metnuše!
Zasto ne bi imao pravo? Sve dok ne odigra bar sekundu, u tekmi za bodove, ima pravo promjeniti misljenje. Tako je bar prije bilo ne znam jel se nesto promjeniloSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑17 mar 2023, 15:33Vise nema pravo da igra za nas tako da se vjerovatno oprostio sto se tice repre. fudbala. Odigrao je bar neke tekme bar za nase mlade.Kako te navede menadzer ko bekana da unistis sebi karijeru, opet se nadam da ce imat dobru klupsku karijeru.
Sve mi znamo.
Znas sta je ovako simptomatično i karakteristično za nas? To da smo "generali poslije bitke". Niko usyvari pojma nema. Dovedemo eh dovedemo, podvali nam neko Ješića, Ciofija, sad Ajlu... citqvu jednu paletu i galeriju likova a mi prvo svršavamo a ono mooda po bubrege. I kad ih nabijemo na nogu redovno smo svi pametni "e jesqm li rek'o da je ubleha!"GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 mar 2023, 15:32@Pantelija koji je onda razlog da dosadašnji( od nedavno bivši) član UO govori da je Cioffi ubleha koja je radila u štetu akademije? Ozbiljno pitam, apsolutno vjerujem u napisano, ali mi itekako “agresivno” zvuči šta je sve čovjek naveo za Mattea.
Zato sto on nije bio dobar sa sabrinom. Cioffiju je sabrina bila nadredjena po hijerarhiji a njoj bi trebao biti UO.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 mar 2023, 15:32@Pantelija koji je onda razlog da dosadašnji( od nedavno bivši) član UO govori da je Cioffi ubleha koja je radila u štetu akademije? Ozbiljno pitam, apsolutno vjerujem u napisano, ali mi itekako “agresivno” zvuči šta je sve čovjek naveo za Mattea.
Sva odbojnost prema Cioffiju je bila zbog ukidanja skole fudbala, ponajvise. On nije bio svjestan dovoljno situacije oko te price, jer nije odavde, ali je itekako upucen bio kako se radilo u toj skoli fudbala i to je bilo ponizanje za ima FK Sarajevo. To znaju i budale. Mislim da je trebalo samo reaorganizaciju napraviti ali kako kada su ubeleh davale trenerima , uposlenicima, ugovore ZA STALNO? Kako da ti natjeras da se neko posveti svom poslu kada ima ugovor za stalno, zakon iza sebe i zakonski mu dovoljno da se pojavi na treningu...
I tu je pocelo neslaganje Hajre i Matea, ali treba reci da je Hajro PRAVNIK a ne fudbaler i fudbalski radnik, i da garantujem da sto se tice te priceoko njegove strucnosti hajro nije 1% u pravu a dokaz toga je dolazak borojevica pa sad dogana koji mu OCIGLEDNO nisu ni do koljena. A obojicu ja hajro podrzao, posebno borojevica. Tako da ti je to ta otprilike prica gdje je sve negativno oko skole fudbala, kojju kao sto vidimo "nisu vratili" jer su skontali, kao i Matteo da je nerentabilna, neisplativa dok ne budemo imali uslove za istu.
Covjek je za 6 mjeseci rada napravio mnogo toga, uveo da djeca imaju samo dan poslije utakmice odmor, a sad djeca imaju dva dana odmora i utakmicu, dakle, 4 treninga sedmicno... hajde mi nadjite ko je to postao fudbaler sa 4 treninga sedmicno?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sablić u početku skresan.
Za Mattea je najveća šteta. Da je nastavio raditi, hladno bi nas uveo u ozbiljan europski krug klubova koji proizovde mlade igrače. No, prozvan kao ubleha jer je krenuo uvoditi red, rad i disciplinu, kao i Kodro i Sablić.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Imaš samo jednom pravo da mijenjaš sportsko državljanstvocookiech je napisao/la: ↑17 mar 2023, 15:45Zasto ne bi imao pravo? Sve dok ne odigra bar sekundu, u tekmi za bodove, ima pravo promjeniti misljenje. Tako je bar prije bilo ne znam jel se nesto promjeniloSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑17 mar 2023, 15:33Vise nema pravo da igra za nas tako da se vjerovatno oprostio sto se tice repre. fudbala. Odigrao je bar neke tekme bar za nase mlade.Kako te navede menadzer ko bekana da unistis sebi karijeru, opet se nadam da ce imat dobru klupsku karijeru.
Tako je, a tamam doslo vrijeme da nam se negdje vrati i covjeku dati otkaz.Lucas je napisao/la: ↑17 mar 2023, 13:25Dušmani su i Obuču mogli ostaviti. Bez obzira na poraze od Slobode i Leotara, vidjela se njegova jasna ideja i sistem, odlično smo funkcionisali na tim mečevima, ali nismo imali srece, a posebno me fascinirala formacija sa Musom na lijevom beku i Avramovskim na zadnjem veznom.
Jedini koji je otjeran sa razlogom je onaj italijan Ciofi,dosao i poceo glumiti kao da dolazi iz ayaxa,ma mrs ,nama treba nekjo ko poznaje ovaj fudbal ovdje,kakva ubleha,strasno
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Jelde, sta smo osvojili pod tim najboljim fudbalom?Pitar6785 je napisao/la: ↑17 mar 2023, 13:50Kodro kad je bio trener, igrali smo najbolji fudbal od rata pa ovamo. Kad je otisao od nas nasao je poso vrlo brzo u svicarskoj drugoj ligi i bio tamo zadnjih 6 mjeseci je bez kluba..
Dovest kodru dat mu ugovor na duzi period hz pitarima prekratit da se nece kodro tjerat taman ispali iz lige
U maniru zdravka mamica ako treba..
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
O, itekako ima.cookiech je napisao/la: ↑17 mar 2023, 15:11BegovicRamiz je napisao/la: ↑17 mar 2023, 14:53mozda jest prirodni srbin al je zato i prirodni glupanSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑17 mar 2023, 14:12
Nek je on guzicom zatvorio vrata da postane nas prvi golman![]()
Pogrijesio jeste, ali nema potrebe da se pljuje momak
BŽKŠ
BŽKŠ
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pa nismo ni stigli osvojitiJVVVST je napisao/la: ↑17 mar 2023, 16:36Jelde, sta smo osvojili pod tim najboljim fudbalom?Pitar6785 je napisao/la: ↑17 mar 2023, 13:50Kodro kad je bio trener, igrali smo najbolji fudbal od rata pa ovamo. Kad je otisao od nas nasao je poso vrlo brzo u svicarskoj drugoj ligi i bio tamo zadnjih 6 mjeseci je bez kluba..
Dovest kodru dat mu ugovor na duzi period hz pitarima prekratit da se nece kodro tjerat taman ispali iz lige

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kodro je preveliki gospodin da bi došao na klupu Sarajeva, nije lud da ga ponižavaju. Jednom se opekao neće više nikada.
Ja neću da gledam najljepši fudbal! Hoću da gledam najefikasniji fudbal. Ako mi je do ljepote, gledaću Naomi Kempbel i Gigi Hadid.
O Vladanu ne treba trošiti riječi, uradio je šta je u radio i izabrao je koga je izabrao. Samo mi nije jasno koga i šta je to izdao?!? Je l' ovog Đurića što nema minute profesionalnog fudbala, a dobiva poziv u U21? Nicka Salihamidžića koji nema nastupa u zadnjih godinu dana? Fadila Novalića koji je obećao bazen Lani Pudar? Bakira Izetbegovića koji je lagao o reviziji tužbe? Navijače i pojedine forumaše koji psuju djecu igračima, koriste izraze kao što su vlah, balija, genocidaš, četo? Koji sa takvim sistemom vrijednosti daju sebi za pravo govoriti ko je dobar i pošten? Dodika koji umjesto o ekonomiji i propaloj privredi priča o secesiji? Bogami, meščini, da nije on izdajica nego da su njega izdali. Ali, eto... valjda bolje znaju ovi što psuju mrtve matere.
O Vladanu ne treba trošiti riječi, uradio je šta je u radio i izabrao je koga je izabrao. Samo mi nije jasno koga i šta je to izdao?!? Je l' ovog Đurića što nema minute profesionalnog fudbala, a dobiva poziv u U21? Nicka Salihamidžića koji nema nastupa u zadnjih godinu dana? Fadila Novalića koji je obećao bazen Lani Pudar? Bakira Izetbegovića koji je lagao o reviziji tužbe? Navijače i pojedine forumaše koji psuju djecu igračima, koriste izraze kao što su vlah, balija, genocidaš, četo? Koji sa takvim sistemom vrijednosti daju sebi za pravo govoriti ko je dobar i pošten? Dodika koji umjesto o ekonomiji i propaloj privredi priča o secesiji? Bogami, meščini, da nije on izdajica nego da su njega izdali. Ali, eto... valjda bolje znaju ovi što psuju mrtve matere.
Ko je njega izdao? Kako ga je izdao? Cime? Sto ga nisu pozvali pred kraj ciklusa jer je trebao igrat od sljedeceg? Ne kenjaj. Lik je izdajnik, cetnik, ne zaigrao nigdje nikad vise.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑17 mar 2023, 17:17Ja neću da gledam najljepši fudbal! Hoću da gledam najefikasniji fudbal. Ako mi je do ljepote, gledaću Naomi Kempbel i Gigi Hadid.
BŽKŠ
BŽKŠ
Ma ovaj ce nekako dobiti Posusje, i ostaje lagano. Mozda cak uveže nesto u ovom laksem rasporedu, i neces ga se "kutarisati" do kraja sezone. Mozda bi otisao ako bude kiks protiv Posusja, mada me vjerujem da ce nam Posusje otkinuti bodove, mozda prije Sloboda, tako da...
- JavierBosnia
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
tako je. Kad se Ibro, mogu reci ismijao, sta sada kazemo za ovaj potez?
- 1 9 4 6 -
- napoleon72
- Kontakt:
Inace liga se moze osvojit za 17 utakmica? Tvoj Husref (kazem tvoj jer ga hvalis cesto na forumu) je u sezoni 17/18 vodio ekipu na 25+ utakmica, ispao u prvoj rundi kupa, izgubio dva derbija i zavrsio treci na osnovu gol razlike. Ostavljen i naredne sezone pa osvojio duplu krunu. Ako cemo nakon 17 utakmica tjerat svakog ko nema skor barem 15-2-0, jbg onda. Kodro nije dobio nijedne ljetne pripreme, da u sezonu udje od nule i sprema ekipu po sebi, da prekrizi one koji mu ne trebaju a dovede sebi sta mu treba. Cuj, nije osvojio nista u 17 utakmica, zato je zasluzio otkaz. Strasno.JVVVST je napisao/la: ↑17 mar 2023, 16:36Jelde, sta smo osvojili pod tim najboljim fudbalom?Pitar6785 je napisao/la: ↑17 mar 2023, 13:50Kodro kad je bio trener, igrali smo najbolji fudbal od rata pa ovamo. Kad je otisao od nas nasao je poso vrlo brzo u svicarskoj drugoj ligi i bio tamo zadnjih 6 mjeseci je bez kluba..
Zadnja izmjena: napoleon72, dana/u 17 mar 2023, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mosarajvosa83, muhamedhulk i 13 gostiju.