Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nema to veze sa skolom nikakve,prije rata se znalo ko je ljakse i papak da je zavrsio 10 fakulteta.
pa normalno, dodje seljak iz zivinica i nek zavrsi 3 fakulteta ,opet je papak.
A eto... malo karikiram. Pretjerao ne pretjerao mene je Ikić skroz razočarao, očekivao sam da ima u sebi mnogo više od ovog što je pokazao, jer je u Širokom dobar bio. Dečko ima ozbiljnih problema sa osnovama fudbala, prijem lopte, dodavanje. O driblingu da ne pričam, igraš krilnu poziciju a nisi u životu nikoga prešao 1 na 1... i šta me još kod njega nervira je ono mlataranje rukama i konstantno ulaženje u svađe i sa našim i sa protivničkim igračima. Vazda lik na ivici kartona, unosi nemir i nervozu.napoleon72 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 00:57Malo je pretjerano to "antitalenat" za covjeka koji nam je ipak bio najbolji strijelac u prvom dijelu sezone, i koji ima dvije i po solidne sezone u Premijer ligi. Slazem se da je Guliashvili bolji od njega, al Kyeremeh sigurno nije, taj lik izgleda kao drugi Rashid. Ne znam na osnovu cega se i doveo a kamoli ostavio u rosteru, u karijeri ima dvije okej sezone u poluamaterskoj litvanskoj ligi, statisticki slicne Ikicevim ovdje (i to igrajuci za daleko najjacu ekipu tamo), a bio je u Srbiji gdje nije uradio apsolutno nista. Ikic bi u rotaciji mogao nesta i donijet i uradit, a dok se ovaj navikne na ligu...bodi123 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 00:21Ikić dar mar ni u pjetlićima pravit ne može, Taj lik u životu nikad nikog predriblo nije, antitalenat teški, ali zabio par nekakvih golova sa distance pa se ovdje pravi Robben od njegaElCartel11 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 20:45Ikic je Tito za sva naša krila osim Ziljkica. On i Ziljkic bi sad pravili darmar po stranama, da ga kuravela nije otjerala.
Ikic - Guliashvili - Ziljkic
Renan/Hamza
Vjerovatno najbrža napadacka četvorka u ligi![]()
![]()
Gulaš je baš dosta bolji igrač, tehnički i fudbalskom inteligencijom pogotovo, imamo sad vrhunska krila. Napadačka linija sa Avramovskim kao desetkom i Hamzom u formi na devet ima baš veliki potencijal, al nikako da dočekamo Makedonca...
Tuga je što mi imamo jednog od najgorih trenera, a to što prosjaci imaju najgoreg trenera, to je pozitivna stvarnapoleon72 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 05:02Jarane od 12 ekipa u ovoj jadnoj ligi, mi i Zeljo imamo najgore trenere. Eto u najboljem slucaju medju 3-4 najgora. Tuga.
milsim da je vlasnik robne kuce u Tuzli naš veliki navijac i da je iz Zivinica ,ne propušta utakmice Sarajeva
Kada neko ne zeli Kodru i Cacica a Mirza im na klupi
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, laznokrilo i 45 gostiju.