FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- siroliver69
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tuga...postali smo mali, razjedinjeni i nebitni. Kyrcite se Pitari, HZ i sitna buranijo, zajedno sa mnom ali mi smo postali bijeda u bosanskom fudbalu. Igraju se svi s nama, smiju nam se. Ova lakrdija od priznatog gola to zorno pokazuje.
Pa mi nemamo snage ovog jada s klupe otjerati a ne nesto drugo. Konačno sam veceras poražen. Baš poražen. Nema više FKS.
Pa mi nemamo snage ovog jada s klupe otjerati a ne nesto drugo. Konačno sam veceras poražen. Baš poražen. Nema više FKS.
- Shategabri
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Još na Lejletul-Bedr.
- feniksptica
- Kontakt:
I sta sad, kaznjen 100% a i gotov isto toliko sansi da bude skinut s liste a nama to nista ne znaci.
Da hoce ic Mirza barem sta lijepo da imam cut.
Mada odlazak Mirze nece nista promijeniti...ko sto kaze nije se sam postavio.
Da hoce ic Mirza barem sta lijepo da imam cut.
Mada odlazak Mirze nece nista promijeniti...ko sto kaze nije se sam postavio.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- skullcrusher
- Kontakt:
E cuj nisu ga navijaci postavili PA JEL SE IGRA ZBOG USRANOG MIRVICA FUDBAL ILI ZBOG NAVIJACA
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Zar može 4 sudija da promjeni odluku. Ovo je teski kriminal. Mrzim mirzu iz dna duše ali ne psujete ga vwceras. Ovo je najveća ikad kradja . A mi pitari majke Mirzi psujemo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sloga 1 gol u zadnjih 6 utakmica ( kad su izgubili 4:1 od Željeznicara)
- feniksptica
- Kontakt:
Da smo u EPL pa da kazes ima smisla vrte se velike pare boli ih za navijace..dobit je bitna. Al ovdje ulagat u nas je cist mazohizam pa bi glas navijaca trebao odigrat vaznu ulogu..skullcrusher je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:50E cuj nisu ga navijaci postavili PA JEL SE IGRA ZBOG USRANOG MIRVICA FUDBAL ILI ZBOG NAVIJACA
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Osttribine
- Kontakt:
Sto posto, kao i ovaj crnogorski djilkoš Martinović, imao je danas par kikseva, ali tu je on da se malo pokoška jer valjda je ona ponosna do neba, pop.išam im se po glavama, prvom Mirviću pa njima ostalim za sve ovo u ovoj sezoni. U Evropu i ne trebamo ici, sa ovim izgorenog glasa i njegovim lelemudanom da nas neko siluje sa 5,6,7 golova u mreži, neka hvala.feniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:56Kad se sve sabere i oduzme moram rec Besim me razočarao pravo.
-
- Kontakt:
Ovo je u fazonu kao da otvoriš restoran i kažeš boli me neka stvar šta ljudi žele, ja ću prodavati šta mi se prodaje. U minusu si, gubiš pare, ali nećeš da mijenjaš jelovnik.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Sada prošlo jeeee
Nema evropeee
Ale Ale
Nema evropeee
Ale Ale
Imamo li sansi za evropu? Kakve su racunice? #MocartSport 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Kockoglavi
- Kontakt:
SMRADU ODLAZI
-
- Kontakt:
Ovaj pomocnik u drugom poluvremenu 4 ofsajda na ivici mozda neki nije ni bio hladno dizao kazem starom oko 70 min ovaj ce nas izuti veceras i tako i bi.
Zamišljam zvezda - surdulice ili Hajduk - Rudes da im poništi ovakav gol u 96 minuti to jednostavno nije moguce. Gledao bezbroj utakmica gdje Zvezdi, Hajduku, dinamu, Partizanu protiv manji protivnika hladno sviraju penale, faule, golove iz ofsajda itd. Nama otimaju i regularne golove.
Zamišljam zvezda - surdulice ili Hajduk - Rudes da im poništi ovakav gol u 96 minuti to jednostavno nije moguce. Gledao bezbroj utakmica gdje Zvezdi, Hajduku, dinamu, Partizanu protiv manji protivnika hladno sviraju penale, faule, golove iz ofsajda itd. Nama otimaju i regularne golove.
Jasno je drug da se radi na uništavanju našeg fudbala.bordobijeli je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:04Dokle je došlo da Sloga, Leotar, Borac imaju bolji status i respekt sudija od Sarajeva, zeljeznicara, veleza, Slobode. Meni je nevjerovatno da se ovako sudi Sarajevu. Sad na stranu problemi, promašaji, igra, Dal, Mirza
Meni je nevjerovatno da bosnjo sve ovo nijemo posmatra, da je bosnjo potkupljiv i šuti i nije ga briga sto se Vico piša po nama.
OTICI CES NARKOMANE, VJERUJ DA CES OTIC
- NisamInSajder
- Kontakt:
Smiješno je na koji način je poništen gol. I da je fakat faul ili ofsajd šta su već svirali, ne bi mogli vidjeti bez Vara.
Još smiješnije i sramotnije jeste da Sarajevo koje za mjesec dana potroši na plate koliko Sloga Doboj za godinu dana, se čupa u 96.minuti. Da stvari budu gore toj Slogi je trener jedan od najgorih trenera, Vlado kladionica Jagodić.
Još smiješnije i sramotnije jeste da Sarajevo koje za mjesec dana potroši na plate koliko Sloga Doboj za godinu dana, se čupa u 96.minuti. Da stvari budu gore toj Slogi je trener jedan od najgorih trenera, Vlado kladionica Jagodić.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- skullcrusher
- Kontakt:
Ja sta nam rade ja sta nam rade bruka i sramota, veca je bruka kako nas javno jebu direktorica i ovaj narkoman nego ovi rezultati... ovo je pljuvanje u lice svakom navijacu Sarajeva
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Trenutno korisnika/ca: budzak, Burberry46, hajroooooo, Haksss, johntravolta123, makron, nedimmmm1337, NeSamSafetee, PapakIzSa, perodeformero, Pitaristok, Posejdon, Proximic, riki46, samirr, ŠTA_JE i 158 gostiju.