Ma vala pada u vodu sve to i njegovo očigledno neznanje i miješanje sastava i sudije kad ti igrači fulaju ono što su fulali.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 03:43Najveci krivac za ovu lakrdiju je onaj ker na klupi. Nadao sam se, da se ovdje zajebavaju u vezi sastava ali Bgm nisu. Koji ba yebeni Avdija, Avram u sredini gdje mu to uopste nije pozicija, pa Kyeremeh u prednosti nad Gulashem itd?
Lik izmjesao sastav isto ko da smo mi vec uigrani, a ne da je ekipa nova od zime. Lik sam izjavi, da je ekipa nova i da se jos uigravamo, ali kako ces je uigrati kad nemas jasnih prvih 11 ni nakon 2 mjeseca?
A druga stvar je ovi kerovi od sudija mater im yebem. Pratim fudbal vec dugo ali da je neko ovako ponistio gol nisam jos nigdje. Bilo je par primjera gdje fol igrač malo dirne golmana i sudija odmah svira faul. Bude smjesno, ali jbg sudija ima izgovor da je bio kontakt. No u ovoj situaciji kontakta uopste nije bilo, cak je i priznao gol, da bi ga na kraju ponistio.
Samo me zanima sta je naveo kao razlog. Ako je faul nad golmanom onda je utakmica definitivno neregularna.
Ali taman i da prizna ker, da je pogrijesio (namjerno ili ne isti nam qrac) utakmica se nece ponoviti niti cemo mi dobiti sa 2:1 utakmicu. Nigdje u svijetu se utakmica nije ponovila zbog sudijskih gresaka pa nece ni ovdje.
Ali ovo nesmije proci tek tako. Ovo je u rangu onih smjesnih videa iz Afrike gdje sudija dosudi neku glupost pa ga na kraju ganja cijeli stadion. Odron.
I da ne zaboravim. Sa ovim kiksom Evropa definitivno izgubita.
Guliashvili, Kyeremeh i Oliveira su promašili čiste golove i tu se sva priča oko utakmice završava, da su zabili to na prazne golove ne može te zaklati sudija ovako nikad.
Samo mi nije jasno na kakvim mrvama naši bekovi hodaju pa evo 15 godina nemamo beka koji zna da centrira a da nije po zemlji, Avdija igra lopte 30 godina i centrira je na Džananovića.