FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

pitara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitara » 08 apr 2023, 04:11

ElCartel11 je napisao/la:
08 apr 2023, 03:43
Najveci krivac za ovu lakrdiju je onaj ker na klupi. Nadao sam se, da se ovdje zajebavaju u vezi sastava ali Bgm nisu. Koji ba yebeni Avdija, Avram u sredini gdje mu to uopste nije pozicija, pa Kyeremeh u prednosti nad Gulashem itd?
Lik izmjesao sastav isto ko da smo mi vec uigrani, a ne da je ekipa nova od zime. Lik sam izjavi, da je ekipa nova i da se jos uigravamo, ali kako ces je uigrati kad nemas jasnih prvih 11 ni nakon 2 mjeseca?

A druga stvar je ovi kerovi od sudija mater im yebem. Pratim fudbal vec dugo ali da je neko ovako ponistio gol nisam jos nigdje. Bilo je par primjera gdje fol igrač malo dirne golmana i sudija odmah svira faul. Bude smjesno, ali jbg sudija ima izgovor da je bio kontakt. No u ovoj situaciji kontakta uopste nije bilo, cak je i priznao gol, da bi ga na kraju ponistio.
Samo me zanima sta je naveo kao razlog. Ako je faul nad golmanom onda je utakmica definitivno neregularna.
Ali taman i da prizna ker, da je pogrijesio (namjerno ili ne isti nam qrac) utakmica se nece ponoviti niti cemo mi dobiti sa 2:1 utakmicu. Nigdje u svijetu se utakmica nije ponovila zbog sudijskih gresaka pa nece ni ovdje.

Ali ovo nesmije proci tek tako. Ovo je u rangu onih smjesnih videa iz Afrike gdje sudija dosudi neku glupost pa ga na kraju ganja cijeli stadion. Odron.

I da ne zaboravim. Sa ovim kiksom Evropa definitivno izgubita.
Ma vala pada u vodu sve to i njegovo očigledno neznanje i miješanje sastava i sudije kad ti igrači fulaju ono što su fulali.
Guliashvili, Kyeremeh i Oliveira su promašili čiste golove i tu se sva priča oko utakmice završava, da su zabili to na prazne golove ne može te zaklati sudija ovako nikad.
Samo mi nije jasno na kakvim mrvama naši bekovi hodaju pa evo 15 godina nemamo beka koji zna da centrira a da nije po zemlji, Avdija igra lopte 30 godina i centrira je na Džananovića.

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 08 apr 2023, 04:13

Mirvic čeka da izgubimo bitku za Evropu i onda promuklog da zamjeni. Namjerno nas uništava.
Odlazite!!!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 apr 2023, 04:23

Ne branim Mirzu ali nije vrijeme sada mijenjati trenera, nije Mirza bio sinoć direktni krivac za kiks a naročito to nema veze sa Mirvićem. Nije prije Mirza bio trener pa su se ziceri fulali, ni prvi ni zadnji put. Problem je što nas nekoliko sezona kradu a to se prije nije dešavalo u ovolikoj mjeri, međutim to nije navijačima problem jer je trener j.beni Mirza.

Uinatsvima
Kontakt:

Post Postao/la Uinatsvima » 08 apr 2023, 04:26

Kolike su sanse da i nas kao i kone ujutro dočeka informacija da je Mirza bivši
NO FEAR

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 08 apr 2023, 04:29

Postoje objektuvbi razlozi pa je pogodak ponisten !
#PonosnaDoNeba
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 08 apr 2023, 04:31

fks74 je napisao/la:
08 apr 2023, 04:23
Ne branim Mirzu ali nije vrijeme sada mijenjati trenera, nije Mirza bio sinoć direktni krivac za kiks a naročito to nema veze sa Mirvićem. Nije prije Mirza bio trener pa su se ziceri fulali, ni prvi ni zadnji put. Problem je što nas nekoliko sezona kradu a to se prije nije dešavalo u ovolikoj mjeri, međutim to nije navijačima problem jer je trener j.beni Mirza.
Jeste pokrali su nas i protiv Veleža i na derbiju i protiv Zrinjskog. Pa malo unazad par mjeseci pokrali su nas i protiv Slobode u Banovićima i protiv Leotara dole itd itd.

To je pet utakmica što mi je palo napamet ovako na prvu, gdje smo imali perfektno suđenje bez greške, a ne da nismo pobjedili nego nismo na gol pogledali. Imamo 1 bod od 15 mogućih.

Treba se pomirit sa činjenicom da smo preloši ovu sezonu, previše negative oko kluba kojoj je najviše doprinosa dao Ismir lično, previše oscilacija u igri, previše promašenih zicera u nekim utakmicama (Sloboda, Široki i Sloga), i tek na kraju loše suđenje koje je uticalo na rezultat ponekad. Sezona je izgubljena odavno

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 08 apr 2023, 04:42

Ako Bog da uskoro niti jedan trenutni uposlenik nece ostati u kolektivu
Problem jeste mirza ali nista manji problem nisu anele ayle hene ismiri
Treba nam totalni remont administracije
Ramazanska poruka mirzi kidnapovaliti ti ih svaki dan keru raspali
Do smrti odani!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 08 apr 2023, 04:49

fks74 je napisao/la:
Direktni je krivac zbog sastava kojeg je bez ikakvog valjanog razloga istumbao u odnosu na onaj koji je počeo u Tuzli (da smo recimo u utorak igrali polufinale kupa, donekle bi razumio).Naravno,na pressu ga niko nije pitao zašto je to uradio. Da je Jakirovic stalno rotirao, ne bi Zrinjski nikada imao onolike nizove pobeda.Ovo nam je u zadnje dvije godine ko zna koji bezvezni i nepotrebni kiks, uzrokovan izmišljanjem tople vode i tumbanjem sastava.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 apr 2023, 04:56

I dalje ne mogu da vjerujem da nam je covjek ponistio regularan gol. Meni Mirza najmanji problem, zasto??
Zato sto mi mjenjamo trenere svaka 3-4 mjeseca tako ne vidkm da je Mirza nesto veliki problem, problemi su veci. Kako da Zrinjski ima uvijek dobre trenere Rendulić, Sliškovic, Vinko, Jakirevic, Musa itd zato sto su uredjeni kao klub i drugacije organizacija, atmosfera imaju sve sto mi nemamo tako je isto i s igracima njima svi valjaju nama niko ne valja.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 08 apr 2023, 05:16, ukupno mijenjano 1 put.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 apr 2023, 05:00

Ma samo da nam Mirvah ne ode. Valja onda gledat FKS kako sedmo zavrsava i ne igra Evropu. Uz ove milione, avione i kamione barem mozemo 6. mjesto izgurat!!

Pijani navijaci prolaze duz nase tihe ulice,
Oni u Zenicu polaze, prate ih Magodice Bobice,
Brinu ih slutnje sulude - da Mirvah ne ode.

Znas sta, nek nas Mostarci potope, nek nas kone rasture,
Nek se trofeji otope...
Pa sta, nek porazi ne prestaju, neka Horde polude,
Samo da Mirvah ne ode!!

"Samo da Mirvah ne ode", skandira cijeli stadion,
vjerni navijaci nude gasenje, plase nas raznim cudima,
i svakom bojkotu naude
Da Mirvah ne ode...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 08 apr 2023, 05:16

Lucas je napisao/la:
08 apr 2023, 04:49
fks74 je napisao/la:
Direktni je krivac zbog sastava kojeg je bez ikakvog valjanog razloga istumbao u odnosu na onaj koji je počeo u Tuzli (da smo recimo u utorak igrali polufinale kupa, donekle bi razumio).Naravno,na pressu ga niko nije pitao zašto je to uradio. Da je Jakirovic stalno rotirao, ne bi Zrinjski nikada imao onolike nizove pobeda.Ovo nam je u zadnje dvije godine ko zna koji bezvezni i nepotrebni kiks, uzrokovan izmišljanjem tople vode i tumbanjem sastava.
Čini se da naša uprava i nestručni štab rade sve da nas ne krene, ali hajde reći ćemo da je slučajno, neznanje.

Pogodi sa sastavom jednu utakmicu - mijenja ga sljedeću.
Uvežemo dvije pobjede u Kaknju - selimo u Zenicu gdje imamo 3 pobjede u milion utakmica.
Mulalić odigra vrlo dobro par utakmica u nizu - mijenja ga Avdijom koji poslije Zrinjskog ne bi više smio sjediti na klupi.
Stranci se mijenjaju k’o u državnoj firmi, haj da se ne ljuti Kyeremeh što Guliashvili igra, malo ćemo i njemu dati. Brzo se ovdje osjeti ko zna, a ko ne. Šta reći o momku sa 90 utakmica i 4 gola u susjednoj ligi Srbije.

Totalno nekorektno je i Čirjaka i Musu svjesno ostaviti cijelu sezonu bez minute na terenu, bez ikakvog razloga. Ne možeš se tako bahato i kretenski ponašati i očekivati da ti se sreća negdje vrati.

Očito ovaj klub nikome više ništa ne znači, ne mogu zamisliti šta bi se desilo da su se ovakve stvari dešavale prije nekoliko godina. To je valjda i cilj, zgaditi svima klub i onda lagano nastaviti sa pranjem para.

Kad skontaš da je Hadis Zubanović koji ima sigurno puno bolje veze od ovog na našoj klupi skontao da mu je sin taraba, sklonio ga u drugu austrijsku.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 apr 2023, 05:26

Pa Bog sami zna kakve je ugovore hrasnicki hostapler dao ovim stranicma. Hajd stisni pa ostavi Kyeremeha na tribinama 3-4 tekme. Siguran sam da imaju neku klauzulu u ugovoru gdje im se garantuje neka minutaza, i Kyeremeh i Renan i Gulisa. Zato se autoritet gradi na "starim" strancima Musi i Cirjaku. Momci nicim nisu zasluzili ovakav tretman, al kad moras uvijek dvojicu od ove trojice uglavit u roster, plus Avram i Martinovic i Balta koji je jedini od novih pojacanja zasluzio svoje minute na terenu...
Ma bosanski Chelsea. Nekad bili veliki klub, dosao gazda glupi Amerikanac, nesposoban trener i hrpa novih preplacenih igraca koji moraju igrat po svaku cijenu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 08 apr 2023, 05:42

Ćirjak ili u najgorem slucaju Tarik Ramic, morao je jedan od njih dvojice poceti utakmicu i igrati pored Vrancica, a iza Avramovskog. Cuj tandem Avramovski - Vrancic da igra na zadnjim veznim iza Dala, pa to je moralo biti osuđeno na propast :facepalm:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 08 apr 2023, 06:13

Da se treba Mirzi prepisat ovaj poraz treba, ali realno najveci problem je sudija odnosno njegove greske..

Neko je spomenu Jakira, jakir je mnogo vise gresaka ima u prvih 15 utakmica nego sto ce mirza, takodje Jakir je imao ekipu koja je bila na okupu 3 godine (kostur ekipe)

Ovo danas da je uradi Mehmed Janjoj ili da ima ove rezultate igracima bi se psovalo a Mehmedu bi se trazio alibi

Ponovo cu reci ovo se NIKAD ZRINJSKOM NEBI DOGODILO TAMAN DA JE GOLMANU SLIMLJENO 7 rebara..

Uzela se Ayla i ostale zene nazub kao Mirvic zato sto su se suprostavili i rekli mi ako budemo slusali sta navijaci pricaju i kako diktiraju nidolke nrcemo..

Nemogu i nikome nemoze ubjedit da je ovo normalno da navijaci nezele podrzati svoj klub samo zato sto je neko trener.. Kao eto rekoje ponedeljak rekoje 12 igrac.

Js bi to postovao da nema matemstike za evropu, da su igraci koji su dosli amateri, al posto se nema nasta pljuvat najlakse na direktora ss mirvica..

Covjek je imao 90% vremena pod kontrolom i rezultaskom i svakom drugom smislu sudije nas osakitele.. 2 gola prednosti je tesko stic sa ekipom koja je 2 mjeseca na okupu..a posebno kad ti sudija uradi to sto uradi

Takodje pomicnog sudiju treba kaznit blago a glavnom oduzet postu za svav zivot. Bio je blizi vidio je sve pokaza na centar a onda prizno faul, da je signalizirao offside to bi bilo nesto drugo

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 08 apr 2023, 06:59

Lucas je napisao/la:
08 apr 2023, 05:42
Ćirjak ili u najgorem slucaju Tarik Ramic, morao je jedan od njih dvojice poceti utakmicu i igrati pored Vrancica, a iza Avramovskog. Cuj tandem Avramovski - Vrancic da igra na zadnjim veznim iza Dala, pa to je moralo biti osuđeno na propast :facepalm:
Ma Musa i Cirjak su definitivno otpisani jer im svakako istice ugovor na kraju sezone.Ako sinoc nisu dobili priliku nece je ni dobiti nikako.Musa najbolji igrac sjedi na tribini a invalid Vrsajevic od 57 godina igra.Jednu loptu on u prvom nije stigao,centarsut-Almir Bekic kad bi bio desnjak.
A onom Tomasevicu yebem sve po spisku i yebem svima onima koji su zimus pisali da je dobar igrac i da nam mozda ne treba bek.Pic.ketino jedna jel te stid onoliko bezvoljno igrati???Yebo li te onaj ko te dovede,nije ti ovo Simin Han kretencino,nema utakmice gdje nam ne iskidas zivce.SKIDAJ DRES I MRS IZ KLUBA VISE IDIOTE!!!

Sad gledam sanse,nevjerovatno da jedna nije usla u drugom.3-4 situacije sto je bilo nemoguce fuliti mi fulamo i slag na kraj ovo u zadnjoj minuti.Ne mogu da vjerujem da jedan igrac nema muda da pridje i nokautira ga,halal mu bilo 15 utakmica suspenzije.Ono da uradi u Mostaru,Listici,BL,Grbavici zivu glavu ne bi izvukao.Sami smo sebi krivi sto ne reagujemo,uleti na teren izudaraj ga i nikad mu vise nece pasti na pamet da nas osteti.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 08 apr 2023, 07:06

Glupi bosnjo psuje majku mirzii i govori da se ne daju golovi u 90 toj minuti nego smo trebali do 90 min dati 3 gola. Ma nek nas kradu nismo bolje ni zaslužili
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 08 apr 2023, 07:08

Jel vakat predsjedniče naš da mu otkaz das, pa Uscuplic je Murinjo za ovog konja..
Bordo bijeli za život cijeli!!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 08 apr 2023, 07:12

Heeej sta smo se namasali

Yeeebem li ti Hebibe rodicu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 apr 2023, 08:06

Ne branim Mirzu, ali :kafa:

Najskuplji prelazni rok, platili ovu brazilsku hablečinu 170 milja, lik ga ne bi dao na prazan gol.
Znam, nije ga Mirza doveo, al jeste predsjednik ko i njega ;)

Mirza nije trener.
Ovo je ko da si ekonomistu postavio da bude hirurg.
I onda kažeš hajde ljudi, šta ima veze, naučiće operisati, šta ako koji pacijent umre.
Koševo Zapad

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 apr 2023, 08:15

Nikad mi teže nešto nije palo nego ovaj poništen gol od sinoc,ne prolazi od sinoc huja i bijes. Fuj koliko sam ljut sad bi oci vadio na živo sve i jednom ovom akteru. Taman malo na to zaboravim,onda me prebaci na ovu izjavu Mirze poslije utakmice,i njemu bi zube na živo vadio i nos onaj otkino ,uf kako sam nervozan gluho bilo promil jedan me nije propustilo od sinoc,sve me zivo nervira i smeta sad.Je.bem li te utakmico kad te prvi put pogledah,i opet hajte u Zenicu iducu,je.bem li vam tromajku i Zenicu i teren sve vam je.bem.

Igraš u Zenici,kapiten nam na utakmici Zenici frajer iz Zenice sve malere svijeta spojili,pa pogledaj ovog Avdiju ima frajer 5 utakmica mi skor imamo kad on igra 0-3-2 . Pa prati samo ovu sezonu u Zenici tri utakmice Sloboda,Siroki,Sloga trebali smo 15 golova realno dati u te tri utakmice,pa mi fulamo penale,prazne golove,xx puta okvir gola. Pa sjeti se finala kupa sa Velezom trebali 3 na poluvremenu vodit .Pa jeb.o vam Kasumovic Fudo maminu mamu svaki put kad odete dole.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, dark44, N3R3D, napoleon72, supervizor i 37 gostiju.