Ides, pratis, gledas, nerviras se da bi na kraju cuo izjavu "Nije mene publika postavila nego predsjednik, otic cu kad on bude trazio". Da bog da ti opet djecu kidnapovali narkomanu retardirani.ajdohordas je napisao/la: ↑08 apr 2023, 00:22Vrate ti nadu nekako, pobjedom u Tuzli. Pa onda izgubiš dan na poslu, potrošiš vrijeme, pare. Rizikuješ auto, nož pod bubrege itd. Smrzneš se ko pi.čka, sjebes raspoloženje, rušiš svoje zdravlje. Za šta ??? Za ovo večeras što smo gledali.
Halal sve bilo, ali došlo mi je da se ubijem više. Yebem ti onaj dan kad sam prvu utakmicu pogledao, bolje da sam umro taj dan.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- f0rest1946
- Kontakt:
Moraju al bas moraju se oglasit na onu sramotu, ako presuti Mirvic znaci nesto tu ima.Daidza8 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 09:50Vikendom klub ne radif0rest1946 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 09:44Jos se nismo oglasili i poslali Uefi snimak od sinoc??????![]()
Od Hordi isto ocekujem ne smiju ni oni presuti ovo, da nas ponizava placeni sudija, treba klub zastiti.
A ne može, jarane, toliko pogrešnih pasova, toliko izgubljenih lopti i plus tako bezvoljna igra, kao na terminu, a neki ga ovdje okivaju u zvijezde. Što prije otjerati.
Ipak je za mene najveće razoračenje Hamza. Moram priznati da ga ranije nisam gledao, ali sam se silno obradovao njegovom dolasku jer su ga mnogi ovdje veličali. Ne znam braćo draga šta je ono, i on se naziva profesionalnim fudbalerom, odavno nisam vidio u nekom igraču toliko bezvoljnosti (kao i Avram) obojica kao velike sline, toliko je spor i okretan kao doner,ne može duela dobiti, pa i Ahmo sa 37 godina je za njega igračina. Radije bih gledao Bijelonju ili Pramenkovića nego ovu ublehu, ako već brazilac ne može.
-
- Kontakt:
Investitori koji nemaju jasnu viziju, nestručni ljudi u klubu, bolesna sredina za raditi, to su najveci problemi FK Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kako dvije ? Hamza prazan gol glavom, francis odbijenu loptu s 3 metra, ziljkic nakon duplog pasa sam ispred golmana, guly glavom na prazan s 2 metra, Olivera glavom prazan gol, pa ona povratna poslje korner niko je ne gurni u gol i na kraju poništen cist gol.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑08 apr 2023, 09:06Naravno da kriv! Kriv je što smo za 90 minuta imali dvije šanse a ne dvadeset!Kaunas je napisao/la: ↑08 apr 2023, 09:02Nisam za Mirzu al nije on kriv sto se 2 100% sanse promase na prazan gol, ne moze on Gulisu ucit fudbalske osnove. Da se zabilo sto je moralo bilo bi 3-0 (odnosno 4 jer ne bi ni ponistili onaj auto gol) i druga bi se pjesma pjevala na forumu.Shategabri je napisao/la: ↑08 apr 2023, 08:06Ne branim Mirzu, ali
Najskuplji prelazni rok, platili ovu brazilsku hablečinu 170 milja, lik ga ne bi dao na prazan gol.
Znam, nije ga Mirza doveo, al jeste predsjednik ko i njega
Mirza nije trener.
Ovo je ko da si ekonomistu postavio da bude hirurg.
I onda kažeš hajde ljudi, šta ima veze, naučiće operisati, šta ako koji pacijent umre.
-
- Kontakt:
Nije on kriv sto mu je sin u klubu,pa kao sin mora igrati svakuKaunas je napisao/la: ↑08 apr 2023, 09:02Nisam za Mirzu al nije on kriv sto se 2 100% sanse promase na prazan gol, ne moze on Gulisu ucit fudbalske osnove. Da se zabilo sto je moralo bilo bi 3-0 (odnosno 4 jer ne bi ni ponistili onaj auto gol) i druga bi se pjesma pjevala na forumu.Shategabri je napisao/la: ↑08 apr 2023, 08:06Ne branim Mirzu, ali
Najskuplji prelazni rok, platili ovu brazilsku hablečinu 170 milja, lik ga ne bi dao na prazan gol.
Znam, nije ga Mirza doveo, al jeste predsjednik ko i njega
Mirza nije trener.
Ovo je ko da si ekonomistu postavio da bude hirurg.
I onda kažeš hajde ljudi, šta ima veze, naučiće operisati, šta ako koji pacijent umre.

- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Eto 5 šansi. I kakve nam koristi? Jbt ko da smo protiv Reala igrali! Halo ba, Sloga iz Doboja, bez 7 standardnih prvotimaca i promukli zalizanac opet ne zna šta i kako! Njegov hinjo yebivjetar mlatara rukicama, a babuka ništa!bordobijeli je napisao/la: ↑08 apr 2023, 10:14Kako dvije ? Hamza prazan gol glavom, francis odbijenu loptu s 3 metra, ziljkic nakon duplog pasa sam ispred golmana, guly glavom na prazan s 2 metra, Olivera glavom prazan gol, pa ona povratna poslje korner niko je ne gurni u gol i na kraju poništen cist gol.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑08 apr 2023, 09:06Naravno da kriv! Kriv je što smo za 90 minuta imali dvije šanse a ne dvadeset!
SARAJEVO SIAMO NOI
Ne mogu da vjerujem da se ljudi nerviraju i psuju sudije u utakmici koju smo trebali nabit 5 razlike i u kojoj uopce ne smijes dat sansu sudijama da ti odredjuju sudbinu... sramotno.
Najgore su unaprijed dobijene utakmice, koje igras u kombinovanom sastavu s pola qurca. Mirza je debil i ublehas i nijednu utakmicu ne zna dobit s pola snage. Husref bi sinoc na poluvremenu vodio 3:0 i izvadio pola ekipe. I da smo dobili, nama je ba 3 kljucna igraca dobilo zuti karton u ligi gdje je to smrtna presuda.
Avdija Vrsajevic na beku u 2023.godini gdje je i pticama na grani jasno da je lik pregazen, rezultira u ovome. Mene bi stid bilo apelovat na savez i sudijske greske u utakmici protiv sloge doboj sa vladom jagodicem na klupi. Taman da je njima omogucio da igraju s 13 igraca na terenu i dva golmana.
Najgore su unaprijed dobijene utakmice, koje igras u kombinovanom sastavu s pola qurca. Mirza je debil i ublehas i nijednu utakmicu ne zna dobit s pola snage. Husref bi sinoc na poluvremenu vodio 3:0 i izvadio pola ekipe. I da smo dobili, nama je ba 3 kljucna igraca dobilo zuti karton u ligi gdje je to smrtna presuda.
Avdija Vrsajevic na beku u 2023.godini gdje je i pticama na grani jasno da je lik pregazen, rezultira u ovome. Mene bi stid bilo apelovat na savez i sudijske greske u utakmici protiv sloge doboj sa vladom jagodicem na klupi. Taman da je njima omogucio da igraju s 13 igraca na terenu i dva golmana.
Jos balije majke psuje Mirzi a niko ne smije Vici nista reci. Najveća kradja ikad se desila sinoc a svi po Mirzi. Ma bravo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Kamo srece da je Mirza najveci problem. Ne moze ni Ranieri od Gulise i Avrama napravit Fodena i Saku.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Da si im zabio minimim 3 komada koliko si trebao, nema tog Vice i tog sudije koji bi te mogli zayebat.
SARAJEVO SIAMO NOI
Pa ko je kriv ovima sto ne znaju sa metra zakucat loptu u mrezu?OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑08 apr 2023, 10:35Da si im zabio minimim 3 komada koliko si trebao, nema tog Vice i tog sudije koji bi te mogli zayebat.
15.10.2013.
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Ja garant nisam!Kaunas je napisao/la: ↑08 apr 2023, 10:36Pa ko je kriv ovima sto ne znaju sa metra zakucat loptu u mrezu?OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑08 apr 2023, 10:35Da si im zabio minimim 3 komada koliko si trebao, nema tog Vice i tog sudije koji bi te mogli zayebat.
SARAJEVO SIAMO NOI
Bez obzira na sve promasene sanse od kojih su neke za vjerovali ili ne, sinoc smo najofirnije pokradeni sudijskom odlukom, dal namjerno ili ne, totalno nebitno. Pogledajte go na snimku, ugao iza gola, i sve ce biti jasno… Sramota velika.
-
- Kontakt:
To i ja pokusavam reci al djaba pa mjenjamo trenere svaka 4 mjeseca sto znaci nece ni Mirza dugo. Tako da je on mozda i najmanji problem.
1. Investitori koji nemaju jasnu viziju
2.Nestrucni ljudi koji vide klub
3. Sredina koja je teska kao crna zemlja i izuzetno tesko raditi u ovom okruženju.
Nema kod nas sredine. Ili je po Mirzi ili je po sudiji, a u stvarnosti nas sinoc yebao i Mirza i sudije zajedno s par igraca.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.

Zna se ko treba da mu psuje, za to prima platu, ali odmah evo da ti kazem, da se ne nadas mnogo, ne da ga nece nazvati i napasti, vec ce ga nazvati i pitati kako je, jel sve ok, kakav je sa zdravljem... pa eto, skontaj
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Apsolutno! I umjesto da se klub sinoć oglasi, da se kontaktira UEFA, da se digne glas, kod nas muk. A hijene nam se smiju iza leđa...
SARAJEVO SIAMO NOI
Je l se ko obratio Topuzovicu na fb ? 
- BordoBBoja
- Kontakt:
Joj sto kmecite evo 30 stranica za sudjenje
Igralo se protiv **** slige kojoj u orvih 30 minuta moras dati 3 gola, a ne ocajnicki trazit pobjedu h 95oj
Igralo se protiv **** slige kojoj u orvih 30 minuta moras dati 3 gola, a ne ocajnicki trazit pobjedu h 95oj