ok, znali smo da nam dolazi kloppo i balavurdija, al´ da ce dovesti i sudije, e to nismo znali.
ja znam da pojedine sudije naginju na jednu stranu al´mayku im, pa zar bas onoliko.
ponistise nam cist gol i jos nam ne dosudise penal koji je morao biti dosudjen. to je bio momenat u kojem se lomila utakmica i zivo me interesuje u kojem bi se smjeru odvijala tekma da nam je dosudjen taj penal.
yebayi ti posjed lopte od nevjerovatnih 70%, zayebi silne suteve, zayebi tri puta vise kornera kad te sudija syebe u najgorem momentu.
jedino bih cestitao kloponji na odlicnoj taktici koja me podsjetila na leonardovu.
razlika je u tome sto leonardovi puleni nisu imali snage da izguraju do kraja dok su domuzovci trcali k´o navijeni.
da, znao je klop da su bavarci preumorni i da im je ovo idealna prilika kakvu nece docekati u narednih dvadeset godina
robena su uvijek cuvala dvojica dok su na riberiju visila po trojica i normalno je da se nece naigrati.
jos me zanima koliko dugo moram slusati amatere koji bale po odbrani
badstuber, badstuber. ok, momak nije u formi al´ momak se dokazivao godinu dana i dokazao.
zadnji put se dokazao protiv italije gdje je svak ziv mogao vidjeti da je za klasu iznad njihovog humelsa koji se u toj tekmi gubio k´o abdest.
odbrana, odbrana i samo odbrna. ta odbrana je kriva za sve
e pa drugovi moji, moje neznalice, i ´sestice´ se moraju aktivno ukljucivati u odbrambene zadatke.
znajte da puca svaka odbrana ako joj razbijes ´doppel sechs´. naravno, uslov je da fura tu formaciju.
mi smo protiv intera imali dvije sestice dok protiv dortmunda nismo.
zar ste ocekivali da klasicno krilo pranja popravlja svajnijeve greske

e, zayebali ste se.
protiv intera je gusta grizao k´o pit bull zatvarajuci snajdera koji je, ruku na srce, barem tri klase iznad domuzovih veznih igraca.
i sad svi ocekujem gustu na sestici da nastavi tamo gdje je stao protiv intera i da razbije onog turskog homica, kad nas gusta od pocetka na beku.
dakle, galonja je glavni krivac i ne bi me cudilo da jos danas dobije otkaz.
nadam se da hoce jer ozbiljno razmisljam da prestanem pratiti bayu dok je na celu ovaj nesposobnjakovic koji vec godinu dana se-rre i pravi pocetnicke greske.
yebayi ga, njemu puca ona stvar za bayom i sutra da dobije otkaz on bi vec naredne sedmice preuzem neki drugi klub i bolio bi g qrac za bayom. za razliku od svinjoglave haale, ja nemam drugog kluba do ovoga uz kojeg se radujem i zalostim gotovo dvadeset godina.
haala raus