FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bavarian_bk
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la bavarian_bk » 26 feb 2011, 23:24

Kako ocekivati neki bolji rezultat kada Gaal svaku utakmicu igra sa drugim sastavom ... Cas je Gustavo na 6-ici , cas je lijevi bocni . Naravno da ekipa nece dobro funkcionirati kada se nezna ko gdje igra . Onda ono vađenje Gustava koji je koliko toliko bio dobar :? Nigdje veze sa mozgom :shock:

Danas me Badstuber iznenadio . Bio je katastrofalan , u par navrata je licio na neke stopere iz BH PL , sto su Barrios i drustvo znali iskoristiti . Ispadao je na sve strane , previse zaletanja na igraca , slab u duelu , u skok igri ! Neznam sta mu je , kao da to nije isti Holger od prosle sezone .

Sto se tice Riberya , zadnjih par utakmica je odigrao bez ideje . Dribling mu se svodi na to da gurne loptu kraj igraca pa ako je stigne dobro je , ako ne ... RObben danas utrojen tako da nista nije mogao ali isto tako se vidio strah kada ide u duele . Ipak nedavno se oporavio tako da ne riskira . Schweini , kako neko gore reče , nakon potpisa ugovora , jednostavno kao da nema želje za igrom . Možda klupa u kojoj tekmi ga opameti ;)

Sveukupno , ne toliko dobra igra BvB koliko losa Bayerna . Gaal svaku tekmu sve vise iznenađuje i vjerujem ako ispane iz LP da ce biti na ivici . Uprava je na redu :)

__BVB__
Kontakt:

Post Postao/la __BVB__ » 26 feb 2011, 23:25

pazzoetoogol je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:
pazzoetoogol je napisao/la:sta ce tek biti na Allianzu u uzvratu :lol: :lol: bice svega :lol: :lol:
Tako je, bice svega.
Prvo se izrazi na najpogodniji nacin, da ljudi znaju na sto se odnosi. Ovako, ima dosta onih koji ce shvatiti da ce Inter biti silovan. ;)
znaju ljudi kad mi vide avatar i nick, a i da ne vide, znaju kako je Bayo los :lol: ;)
pazzoetoogol jesi ti siguran da ne navijas mozda za bayern kad si stalno ovdje hahaha :mrgreen:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 feb 2011, 23:35

Ne zna ni on sam za koga navija :P :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 27 feb 2011, 00:34

Dragi moji Bavarci, danas ste zasluzeno izgubili, ne zelim se svadjati, samo shvatite i nas dortmundovce moramo se i malo radovati i vas zezati sto je i logicno ha ya... Dugo smo cekali na ovu pobjedu na ovaj trenutak, jasno nam je rekordmeister ste ok bla bla bla, no danas je pobjedila bolja ekipa i to zasluzeno, nemorate se vi bavarci sikirat pobjedjivat ce te vi opet i osvajati, ali i mi abd jer takav je sport nicija nije do zore pa ni bayernova ha ya ... Mi jednostavno zelimo uzivati u ovom trenutku u ovoj sezoni i godini za nas uspjesnoj... Vjeujte niko se od nas dortmundovaca nije ni digao niti sta, predugo smo patili uz ovaj klub da bi se nakon jedne super sezone digli ... Samo uzivamo u ovom svemu, pogotovo nakon rijeci Honnesa, Rummenigea, a i vas naviajca koji se silite kako ste naj naj naj i kako ce te pobjedit sa 2 razlike... U ovoj sezoni smo vas dobili 2 put gol razlika 5:1 za BvB , posteno da posetenije bit ne moze ... To sto provociramo shvatite hebiga ak hocete ak necete boli me ha ya ... Ali prelijep osjecaj je nakon danasnje utakmice jos na vasem stadionu ... eto toliko od PRVAKA IZ DORTMUNDA 8-) 8-) .. I morate shvatit jedno je navijat za bayern a drugo za Dortmund... Za Bayern je lahko navijat, za Dortmund tesko ali zato sigurno ljepse, jer se svakom golu radujemo kao ludjaci, nama BvB predstavlja mnogo previse cak, jer ove godine patnje koje smo dozivjeli ne bi pozeljeli nikom osim plavcima haha, pa donkle i vama :), ali vi imate zato predobre temelje, ali kako god ako BvB uspije zadrzati glavne igrace a UVJEREN sam da hoce i ako Klopp ostane a UVJEREN sam da hoce onda ce te dobit pravog konkurenta i to na duze staze i godine, ali to je dobro za sve nas jer cemo gledat zanimljiviju ligu i lijep fudbal i nadam se ponovo pravi derby ala Muller vs Matheus ili Kahn vs. Chapuisat...

BvB YNWA !
BvB Echte Liebe !!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 feb 2011, 00:37

Klopp je napisao/la:Jeste vi meni cudni. Poslije Intera ste u zvijezde kovali igrace i trenera a sad vam niko ne valja. Ova utakmica nije pravo lice BAyerna, protiv Intera ste pokazali svoju snagu. Treba samo izvuci pouke iz ove utakmice i nadati se laksem rasporedu u Ligi prvaka i sve je moguce. Breno umjesto Holgera, Pranjica na beka i Gustava u sredinu i mozete daleko u LP. Poderite sve u Ligi prvaka a prvenstvo odigrajte rekreativno s rezervama, jer tu nemate sta traziti :D
Sa svim se slažem, pogotovo s ovim boldiranim dijelom. Ja bih još samo dodao da je BVB uz Barcu najjača trkačka ekipa u Europi i da je Bayern danas jednostavno nadtrčan. Pa uporedite samo trku Intera i trku BVB-a danas i markiranje prostora u ova dva meča. :!: U drugom poluvremenu su sami sebe umarali s onim bjesomučnim kruženjem lopte, a puno efektivnije bi im bilo da su pokušavali dugim loptama nešto napraviti.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 27 feb 2011, 00:55

slika
BvB Echte Liebe !!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 feb 2011, 00:56

dortmundu prije svega čestitke, nema danas izgovora borussia dortmund je bila bolja nadigrala nas i to je to i zasluzeno ce biti novi prvaka njemacke, jer zaista igraju atomski fudbal...sa borussijinim navijacima nema potrebe da se prepiremo jer su se uvijek ovde korektno ponašali....nek se sad raduju kada je to u potpunosti zasluzeno....
bayern je dosta lako izgubio i zbog umora nakon utakmice u milanu, jer dortmund igra nevjerovatan tempo.....napali su nas od prve minute , pritisnuli odbranu i iskoristili sporost zadnje linije....schweinsteiger je imao najcrnji dan ove sezone i ne samo sezone nego je ovo bila jedna od njegovih najlosih partija u posljednjih par sezona

sto se badstubera tice odigrao je lose, nije u formi a ima problema kada ekipa protivnicka igra brzi fudbal....samo badstuber je proslu sezonu odigrao fantasticno i u par utakmica u njemackoj reprezentaciji je pokazao klasu....low ga je isto hvalio....e sad posto neke "fudbalske sveznalice" pogotovo navijaci ovih klubova izvan bundeslige pametuju o igracu kojeg dovoljno nisu pogledali to je druga stvar....ja znam da ti navijaci ni te klubove za koje navijaju ne pogledaju dovoljno a ne da govore nesto o bundesligi i bayernovim igracima....nikad se jednom igracu nije sudilo na osnovu par utakmica .....u nekim seoskim fudbalskim skolama mozda da, u bayernu je to drugacije zato je taj klub svih ovih godina toliko uspjesan

interisti su se sad ponadali, donekle s razlogom , vidjele su se neke slabosti bayerna u odbrani, al ne treba zaboravit da je bayernova odbrana protiv intera ipak bila stabilnija, jest da nas je i kraft tu spasio, a inter i nije u stanju igrat onakav presing i onakav tempo kao borussia dortmund i dalje sam zato uvjerenja da u ligi prvaka mozemo daleko otici

potezi van gaala me uvijek iznenade, kako pozitivno tako i negativno, potpuno mi je cudno da pranjic drzi svo vrijeme u utakmici protiv dortmunda u defanzivnom veznom redu a gustava na beku iako je ovaj drugi fantasticno odigrao u veznom redu u milanu....od svih igraca bayerna cesto se pitam jedino za pranjica dal on ima taj kvalitet da bas igra kod nas....uz mozda jos samo ottla bi se pranjicu mogao kvalitet osporavat
ribery se trudi, nije dostigao punu formu, al mnoge kljucne poteze i golove on zna napravit, trenutno mu se desi da igra po malo nesretno, ali u proteklim utakmicama je ribery imao veliki postotak dobivenih duela, trudi se , bori se i odmah je to ok...neka njegova carolija u kljucnoj utakmici ce opet doc

sad treba prije svega proc u finale kupa, a utakmica protiv hannovera ce biti jedna od presudnih u borbi za ligu prvaka....van gaal je opet nekako na rubu i opet su pred njim samo odlucujuce utakmice
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 27 feb 2011, 01:18

Šta je bilo, bilo je... Sva sreća što sam zaspao i prespavao utakmicu, uštedio sam jedan dio nerava koji će mi trebati za kasnije utakmice... :lol:
Jedino što mi može opravdati poraz je teška tekma protiv Intera, ipak mi igramo na 3 fronta, dok je BvB samo na jednom. Uvijek to treba imati na umu.
Kako čitam i vidim, loša igra i nezalaganje... Svako ima pravo na crni petak, ali mislim da smo ih već dosta imali ove sezone, što postaje zabrinjavajuće.
Pustićemo navijaće BvB da uživaju u svom momentumu, ipak ih nemaju puno :twisted:

Idemo dalje, BAYERN UBER ALLES ;)
Sent from my Philips Smart TV.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 27 feb 2011, 04:05

Damir_BvB je napisao/la:Dragi moji Bavarci, danas ste zasluzeno izgubili, ne zelim se svadjati, samo shvatite i nas dortmundovce moramo se i malo radovati i vas zezati sto je i logicno ha ya... Dugo smo cekali na ovu pobjedu na ovaj trenutak, jasno nam je rekordmeister ste ok bla bla bla, no danas je pobjedila bolja ekipa i to zasluzeno, nemorate se vi bavarci sikirat pobjedjivat ce te vi opet i osvajati, ali i mi abd jer takav je sport nicija nije do zore pa ni bayernova ha ya ... Mi jednostavno zelimo uzivati u ovom trenutku u ovoj sezoni i godini za nas uspjesnoj... Vjeujte niko se od nas dortmundovaca nije ni digao niti sta, predugo smo patili uz ovaj klub da bi se nakon jedne super sezone digli ... Samo uzivamo u ovom svemu, pogotovo nakon rijeci Honnesa, Rummenigea, a i vas naviajca koji se silite kako ste naj naj naj i kako ce te pobjedit sa 2 razlike... U ovoj sezoni smo vas dobili 2 put gol razlika 5:1 za BvB , posteno da posetenije bit ne moze ... To sto provociramo shvatite hebiga ak hocete ak necete boli me ha ya ... Ali prelijep osjecaj je nakon danasnje utakmice jos na vasem stadionu ... eto toliko od PRVAKA IZ DORTMUNDA 8-) 8-) .. I morate shvatit jedno je navijat za bayern a drugo za Dortmund... Za Bayern je lahko navijat, za Dortmund tesko ali zato sigurno ljepse, jer se svakom golu radujemo kao ludjaci, nama BvB predstavlja mnogo previse cak, jer ove godine patnje koje smo dozivjeli ne bi pozeljeli nikom osim plavcima haha, pa donkle i vama :), ali vi imate zato predobre temelje, ali kako god ako BvB uspije zadrzati glavne igrace a UVJEREN sam da hoce i ako Klopp ostane a UVJEREN sam da hoce onda ce te dobit pravog konkurenta i to na duze staze i godine, ali to je dobro za sve nas jer cemo gledat zanimljiviju ligu i lijep fudbal i nadam se ponovo pravi derby ala Muller vs Matheus ili Kahn vs. Chapuisat...

BvB YNWA !
Čestitam na pobjedi!!!

Zasluženo ste nas pobjedili i definitivno je odlično za ligu što se stvorila jedna nevjerojatno dobra ekipa!

Za koju mislim, ako ostane na kupu naravno, da može igrati važne uloge u ligi prvaka i bundesligi narednih godina!

Pa zato postoji forum da bi se moglo diskutirati i iznositi svoje mišljenje. Znam kako se vi svi navijači Dortmunda sad osjećate i vjerujte baš mi je drago što se jedan takav klub kao Dortmund vraća na stare staze slave!

E Damire, kad bi pisao ovakve postove ( realne ) uvijek ili češće bilo bi sigurno zanimljivije za čitat i ne bi se naravno morali prepirati! ;)

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 27 feb 2011, 08:56

Ne mogu da se opsirno osvrcem na jucerasnju utakmicu, ne da mi se, ali bih samo kazao kako su nasi stoperi pokazali svu svoju "snagu" juce, pokraj Stubera ide lopta, on je ne moze stici, cak sta vise nekako sam stekao da je Breno bolji od njega :S. Sto se tice Tyme nije to cojku pozicija Gall nosi ga odatle, dobar je dok je na zemlji, nije za njega duel u zraku. Sto se tice bekova, tu i nismo toliko lose, ali je tuzno gledati da nam ljudi kroz sredinu radi sta zele.

Uglavnom, ko god se jos uvijek nadao da mi nesto mozemo, valjda je sada realan postao.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 feb 2011, 11:18

Sretan ti 111 rodjendan , tebi koji si veci od najveceg !
<3 FCB <3
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 27 feb 2011, 11:27

Stefan Effenberg je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:Dragi moji Bavarci, danas ste zasluzeno izgubili, ne zelim se svadjati, samo shvatite i nas dortmundovce moramo se i malo radovati i vas zezati sto je i logicno ha ya... Dugo smo cekali na ovu pobjedu na ovaj trenutak, jasno nam je rekordmeister ste ok bla bla bla, no danas je pobjedila bolja ekipa i to zasluzeno, nemorate se vi bavarci sikirat pobjedjivat ce te vi opet i osvajati, ali i mi abd jer takav je sport nicija nije do zore pa ni bayernova ha ya ... Mi jednostavno zelimo uzivati u ovom trenutku u ovoj sezoni i godini za nas uspjesnoj... Vjeujte niko se od nas dortmundovaca nije ni digao niti sta, predugo smo patili uz ovaj klub da bi se nakon jedne super sezone digli ... Samo uzivamo u ovom svemu, pogotovo nakon rijeci Honnesa, Rummenigea, a i vas naviajca koji se silite kako ste naj naj naj i kako ce te pobjedit sa 2 razlike... U ovoj sezoni smo vas dobili 2 put gol razlika 5:1 za BvB , posteno da posetenije bit ne moze ... To sto provociramo shvatite hebiga ak hocete ak necete boli me ha ya ... Ali prelijep osjecaj je nakon danasnje utakmice jos na vasem stadionu ... eto toliko od PRVAKA IZ DORTMUNDA 8-) 8-) .. I morate shvatit jedno je navijat za bayern a drugo za Dortmund... Za Bayern je lahko navijat, za Dortmund tesko ali zato sigurno ljepse, jer se svakom golu radujemo kao ludjaci, nama BvB predstavlja mnogo previse cak, jer ove godine patnje koje smo dozivjeli ne bi pozeljeli nikom osim plavcima haha, pa donkle i vama :), ali vi imate zato predobre temelje, ali kako god ako BvB uspije zadrzati glavne igrace a UVJEREN sam da hoce i ako Klopp ostane a UVJEREN sam da hoce onda ce te dobit pravog konkurenta i to na duze staze i godine, ali to je dobro za sve nas jer cemo gledat zanimljiviju ligu i lijep fudbal i nadam se ponovo pravi derby ala Muller vs Matheus ili Kahn vs. Chapuisat...

BvB YNWA !
Čestitam na pobjedi!!!

Zasluženo ste nas pobjedili i definitivno je odlično za ligu što se stvorila jedna nevjerojatno dobra ekipa!

Za koju mislim, ako ostane na kupu naravno, da može igrati važne uloge u ligi prvaka i bundesligi narednih godina!

Pa zato postoji forum da bi se moglo diskutirati i iznositi svoje mišljenje. Znam kako se vi svi navijači Dortmunda sad osjećate i vjerujte baš mi je drago što se jedan takav klub kao Dortmund vraća na stare staze slave!

E Damire, kad bi pisao ovakve postove ( realne ) uvijek ili češće bilo bi sigurno zanimljivije za čitat i ne bi se naravno morali prepirati! ;)

dragi effenberg pa zar u 4 h jel to kurvaluk bio u pitanju :D aaaaaaaaaaaaaaj :D :o
BvB Echte Liebe !!!

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 27 feb 2011, 11:37

Samo me zanima zasto nije pocela postava koja je pobijedila Inter? Gustavo koji je pored Krafta bio najbolji u srijedu, opet igrao beka gdje se ne snalazi najbolje. Nevjerovatno je koliko mi Gaal ide na zivce. **** sam mu sve hiljadu puta. Svajni...nemam rijeci.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 feb 2011, 11:46

edotabako je napisao/la:Samo me zanima zasto nije pocela postava koja je pobijedila Inter?
Pa počeo je baš kao protiv Intera(Gustavo na šestici, a Pranja na lijevom beku, ako sam ja dobro vidio), al' kad je vidio da nešto ne štima(te da pojedini igrači ne mogu ništa kontra raspoloženih Dortmundovaca), onda je počeo da mijenja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 feb 2011, 11:56

ok, znali smo da nam dolazi kloppo i balavurdija, al´ da ce dovesti i sudije, e to nismo znali.
ja znam da pojedine sudije naginju na jednu stranu al´mayku im, pa zar bas onoliko.
ponistise nam cist gol i jos nam ne dosudise penal koji je morao biti dosudjen. to je bio momenat u kojem se lomila utakmica i zivo me interesuje u kojem bi se smjeru odvijala tekma da nam je dosudjen taj penal.
yebayi ti posjed lopte od nevjerovatnih 70%, zayebi silne suteve, zayebi tri puta vise kornera kad te sudija syebe u najgorem momentu.

jedino bih cestitao kloponji na odlicnoj taktici koja me podsjetila na leonardovu.
razlika je u tome sto leonardovi puleni nisu imali snage da izguraju do kraja dok su domuzovci trcali k´o navijeni.
da, znao je klop da su bavarci preumorni i da im je ovo idealna prilika kakvu nece docekati u narednih dvadeset godina :)
robena su uvijek cuvala dvojica dok su na riberiju visila po trojica i normalno je da se nece naigrati.
jos me zanima koliko dugo moram slusati amatere koji bale po odbrani :x
badstuber, badstuber. ok, momak nije u formi al´ momak se dokazivao godinu dana i dokazao.
zadnji put se dokazao protiv italije gdje je svak ziv mogao vidjeti da je za klasu iznad njihovog humelsa koji se u toj tekmi gubio k´o abdest.
odbrana, odbrana i samo odbrna. ta odbrana je kriva za sve :lol:
e pa drugovi moji, moje neznalice, i ´sestice´ se moraju aktivno ukljucivati u odbrambene zadatke.
znajte da puca svaka odbrana ako joj razbijes ´doppel sechs´. naravno, uslov je da fura tu formaciju.
mi smo protiv intera imali dvije sestice dok protiv dortmunda nismo.
zar ste ocekivali da klasicno krilo pranja popravlja svajnijeve greske :) e, zayebali ste se.

protiv intera je gusta grizao k´o pit bull zatvarajuci snajdera koji je, ruku na srce, barem tri klase iznad domuzovih veznih igraca.
i sad svi ocekujem gustu na sestici da nastavi tamo gdje je stao protiv intera i da razbije onog turskog homica, kad nas gusta od pocetka na beku.
dakle, galonja je glavni krivac i ne bi me cudilo da jos danas dobije otkaz.
nadam se da hoce jer ozbiljno razmisljam da prestanem pratiti bayu dok je na celu ovaj nesposobnjakovic koji vec godinu dana se-rre i pravi pocetnicke greske.
yebayi ga, njemu puca ona stvar za bayom i sutra da dobije otkaz on bi vec naredne sedmice preuzem neki drugi klub i bolio bi g qrac za bayom. za razliku od svinjoglave haale, ja nemam drugog kluba do ovoga uz kojeg se radujem i zalostim gotovo dvadeset godina.

haala raus :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 feb 2011, 11:59

Monolog je napisao/la:
edotabako je napisao/la:Samo me zanima zasto nije pocela postava koja je pobijedila Inter?
Pa počeo je baš kao protiv Intera(Gustavo na šestici, a Pranja na lijevom beku, ako sam ja dobro vidio), al' kad je vidio da nešto ne štima(te da pojedini igrači ne mogu ništa kontra raspoloženih Dortmundovaca), onda je počeo da mijenja.
naravno da nije.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 feb 2011, 12:05

Ista je postava ušla u meč, a to što je postavKa malo drugačija, to je druga stvar. :mrgreen: Ne, fakat sam mislio da je počeo sa Gustavom na šestici te kao Schweinijevom osiguraču, te sa Pranjom na lijevom boku. Svakako da je Galonja izgubio ovu utakmicu; ili bolje rečeno da je bio potučen do nogu. Mislim da priče o umoru i ne mogu piti baš vodu, jer Bayern dugo igra u ritmu "srijeda - subota", tako da...Može to biti neka jeftina izvlakuša, al' sigurno da to nije glavni razlog poraza Bayerna. Rekoh već da je Schweinijeva forma u katastrofalnom padu(poštedite me toga da je 3. igrač po broju kontakata sa loptom ove sezone :mrgreen: ), te da on ne pruža ni ofanzivno ni defanzivno neke bravurozne partije. Činjenica je da Bayern nije mog'o trkački parirati Dortmundu i tu staje sva priča. Nemam statističke parametre kada je pokriveni prostor u pitanju, al' stiče se dojam da je Sahin trč'o više od Schweinija i Pranje zajedno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 feb 2011, 12:13

nebitno. izgubili, necemo ueti prvenstvo i to je to.
cinjenica je da smo pokradeni od sudija dortmundovaca.
Monolog je napisao/la:Rekoh već da je Schweinijeva forma u katastrofalnom padu(poštedite me toga da je 3. igrač po broju kontakata sa loptom ove sezone :mrgreen: ), te da on ne pruža ni ofanzivno ni defanzivno neke bravurozne partije
dobro vimbldonac, kad je to on pruz´o neke vrhunske partije?
mislim da sam dosta napisao o svajnstajgeru a tvoj problem je sto ne citas :mrgreen:

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 27 feb 2011, 12:16

Alles Gute zum Geburtstag,111 Jahre FCB
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 27 feb 2011, 12:48

Sretan rodjendan. :D
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.