Naravno da neće
Kad nas ismir ugasi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Džaba ti pišeš ljudima koji dižu Dala a vrijeđaju AvramovskogMSOZ101 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 12:56Utakmica protiv Slobode je vrlo dobra za analizu naše ekipe. U onakvom sastavu treba izlaziti protiv ekipa za koje znaš da ćeš da izdominiraš na terenu. Samo što kod nas nema stručnjaka da prepozna događaje na terenu i protiv Sloge pošalje isti sastav samo umjesto Balte stavi Čirjaka. Bukvalno smo igrali u formaciji 4-2-4. Jedan tip krila Guliashvili napada prostor, drugi tip krila Ziljkić kreira na strani. Pogledajte koliko je samo vremena Hamza proveo na sredi i u pomoći kreacije napada u tom trenutku imaš Renana koji se šunja oko 16. Kako teče napad Renan se izvlači na stranu ili napada peterac te Hamzi ostavlja prostor koji njemu najviše odgovara to je oko 16m na šutu, zbog toga smo imali korist protiv Širokog i Slobode i zbog toga Hamza mora igrati. Hamza kada je sam mora biti u 16m, a tada od njega nema koristi jer mu se oduzima najveća snaga to je šut, a nema mu ko ni donijeti loptu. Dala više ni ne treba komentarisati, nažalost dijete je ugašno ne donosi ni 1% dobroga ekipi. Pozicija polušpice je još uvijek najvažnija pozicija na našim terenima, a nama igra neko ko je izgubljen na terenu.
Analiza kakvu masnokosi ne moze uraditi za dva zivota !!!MSOZ101 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 12:56Utakmica protiv Slobode je vrlo dobra za analizu naše ekipe. U onakvom sastavu treba izlaziti protiv ekipa za koje znaš da ćeš da izdominiraš na terenu. Samo što kod nas nema stručnjaka da prepozna događaje na terenu i protiv Sloge pošalje isti sastav samo umjesto Balte stavi Čirjaka. Bukvalno smo igrali u formaciji 4-2-4. Jedan tip krila Guliashvili napada prostor, drugi tip krila Ziljkić kreira na strani. Pogledajte koliko je samo vremena Hamza proveo na sredi i u pomoći kreacije napada u tom trenutku imaš Renana koji se šunja oko 16. Kako teče napad Renan se izvlači na stranu ili napada peterac te Hamzi ostavlja prostor koji njemu najviše odgovara to je oko 16m na šutu, zbog toga smo imali korist protiv Širokog i Slobode i zbog toga Hamza mora igrati. Hamza kada je sam mora biti u 16m, a tada od njega nema koristi jer mu se oduzima najveća snaga to je šut, a nema mu ko ni donijeti loptu. Dala više ni ne treba komentarisati, nažalost dijete je ugašno ne donosi ni 1% dobroga ekipi. Pozicija polušpice je još uvijek najvažnija pozicija na našim terenima, a nama igra neko ko je izgubljen na terenu.
ElCartel11 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 11:59Trebao jeste ali sta ces kad imas kretena na klupi. Protiv Slobode koja je jaca od Sloge ide sa 2 napadaca, a protiv Sloge sa 1.miky_hz je napisao/la: ↑09 apr 2023, 11:41Generalno po meni skroz drugaciji tip napadaca jedan od drugog,ja sam i prije utakmice rekao da trebaju opet skupa pocet kao protiv Slobode,gdje ce se opteretiti vise odbrana protivnika,i gdje ces imati igraca vise u 16,ovako kad Dal igra iza njih ni jedan od njih nema ulogu pravog spica jel se konstantno izvlace negdje daleko od gola,pa samim tim imamo probleme jel nemaju "ledja" iza sebe da kazem.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 11:38
Obicno to tako bude, da kad udjes sa klupe budes bolji nego onaj prije tebe, jer imaš svjezinu. A znamo svi da u nasoj ligi svi pocrkaju vec nakon 60 min i prije.
Ubaci onda sincinu i Avrama zajedno koji su operisani od odbrane i pritiska na protivnika i dobijes po usima.
Dinamo trlja ruke.. bosanski dijamant 2 u najavi. Da sam mu saigrac s dvije bi mu noge uletio preventivno radi
Sto ce trcat nije lud, taman izasao iz svlacionice odmoran i treba da se umara, jasta
kanarinac je napisao/la: ↑08 apr 2023, 11:24Ljudi vjerujte dobri igraci su dovedeni,ovaj brazilac je top igrac,vjerujte,ali ljudi sve na stranu,mrzimo Varesanovica,akd ostavimo to na stranu,ali stvarno covjek sa postavkom igre od sinoc,ono je sramota cisto neznanje,covjek ne zna,sve je pogresno postavio.
Ovaj mali Dal ljudi on je dokaz u kakvoj drzavi zivimo,radi ovakvih babinih sinova,djeca koja znaju igrat fudbal,odustaju,koji ne odustanu oni ih otjeraju,i tako nam je u svim sferama zivota.
Tako da momci mi zivimo u drustvu gdje je nepravda na svakom cosku,i zaista vise ne se vrijedi boriti za pravdu,nego jednostavno moras nauciti plivati,ako se budes bunio ljudi te utuše,nazalost,vise se ne isplati nervirati,bolovati i sikirati za FK Sarajevo,ja znam nama je svima ovo ispunjavalo ovaj brzi zivot,nase Sarajevo kad igra zaboravimo na sve ta dva sata,ali morate shvatiti da su nam ljudi uzeli to,pišaju po nama,mi smo nebitni,zato momci okrenite se zivotu djeci svojoj,ovo nije vise
FK Sarajevo ovo je sad fk privatna prcija,gdje vlada sodoma gomora,kurvaluk i narkomanija.
Ne treba ti to..bordobijeli4 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 14:54Moze li neko ko je u mogucnosti uploadovati negdje snimak utakmice ako nije problem, hvala unaprijed!![]()
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Amidzaa, boki86, bordobijeli, Hajdeee, N3R3D, nedimmmm1337, Zagor i 71 gost.