FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

Daidza8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Daidza8 » 09 apr 2023, 12:55

fks74 je napisao/la:
09 apr 2023, 12:48
Još malo niko neće imati želju da nam dođe, igrači a ni treneri. ;)
Naravno da neće
Kad nas ismir ugasi ;)
1946

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 09 apr 2023, 12:56

Utakmica protiv Slobode je vrlo dobra za analizu naše ekipe. U onakvom sastavu treba izlaziti protiv ekipa za koje znaš da ćeš da izdominiraš na terenu. Samo što kod nas nema stručnjaka da prepozna događaje na terenu i protiv Sloge pošalje isti sastav samo umjesto Balte stavi Čirjaka. Bukvalno smo igrali u formaciji 4-2-4. Jedan tip krila Guliashvili napada prostor, drugi tip krila Ziljkić kreira na strani. Pogledajte koliko je samo vremena Hamza proveo na sredi i u pomoći kreacije napada u tom trenutku imaš Renana koji se šunja oko 16. Kako teče napad Renan se izvlači na stranu ili napada peterac te Hamzi ostavlja prostor koji njemu najviše odgovara to je oko 16m na šutu, zbog toga smo imali korist protiv Širokog i Slobode i zbog toga Hamza mora igrati. Hamza kada je sam mora biti u 16m, a tada od njega nema koristi jer mu se oduzima najveća snaga to je šut, a nema mu ko ni donijeti loptu. Dala više ni ne treba komentarisati, nažalost dijete je ugašno ne donosi ni 1% dobroga ekipi. Pozicija polušpice je još uvijek najvažnija pozicija na našim terenima, a nama igra neko ko je izgubljen na terenu.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 09 apr 2023, 13:04

MSOZ101 je napisao/la:
09 apr 2023, 12:56
Utakmica protiv Slobode je vrlo dobra za analizu naše ekipe. U onakvom sastavu treba izlaziti protiv ekipa za koje znaš da ćeš da izdominiraš na terenu. Samo što kod nas nema stručnjaka da prepozna događaje na terenu i protiv Sloge pošalje isti sastav samo umjesto Balte stavi Čirjaka. Bukvalno smo igrali u formaciji 4-2-4. Jedan tip krila Guliashvili napada prostor, drugi tip krila Ziljkić kreira na strani. Pogledajte koliko je samo vremena Hamza proveo na sredi i u pomoći kreacije napada u tom trenutku imaš Renana koji se šunja oko 16. Kako teče napad Renan se izvlači na stranu ili napada peterac te Hamzi ostavlja prostor koji njemu najviše odgovara to je oko 16m na šutu, zbog toga smo imali korist protiv Širokog i Slobode i zbog toga Hamza mora igrati. Hamza kada je sam mora biti u 16m, a tada od njega nema koristi jer mu se oduzima najveća snaga to je šut, a nema mu ko ni donijeti loptu. Dala više ni ne treba komentarisati, nažalost dijete je ugašno ne donosi ni 1% dobroga ekipi. Pozicija polušpice je još uvijek najvažnija pozicija na našim terenima, a nama igra neko ko je izgubljen na terenu.
Džaba ti pišeš ljudima koji dižu Dala a vrijeđaju Avramovskog
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 09 apr 2023, 13:08

MSOZ101 je napisao/la:
09 apr 2023, 12:56
Analiza kakvu masnokosi ne moze uraditi za dva zivota !!!
Kome objasnjavati ? Ovima kenozoicima ? Ne vrijedi...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 09 apr 2023, 13:16

https://s10.gifyu.com/images/ezgif-5-ef61258ccd5.md.gif

Na svaku stranicu ovo postavljati kao podsjetnik
Zadnja izmjena: JavierBosnia, dana/u 09 apr 2023, 13:54, ukupno mijenjano 2 puta.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 apr 2023, 13:21

Ne znam, ali po meni nije ovo definitivno Renanov max od onoga što on može. Da se razumijemo daleko da sam zadovoljan njegovim učinkom, ali nije baš odron toliki, ima on to nešto.
Volio bih da dobije 4/5 utakmica u kontinuitetu pa da vidimo na čemu smo, ovakvim načinom kakav mi preferiramo, svaku utakmicu drugih 11 a on malo prva postava malo klupa, pogotovo neće dati nikakav rezultat, ne samo od njega nego od svakog napadača.

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 09 apr 2023, 13:30

Novi moguci transferi na ljeto a da ayla prati preko ig za fk ig .
Moris Valinic-siroki
Admir Bistric-Olimpija
Aldin Cajic-Turska
Stefan Kovac-Cukaricki
Stefan milic-dinamo ali loan
Prati trenera Samira Toplaka
Tjt od realnih transfera

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 apr 2023, 13:47

ElCartel11 je napisao/la:
09 apr 2023, 11:59
miky_hz je napisao/la:
09 apr 2023, 11:41
ElCartel11 je napisao/la:
09 apr 2023, 11:38

Obicno to tako bude, da kad udjes sa klupe budes bolji nego onaj prije tebe, jer imaš svjezinu. A znamo svi da u nasoj ligi svi pocrkaju vec nakon 60 min i prije.
Generalno po meni skroz drugaciji tip napadaca jedan od drugog,ja sam i prije utakmice rekao da trebaju opet skupa pocet kao protiv Slobode,gdje ce se opteretiti vise odbrana protivnika,i gdje ces imati igraca vise u 16,ovako kad Dal igra iza njih ni jedan od njih nema ulogu pravog spica jel se konstantno izvlace negdje daleko od gola,pa samim tim imamo probleme jel nemaju "ledja" iza sebe da kazem.
Trebao jeste ali sta ces kad imas kretena na klupi. Protiv Slobode koja je jaca od Sloge ide sa 2 napadaca, a protiv Sloge sa 1.
Ubaci onda sincinu i Avrama zajedno koji su operisani od odbrane i pritiska na protivnika i dobijes po usima.

Normalno. Propali projekat ce potrcati samo za loptom kada vidi mogucnost da moze evenutalno on sam zavrsiti ili izaci 1na1 s golmanom. U svim drugim situacijama taj les nece da potrci. Zato ga ne mogu smisliti i jedva cekam da mu ledja vidim.
Pored toga, 100 posto imamo igraca manje kad pocinje jer igra svoju neku igru (sto neko rece ufurao se da je teska desetka ala stilic vranjes koji imaju po 35 godina)
Takodjer gusi kompletan napad jer smo s njim u igri sterilni ko penzioner od 90 godina.

Mislim da se njegova igra htijenje volja zelja ljubav prema klubu i postovanje prema nama navijacima (prema ocu ga i nema) se ogleda u onom trku odnosno netrku u vjerovali ili ne 46oj minuti meca. Meni ga ne bi vise zaigrao dobro bi se moro naguziti i krv propisati. Mrzi ga raja, njegovi vrsnjaci ljubmorni jer zigu dobre trebe ahaaa sta ima. Hodajuci les, igra samo jer mu majka napuni ocu glavu kako treba da igra. On u stupcanici sad ovakvoj ne bi imao mjesta.

I naravno da ce i vrancic i avram biti mrtvi i bezidejni sa njim u kombinaciji. Sto to ne bude tako kad imaju baltu iza ledja. Raja pricala slabije ekipe bez balte mozemo rjesavati. Razuvjereni smo da je tako.

Ugl projekat ne smije igrati Sarajevo MINIMALNO 50% bolje izgleda. Toliko
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 apr 2023, 13:52

fks74 je napisao/la:
09 apr 2023, 12:48
Još malo niko neće imati želju da nam dođe, igrači a ni treneri. ;)

Sto Bgt man utd je lutao i lutao i sa igracima i sa trenerom sve dok se ne nadje onog trenera i one igrace koji odgovaraju klupskoj filozofiji i ocekivanjima.. sto dramis? Razumijem da je malo losa atmosfera ali namjerno se bodu sa nama ko im je kriv
- 1 9 4 6 -

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 09 apr 2023, 13:57

:bih: :bih:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 apr 2023, 14:00

HordasOdMalena je napisao/la:
09 apr 2023, 13:57

Dinamo trlja ruke.. bosanski dijamant 2 u najavi. Da sam mu saigrac s dvije bi mu noge uletio preventivno radi
- 1 9 4 6 -

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 09 apr 2023, 14:08

Otici u evropu sa ovim magarcem na klupi bi bilo samo jos jedno blamiranje i ispadanje od bilo kojeg protivnika jer za nas trenutno Tsc backa topola izgleda kao atalanta.
I to bi znacilo i sljedecu sezonu da pocinjemo sa magarcem i influeserkom na celu i to bi bila jos jedna turbulentna sezona gdje bi tek tad dobio magarac otkaz i opet borba za 4 _5 mjesto...

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 09 apr 2023, 14:08

Gataj mi ko je novi projekat kluba:

slika
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 apr 2023, 14:14

I sve mi se cini da neko uziva zasititu lafo krimi miljea. Pa je na vlasniku odluka njegovog ostanka na klupi rece punih usta. Sjetite se slicica i drustva :) mozda jos raje u redu ima da se ogrebe u potencijalnom transferu projekta :rol:
- 1 9 4 6 -

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 09 apr 2023, 14:20

slika
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 apr 2023, 14:20

Miljacka je napisao/la:
09 apr 2023, 14:20

slika
:rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 09 apr 2023, 14:41

Sto ce trcat nije lud, taman izasao iz svlacionice odmoran i treba da se umara, jasta
Sve mi znamo.

maltoma
Kontakt:

Post Postao/la maltoma » 09 apr 2023, 14:52

:salut: :clap: :clap: :clap:
kanarinac je napisao/la:
08 apr 2023, 11:24
Ljudi vjerujte dobri igraci su dovedeni,ovaj brazilac je top igrac,vjerujte,ali ljudi sve na stranu,mrzimo Varesanovica,akd ostavimo to na stranu,ali stvarno covjek sa postavkom igre od sinoc,ono je sramota cisto neznanje,covjek ne zna,sve je pogresno postavio.
Ovaj mali Dal ljudi on je dokaz u kakvoj drzavi zivimo,radi ovakvih babinih sinova,djeca koja znaju igrat fudbal,odustaju,koji ne odustanu oni ih otjeraju,i tako nam je u svim sferama zivota.
Tako da momci mi zivimo u drustvu gdje je nepravda na svakom cosku,i zaista vise ne se vrijedi boriti za pravdu,nego jednostavno moras nauciti plivati,ako se budes bunio ljudi te utuše,nazalost,vise se ne isplati nervirati,bolovati i sikirati za FK Sarajevo,ja znam nama je svima ovo ispunjavalo ovaj brzi zivot,nase Sarajevo kad igra zaboravimo na sve ta dva sata,ali morate shvatiti da su nam ljudi uzeli to,pišaju po nama,mi smo nebitni,zato momci okrenite se zivotu djeci svojoj,ovo nije vise
FK Sarajevo ovo je sad fk privatna prcija,gdje vlada sodoma gomora,kurvaluk i narkomanija.

bordobijeli4
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli4 » 09 apr 2023, 14:54

Moze li neko ko je u mogucnosti uploadovati negdje snimak utakmice ako nije problem, hvala unaprijed! :salut:

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 09 apr 2023, 15:10

bordobijeli4 je napisao/la:
09 apr 2023, 14:54
Moze li neko ko je u mogucnosti uploadovati negdje snimak utakmice ako nije problem, hvala unaprijed! :salut:
Ne treba ti to..
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Amidzaa, boki86, bordobijeli, Hajdeee, N3R3D, nedimmmm1337, Zagor i 71 gost.