napoleon72 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 19:14
Osttribine je napisao/la: ↑11 apr 2023, 18:49
napoleon72 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 18:38
Da smo ostali na Kosevu, da Kapica nisu napali zelenasi prije onog penala, da se Musa nije prepao lopte na derbiju, da je Hamza samo malo nize pucao protiv Sirokog, da Belmin nije pizzda klasicna... Danas bismo bili prvi na tabeli i u 1/2 finalu kupa. Al eto, visa sila sve. Nije se dalo.
Jeste inace je to tako moderno danas a i prije da i najveci evropski klubovi su domacini na svom stadionu a sutra zasto da ne i u vasem gradu i u vasem gradu itd. Postoji nesto sto se zove tradicija čovječe, i kad si najbolji bio recimo u Zenici ili Širokom si redovno gubio bodove. Pogotovo recimo na BP, Čelik u raspadu ti mu zabijes gol i patis se uz xy sansi i pojavi se neki Isic, Isakovic sta ti znam i gruh 1:1, tradicija jbg

Nije to opravdanje, niti za kockoglavog niti masnokosog, ali imalo je i to uticaja na rezultate.
Igrali smo sve utakmice na Kosevu u prosloj sezoni pa opet nismo izborili Evropu. Manjak kvaliteta se pokusava ublazit na razne nacine, izmedju ostalog i s tim stadionom. Cinjenica je da to cini mozda 5% razlike. Kad znas, znas i u Varesu i u Londonu.
Nije tačno, kao što rekoh postoji nesto sto je tradicija ponavljam, imas jednostavno slucajeva i kod najvecih evropskih klubova gdje im odredjeni stadioni tj klubovi ne leze i ne ostvaruju pobjede. Prosle sezone nisi izborio Evropu jer si fkt pogotovo na početku sezone imao totalno rasulo i losu ekipu, trenera kao i finansijsku situaciju. I te kako domaci teren igra ulogu svugdje u svijetu. Niko ne opravdava samo time (stadionom) lošu sezonu, ali da je imalo uticaja imalo je.
Problem vas dezurnih ovde na forumu je taj sto ne zelite cuti tudje mišljenje vec samo namecete svoje i prozivate nekoga botovima (ne kazem da nema i takvih) ali de malo skontajte realno neke stvari.
Meni konkretno riba smrdi od glave i medju prvim sam na forumu prozivao ovog Mirvica, evo i kod njega se vec smijenilo tri trenera, na pragu (nadam se) i cetvrti, a mi losi pa losi.
A evo sto onaj forumas rece kad se tako sad slijepo prate upute Hz zasto ih mnogi sa foruma nisu ispostovali nego ih prozivali kad su zbog Husrefa protestvovali. Ili recimo sto sam ti neki dan replicirao na tvoju ljutnju na Istok pa ti navedoh primjer gdje je Sjever prekinuo utakmicu i donio protivniku 3 boda i suspenziju stadiona na 3 utakmice.
Znaci ne treba samo jednostrano gledati, nego iz vise uglova i na kraju sta je najbolje za klub, ako nam je klub ispred svakog pojedinca ili navijacke skupine, a trebalo bi da je tako.
Najbolje za klub bi bilo to da ode Mirza koji ni u ludilu nije trebao ni sjesti na klupu, zatim ova bahata navijacica Želje, ali ko nam garantuje da ce to ovaj Mirvic uraditi pa taman da domace utakmice bojkotujemo narednih 10 godina npr.