Premijer liga BiH - aktuelno

MostarskiSin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la MostarskiSin » 15 apr 2023, 14:32

rodjak je napisao/la:
15 apr 2023, 14:27
nekoIzMostara je napisao/la:
14 apr 2023, 20:48
Ponosnipodrinjac je napisao/la:
14 apr 2023, 20:38

Šteta i gola iz 80. minute.
Posebno jer je bio iz ofsajda.
Steta za vas, za nas nije iako je bio iz ofsajda :wave:
cini se da je ono slika zamrznuta kad je prvi put mislio dodati pa mu se odbila lopta pa onda dodo drugi put i tada nije bio ofsajd,ne znam volio bih viditi usporeni snimak.Ali svejedno greske se desavaju,jedno je sigurno sudije nisu nama pomagale na utakmici vise su sitnih faulova dosudili za TC a i onaj jedan prodor Deajanovica kad su ga oborili na ivic 16-terca nije sudija dosudio cisti faul i zuti za protivnika.Uglavnom mislim da je remi realan iako smo imali pobjedu u dzepu u zadnjim sekundama utakmice,ali to je fudbal
Metar u offside, greska pomocnog :thumbup:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 apr 2023, 15:05

Igman Sloboda 1-2 :kafa:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 15 apr 2023, 15:12

Konacno neko s mudima da razotkrije zeljkanovu kriminalnu hobotnicu !!!
Hvala brate @manijakalnost99 sto si se vratio i sto ne das da istina bude potisnuta...
👏
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 apr 2023, 15:17

Na prvom postu sam prepoznao novog najboljeg forumaša 2023 godine sportsport.

Prepoznao sam manijakalnost kao Željko Malnar Jarana
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 15 apr 2023, 15:18

SokolPravde je napisao/la:
15 apr 2023, 13:27
RollingPaper je napisao/la:
15 apr 2023, 12:53
SokolPravde je napisao/la:
15 apr 2023, 10:55
Da se uključim i ja ....Kao prvo Bosna i Hercegovina su stara hrvatska djedovina i kraljevstvo .... (Kralj Tvrtko , Kraljica Katarina, Kontromanići )Nema nikakvog Muje , Hase , Dženana, i slično....tako da prestanite se kititi tuđim i okupatorskim perjem( Turcima) . Niti imate povijest niti kulturu a još manje to da ste cvijeće da je na vas netko od Hrvata izvršio agresiju . Da imate imalo časti i obraza digli bi Tuđmanu spomenit na sred Barčaršije koliko vam je Hrvatska država pomogla u ratu gdje su vam se liječili ranjenici , žene i djeca sklanjali po Dalmatinskim hotelima i drugdje a o naoružanju i pomoći koje je dolazililo preko hrvatske da ne pričam. I da HV i HVO su 4 puta spasili BIH o potpunog poraza a sve na temelju sporazuma (Izetbegović -Tuđman) iz Splita. Prestanite se hraniti lažima i pogledajte logici i istini u oči.

Hej moj debilu, pa jesu to bili bosanski kraljevi ili hrvatski? E bili su bosanski a ne hrvatski, u vatikanskim dosijeima i cak prostorijama Vatikana ima oznaceno “Katarina Kraljica Bosanska” U Bosni su zivili Bosnjani, imas po drevnin spisima se spominju prije Hrvata. Pogledaj kartu Hrvatske, geogradski karta izmisljena, neadekvatna, neprirodna pa ta geografska karta je smjesna. Kad vam Italijani i Madjaei dodju po svoje sta ce ostat reci mi?

Poceli ste da imate vecy propagandu od Srba, jesul prvi apostoli bili Hrvati? :urnebes:

Yebo turci vise ih ja mrzim od tebe, a Tudjman je izvrsio agresiju na BIH i oprao vam mozak da niste Bosanci. Cuj neko u Capljini se poistovjecuje sa Purgerom ili sa Dalmatincem, nigdje veze. Uci malo historiju negdje drugo i malp dalje od usta svog tate i od usta HDZ-ovaca. Po medjunarodnon sudu Hrvatska je izvrsila agresiju na republiku Bosnu i Hercegovinu, imali ste oruzja koliko ste htjeli.
Kralju niti postoje Bošnjani niti Bošnjaci izmišljena narodnost vi možete iz povijesnih spisa biti Bogumili koji ste prešli na krivovjerje ... 40 tih su vam dede bile većinom u Ustaškim postrojbama i podržavale NDH manji dio se priključio kasnije Partizanima. Devedesetih dobar dio muslimanskog puta pristupio HOS--u i Hvo . Ako već spominješ karte BiH kao regije su bile srce Hrvatske , a ako spominješ Vatikan Kraljica Katarina je donijela Bosansko -Hercegovačku Krunu u Vatikan i ostavila je na čuvanje i u zaštitu. Ostalo ja turke ne mrzim ali mi nije jasno ponašanje vecine Bosanaca koji Turke slave kao neke oslobodioce i braću a 500 godina vam krali i eksploatirali državu s kojom se poistovjećujete. Bilo vama drago ili krivo nitko vam više u ratu nije pomogao od Tuđmana i Hrvatske a da obolu HV-a i HVO-a u korist čitave BIH da ne pričam. Spomenuti ću samo deblokadu BIHaća koji je bio pred padom da nije bila reakcija HV i HVO . Kasnije ste te uspjehe falsificirali i prepisali nekom "svemirskom" 5 Korpusu i Rambo pričama. Toliko od mene Pozz svim normalnim ljudima u Bosni a Alijinim Džihad Fanaticima pogladajte ISTINI U OČI

Ti si izgleda ucio skole na Tudjmanovoj akademiji ,veze ti nemas sa istorijom Bosne ,sve si pogresno naucio,bolje procitaj koje stivo od nezavisnih istoricara ,eto ne moras citati bosanske istoricare,citaj nezavisne.Koliko nam je Tudjman pomago ja svaki put kad prodjem preko onog mosta u Capljini hraknem iz petinih zila ,j ebo se s materom :evil: ,to je jedan veliki zlikovac koji je trebo biti osudjen kao ratni zlocinac ali se spasio jer je krepo ranije.On je sve obilato naplatio sve te izbjglice koje su smjestene u Hr arapi sve platili,a brat mi je vozio oruzije sa kamionom iz Ploca za Bih i to je ovako islo.Kad bi doso brod oruzja kao pomoc arapskih zemalja BiH u Ploce, pola tog broda bih odmah islo za Hrvatsku,a druga pola bi se dijelila izmedju HVO i A biH ,i prvo je oruzije islo za HVO a ovaj ostatak sto bi ostalo islo bi za A Bih i onda bih u putu presretali ovi iz HVO-a i oduzimali i taj dio koji bi iso za A BiH ,uzimali bi i kamione i ove vozace bi zarobljavali i trpali u logore,bratu mi uzeli i kamion i poslali ga u logor (sreca je da ga nisu ubili).I tako je Tudjmanova Hrvatska pomagala bosnjacima a da ne govorim o ahmicima,Mostaru,Starom Mostu,Dretelju,Heliodromu i drugim zlocinima.Govorim o tadasnjoj HR fashistickoj politici ne govorim o hrvatima kao narodu jer vecina hr naroda je dobra ali ne mogu da dodju do izrazaja od ovih fashista( ,i uce ih pogresnim stvarima) tipa topic da je i pepeljara hrvatska,a ona je uvijek bila bosansko-hercegovacka ,sad on hoce da mjenja istoriju ,odjednom je hrvatska ,a usha .
Katolici se u Bih tek pocinju izjasnjavati kao Hrvati zadnjih 200 godina jacanjem uticaja Hrvatske i Vatikana ,do tada su bili svi bosnjaci katolici i ucili bosanski jezik a ima dosta dokumenata da ovo potkrijepe.Haj ti ponovo na studije,ovo ne valja nista sta si naucio :rol: Evo ti par citata poznatijih katolika i crkvenih duznosika iz BiH pa malo pogledaj sta kazu,a mozes i koju knjigu uzeti pa procitati

:bih:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 15 apr 2023, 15:26

Rođo se ufurao da je Aleksa Šantić :zzz:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 15 apr 2023, 15:29

Rođo ne zna gdje goni..

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 15 apr 2023, 16:14

Urokan je brat.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 15 apr 2023, 16:24

2 prečke i stativa za Igman...
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 15 apr 2023, 16:26

Vise srece nego pameti imamo. Ove invalide od igraca rastjerat sve do zadnjeg.
Volim tebe, više od sebe

masterfan
Kontakt:

Post Postao/la masterfan » 15 apr 2023, 16:28

A moj Mirza, pa teze ih je postavit da ovako lose igraju. Bolje bi se bez trenera snasli.

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 15 apr 2023, 16:30

Neki dan kad sam gledao Želju na Policama, mislio sam da ne može gore od onog, a sad kad gledam ove uhljupe iz Butmira, Bgm vidim da itekako može gore.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 15 apr 2023, 16:32

Prebacim na Igman i odmah gol :D očekivano vodstvo.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 15 apr 2023, 16:33

Ljubim te Ramiću

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 15 apr 2023, 16:34

Convicts je napisao/la:
15 apr 2023, 16:33
Ljubim te Ramiću
Poljubi ga u glavic
Volim tebe, više od sebe

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 15 apr 2023, 16:34

Convicts je napisao/la:
15 apr 2023, 16:33
Ljubim te Ramiću
Ispadose a

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 apr 2023, 16:37

Je li onaj tuzlanski šošon i ove iz Konjica nazvao seljacima i najavio pobjedu :mrgreen:

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 15 apr 2023, 16:38

slika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 apr 2023, 16:38

antisisoja1919 je napisao/la:
15 apr 2023, 16:26
Vise srece nego pameti imamo. Ove invalide od igraca rastjerat sve do zadnjeg.
Jeste li baš loši ili ima neke nade?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 15 apr 2023, 16:40

Nateze cazinski ljepotan Igmanu, i bez toga Igman je pet klasa bolja ekipa. Ovo je lagano trebalo biti 3-0. Bodul :bow:
Max Allegri

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.