Ovo je tenis, a ne danasnja komedija.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Medo je odjednom odlican i na zemlji, kako lik igra vec 6-ti turnir za rwdom, al opet od i Aco odigrase najbolji mec turnira
Zverev ce biti sve bolji i bolji, taman ce i on za RG jiti top fit
Zverev ce biti sve bolji i bolji, taman ce i on za RG jiti top fit
Nije vala imao ni sreće sa prošlogodišnjom povredom. Dosegnuo je u onom meču skoro pa peak i opet bi izgubio u onim zatvorenim vrućinama u petom setu od Nadala.
Pusti njega kraju, naporan postaje na svakoj temi
Auh kako skinu s one stvari novinara. Bandaža na laktu i ovakav odgovor su definitivno znak da nije ok.
Rus poceo neke ozbiljne supstance uzimati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- OldFashioned
- Kontakt:
Nije vam još isfurala priča o izmišljenom liku degenerici ?Nirton je napisao/la: ↑13 apr 2023, 21:46Vela, sauliši se.OldFashioned je napisao/la: ↑13 apr 2023, 21:16Sve sama krema teniskih analitičara. Ustvari 90% hejtera prema Novaku i komentari u tom stilu iz mjeseca u mjesec.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
rafa neće igrati ni u barceloni .. ko zna šta je tu stvarno problem
penzija i gotovo, to bi mu bilo najpametnije, nek se pozabavi nasljednikom
penzija i gotovo, to bi mu bilo najpametnije, nek se pozabavi nasljednikom
Medo ocigledno preumoran od sinoc, a Rune juce imao dan odmora, kako god Rune pokazuje da ce biti itekako zeznut na ovoj podlozi za svakoga
Mladost polako al sigurno preuzima, ako nista barem ove masterse i manje turnire
Mladost polako al sigurno preuzima, ako nista barem ove masterse i manje turnire
Medo je babuka
Ma u pravu je covjek 1000%, najrealniji i najiskreniji igrac na Touru.
Zverev voli da lupa ko maksim, neki dan prica kako bi dobio Rafu, jucer mu je Medo "the most unfair player" na touru, a 3 dana prije izjavljuje kako bi volio da Medwed osvoji turnir.
Zaboravio je kako je lupao sudiji u stolicu jedno 30sec, drecio se na istog i sl. u dublu, zgrozio planetu citavu lik i dobio suspenziju.
Ako pobijedi sve je ok, ako ne pobijedi onda su svi krivi i niko ne valja.
Zverev voli da lupa ko maksim, neki dan prica kako bi dobio Rafu, jucer mu je Medo "the most unfair player" na touru, a 3 dana prije izjavljuje kako bi volio da Medwed osvoji turnir.
Zaboravio je kako je lupao sudiji u stolicu jedno 30sec, drecio se na istog i sl. u dublu, zgrozio planetu citavu lik i dobio suspenziju.
Ako pobijedi sve je ok, ako ne pobijedi onda su svi krivi i niko ne valja.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
I on i škobalj Cicipas mogu samo oralno zadovoljavati babuku Daniila.
25, 25, 21 i 19 godina u polufinalu hiljadarke. Bumeri
aparati. Sinner now or never.
25, 25, 21 i 19 godina u polufinalu hiljadarke. Bumeri
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Srpska Open može da počne, prosao sam teniskim selom, stvarno je ozbiljan centar napravljen. Imamo 6 vrhunskih terena...
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Danas obavljen žrijeb, 5 od 6 nasih igraca u gornjem dijelu kostura, steta...
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Ja samo jednog našeg vidim u donjem dijelu.
Ide Rublev po još jedno finale ovdje. Ako bi Sinner prošao, obojici treće finale hiljadarke, a nijedan nema titulu.
Ide Rublev po još jedno finale ovdje. Ako bi Sinner prošao, obojici treće finale hiljadarke, a nijedan nema titulu.
Extra. Infrastrukturno mnogo bolje nego u Bgu. BL ce i u buducnosti imati ozbiljan adut za organizaciju turnira ovog tipaZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑15 apr 2023, 17:08Srpska Open može da počne, prosao sam teniskim selom, stvarno je ozbiljan centar napravljen. Imamo 6 vrhunskih terena...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sve to stoji, samo im sad predsjednik moli za kredit od 500 miliona, a ovo sve vrijedi 30. Samo hljeba i igara.marconato je napisao/la: ↑15 apr 2023, 18:14Extra. Infrastrukturno mnogo bolje nego u Bgu. BL ce i u buducnosti imati ozbiljan adut za organizaciju turnira ovog tipaZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑15 apr 2023, 17:08Srpska Open može da počne, prosao sam teniskim selom, stvarno je ozbiljan centar napravljen. Imamo 6 vrhunskih terena...
![]()
Imam kartu za cetvrtak, vise bih volio da gledam mec Djokovic-Wawrinka nego da Djokovic uzme RG. 
Rublev ce vjerovatno otkazati ucesce jer je ostao u Monte Carlu do samog kraja.
Rublev ce vjerovatno otkazati ucesce jer je ostao u Monte Carlu do samog kraja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

.jpg)