Vidi mu kofera koji su,da nece azil trazitiHeraklitMracni je napisao/la: ↑15 apr 2023, 18:28Stigao razbijač Novaka , doduse morao se gurat sa Nanama na aerodromu
![]()
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I ovo je diskutabilno.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
To je nas beogradjanin
Kako ti znas ko je i odakle sve ovo finansirao?!CAGarfia je napisao/la: ↑15 apr 2023, 18:42Sve to stoji, samo im sad predsjednik moli za kredit od 500 miliona, a ovo sve vrijedi 30. Samo hljeba i igara.marconato je napisao/la: ↑15 apr 2023, 18:14Extra. Infrastrukturno mnogo bolje nego u Bgu. BL ce i u buducnosti imati ozbiljan adut za organizaciju turnira ovog tipaZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑15 apr 2023, 17:08Srpska Open može da počne, prosao sam teniskim selom, stvarno je ozbiljan centar napravljen. Imamo 6 vrhunskih terena...
![]()
![]()
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ne znam čije su pare, ali će kompleks postati od onih koji su dali kredit jer Mile nema para da vrati. 
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Aj druze mašiš temu...smaras sa politikom. Boli nas k..rac
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Sve da je i tako, kompleks postoji i poatojace i to u BL. Ciji ce biti, koga boli ona stvar. Nego, izgleda imamo drugu vrstu kompleksa, moze se reci kompleks od kompleksa...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Tako je, odličan kompleks koji će nam vjerovatno podariti jednom godišnje jedan čelendžer u jedinoj BiH. 
Tako je vec bolje, a ne, ne valja ovo, ne valja ono i ostali hejt...
Kakav bezobrazluk Holgera. Na tri break lopte debil dvije sekunde nakon kraja poena odmah servirao. Imbecil je*eni.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mogao bi alkaraz dobiti rivala u vidu Runeta. Od sinera nista, choker izgleda
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ovaj Spinner je najveci problem za Alcaraza izgleda,protiv ostalih top 10-15 igraca u vecini slucajeva nema onu igru kao protiv Carlitosa.
Reci drugu da se presalta na njega sa Skijasa.BosniaBoston je napisao/la: ↑15 apr 2023, 22:01Mogao bi alkaraz dobiti rivala u vidu Runeta. Od sinera nista, choker izgleda![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- OldFashioned
- Kontakt:
Prelijepo izgleda, nema šta.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ovi što će navijati za Holgera imaju 10cm manje u gaćama. 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Neki od nas gotivimo i bad boyse, ne mora se navijat vazda za romantiku i fine ugladjene akademike što bi veliki Ivica Osim rekao
#Punoljetstvo
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Meni je najjače kako Sinner od izvinjavanja Alcarazu u polufinalu Miamija nakon pobjede ovako hladno reaguje na kraju meča sa Runeom. Dobro je za tenis da ima ovakvih varnica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

.jpg)