FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
43%
Prolazak u Play off
52
24%
Grupnu fazu
70
33%

Ukupno glasova: 215

Shategabri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shategabri » 17 apr 2023, 15:44

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
17 apr 2023, 15:40
GalileoGalilei je napisao/la:
17 apr 2023, 15:31
Nažalost, kao i u svemu, opet se pokazuje kakav smo narod. Ne daj bože pružiti podršku, stati svi na jednu stranu, a sve u cilju boljeg sutra za Klub. Ljudi fino proglasili bojkot zbog javašluka, krkanluka, amaterizma u i oko Kluba, počevši od radnika, pa sve do nekih odluka kojim se bruka Klub. Svi smo svjesni blamaža i srozavanja FKS, bruka da se borimo za pišljivu Evropu nakon ovoliko investicija. Bruka je da je Zrinjski sve ono što smo mi trebali da budemo i bruka je ko je sve na platnom spisku. Sve ubleha do ublehe, qurava do qurave i lopov do lopova.

Nakon svega toga, dođu mentalni debili od ljudi i oni nešto pametuju kako odoše na utakmicu, jer ne navijaju za Ajlu i Mirvića nego za FKS? Pa ebem vam glave glupe, sve dok budete takvi, Klub neće doživjeti promjene i ići pravim putem. Shvatam ja da ovdje ima i plaćenika, članova Uprave, čmar-aga, ali govorim za ove ostale persone. Trznite tim svojim glavurdama, probajte jednom biti složni i pokazati obraz jednom u životu. Tako nam je u svemu, zato i imamo ovo što imamo. Fuj!
Bravo :thumbup:

Vjerujem da će malo kiše natjerat ove nehljebe da ne dođu na utakmicu svakako tkd ne očekujem više od 100 Mirzinih i aylinih poltrona na toj utakmici. A opet hiljade ispred ekrana koji jedva čekaju da ove ublehe odu iz kluba pa da svi zajedno bratski gazimo do novih titula.
Malo kišice ne bi trebalo odbiti vjerne Mirzine....ovaj, navijače FKS :kafa:
Kad sam se ja mrznuo sa Slobodom u kupu na 0-3, mogu i oni sad kad se očekuje razbijanje Azmirovih beba.
Koševo Zapad

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 17 apr 2023, 15:48

Najgora muoguća stvar koja se može desiti je da uprava obezbijedi evropu bez Hordi. U tom slučaju cilj (uslov) i Ajle i Mirze je ispunjen. SA pojačanjima se manje-više pogodilo, Mirza nakon fijaska iz prve 2/3 prvenstva uvezao pobjede i ispunio cilj.

Poslije toga mogu svi mahati ušima. Gledaćeš ih na istim pozicijama i sezonu 2023/24. JA ne mogu navijati protiv svog kluba da me ubiješ. Nadam se svim pobjedamam do kraja prvenstva i 5k na Koševu na lijepo bajramsko nedjeljno poslijepodne.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 apr 2023, 15:48

ElCartel11 je napisao/la:
17 apr 2023, 15:41
Hoce li zalizani staviti konacno Musu na beka sad kad je Mulalic suspendovan ili se opet glumiti facu sa Vrsajevicem kojeg bi i pioniri prolazili.
Ide tandem po stranama Vršajevic Tomaševic :mrgreen: Mislim neznam fkt al ono kao logicki zbog kartona i povreda i ko je do sada prednost imao,na to mi vuce,daj bože da se varam.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 apr 2023, 15:49

Ko ode na Koševo, za mene je u rangu forumaša Đipketa!
Bahati, bahati Željkan!
1946

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 17 apr 2023, 15:49

Hoce li zalizani staviti konacno Musu na beka sad kad je Mulalic suspendovan ili se opet glumiti facu sa Vrsajevicem kojeg bi i pioniri prolazili.
Čuo sam da valjda Musa više voli život u Sarajevu i sve što on nudi, nego fudbal i da je zbog toga ispao iz ekipe.

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 17 apr 2023, 15:50

Shategabri je napisao/la:
17 apr 2023, 15:13
fks74 je napisao/la:
17 apr 2023, 14:36
Ova ekipa zaslužuje podršku više nego ikada, vidi se da je momcima stalo. Nezadovoljstvo se može iskazati na drugi način a ne uskratiti podršku ekipi. Ne mora se pružiti podrška Mirzi i upravi.
Osim Mirzinog malog koji je iskazao nepoštovanje prema navijačima.
Također ni ne igra na nekom nivou koji se od njega očekuje.
Zamisli neko ti yebe porodicu i ti treba da ides da skaces sa njima i veselis se :urnebes: :urnebes:

Al za ovo je kriv Mirza sto je uopste prihvatio da bude trener, ne obaziruci se na svoje dijete kome ce to biti veliki problem. Nije da je nesto pokazivao prije dolaska tate, ali tek sad nista ne pokazuje.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 17 apr 2023, 15:54

ZipSarajevo je napisao/la:
17 apr 2023, 15:50
fks74 je napisao/la:
Ova ekipa zaslužuje podršku više nego ikada, vidi se da je momcima stalo. Nezadovoljstvo se može iskazati na drugi način a ne uskratiti podršku ekipi. Ne mora se pružiti podrška Mirzi i upravi.
Zamisli neko ti yebe porodicu i ti treba da ides da skaces sa njima i veselis se :urnebes: :urnebes:

Al za ovo je kriv Mirza sto je uopste prihvatio da bude trener, ne obaziruci se na svoje dijete kome ce to biti veliki problem. Nije da je nesto pokazivao prije dolaska tate, ali tek sad nista ne pokazuje.
Nisam za psovanje bližnih, generalno ružna navika, al to je ovdje postalo nešto kao uzrečica.
Dal je kritikovan i prije Mirzinog sjedanja na klupu, nije pružao igre koje su se očekivale od njega.
Kao što i sam kažeš.
Sad je još više down.

Kakogod, poenta je da odskače u negativnom smislu od tima.
Zašto ostalim igračima ne psuju, a njemu psuju? To bi trebao da se zapita prije svih njegov otac.
Koševo Zapad

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 apr 2023, 16:01

miky_hz je napisao/la:
17 apr 2023, 15:48
Ide tandem po stranama Vršajevic Tomaševic :mrgreen: Mislim neznam fkt al ono kao logicki zbog kartona i povreda i ko je do sada prednost imao,na to mi vuce,daj bože da se varam.
Radovic ce biti spreman za nedelju.
kenoHZ je napisao/la:
17 apr 2023, 15:49
Čuo sam da valjda Musa više voli život u Sarajevu i sve što on nudi, nego fudbal i da je zbog toga ispao iz ekipe.
Ma ja,ali zato Avdija od 37 godina profesionalac sigurno moze vise ponuditi na terenu...Ako ne stavi Musu automatski je krivac za eventualni rezultatski neuspjeh
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 17 apr 2023, 16:11

slika

Dobar dan. Nagradno pitanje: Ko nedostaje na slici ? Ko nije slavio sa svojim saigracima i navijacima ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 17 apr 2023, 16:17

fks74 je napisao/la:

zamisli igras za Sarajevo i mrsko ti potrcati za loptom. Vjeruj vrlo je jednostavno. Od ljubavi do mrznje ima tako malo
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 17 apr 2023, 16:28

slika

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 apr 2023, 16:37

Ko ode na Kosevo, da Bog da mu sin jedinac ko Dal bio!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 17 apr 2023, 16:37

Jel izvodljivo za nedjelju, da recimo Ramic počne pa da ga Mirza izvede u 2 minuti i ubaci nekog iskusnijeg na zadnjeg veznog. To je Dudic često radio u Veležu.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 17 apr 2023, 16:39

Lucas je napisao/la:
17 apr 2023, 16:37
Jel izvodljivo za nedjelju, da recimo Ramic počne pa da ga Mirza izvede u 2 minuti i ubaci nekog iskusnijeg na zadnjeg veznog. To je Dudic često radio u Veležu.
Nije izvodljivo. Može ga izvesti tek u 46 min.

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 17 apr 2023, 16:41

17 apr 2023, 15:54

Nisam za psovanje bližnih, generalno ružna navika, al to je ovdje postalo nešto kao uzrečica.
Dal je kritikovan i prije Mirzinog sjedanja na klupu, nije pružao igre koje su se očekivale od njega.
Kao što i sam kažeš.
Sad je još više down.

Kakogod, poenta je da odskače u negativnom smislu od tima.
Zašto ostalim igračima ne psuju, a njemu psuju? To bi trebao da se zapita prije svih njegov otac.
Slazem se bgmi. Al evo, neko tebi yebe porodicu i ti treba da skaces s njima. Ne ide. To mogu beskicmenjaci.

To nije opravdanje za to koliko je on los, tu je Mirza zajebo stvar. Samo je djetetu veci teret stavio na ledja, ionako je los bio a tek sad.
Ma psuje se svima, svake sezone se po par igraca uzimalo na zub. Kisa pada, taj igrac je kriv. Jos ako ne igra dobro, pun pogodak. Kao sto se Dalu desilo.

Porodica prvo, pa sve ostalo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 apr 2023, 16:46

GangEvil je napisao/la:
17 apr 2023, 16:39
Lucas je napisao/la:
17 apr 2023, 16:37
Nije izvodljivo. Može ga izvesti tek u 46 min.
Onda bi Vrančić mogao na klupu. Ne znam kako Musu ubaciti, među 5 stranaca.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 17 apr 2023, 16:50

kenoHZ je napisao/la:
17 apr 2023, 15:49
Da je tako igrao bi sto posto prvu.
Jer zar ima neko gori koji voli zivot i sve sto on nudi od narkomana i qurve..
Nisu im onda isti arsini za sve
😂🖕

Uinatsvima
Kontakt:

Post Postao/la Uinatsvima » 17 apr 2023, 17:00

17 apr 2023, 12:55
Ko voli klub, doci ce da isti gleda.
Ko voli da trazi izgovore za nedolazak, naci ce ga iza svakog coska.

Sad je fazon sto ljubav "antibojkotasa" i ljubav ovih koji bojkotuju nije ista. Ovi drugi sebe smatraju vrijednijim. Svako ima pravo na svoje misljenje.

Uostalom, toliko je neprincipijelnosti kod grupe. Kada se molilo da se ne pale baklje, u inat se to radilo. Rijetko kad nije. Kad smo bili bez marke, ljubav se mjerila kolicinom baklji i dimni. Sad ta grupa moli druge na bojkot. Kad ce grupa poslusati neke korisne savjete od nekoga drugog? Kad je Mirvic molio i kumio da se to ne radi, oni u inat to rade.

Uvijek se finansijska steta klubu pravila i opravdavala, evo i sad se isto to radi sa fan shopom, gdje se apeluje na sve da se isti u sirokom luku zaobidje. Jbga, to je izgleda ljubav koju ne shvataju svi, samo oni najvjerniji.

Ko zeli da bojkotuje utakmice, neka bojotuje. Samo pustite da i drugi imaju svoje misljenje.
Pa kad toliko volite Sarajevo i kad ste se toliko poželjeli utakmica sto niste bodrili u listici, Tuzli ili Trebinju? Bojkotujete i vi utakmice ali gostujuće, pa poslije pričate kako igračima treba podrška. Slazem se da treba, već dugo se nije ovako borilo i trčalo jedan za drugog, osim nekoliko pojedinaca, dugo se nije s tolikom emocijom igralo i slavilo, ali opet ovo je nesto u čemu treba ustrajati ako želimo bolje sutra za nas klub. Zato nam i jeste ovakva situacija u državi, nekako nikakvih principa i gazi nas ko hoće i kad hoće, a mi pamćenje imamo k’o zlatne ribice
NO FEAR

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 apr 2023, 17:04

Musa je stranac a na njegovoj poziciji imamo Mulalica i zato nije igrao. Iskreno ofanzivno je dobar al nazad je šupalj, ma da u utakmicama gdje baš stalno napadaš mogao se koristiti al stranac u to je problem.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 17 apr 2023, 17:11

Sta jedan dobar trener uradi u olimpiji covjece, covjek napravio slovensku Zvezdu. Takoder, ne vjerujem da cu ikad prezaliti sto se Krdzalic nije doveo, al jbg nije Andy budala.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”