Malo kišice ne bi trebalo odbiti vjerne Mirzine....ovaj, navijače FKSSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑17 apr 2023, 15:40BravoGalileoGalilei je napisao/la: ↑17 apr 2023, 15:31Nažalost, kao i u svemu, opet se pokazuje kakav smo narod. Ne daj bože pružiti podršku, stati svi na jednu stranu, a sve u cilju boljeg sutra za Klub. Ljudi fino proglasili bojkot zbog javašluka, krkanluka, amaterizma u i oko Kluba, počevši od radnika, pa sve do nekih odluka kojim se bruka Klub. Svi smo svjesni blamaža i srozavanja FKS, bruka da se borimo za pišljivu Evropu nakon ovoliko investicija. Bruka je da je Zrinjski sve ono što smo mi trebali da budemo i bruka je ko je sve na platnom spisku. Sve ubleha do ublehe, qurava do qurave i lopov do lopova.
Nakon svega toga, dođu mentalni debili od ljudi i oni nešto pametuju kako odoše na utakmicu, jer ne navijaju za Ajlu i Mirvića nego za FKS? Pa ebem vam glave glupe, sve dok budete takvi, Klub neće doživjeti promjene i ići pravim putem. Shvatam ja da ovdje ima i plaćenika, članova Uprave, čmar-aga, ali govorim za ove ostale persone. Trznite tim svojim glavurdama, probajte jednom biti složni i pokazati obraz jednom u životu. Tako nam je u svemu, zato i imamo ovo što imamo. Fuj!![]()
Vjerujem da će malo kiše natjerat ove nehljebe da ne dođu na utakmicu svakako tkd ne očekujem više od 100 Mirzinih i aylinih poltrona na toj utakmici. A opet hiljade ispred ekrana koji jedva čekaju da ove ublehe odu iz kluba pa da svi zajedno bratski gazimo do novih titula.

Kad sam se ja mrznuo sa Slobodom u kupu na 0-3, mogu i oni sad kad se očekuje razbijanje Azmirovih beba.