FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

JavierBosnia
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la JavierBosnia » 18 apr 2023, 00:23

mosarajvosa83 je napisao/la:
18 apr 2023, 00:01

Vidjeces dok im postave travu hocel bit krivudavo,zuto,grbavo. Ako si pratio komisija je kod nas ustanovila greske,kod njih ovo postavljanje kako citam tj neke stvari su radili o svom trosku,neke druge firme,pa se nadaju da ce polrit to savez. Mrsko mi trazit slike da uporedimo,al razlika se vidi na prvu. Hebo ovaj grad i koji ga vode,nisu u stanju 20 i kisur godina da teren naprave u glavnom gradu,opet ce imat ruglo kao sad na Grbavici a dali su neki kes. Mozda za 40 godina naprave i neku tribinu na stadionu.
Ja koliko sam te radove pratio i izucavao materiju, istrazivao, razgovarao sa ljudima je malo ko uopceno, a ne na forumu ovdje.

Da se razumijemo, nisam ni ja zadovoljan radovima kod nas, propusta ima dosta, ali to o cemu pricas je cista glupost. Pricas o nekoj ociglednoj razlici, kad te pitam da mi pokazes i dokazes onda ti mrsko. Evo reci cu ti da se preko slika nista ne moze ustanoviti, razlike u nasipnom materijalu su vidljive jedino laserom i ta razlika je 1-2 cm max, a ti pricas o nekim neravninama sa slika.

Budi iskren drug i donosis zakljucke na osnovu necijih postova na temi rekonstrukcija stadiona, al dobro nemoj misliti da te pljujem nesto fino je sto se interesujes, al nemoj pljuvat sve a da realno i ne znas o cemu pricas. Zivio
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 18 apr 2023, 00:28

Dave je napisao/la:
17 apr 2023, 23:27
Prati li neko onog Jovasevica lijevog beka na posudbi?
I ja to ispitujem vec par mjeseci al niko nista :rol:.

Od informacija sto je na tm, odigrane skoro sve minute u 22 utakmice, dvije asistenije i jedan go.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 apr 2023, 00:36

Baltu i Šerbečića je završio zalizani, to znam 100% jer sam čitao poruke od ljudi vrlo bliskih njemu
Mada mislim da Besima i nije bilo toliko teško završit jer koliko su oni tražili Keša toliko je Mirvah isplatio bez ikakvih zatezanja.

Vrančića je Aylah završavala danima, da li je išla preko nekog, pojma nemam, ali realno svaka joj čast koliko god je mrzili. To joj je možda i najveći potez otkako je na funkciji, ali to je svakako neće oprati za ostale pizdarije.

Kyeremeh i Renan su došli preko Tatka, on je to uvezao sve bar koliko sam ja načuo.
Tako da ako je sve ovo istina, u ovom transfer roku učestvovali su svi a na kraju ispao odličan. :mrgreen:

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 18 apr 2023, 00:42

NazorUso je napisao/la:
18 apr 2023, 00:02
Bio sam jedan od rijetkih koji je branio Baltu kad je ovde popljuvan ! Lika se osudilo nakon utakmice sa Sahtarom, gdje je ostavljen na vjetrometini i gdje nije imao podrsku u veznom redu. Nama je ovakav ugrac potreban i ne samo nama, vecini klubova u ligi.
I znam i ja da ovakav igrac nema sta trazit u Evropi, ali daleko smo mi od Evrope. I ako se plasiramo odigramo k'o baba na svadbi po dva-tri kola i tjt. I nazad u realnost nase lige gdje ti treba Balta, pa i Ico koji je malo lud :D
Uz to, Balta sredio drzavljanstvo sto je ogroman plus !!! Odma mu daj ugovor na 2 godine, jer sumnjam da ce ga Poljaci vracati.
Jes vidio što ih je Aylah iskautirala :lolno: :crazy:
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 18 apr 2023, 00:42

Chony533 je napisao/la:
18 apr 2023, 00:28
Dave je napisao/la:
17 apr 2023, 23:27
Prati li neko onog Jovasevica lijevog beka na posudbi?
I ja to ispitujem vec par mjeseci al niko nista :rol:.

Od informacija sto je na tm, odigrane skoro sve minute u 22 utakmice, dvije asistenije i jedan go.
Koliko sam upratio i onaj mali Dervišagić fino zabija u Prvoj ligi Federacije.

Uinatsvima
Kontakt:

Post Postao/la Uinatsvima » 18 apr 2023, 00:45

ajdohordas je napisao/la:
18 apr 2023, 00:36
Baltu i Šerbečića je završio zalizani, to znam 100% jer sam čitao poruke od ljudi vrlo bliskih njemu
Mada mislim da Besima i nije bilo toliko teško završit jer koliko su oni tražili Keša toliko je Mirvah isplatio bez ikakvih zatezanja.

Vrančića je Aylah završavala danima, da li je išla preko nekog, pojma nemam, ali realno svaka joj čast koliko god je mrzili. To joj je možda i najveći potez otkako je na funkciji, ali to je svakako neće oprati za ostale pizdarije.

Kyeremeh i Renan su došli preko Tatka, on je to uvezao sve bar koliko sam ja načuo.
Tako da ako je sve ovo istina, u ovom transfer roku učestvovali su svi a na kraju ispao odličan. :mrgreen:
Ja imam informaciju da je Balta jaran od starijeg sina od zalizanog, Maka, tako da vjerujem da je i ta konekcija igrala neku ulogu
NO FEAR

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 apr 2023, 01:04

Uinatsvima je napisao/la:
18 apr 2023, 00:45
ajdohordas je napisao/la:
18 apr 2023, 00:36

Ja imam informaciju da je Balta jaran od starijeg sina od zalizanog, Maka, tako da vjerujem da je i ta konekcija igrala neku ulogu
Moguće sve.
Uglavnom Balta se pokazao kao top igrač, imam osjećaj da se ponekad igra sa ovom ligom i ovim igračima, obzirom na njegove predispozicije.

Eh sad neki će reći spor, bilo je takvih postova. Brat da ima neku brzinu igrao bi u Sampdoriji ne bi dolazio u ovu žabokračinu.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 18 apr 2023, 01:44

3 od 3 - HZ.

- FKS -

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 18 apr 2023, 02:05

Amcho1 je napisao/la:
18 apr 2023, 00:42
NazorUso je napisao/la:
Bio sam jedan od rijetkih koji je branio Baltu kad je ovde popljuvan ! Lika se osudilo nakon utakmice sa Sahtarom, gdje je ostavljen na vjetrometini i gdje nije imao podrsku u veznom redu. Nama je ovakav ugrac potreban i ne samo nama, vecini klubova u ligi.
I znam i ja da ovakav igrac nema sta trazit u Evropi, ali daleko smo mi od Evrope. I ako se plasiramo odigramo k'o baba na svadbi po dva-tri kola i tjt. I nazad u realnost nase lige gdje ti treba Balta, pa i Ico koji je malo lud :D
Uz to, Balta sredio drzavljanstvo sto je ogroman plus !!! Odma mu daj ugovor na 2 godine, jer sumnjam da ce ga Poljaci vracati.
Bacas li drkicu na aylah, priznaj raji...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 18 apr 2023, 03:43

@zukanovic imas li potvrdu u cometu za Baltino drzavljanstvo?
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

bordobijeli4
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli4 » 18 apr 2023, 04:17

Ovaj Baltic ako izganja nase papire ce biti ozbiljna pljacka sto se tice zadnjih nekoliko rokova! Momak stize sve, svaka tekma 105%, a takav duh ima u sebi da gine i bori se za klub gdje su ga pljuvali kad je dosao, klub za koji ga nista ne veze, mozda nikad prije nije ni bio u Seheru, trci navijacima u zagrljaj, IBJB !

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 apr 2023, 06:54

bordobijeli4 je napisao/la:
18 apr 2023, 04:17
Ovaj Baltic ako izganja nase papire ce biti ozbiljna pljacka sto se tice zadnjih nekoliko rokova! Momak stize sve, svaka tekma 105%, a takav duh ima u sebi da gine i bori se za klub gdje su ga pljuvali kad je dosao, klub za koji ga nista ne veze, mozda nikad prije nije ni bio u Seheru, trci navijacima u zagrljaj, IBJB !
KAd imas u ekipi igrace kao on plus Ziljkic i Martinovic koji ginu onda ti je uspjeh zagarantovan. Sta bi se sve desilo da nam se Rahman vrati :tokralju:

Sta smo prije imali slinu i kostura Suljica dobro je da nismo bili u zoni ispadanja
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 18 apr 2023, 06:59

Lucas je napisao/la:
17 apr 2023, 23:29
JavierBosnia je napisao/la:
17 apr 2023, 21:27
Najlakse bi bilo istrpiti beka U21 protiv Tuzle, nebitno lijevo ili desno. Bolje i I.Ramic nego Avdija, isto kao sto je bolje neki lijevi bek iz akademije nego Tomasevic (ako Radovic nije spreman)
Sa Ramicem u sredini mislim da puno gubimo na kvaliteti organizacije igre, ostanu jos Celik/Trako na stopera sto bi opet bilo poprilicno riskantno
Nemoj I. Ramica života ti, imam traume od njegovog igranja protiv Zrinjskog i Čelika na desnom beku, garant još uvijek ima traume od Ćuzea.Zamisli Dudic protiv Zrinjskog i Čelika stavi Ramica na desnog beka, a u obje utakmice mu Mulalic ostao na klupi :facepalm:
To je bas bilo za samoubiti se i jedna od većih gluposti maga Dudića.
Mulalic će izrasti u strašnog beka, još samo malo da popravi igru prema naprijed i centaršut ostalo je top za njegove god.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 18 apr 2023, 07:14

18 apr 2023, 00:01
JavierBosnia je napisao/la:
17 apr 2023, 23:52
17 apr 2023, 23:34
Gledam kako Zrinjski radi teren,ovo sigurno nisu radile ublehe koje su nama radile. Savrseno im rade,pjesak i sve ostalo kao ppd vaser vagu,tek sad vidim koji je ovo fuseraj kod nas.
Hajde molim te uzmi slike kad se Kosevo radilo i uporedi i reci mi sta je to razlika pa si zakljucio da je ovdje fuseraj, a tamo pod konac. Sta kod nas nisu nasipali pijesak ravno ne kontam?
Vidjeces dok im postave travu hocel bit krivudavo,zuto,grbavo. Ako si pratio komisija je kod nas ustanovila greske,kod njih ovo postavljanje kako citam tj neke stvari su radili o svom trosku,neke druge firme,pa se nadaju da ce polrit to savez. Mrsko mi trazit slike da uporedimo,al razlika se vidi na prvu. Hebo ovaj grad i koji ga vode,nisu u stanju 20 i kisur godina da teren naprave u glavnom gradu,opet ce imat ruglo kao sad na Grbavici a dali su neki kes. Mozda za 40 godina naprave i neku tribinu na stadionu.
Haj grbavo ti i nekako može proći, ali sta ti znaci ovo krivudavo i žuto?
Misliš one linije sto se naprave prilikom polaganja novog turfa?
Žuta trava se ponegdje vidjela jer je u porocesu adaptacije na novu podlogu, dovoljno je dodati površinskog fertilajzera i jedna kiša i to postaje zeleno za 7 dana.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 18 apr 2023, 08:07

NazorUso je napisao/la:
18 apr 2023, 02:05
Amcho1 je napisao/la:
18 apr 2023, 00:42
NazorUso je napisao/la:
Bacas li drkicu na aylah, priznaj raji...
Nisam ja ti si, vidiš kako hvališ njena dijela, indirektno ali precizno :njanjanja:
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 18 apr 2023, 08:13

Što se tiče terena, ne izgleda toliko loše, vidjećemo kako će to biti kad se krene igrati.
Al ona slika odozgo je horor, okolo razbucana atletska, stadion ko ruševina.
Nije valjda da se ništa neće raditi po tom pitanju?
Koševo Zapad

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 apr 2023, 09:22

pravit ce mirvic stadion od 100 miliona :rol:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 apr 2023, 09:40

Braćo, Koševo nas ne zove! Nemojte ići na haram utakmicu!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 18 apr 2023, 09:47

Meni nikad nece biti jasno zasto se ne stave nove stolice ili prefarbaju vec postojoce, plus da se stavi neka podloga gdje je bila atletska staza. Nije skupo toliko, a stadion bi izgledao mnogo ljepse

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 18 apr 2023, 10:14

Benko123 je napisao/la:
18 apr 2023, 09:47
Meni nikad nece biti jasno zasto se ne stave nove stolice ili prefarbaju vec postojoce, plus da se stavi neka podloga gdje je bila atletska staza. Nije skupo toliko, a stadion bi izgledao mnogo ljepse
Samo ce ti iz kluba na to reci kako "mi nismo vlasnici stadiona". To njima super dođe ko neki paravan, te pare što bi dali za stolice, rastalit ce međusobno.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”