Ja koliko sam te radove pratio i izucavao materiju, istrazivao, razgovarao sa ljudima je malo ko uopceno, a ne na forumu ovdje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 00:01
Vidjeces dok im postave travu hocel bit krivudavo,zuto,grbavo. Ako si pratio komisija je kod nas ustanovila greske,kod njih ovo postavljanje kako citam tj neke stvari su radili o svom trosku,neke druge firme,pa se nadaju da ce polrit to savez. Mrsko mi trazit slike da uporedimo,al razlika se vidi na prvu. Hebo ovaj grad i koji ga vode,nisu u stanju 20 i kisur godina da teren naprave u glavnom gradu,opet ce imat ruglo kao sad na Grbavici a dali su neki kes. Mozda za 40 godina naprave i neku tribinu na stadionu.
Da se razumijemo, nisam ni ja zadovoljan radovima kod nas, propusta ima dosta, ali to o cemu pricas je cista glupost. Pricas o nekoj ociglednoj razlici, kad te pitam da mi pokazes i dokazes onda ti mrsko. Evo reci cu ti da se preko slika nista ne moze ustanoviti, razlike u nasipnom materijalu su vidljive jedino laserom i ta razlika je 1-2 cm max, a ti pricas o nekim neravninama sa slika.
Budi iskren drug i donosis zakljucke na osnovu necijih postova na temi rekonstrukcija stadiona, al dobro nemoj misliti da te pljujem nesto fino je sto se interesujes, al nemoj pljuvat sve a da realno i ne znas o cemu pricas. Zivio