Boga mi drug traži 2 kermice, nema džababelosevic23 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:07danas je 28. kolo besplatno na moja web tv
prijavi se na mojbhtelecom i trebalo bi moći se ulogovati pola sata prije utakmice

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Boga mi drug traži 2 kermice, nema džababelosevic23 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:07danas je 28. kolo besplatno na moja web tv
prijavi se na mojbhtelecom i trebalo bi moći se ulogovati pola sata prije utakmice
Edit: u prilici sam gledati današnju utakmicu, ali fakat ne mogu. Nisam toliko mazohista.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:14Gaće na Bradini iduće kolo.Ahmoveliki je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:10Sreca i nama ponisti cist go, da nas je manje stid!
Lakrdija samo takva
Picke su ispali i Avram i Mario i Ziljkic, igraj pa dok ga ne dobijes kako treba jjebo te karton da te jjebo piccke jedne...
3 bobareee![]()
ako je 28. kolo nije 27. noc hahaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:42Boga mi drug traži 2 kermice, nema džababelosevic23 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:07danas je 28. kolo besplatno na moja web tv
prijavi se na mojbhtelecom i trebalo bi moći se ulogovati pola sata prije utakmice![]()
Da se ja pitam (posto svi hocemo da smo treneri) meni Dzafic ne bi nikad igro -po svemu sto je pokazao ove godine. Obzirom da nam fale 4 najbolja igraca ovaj sastav i nije tako los. Igra se srijeda -subota/nedjelja. Eto im prilike da se pokazu koliko vrijede protiv najbolje ekipe u drzavi. Kad ces im dat da igraju ako ne danas ili kad ces odmorit ove sto igraju stalno. Ako izgube svakako nije velika steta.
Ja sam maksuz sebi organizovao dan da kao ne mogu stici gledati. Zasiljio hendikep i odoh za poslom, samo cu pomalo virit rezultat hahaMaroonBjelave je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:43Edit: u prilici sam gledati današnju utakmicu, ali fakat ne mogu. Nisam toliko mazohista.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:14Gaće na Bradini iduće kolo.Ahmoveliki je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:10Sreca i nama ponisti cist go, da nas je manje stid!
Lakrdija samo takva
Picke su ispali i Avram i Mario i Ziljkic, igraj pa dok ga ne dobijes kako treba jjebo te karton da te jjebo piccke jedne...
3 bobareee![]()
evo vidim i ja da traži, ima obavijest na fb bh telecom da je besplatno.. par puta su tako pustili besplatnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:42Boga mi drug traži 2 kermice, nema džababelosevic23 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:07danas je 28. kolo besplatno na moja web tv
prijavi se na mojbhtelecom i trebalo bi moći se ulogovati pola sata prije utakmice![]()
Potraziti ga medju Akademcima. Sigurno ima neki. Ovako se vrte uvijek isti igraci, masnokosi nije do sad afirmirao niti jednog novog Akademca. Znaci niti JEDNOG!Benko123 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:21Ne branim masnokosog. Ali kojeg zadnjeg veznog pored Balte imamo (koji nije u rosteru) ?ElCartel11 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:18Sredina brez defanzivnog veznog protiv ovakvog Zrinjskog?
Kakav trenerski mag tito ga yebo![]()
Dal je qrcina, koja ne postuje ni klub, ni saigrace, ni navijace !!!
Odoh i ja učiti dijete čekić u odbojci.spezial je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:47Ja sam maksuz sebi organizovao dan da kao ne mogu stici gledati. Zasiljio hendikep i odoh za poslom, samo cu pomalo virit rezultat hahaMaroonBjelave je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:43Edit: u prilici sam gledati današnju utakmicu, ali fakat ne mogu. Nisam toliko mazohista.
Dijete će dobiti pet iz tjelesnog, a Boga mi ćemo i mi petak dobitiMaroonBjelave je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:50Odoh i ja učiti dijete čekić u odbojci.spezial je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:47Ja sam maksuz sebi organizovao dan da kao ne mogu stici gledati. Zasiljio hendikep i odoh za poslom, samo cu pomalo virit rezultat hahaMaroonBjelave je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:43
Edit: u prilici sam gledati današnju utakmicu, ali fakat ne mogu. Nisam toliko mazohista.![]()
A pazi, dijete išlo sa mnom redovno na utakmice. Danas neće ni ono da gleda.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:54Dijete će dobiti pet iz tjelesnog, a Boga mi ćemo i mi petak dobiti![]()