FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
To je to, ove teorije zavjere o namjestanju su smijesne (toreticari, ako ste vec znali, mogli ste na kladari ozbiljne pare uzet, ali znali ste qrac
). FKS je toksicna sredina, ovo kod nas nije 30% pritiska kakav oni imaju. Sa ovim parama i igracima oni bi trebali da dominiraju ligom, ali to se nece desiti jer su mahalasi pogani i sami sputavaju vlastiti klub, na nasu srecu.

1921
-
- Kontakt:
Kako nece. Taj Cuze 4 gola i 8 asistencija, ucinak kao svih nasih krila, mozda je samo Stilic statistikom tu negdje.sanjinlego je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:01A cekaj, kako po kvaliteti to mozes reci?LjoZee je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:48Po kvaliteti peto ili sesto mjesto je realno. Mi bismo da ulozimo 0 KM i ostvarimo neki rezultat. To ne moze ni u Prvoj ligi Federacije.zeljovolimte je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:45Mi cemo tesko u evropu. Cetvrti tesko da cemo zavrsiti, a realno gledajuci taman smo tu negsje od 4-6 pozicije po svemu u ligi.
Evo usporedi igrace Zrinjskog i nas? Meni su Santos i Amoah bolji nego njihova krila, Cuze i Stanic (danas).. Stilic je u ovim godinama doktor za Ivancica .. zadnji vezni možda, ali i tu imamo Armina Hodzica koji je odlican.
E jedino problem je defanziva, gdje imamo jedino Cocalića koji je za mene bolji od Barisica .. Galic je tu negdje sa Corlukom u defanzivi, ali prema naprijed kaska ..
Imas tu Mekica koji zna nogomet, koji da je samo malo ozbiljniji - ekstra. A ne da se zajebaje po malonogometnim turnirima ..
Imas u napadu Krpica i Armina Hodzica, i jedan i drugi donekle dokazani u nasoj ligi.
Zasto odmah govorimo da nemamo kvalitet? Mozda nema ko kvalitetno raditi sa ovim igracima? Možda i oni sami nisu “profesionalci” da bi na kraju “naplatili” svoj rad na treningu, utakmicama? Mozda im treba pravi strucnjak za kondiciju?
Evo daj ekipu Želje u ruke Jakirovica, uz 1-2 pojacanja, prekucat ce, i ligu, i uci ce u Europu ..
Treba samo malo ozbiljnosti, profesionalizma, dosta mahale i luzerskog mentaliteta!
https://www.transfermarkt.com/hsk-zrinj ... erein/6808
Ljudi imaju 10 igraca vise od nas.
Sest bekova od kojih bi svaki bio ispred Galica i Jasarevica.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Dvije stvari koje sputavaju nas i Sarajevo su organizacija kluba i takticko zaostajanje godinama za drugima. Jos igramo taktiku koja se igrala u doba Osima poslije rata, a organizacijski smo malo iza tog perioda.
Ev dosao je trener koji ima znanje i popusit ce foru kad-tad.
Ev dosao je trener koji ima znanje i popusit ce foru kad-tad.
To je to.zeljovolimte je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:07Kako nece. Taj Cuze 4 gola i 8 asistencija, ucinak kao svih nasih krila, mozda je samo Stilic statistikom tu negdje.
Mi patimo od imena. U fazonu 'kakav Cuze, Krpic (ili bilo koje drugo 'ime') Tito'. Krpic je nekad nesto pokazivao, ali trenutno nista.
Jedini koji od ovih vecih 'imena' pokazuje nesto je Stilic, ali on od sebe daje 300% kako bi pomogao bar nesto. Znaci i izvan svojih fizickih mogucnosti ponekad ide.
Hodzic, Cocalic, Krpic... kvalitet samo na papiru, nazalost. Ovi trenutni su kao neke lose kopije.
Opet kazem kad pogledas koliko si ulozio, gdje si se pripremao, koliki kapacitet je Uprava, kakvi su uslovi suludo je pricati o nekom rezultatu i nadati se necemu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ako zasluzujemo Evropu, Velez i Sarajevo moramo dobiti svakako. Moramo i Borca sutra. Male su sanse, skoro i nemoguce, da to uradimo, ali to moras uraditi za Evropu. Mulalic i Bender su ne samo vratili Sarajevo u borbu za Evropu, nego i ucvrstili.
-
- Kontakt:
Zrinjski tek treba stvoriti uslove da nekada u buducnosti postoji pritisak u i oko tog kluba, ne moze se to porediti uopste da klubovima iz Sarajeva gdje je sasvim normalno i prirodno da postoji pritisak, a i mahala zbog podneblja i popularnosti tih klubova. Najbolji igrač kluba svih vremena i najveća legenda Zrinjskog je Nemanja Bilbija, kakav pritisak tu treba da bude?!Virtu4l je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:57Ovo je samo dokaz kako se igra bez pritiska. Sarajevu je ovo prva i vjerovatno jedina utakmica bez pritiska i očekivanja, i ljudi rutiniraju Zrinjski.
Samo da shvatimo i jedni i drugi koliki je mahala teret klubu, kako njima tako i nama. Dok Zrinjski radi u miru i tišini mi od prvog kola tražimo krivce i jedva čekamo da pljujemo nekoga, ak i kad pobijedimo.
- MocMahale444
Putuj Evropo, nemoj vise cekati na nas.
Hvala Kuharu i pojedinim igracima, naravno i upravi koja je dala toliko vremena Edisu da nas unazadi koliko je moguce.
Hvala i savezu koji nas handri iz godine u godinu dok mi sutimo ko vagine.

Hvala Kuharu i pojedinim igracima, naravno i upravi koja je dala toliko vremena Edisu da nas unazadi koliko je moguce.
Hvala i savezu koji nas handri iz godine u godinu dok mi sutimo ko vagine.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Drago mi je sto nisam jedini koji za ovo krivi "Zeljinog ratnika" i Bendera. Krivi su, treba ih smatrat krivim i treba im govorit da su krivi.
-
- Kontakt:
Santos 5 g i 3 as .. Amoah 6 g i 1 as .. ima li bi i vise da imamo napadaca kao Bilbija, u prvom dijelu u kojem si igrao sa Beganom i Haracicem ..zeljovolimte je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:07Kako nece. Taj Cuze 4 gola i 8 asistencija, ucinak kao svih nasih krila, mozda je samo Stilic statistikom tu negdje.sanjinlego je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:01A cekaj, kako po kvaliteti to mozes reci?
Evo usporedi igrace Zrinjskog i nas? Meni su Santos i Amoah bolji nego njihova krila, Cuze i Stanic (danas).. Stilic je u ovim godinama doktor za Ivancica .. zadnji vezni možda, ali i tu imamo Armina Hodzica koji je odlican.
E jedino problem je defanziva, gdje imamo jedino Cocalića koji je za mene bolji od Barisica .. Galic je tu negdje sa Corlukom u defanzivi, ali prema naprijed kaska ..
Imas tu Mekica koji zna nogomet, koji da je samo malo ozbiljniji - ekstra. A ne da se zajebaje po malonogometnim turnirima ..
Imas u napadu Krpica i Armina Hodzica, i jedan i drugi donekle dokazani u nasoj ligi.
Zasto odmah govorimo da nemamo kvalitet? Mozda nema ko kvalitetno raditi sa ovim igracima? Možda i oni sami nisu “profesionalci” da bi na kraju “naplatili” svoj rad na treningu, utakmicama? Mozda im treba pravi strucnjak za kondiciju?
Evo daj ekipu Želje u ruke Jakirovica, uz 1-2 pojacanja, prekucat ce, i ligu, i uci ce u Europu ..
Treba samo malo ozbiljnosti, profesionalizma, dosta mahale i luzerskog mentaliteta!
Ja opet govorim, jedina razlika je sto imaju bolje igrace u defanzivi i to je to. Ali neka, mahala nam vodi, ili je vodila klub, i usadila onaj luzerski mentalitet .. kojeg evo mozemo vidjeti kod jednog od moderatora .. odmah skida gace pred zrinjskim

- MocMahale444
Haracic ima vise zgoditaka nego Ara i Krpic zajedno.sanjinlego je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:27
Santos 5 g i 3 as .. Amoah 6 g i 1 as .. ima li bi i vise da imamo napadaca kao Bilbija, u prvom dijelu u kojem si igrao sa Beganom i Haracicem ..
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Njih dvojica u 15 golova zajedno ucestvovali, a on 12.sanjinlego je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:27Santos 5 g i 3 as .. Amoah 6 g i 1 as .. ima li bi i vise da imamo napadaca kao Bilbija, u prvom dijelu u kojem si igrao sa Beganom i Haracicem ..zeljovolimte je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:07Kako nece. Taj Cuze 4 gola i 8 asistencija, ucinak kao svih nasih krila, mozda je samo Stilic statistikom tu negdje.sanjinlego je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:01
A cekaj, kako po kvaliteti to mozes reci?
Ja opet govorim, jedina razlika je sto imaju bolje igrace u defanzivi i to je to. Ali neka, mahala nam vodi, ili je vodila klub, i usadila onaj luzerski mentalitet .. kojeg evo mozemo vidjeti kod jednog od moderatora .. odmah skida gace pred zrinjskim![]()
Hrasno dzaba pokusavas, te svoje teorije ostavi za vas bivsi fucal klub pa tamo sprovodi, kao i vodjenje sportskog drustva. Dok klub ne vode kriminalci iz SD odmah znam da smo na koliko toliko dobrom putu.
-
- Kontakt:
Mi produzujemo ugovor sa Mufticem, koji jos i stoji izmedju stativa, a ne bi bio opcija ni u Slobodi ili Leotaru koji su zadnji i nesto ocekujemo. 
To je potez koji je pokazao gdje smo i na kojem smo nivou i za iducu sezonu.

To je potez koji je pokazao gdje smo i na kojem smo nivou i za iducu sezonu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Upadam ko padobranac, samo da kazem da se slazem s tobom. Mahala i sicarski interesi su najveci kancer sarajevskih klubova. Sportski pozdravVirtu4l je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:04Nemam šta vjerovati, gledao sam utakmicu. Nema Ziljkića da carini loptu po pola sata.
Čim osvoje loptu izbacuju igrače naprijed u prazan prostor i koriste brzinu i rupe u odbrani Zrinjskog, sve školski. U dva dodavanja su u šesnaestercu protivnika.
Sarajevo je kvalitetom rame uz rame sa Zrinjskim, ali ludilo, navijači i mahala u klubu ih sputavaju, isto kao nas, samo što mi trenutno nemamo taj kvalitet.
-
- Kontakt:
Ma razumijemo se.LjoZee je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:12To je to.zeljovolimte je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:07Kako nece. Taj Cuze 4 gola i 8 asistencija, ucinak kao svih nasih krila, mozda je samo Stilic statistikom tu negdje.
Mi patimo od imena. U fazonu 'kakav Cuze, Krpic (ili bilo koje drugo 'ime') Tito'. Krpic je nekad nesto pokazivao, ali trenutno nista.
Jedini koji od ovih vecih 'imena' pokazuje nesto je Stilic, ali on od sebe daje 300% kako bi pomogao bar nesto. Znaci i izvan svojih fizickih mogucnosti ponekad ide.
Hodzic, Cocalic, Krpic... kvalitet samo na papiru, nazalost. Ovi trenutni su kao neke lose kopije.
Opet kazem kad pogledas koliko si ulozio, gdje si se pripremao, koliki kapacitet je Uprava, kakvi su uslovi suludo je pricati o nekom rezultatu i nadati se necemu.
Kamo srece da imamo normalne uslove za igrace i ss, pa da trazimo krivca u njima.
Ovo je jedna od najrealnijih liga na svijetu, ako bilo sta ulazes vratit ce ti se. Primjer je svaki klub, cak je i Radnik dok je imao iole normalne uslove bio u vrhu bh fudbala. To dovoljni govori o kvaliteti fudbala koji gledamo, a i kaze nam se svako ljeto sta gledamo.
Mi trenutno uz ludu srecu mozemo izaci u Evropu, sve ostale okolnosti su protiv nas.
znaci bez Ziljkica neka igraju i to je toVirtu4l je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:04Nemam šta vjerovati, gledao sam utakmicu. Nema Ziljkića da carini loptu po pola sata.
Čim osvoje loptu izbacuju igrače naprijed u prazan prostor i koriste brzinu i rupe u odbrani Zrinjskog, sve školski. U dva dodavanja su u šesnaestercu protivnika.
Sarajevo je kvalitetom rame uz rame sa Zrinjskim, ali ludilo, navijači i mahala u klubu ih sputavaju, isto kao nas, samo što mi trenutno nemamo taj kvalitet.

Još se mi pitamo na terenu, ima još 5 kola do kraja i sutra utakmica. Ako misliš Evropu, dobro treba oznojiti guzove i pobjediti. Realno, bolji smo od Borca, ali drugo je što se pitaju sudije. Možda nakon one lakrdije protiv Igmana, bude normalno suđenje. Uzmemo sve do kraja i eto Evrope.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
To ako raji ne otvori oci, ne znam sta ce. Znaci i iduce godine su uzdanice Muftic, Bender..
A sljedeci krivac je Nermin Basic.
Joj namjestaljke sta je ovo hahaha s mjeseca se vidjelo… ekipa protiv citya meda nije mogla sad proigrali, zabili Zrinjskom vise nego sto su primili citavu sezonu
ma sve je do nas, sutra bod izvuc nekako i onda idemo dalje, pobjeda tesko fkt
ma sve je do nas, sutra bod izvuc nekako i onda idemo dalje, pobjeda tesko fkt
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, mamonelafo, Meshko91 i 55 gostiju.