Ti ga podrzavas od prvog dana. Nemoj sada praviti pricu kako te je u medjuvremenu kupio ponekom pobjedom i sl.kenoHZ je napisao/la: ↑27 apr 2023, 10:48bordobijeli je napisao/la: ↑27 apr 2023, 09:05Teneru sude rezultati i to je jedini ispravan kriteriji, sve drugo je šuplja priča.pitartz je napisao/la: ↑27 apr 2023, 07:45
Tako nekako.
Taktički odvratno loš, jedino harmonija medju igračima se čini odličnom. Mada, mislim da je i to uzrokovano igračima poput Martinovića, Balte, Ziljkića i slično. Skroz fina klapa se stvorila.
Sve utakmice smo odigrali užasno i sve dobro što se desilo je bio individualni kvalitet igrača. Eto, jedino da ga pohvalim za jučerašnju utakmicu gdje se postavio na kontre sa gore brzim igračima i agilnom sredinom. Pitanje je da li bi to tako bilo da je imao sve igrače na raspolaganju, ali otom potom.
Imamo nevjerovatno dobru ekipu i biti će ogromna šteta ako se na ljeto ne dovede trener koji će ih lijepo posložiti i voditi. Siguran sam da bi sa dobrim trenerom u Konferencijskoj daleko dogurali... Zahvaliti se Mirzi ako nas izvede u Europu istog dana. Neočekivano bi i to bilo, ali to je njegov trenerski limit. Ništa više, niti bolje od toga nam ne može donijeti.
To je suština! Pun forum trenera koji sve znaju, treba ovo treba ono.
Na stranu subjektivno mišljenje o čičku treba biti pošten i priznati, mene je fudbalski uvjerio da mu dam podršku jer vidim da radi dobar posao. Pored rezultata protiv najjače ekipe u našoj ligi (a možda i šire) i ostalih pobjeda protiv ekipa koje nismo dobijali godinama, kad sam jučer vidio da je ubacio malog Bakira oduševio me. A ove mahalaške priče, s kime se druži, šta jede, šta pije, rek'o ovo-ono, pričao mi frajer, totalno me boli briga.
Samo rezultat FK Sarajeva je bitan!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- FKS -
-
- Kontakt:
Čestitke Mustafiću i Radoviću dva odlična igrača
Znao sam da nije dzabe imao 31 G/A u jednoj sezoni u Luksemburgu

Znao sam da nije dzabe imao 31 G/A u jednoj sezoni u Luksemburgu
Sustina svega. Ne volim ga i to kao navijacu moze biti moje misljenje a i pravo, ne moram ga ni volit niti gotivit ali ako ima rezultate onda je to najbitnije. Jer Sarajevo bi trebao biti ispred svega.kenoHZ je napisao/la: ↑27 apr 2023, 10:48bordobijeli je napisao/la: ↑27 apr 2023, 09:05Teneru sude rezultati i to je jedini ispravan kriteriji, sve drugo je šuplja priča.pitartz je napisao/la: ↑27 apr 2023, 07:45
Tako nekako.
Taktički odvratno loš, jedino harmonija medju igračima se čini odličnom. Mada, mislim da je i to uzrokovano igračima poput Martinovića, Balte, Ziljkića i slično. Skroz fina klapa se stvorila.
Sve utakmice smo odigrali užasno i sve dobro što se desilo je bio individualni kvalitet igrača. Eto, jedino da ga pohvalim za jučerašnju utakmicu gdje se postavio na kontre sa gore brzim igračima i agilnom sredinom. Pitanje je da li bi to tako bilo da je imao sve igrače na raspolaganju, ali otom potom.
Imamo nevjerovatno dobru ekipu i biti će ogromna šteta ako se na ljeto ne dovede trener koji će ih lijepo posložiti i voditi. Siguran sam da bi sa dobrim trenerom u Konferencijskoj daleko dogurali... Zahvaliti se Mirzi ako nas izvede u Europu istog dana. Neočekivano bi i to bilo, ali to je njegov trenerski limit. Ništa više, niti bolje od toga nam ne može donijeti.
Na stranu subjektivno mišljenje o čičku treba biti pošten i priznati, mene je fudbalski uvjerio da mu dam podršku jer vidim da radi dobar posao. Pored rezultata protiv najjače ekipe u našoj ligi (a možda i šire) i ostalih pobjeda protiv ekipa koje nismo dobijali godinama, kad sam jučer vidio da je ubacio malog Bakira oduševio me. A ove mahalaške priče, s kime se druži, šta jede, šta pije, rek'o ovo-ono, pričao mi frajer, totalno me boli briga.
Za Kyeremeha će najgore biti ako sad protiv Širokog završi na klupi ili na tribinama.On od prve minute mora biti na desnom krilu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 apr 2023, 10:42Nisu sad ni 25e neke pozne godine. Kyeremh nije imao kontinuiteta utakmica da pokaze sta zna a meni je dovoljno vidjeti kako je jucer pobjegao svom cuvaru jednim dodirom a zatim asistirao za gol. Moze i on ruke dati.pitara je napisao/la: ↑27 apr 2023, 10:23Ma ja poštujem da ti istrpiš Guliashvilija, 21 godina, prvi put van Gruzijske lige i sve to pa da kažeš daj mu godinu da se navikne i onda sudi. Ali igrač koji ima 25 godina i iskustvo igranja liga sličnih našoj a ne pokazuje ništa neće nikad proigrati. Ziljkić, Martinović i Radović su došli i odmah se vidi da imaju kvalitet, ovaj je taraba
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Miljacka je napisao/la: ↑27 apr 2023, 08:19To je to, ništa ne bih dodao ni oduzeo.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 08:03Mulalic - Serbecic - Martinovic - Radovic
Vrancic - Balta
Kyeremeh - Avram - Ziljkic
Oliveira
ovo je dobitna!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
U ligi su baš tanki golmani . Ovaj u Zrinjskom nista posebno, Bender i Muftić nula bodova, borac i široki isto tanko ko i naši. Sad kad bi mi neko rekao dovedi koga hoces u Sarajevo iz nase lige ne znam koga bi doveo a da je pouzdan golman.
Fejzić iz Citya?bordobijeli je napisao/la: ↑27 apr 2023, 11:17U ligi su baš tanki golmani . Ovaj u Zrinjskom nista posebno, Bender i Muftić nula bodova, borac i široki isto tanko ko i naši. Sad kad bi mi neko rekao dovedi koga hoces u Sarajevo iz nase lige ne znam koga bi doveo a da je pouzdan golman.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
On je najduže na sceni al iskreno i on mi je nekako zdepnjastZeko87 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 11:18Fejzić iz Citya?bordobijeli je napisao/la: ↑27 apr 2023, 11:17U ligi su baš tanki golmani . Ovaj u Zrinjskom nista posebno, Bender i Muftić nula bodova, borac i široki isto tanko ko i naši. Sad kad bi mi neko rekao dovedi koga hoces u Sarajevo iz nase lige ne znam koga bi doveo a da je pouzdan golman.

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
kako mu dan dodje. Protiv selje Van der Sar. Protiv nas prosjek. Mada radi godina koje ima bi ga doveobordobijeli je napisao/la: ↑27 apr 2023, 11:23On je najduže na sceni al iskreno i on mi je nekako zdepnjastZeko87 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 11:18Fejzić iz Citya?bordobijeli je napisao/la: ↑27 apr 2023, 11:17U ligi su baš tanki golmani . Ovaj u Zrinjskom nista posebno, Bender i Muftić nula bodova, borac i široki isto tanko ko i naši. Sad kad bi mi neko rekao dovedi koga hoces u Sarajevo iz nase lige ne znam koga bi doveo a da je pouzdan golman.ne izgleda ko golman. Svi u ligi golmani su mi srednja žalost, tanko skroz.
- 1 9 4 6 -
Kakav Fejzic taraba ziva. Svaka druga utakmica mu je veliki kiks. Protiv nas asist upisao za Avrama.Zeko87 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 11:18Fejzić iz Citya?bordobijeli je napisao/la: ↑27 apr 2023, 11:17U ligi su baš tanki golmani . Ovaj u Zrinjskom nista posebno, Bender i Muftić nula bodova, borac i široki isto tanko ko i naši. Sad kad bi mi neko rekao dovedi koga hoces u Sarajevo iz nase lige ne znam koga bi doveo a da je pouzdan golman.
Hadzikic iz Veleza kao sto sam vec pisao jedini vrijedan paznje.
Meni je vala on igrač koji ti može dati ruke, ali ti može i zagorčati život malo je reći, jučer on, Mustafić i Mulalić su napravili 5 6 prekršaja u opasnoj zoni bez ikakve potrebe, čini mi se fudbalski neinteligentan baš, a Guliashvili sad za sad Hebib 2. Ja se nadam da će i jedan i drugi pročepiti i biti najbolja krila lige, ali nisam optimista iskreno.nokee je napisao/la: ↑27 apr 2023, 10:33Ma nije bas taraba Kyeremeh. On slabije igra odbranu to je cinjenica, prema gore ima potez, ima fin i pregled igre. Nije tipa Ziljkica ali za neke formacije i utakmice moze dobro posluziti. Jucer je odigrao drugo poluvrijeme top.pitara je napisao/la: ↑27 apr 2023, 10:23Ma ja poštujem da ti istrpiš Guliashvilija, 21 godina, prvi put van Gruzijske lige i sve to pa da kažeš daj mu godinu da se navikne i onda sudi. Ali igrač koji ima 25 godina i iskustvo igranja liga sličnih našoj a ne pokazuje ništa neće nikad proigrati. Ziljkić, Martinović i Radović su došli i odmah se vidi da imaju kvalitet, ovaj je taraba
E sad s obzirom da je stranac, mogao bi biti kvalitetniji.. Mada nije joa vrijeme da mu se sudi..
Taman krenuh isto da napišem. Nećemo se lagati..Hajdeee je napisao/la: ↑27 apr 2023, 11:01Ti ga podrzavas od prvog dana. Nemoj sada praviti pricu kako te je u medjuvremenu kupio ponekom pobjedom i sl.kenoHZ je napisao/la: ↑27 apr 2023, 10:48bordobijeli je napisao/la: ↑27 apr 2023, 09:05
Teneru sude rezultati i to je jedini ispravan kriteriji, sve drugo je šuplja priča.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Handžić, derbi, 1 na 1, ona prilika u doba covida kad je na Koševu bilo 1:1ZipSarajevo je napisao/la: ↑27 apr 2023, 10:40Kod drugog gola, kad brazilac istrca sam, vidio sam Hebiba i loptu visoko iznad gola![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Jucer smo izgledali po meni dosta brzi i direktniji na gol. Npr sa Ziljkicem je to dosta sporije i jednostrano, bar iz nekog mog laickog ugla. Da li je neko nesto slicno primjetio ili je do mene? 
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Protiv Listice ja bih ovako
Belmin, Enedin, Ilija, Besim, Slavisa, Ivan Borna, Mario, Dal, Almedin, Francis i Renan
Na tribine Musa i Frane(eventualno gulisha)
Belmin, Enedin, Ilija, Besim, Slavisa, Ivan Borna, Mario, Dal, Almedin, Francis i Renan
Na tribine Musa i Frane(eventualno gulisha)
Zadnja izmjena: esprit24, dana/u 27 apr 2023, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Shategabri
- Kontakt:
Iznenađenje realno ono jučer, konto sam propustam fasungu, u autu virim na rezultate i ne vjerujem
jedva stigoh zadnjih dvadeset minuta i naravno onda dernek.
Dosta dobrih stvari, vidi se da ima kvaliteta, još kad bi bio neko tu ko se razumije u fudbal, pa da to sve fino poveže, mi bi bili sigurno kandidat za titulu naredne sezone.

Dosta dobrih stvari, vidi se da ima kvaliteta, još kad bi bio neko tu ko se razumije u fudbal, pa da to sve fino poveže, mi bi bili sigurno kandidat za titulu naredne sezone.
Koševo Zapad
Odgovaralo nam je zato sto smo bilu u podredjenom polozaju i igrali na kontre a to mi u ligi mozemo samo protiv Zrinjskog imati trenutno. U ostalim utakmicama gdje mi drzimo loptu, Ziljkic se puno vise istice
-
- Kontakt:
Al kako je Renan hladnokrvan, kako prodje golmana ko da ga nema
Nzm jesmo li imali jaceg napadaca i sigurnijeg kad je ovako izaci sam na golmana.
Benko jedino.

Nzm jesmo li imali jaceg napadaca i sigurnijeg kad je ovako izaci sam na golmana.
Benko jedino.
-
- Kontakt:
Guliashvili do kraja sezone na tribine, covjek zadnje dvije utakmice ne zna primit loptu, dodat loptu, osutat. Uglavnom kad njemu dodas znas da si dao loptu protivnicima.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Hajdeee, iliyaa8, keli, MokraKifla, mosarajvosa83 i 53 gosta.