Neka hvala, nema zapad toliki repertoar psovki...

Bolje neke mlade i balave da ih očeličimo na friškom zeničkom zraku.

Moderator/ica: GracanicaAA
Neka hvala, nema zapad toliki repertoar psovki...
Ako dolaze iz FK Sarajeva onda je naš zapad malo pitomo djete na spram koševskog istoka
Bome i zasluženo.
Mojne Kaltaka zivota ti, frajer pekar bio sad u fudbalskim vodama, nije sutno lopte 5 puta u zivotu on se nesto pita. Na kraju krajeva ko god je bio u eri turcina nek nas zaobidje. Nismo se valjda patili ovako dugo da opet Kaltak igrace dovodi. Nisam za ovo ako je istina nikako
Pa ako ima koji momak iz Sarajeva il bilo kojeg kluba a bolji od Popoviča ,ebš Popoviča! Po tvom eto ne treba lupam sad Arežina kao na primjer pozajmica več nam tereba Popovič pošto je naše dijete! Ebeš bilo koje naše dijete koje je slabije od neke pozajmice! Naša su djeca i Babala i Dilaver,jel sad trebaju oni imat prednost pošto su naša djeca! Čuj pozajmice ostavitiAllGunsBlazing je napisao/la: ↑27 apr 2023, 20:03Dajte ba kakve pozajmice iz Sarajeva? Bolje vratiti Gabrijela Popovica. Ima u nasim momcima vise kuveta nego sto se predstavlja, samo treba vjerovati.
Nasa buducnost lezi u nasim mladim igracima, trenutnim i buducim. Pozajmice i ostala sranja ostaviti za onaj stari Celik, ovaj novi je samo nas.
Shvati da ti nemas kvalitet kod zenicke djece da pola sadasnjih igraca ne moze igrat FL a da ne spominjem PL ,imas Durmo,Ali,Sivac,Durmis i jos par igraca i to je to .Moras trazit ili pozajmice pa svugdje u svijetu je to praksa.Ma ne mogu bolan zenicka djeca samo sta ti je i ja bi volio ali nemoguce je to ,vidis da u ovoj ligi ne mogu sami a kamo li dalje..Opet sam za pozajmicu iz Sarajeva nego da mi petljaju neki menadjeri oko kluba sumnjivi i da mi prave neke ugovore pa te na kraju tuze .Mada vijerujem ja u upravu ovu da nece bit toga ali treba trazit i igrace i po Federalnoj ligi.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑27 apr 2023, 20:03Dajte ba kakve pozajmice iz Sarajeva? Bolje vratiti Gabrijela Popovica. Ima u nasim momcima vise kuveta nego sto se predstavlja, samo treba vjerovati.
Nasa buducnost lezi u nasim mladim igracima, trenutnim i buducim. Pozajmice i ostala sranja ostaviti za onaj stari Celik, ovaj novi je samo nas.
Nikakva filijala, samo interes. Ako mozes dovesti kvalitet, a da ga placa mirvah, dobro nama dobro njimaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:10Ako sad nemas kvaliteta, onda ces tavoriti tu gdje si dok ne bude kvaliteta. Ja nisam protiv dovodjenja igraca, vec protiv toga da Celik bude filijala nekome.
@zamorano na svakog Babalu imas 5 uvoznih igraca koji su bili gori, a uzeli vece pare. Logika ti nema smisla.
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 8 gostiju.