NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

JonSnow
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la JonSnow » 27 apr 2023, 17:21

Truhlo je napisao/la:
27 apr 2023, 17:04
NazorUso je napisao/la:
27 apr 2023, 16:42
Izvinite na upadu :)

Vec vam se nude igraci za narednu sezonu. U svemu prednjaci bivsi prevodioc Kaltak, koji dovodi igrace vecinom iz Amerike, i ima ih nekoliko u RS-u.
Osim njega, navodno ce biti 2-3 posudbe iz Sarajeva.
Posaljite nam Dala.

Selam
Neka hvala, nema zapad toliki repertoar psovki... :D
Bolje neke mlade i balave da ih očeličimo na friškom zeničkom zraku. :twisted:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 27 apr 2023, 17:31

JonSnow je napisao/la:
27 apr 2023, 17:21
Truhlo je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:

Vec vam se nude igraci za narednu sezonu. U svemu prednjaci bivsi prevodioc Kaltak, koji dovodi igrace vecinom iz Amerike, i ima ih nekoliko u RS-u.
Posaljite nam Dala.

Selam
Ako dolaze iz FK Sarajeva onda je naš zapad malo pitomo djete na spram koševskog istoka😂 Koje se sve psovke tamo s istoka koševskog čuju,doduše i večinom zaslužene🙂
::::SAMO ČELIK::::

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 27 apr 2023, 17:33

zamorano je napisao/la:
27 apr 2023, 17:31
JonSnow je napisao/la:
27 apr 2023, 17:21
Truhlo je napisao/la:

Posaljite nam Dala.

Selam
Ako dolaze iz FK Sarajeva onda je naš zapad malo pitomo djete na spram koševskog istoka😂 Koje se sve psovke tamo s istoka koševskog čuju,doduše i večinom zaslužene🙂
Bome i zasluženo.
Nisam odavno vidio sebičnije ščene od njega. Što je najgore, glavonja ima odličnu tehniku, al usere svaki napad soliranjem i glupošću. Malofudbalski dribler i ništa više.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 27 apr 2023, 17:36

Desna strana Musa Muhamed i Eldar Sivac :ljepota:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 27 apr 2023, 18:06

Bgm kad udjemo akobogda u FL sad dobro treba pazit na neke menadjere i neke ugovore da nam opet ne budu kad odu tuzbe,mada sad to mora bit cisto nista preko ruke i na crno .Mada ja vjerujem sad ljudima u klubu i da tih ugovora nece bit ni tih menadjera koji gledaju samo sebe.
Ovo pozajmice od Sarajeva treba taj odnos uspostavit ko sto je bio jer svi ovi igraci nece moci u FL igrat.Nece imat kvalitet ,tako trebat ce to izmiksat sve i nasa zenicka djeca i pozajmice i neki iskusniji ,jer ne vjerujem da ce nama bit cilj odmah PL a i nerealno je.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 27 apr 2023, 18:38

NazorUso je napisao/la:

Mojne Kaltaka zivota ti, frajer pekar bio sad u fudbalskim vodama, nije sutno lopte 5 puta u zivotu on se nesto pita. Na kraju krajeva ko god je bio u eri turcina nek nas zaobidje. Nismo se valjda patili ovako dugo da opet Kaltak igrace dovodi. Nisam za ovo ako je istina nikako :twisted: :twisted:
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 apr 2023, 20:03

Dajte ba kakve pozajmice iz Sarajeva? Bolje vratiti Gabrijela Popovica. Ima u nasim momcima vise kuveta nego sto se predstavlja, samo treba vjerovati.

Nasa buducnost lezi u nasim mladim igracima, trenutnim i buducim. Pozajmice i ostala sranja ostaviti za onaj stari Celik, ovaj novi je samo nas.
Celik!3,2,2.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 27 apr 2023, 20:40

AllGunsBlazing je napisao/la:
27 apr 2023, 20:03
Dajte ba kakve pozajmice iz Sarajeva? Bolje vratiti Gabrijela Popovica. Ima u nasim momcima vise kuveta nego sto se predstavlja, samo treba vjerovati.

Nasa buducnost lezi u nasim mladim igracima, trenutnim i buducim. Pozajmice i ostala sranja ostaviti za onaj stari Celik, ovaj novi je samo nas.
Pa ako ima koji momak iz Sarajeva il bilo kojeg kluba a bolji od Popoviča ,ebš Popoviča! Po tvom eto ne treba lupam sad Arežina kao na primjer pozajmica več nam tereba Popovič pošto je naše dijete! Ebeš bilo koje naše dijete koje je slabije od neke pozajmice! Naša su djeca i Babala i Dilaver,jel sad trebaju oni imat prednost pošto su naša djeca! Čuj pozajmice ostaviti :urnebes: eto nek ti igraju Dilaver i Babala oni su naša super djeca:)
::::SAMO ČELIK::::

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 27 apr 2023, 21:52

Zasto pisati o pojačanjima kada jos nismo izborili federalnu ligu? Korak po korak, sada se fokusirati da sto vise dovedemo raje na stadion, sto vise prihoda. prodati karti, zlatnih pločica, 12 igrača, račun, zvanicno osigurati prvo mjesto i doigravanje pa ako se uspije onda o nekim igračima.

Ne pravi se rostilj dok je zec u šumi.

ps. Reklame zakačene na ogradu istoka tj banneri od 12 igrača su ostale nakon utakmice, nisu sklonjene kao do sada, pocjepati će ih i unistiti vjetar, kiša, sunce, hrdja..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 27 apr 2023, 22:28

Brat @zamorano je surov, direktan jako iskren i jako često upravu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 27 apr 2023, 22:59

27 apr 2023, 20:03

Shvati da ti nemas kvalitet kod zenicke djece da pola sadasnjih igraca ne moze igrat FL a da ne spominjem PL ,imas Durmo,Ali,Sivac,Durmis i jos par igraca i to je to .Moras trazit ili pozajmice pa svugdje u svijetu je to praksa.Ma ne mogu bolan zenicka djeca samo sta ti je i ja bi volio ali nemoguce je to ,vidis da u ovoj ligi ne mogu sami a kamo li dalje..Opet sam za pozajmicu iz Sarajeva nego da mi petljaju neki menadjeri oko kluba sumnjivi i da mi prave neke ugovore pa te na kraju tuze .Mada vijerujem ja u upravu ovu da nece bit toga ali treba trazit i igrace i po Federalnoj ligi.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 apr 2023, 23:10

Ako sad nemas kvaliteta, onda ces tavoriti tu gdje si dok ne bude kvaliteta. Ja nisam protiv dovodjenja igraca, vec protiv toga da Celik bude filijala nekome.

@zamorano na svakog Babalu imas 5 uvoznih igraca koji su bili gori, a uzeli vece pare. Logika ti nema smisla.
Celik!3,2,2.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 27 apr 2023, 23:27

Daj crnju kakvog da pisnemo svi u gace kad krene zabijat. Zapad u delirijum ima da padne, a zene da svrsavaju dok im zamorano trazi karte na uvid.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 27 apr 2023, 23:44

Nema to veze sa filijalom pa svugdje u svijetu i oni najbolji iklubovi pozajmljuju igrace ,eno ti primjer Andjusic sto je sad u Velezu a bio kod nas pa ti takve igrace mozes i otkupit na kraju krajeva .Vi odmah gledate to drugacije nekako,ti sa zenickom djecom ni ovu ligu ne bi presli nikad,nama je Filip sad pola ekipe.
Vratio si sad Karica ,cisti promasaj nazalost,sad bi neki vratili Burica a otjerali Durmu na klupu.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 27 apr 2023, 23:47

27 apr 2023, 23:10
Ako sad nemas kvaliteta, onda ces tavoriti tu gdje si dok ne bude kvaliteta. Ja nisam protiv dovodjenja igraca, vec protiv toga da Celik bude filijala nekome.

@zamorano na svakog Babalu imas 5 uvoznih igraca koji su bili gori, a uzeli vece pare. Logika ti nema smisla.
Nikakva filijala, samo interes. Ako mozes dovesti kvalitet, a da ga placa mirvah, dobro nama dobro njima :kafa:

Zrinjski je doveo 2 iz rijeke pa su prekucali ligu i kljucni su im igraci. Prosle godine iz dinama jankovic, itd.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 28 apr 2023, 00:21

Po meni filijala klub je onaj klub koji ima dogovor sa nekim klubom da ce posudjivati od njih igrace, odrzavati ih u formi i treningu i da ce svoje talente upucivati samo u taj klub. To je meni filijala. Ovo da uzmes jednog dvojicu igraca na posudbu i cije ugovore eventualno mozes odkupiti, to je sasvim normalna pojava u svijetu nogometa. Pa jel Morata kao igrac Reala bio na posudbi u Juventusu?

Edit: Evo nadjoh (pobrkao sam klubove):

AlvaroMorata has today joined Atletico Madrid on loan until the end of the 2019/20 season.

Good luck, Alvaro! 👊
— Chelsea FC (@ChelseaFC)

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 28 apr 2023, 00:23

Sad vecina klubova u Europi budale jer dovode Afrikance i Juzno amerikance samo mi pametni i gurat cemo nasu djecu a ta ista djeca ne mogu da udju u premier ligu omladinskih selekcija.
Nekada ako zazivi akademija naravno da sam za pokušaj pravljenja nekih klinaca koji ce biti naučeni bar osnovnim stvarima o fudbalu a za to trebas mlade i skolovane trenere u omladinskim kategorijama.
Opet treba biti na oprezu zbog tih menadžera i ne davati nerealne ugovore koje na kraju ostave samo dugove.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 28 apr 2023, 00:52

Ja ne znam otkud mit o domacoj djeci koja su ultra talentovana? Vjerovatno se veze na onu da primat imaju "babini sinovi" pa ovi talentovani nikad ne dodju do izrazaja, ali po terminima ubise jarane rekreativce. Realno, mi ako iz jedne generacije omladinskog pogona dobijemo jednog ili dvojicu smislenih igraca, trebamo se u guzicu udarati. Mozda se to promjeni sa pokretanjem Akademije, ali i to je pitanje jer mnogo faktora ce uticati, pocev od strucnosti trenera koji ce ih uciti, masovnosti, finanskijskog podstreka (stipendija) onima ako se zaista pokazu da nesto vrijede, skautima...

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 28 apr 2023, 07:45

Čovjek je rekao "nude vam se" nije rekao "dolaze vam" i nemojte se odmah paliti. Ovom sastavu je potrebno popunjavanje rupa za 1. Federalnu i Duvnjak je taj koji će birati gdje mu šta treba i ne vidim nikakav problem u tome ako ti igrači puno ne koštaju, a vrijede. Uz njih će i naša djeca bolje napredovati kad imaju kvalitetnu konkurenciju.
A sumnjam da će se sada toliko fulati kao onomad kad su se menađeri u talu sa tadašnjom upravom isključivo pitali koga da dovedu u klub. Nije ovo dvoje vrijedno ni poređenja, ali eto.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 28 apr 2023, 07:55

1. Odblokirati racun
2. Plasirati se u 1.ligu FBiH
3. Imenovati sportskog direktora i novog koordinatora omlad pogona
4. Vidjeti sa Jusicem, Horicem da se vrate odigraju jos jednu dvije sezone za nas, a usporedo da budu treneri u omlad pogonu( imaju zavrsenu B licencu)
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.