Problem je što je dobro pasivno a zlo aktivno

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Problem je što je dobro pasivno a zlo aktivno
Katolici, pravoslavci i nažalost dosta naših izroda, koji spadaju u velika spadala.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:44Sve je jasno kad se pogleda ko podržava ovaj cirkus. Skoro 90% komentara dolaze od katolika i pravoslavaca, a državu nikad neće priznati. Ali žele je uzeti.
Sho? Ne mos odgajati djecu u Islamskom duhu? Pa mozes Arapi to rade hladno, djeca im idu u dzamiju i klanjaju i sve. Ne mozemo ti i ja, (za tebe ne znam) kad volimo cugnut, i svasta nesto. Takav kad si onda u BiH se nadas da ce okolina uticati pa da ce on/ona krenuta "pravim putem", na zapadu ti moras biti primjer.
otprilke isto misljenje vidimo u naredne cetiri da li ce se ista popraviti ..chily-rz je napisao/la: ↑28 apr 2023, 16:53Fazon je sto je SDA pojedinačno i dalje najjača stranka u drzavi, mozes je voljeti ili ne ali ne mozes joj osporiti ono sto je fakt. Fazon je sto bez tog dijaloga medju Bosnjacima i kompromisnih rijesenja nece nam ni biti bolje nego cemo dobiti onu staru "sjasi Murta da uzjase kurta" ili ti ga Ramu za ministra policije u novoj samoprozvanoj prosperitetnoj vladi.sljivo je napisao/la: ↑28 apr 2023, 16:36Da, steta je vec nacinjena, ali da ne idemo dalje u havariju moramo nesto pametnije skontat. I ja sam kriv jer sam preglasavo druge pa tako polariziro drustvo gdje kao posljedicu imamo ovakve odluke koje su udarac maljem po tintari onih koji ni sami ne mogu da se dogovore i koji tako ispadaju jedini kocnicari. Jbg od necega se mora poceti, sda i podguzne muhe ce zaplatiti, al sta sad.
Nikad nisam bio simpatizer SDA, u mladosti sam vjerovao da ce SDP donijeti promjene pa me uvijerise da nece. Nista ja ovdje nisam primjetio novo u odnosu na ono sto imamo, politički transferi i dalje aktivni, jos uvijek je primarna borba za resurse, ministarske fotelje, drzavne institucije a o društvu i državi malo ko da razmislja.
Ok, zeljeli smo promjene i dobili ih na nekom nivou ali se plasim da je to u smislu da je isti princip samo drugo pakovanje. Daj Bože da me razuvjere i da ovi budu sluzili narodu ali cisto sumnjam. Medju Bosnjacima je na snazi ona zavadi pa vladaj i to je ono najzalosnije, da se okrecemo jedni protiv drugih zbog političkih uhljeba.
Pa otišao si da plaćaš porez, da unapređuješ to društvo. Daješ dio sebe kako bi taj sistem napredovao.
Sta tebe boli qrac koje ko auto vozi i sta je kupiovulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:15što ti je glavni uspjeh u životu kupovina Škode fabie, a ne makar Rapid neki ili Octavia.![]()
Auto je najveći indikator overcompensation-a.harden je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:36Sta tebe boli qrac koje ko auto vozi i sta je kupiovulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:15što ti je glavni uspjeh u životu kupovina Škode fabie, a ne makar Rapid neki ili Octavia.![]()
![]()
Može deezer premium i free
Misli da je nekome nesto spustio ono kume niko ti nije kriv da sam zaradis desetak milja i kupiš sebi nesto a ne da se kloniras po milioniti put na forumu i glumis dezurnog klaunaharden je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:36Sta tebe boli qrac koje ko auto vozi i sta je kupiovulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:15što ti je glavni uspjeh u životu kupovina Škode fabie, a ne makar Rapid neki ili Octavia.![]()
![]()
Pravi cestiti musliman, gleda u tudju avlijuRobust je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:40Misli da je nekome nesto spustio ono kume niko ti nije kriv da sam zaradis desetak milja i kupiš sebi nesto a ne da se kloniras po milioniti put na forumu i glumis dezurnog klaunaharden je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:36Sta tebe boli qrac koje ko auto vozi i sta je kupiovulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:15što ti je glavni uspjeh u životu kupovina Škode fabie, a ne makar Rapid neki ili Octavia.![]()
![]()
![]()
![]()
al dobar je memo valja jbt praviti nove email i registracije za forum , ne kontam kako mu nije mrsko![]()
Zar I ti sine Brute?harden je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:42Pravi cestiti musliman, gleda u tudju avlijuRobust je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:40Misli da je nekome nesto spustio ono kume niko ti nije kriv da sam zaradis desetak milja i kupiš sebi nesto a ne da se kloniras po milioniti put na forumu i glumis dezurnog klauna![]()
![]()
al dobar je memo valja jbt praviti nove email i registracije za forum , ne kontam kako mu nije mrsko![]()
![]()
A gdje je dio koji zaradiš za firmu?nerkolfc je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:41Njima osnovni porez, 90% svake plate trosim u BIH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.