Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ukljuci malo grasak,3 posta iznad ti odgovor.
Nemojte ljudi ovo čitati, zaglupljivanje klasicno..godrina je napisao/la: ↑29 apr 2023, 18:30Kako bolan mozes bit zadovoljan.XYZA je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:48Prijatelju ja sam bio zadovoljan rezultatima koji su u odnosu na igracki kadar odlicni. Igra je uzasna bila samo protiv Leotara, protiv Veleza nije bilo dobro, ali i sa takvom igrom nismo bili losiji od Veleza. Konkretno vezano za igru kuci smo bili dobri, a u gostima losi.
Ja da sam promjenio trenera i da nakon te promjene klub ima puno gore, odnosno katastrofalne rezultate, podnio bi ostavku iste sekunde. Ja da sam navijac koji je zagovarao smjenu Mulalica, nakon katastrofalnih rezultata bi se zacrvenio i ne bi oglasavao, eventualno bi se oglasio da priznam da je moje misljenje bilo pogresno, a ne bi branio neobranjivo.
Jesmo li dobili Leotar sa 9 igraca sutem iz van 16 m gdje ulazi jednom u 5 godina ?
Jesmo li se patili protiv drugoligasa u kupu i to sa prvim timom a igrali ritam srijeda subota ?
Kako smo bili dobri u Mostaru, sta smo uradili ?
Sta smo napravili u Konjicu,pa na derbiju ?
Na koliko smo utakmica imali po 1 ili nijedan sut na protivnicki gol ?
Jel realno da taktika gdje bukvalno svi igraci samo nabijaju na Santosa tebi dobra taktika. Klub smo koji je domace utakmice igrao na svom stadionu, koliko je jos takvih? Cim su i ostali dosli na svoje stadione presisali su nas na tabeli.
Borac sa laletom kojem ni sudije nisu pomagale nas razmontira, pobjedili Zrinju gdje su odmarali pola tima ali svaka cast pobjeda je pobjeda. I polufinale kupa gdje smo izgubili bez i nismo pogledali na protivnicki gol nije znak da taj kup osvajamo.
Evo priznajem, mene je stid i crvenim se zbog toga ali nije mi se svidjalo da Zeljo koje ja volim ima 3 jeb.ena suta u okvir gola na 2 utakmice, prosjecno.
I da, nabij.em na ku rac i onog ko cuva ovog debila carapicu ovdje, koliko to prijava treba dobit i koliko to moze vrijedjat
Molim te da citas sta pisem:godrina je napisao/la: ↑29 apr 2023, 18:30Kako bolan mozes bit zadovoljan.XYZA je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:48Prijatelju ja sam bio zadovoljan rezultatima koji su u odnosu na igracki kadar odlicni. Igra je uzasna bila samo protiv Leotara, protiv Veleza nije bilo dobro, ali i sa takvom igrom nismo bili losiji od Veleza. Konkretno vezano za igru kuci smo bili dobri, a u gostima losi.
Ja da sam promjenio trenera i da nakon te promjene klub ima puno gore, odnosno katastrofalne rezultate, podnio bi ostavku iste sekunde. Ja da sam navijac koji je zagovarao smjenu Mulalica, nakon katastrofalnih rezultata bi se zacrvenio i ne bi oglasavao, eventualno bi se oglasio da priznam da je moje misljenje bilo pogresno, a ne bi branio neobranjivo.
Jesmo li dobili Leotar sa 9 igraca sutem iz van 16 m gdje ulazi jednom u 5 godina ?
Jesmo li se patili protiv drugoligasa u kupu i to sa prvim timom a igrali ritam srijeda subota ?
Kako smo bili dobri u Mostaru, sta smo uradili ?
Sta smo napravili u Konjicu,pa na derbiju ?
Na koliko smo utakmica imali po 1 ili nijedan sut na protivnicki gol ?
Jel realno da taktika gdje bukvalno svi igraci samo nabijaju na Santosa tebi dobra taktika. Klub smo koji je domace utakmice igrao na svom stadionu, koliko je jos takvih? Cim su i ostali dosli na svoje stadione presisali su nas na tabeli.
Borac sa laletom kojem ni sudije nisu pomagale nas razmontira, pobjedili Zrinju gdje su odmarali pola tima ali svaka cast pobjeda je pobjeda. I polufinale kupa gdje smo izgubili bez i nismo pogledali na protivnicki gol nije znak da taj kup osvajamo.
Evo priznajem, mene je stid i crvenim se zbog toga ali nije mi se svidjalo da Zeljo koje ja volim ima 3 jeb.ena suta u okvir gola na 2 utakmice, prosjecno.
I da, nabij.em na ku rac i onog ko cuva ovog debila carapicu ovdje, koliko to prijava treba dobit i koliko to moze vrijedjat
Ja sve to kao ti samo od 5 godine, dakle imam 11 godina staza vise od tebe ( nemoj se ljutiti ali ako si tek sa.16 godina poceo pratiti Žeju, postujem ali nisi neki fanatik). Ja nisam rekao ni jednu rijec protiv Basica, nego onih koju su protiv Mulalica zbig rezultata, a zadovoljni su sa katastrofalnim rezultatima od kako nema Mulalica.TMovac je napisao/la: ↑29 apr 2023, 17:58Ja mrzim Zelju? Ja pasa nisam propustio niti jednu utakmicu Zelje od svoje 16-te godine. Bjezao iz skole, sa fakulteta da gledam utakmice. Sad mi je 39 godine. Pa racunaj. Bio sam za smjenu Mulalica. Trebao je otici jos poslije Igmana. Da treba vremena da ekipa igra automatizovano, kao sto igra Zrinjski. Da melje protivnike. Mulalic je trebao i morao dobiti otkaz, jer jednostavno nije vise islo. Kako ce ekipa igrati nakon smjene i koliko ce trebati vremena da se prilagodi novom treneru to samo Bog zna. Samo kazem da je licemjerno Basica uzimati na noz jer je eto samo pobjedio 1 utakmicu do sada. Iako smo igrom zasluzili vise. Da je on dosao na zimskoj pauzi i da je imao vremena da radi sa ekipom, prvi bi ga tjerao nakon ovakvih rezultata. Ali spocitavati covjeku da je izgubio od Zrinjskog i Borca u gostima, i Veleza kuci ( u situaciji kada si morao napast ) i to sve u 20-tak dana koliko je tu. Nije korektno.XYZA je napisao/la: ↑29 apr 2023, 17:09Kao prvo ja navijam za Zelju, ne za Mulalica, boli me k.. za Mulalica.TMovac je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:49
da da, covjek dosao 2 dana pred utakmicu sa Zrinjskim i 4-5 dana pred uzvrat sa Velezom i treba da za 24 sata napravi cudo. prenese na igrace sve svoje zamisli, i da oni to nauce i sprovedu u sve 24 sata. To nema ni u Hollywood-skom filmu. Nismo izgubili od Vrbanjuse, nego od ekipa koje su kvalitetom jednake nama ili jace. To sto ti na silu zelis od Mulalica napraviti mucenika je tvoj problem. Bio je tu skoro 2 godine i za to vrijeme niti jednu automatizovanu akciju nije uigrao sa ekipom. Ne kazem da nije bilo dobrih utakmica ( kao kad smo rasuli Tuzlu siti 4:2), ali to je vise incident nego pravilo
Drugi nisam rekao da je Basic los, a nisam rekao ni da je dobar.
Trece kazes da nismo imali ni jednu automatizovanu akciju, ako je to istina, onda il je Mulalic Mourinho pa je bez ijedne akcije bio na 3 mjestu i u polufinalu kupa ili imamo takve individualce koji su tako kvalitetni da sad kad nema Mulalica trebaju prekucati ligu.
Cetvrto bio si za smjenu Mulalica (ne znam,samo pretpostavljam) a znao si da novom treneru treba vremena, jer to nema ni u hollywodskim filmovima da novi trener za kratko vrijeme provede svoje zamisli ti onda prijatelju mrzis Zelju jer si znao da ce biti losi rezultati i necemo otici u Evropu.
Ma ide 5-0-0sanjinlego je napisao/la: ↑29 apr 2023, 20:59Mi ako ne dobijemo ove “svilene akademce” nek se svi igrači, stručni stožer, i Uprava prestanu petljat u nogomet.
Joj Željo, Željo .. ajde sve pobjede do kraja.
Hulahopka je napisao/la: ↑29 apr 2023, 20:53Pa šta mu bolan repliciras Sarajevo jednu igrali kuci, a mi s novim trenerom imamo tri poraza. Njegovo poimanje situacija je klasicno zaglupljivanje sugovornika. On tebe odvlače da budeš glup i naivan isto kao da ti nemaš oči,mozak da razmišljaš.
Najtuznije, što on vjeruje da ovo što piše je istina. To je belaj veliki..
Nismo ni mi loša ekipa, samo imamo trenera koji glumi Murinja. Pojebo sve u ekipi, napravio tri poraza,ispao iz kupa, i nakon svega covjek zadovoljan. Ubio Santosa,tamo,vamo,u sredinu. U Banja Luci odmarao igrace. I kad smo stajali odlično nazad,vadi Hajdarevica najboljeg igrača utakmice,.i odmah primamo gol. Umjesto da si se zatvorio, bod odlično. Od ubacuje Stilica, mrtvog Krpica koji ne zna kako opucati na gol.
Ti si druže za liječenja!Hulahopka je napisao/la: ↑29 apr 2023, 22:00Nismo ni mi loša ekipa, samo imamo trenera koji glumi Murinja. Pojebo sve u ekipi, napravio tri poraza,ispao iz kupa, i nakon svega covjek zadovoljan. Ubio Santosa,tamo,vamo,u sredinu. U Banja Luci odmarao igrace. I kad smo stajali odlično nazad,vadi Hajdarevica najboljeg igrača utakmice,.i odmah primamo gol. Umjesto da si se zatvorio, bod odlično. Od ubacuje Stilica, mrtvog Krpica koji ne zna kako opucati na gol.
Ubice ga Musemic na Grbavici. Ovaj strucnjak nece imati do otkaza dvije pobjede. Papak, pretenduje da bude trener Borca nekad,pa hvali sve. **** mu oni familiju..seljak je gori od atomske bombe..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.