FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
21%
2. Borbu za Evropu
93
47%
3. Sredinu tabele
37
19%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 198

sanjinlego
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sanjinlego » 29 apr 2023, 18:53

Juniori dobili Zrinjski 2:1 :opaopa: :opaopa:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 29 apr 2023, 19:18

FK Željezničar dobio licencu za učešće u takmičenjima za narednu sezonu
Fudbalski klub Željezničar je dobio licencu za domaća i UEFA takmičenja za predstojeću sezonu 2023/24.

Prvostepena komisija NS/FS BiH je pozitivno odgovorila na zahtjev Kluba, koji je ispunio sve kriterije, administrativne, sportske, zakonske, infrastrukturne i finansijske, odnosno sve što je predviđeno Pravilnikom o licenciranju klubova Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Ovim putem još jednom želimo da se javno zahvalimo svim sadašnjim i bivšim uposlenicima Kluba koji su razumjeli situaciju u kojoj se Klub nalazi i još jednom pokazali iskrenu ljubav koja krasi naš kolektiv.

Mi smo Željini, Željo je naš!

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 29 apr 2023, 19:32

Ko je novi garo na treningu?

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 29 apr 2023, 19:41

lakilone je napisao/la:
29 apr 2023, 19:32
Ukljuci malo grasak,3 posta iznad ti odgovor.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 29 apr 2023, 19:55

Predatod je napisao/la:
29 apr 2023, 19:41
lakilone je napisao/la:
29 apr 2023, 19:32
Ukljuci malo grasak,3 posta iznad ti odgovor.
Hvala

Baracuda
Kontakt:

Post Postao/la Baracuda » 29 apr 2023, 19:56

Ja samo jedno znam od rodjenja svog.... Samo Zelju volim I nista me drugo ne interesuje... Pobjedjivali ili gubili Zeljo kuca u grudima.... Pozdrav svim MANIJACIMA MA GDJE BILI.... VOLIM TE ZELJOOOOO.....

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 29 apr 2023, 20:02

godrina je napisao/la:
29 apr 2023, 18:30
XYZA je napisao/la:
29 apr 2023, 16:48
godrina je napisao/la:
29 apr 2023, 16:30

Jesi li ti zadovoljan bio igrama Zelje ovog proljeca pod vodstvom Mulalica ? Tu se ubrajaju kup utakmice protiv Leotara, protiv nizeligasa, protiv Veleza u gostima. Opet Leotar, Igman, derbi...
Jesi li ili ne ?
Prijatelju ja sam bio zadovoljan rezultatima koji su u odnosu na igracki kadar odlicni. Igra je uzasna bila samo protiv Leotara, protiv Veleza nije bilo dobro, ali i sa takvom igrom nismo bili losiji od Veleza. Konkretno vezano za igru kuci smo bili dobri, a u gostima losi.
Ja da sam promjenio trenera i da nakon te promjene klub ima puno gore, odnosno katastrofalne rezultate, podnio bi ostavku iste sekunde. Ja da sam navijac koji je zagovarao smjenu Mulalica, nakon katastrofalnih rezultata bi se zacrvenio i ne bi oglasavao, eventualno bi se oglasio da priznam da je moje misljenje bilo pogresno, a ne bi branio neobranjivo.
Kako bolan mozes bit zadovoljan.
Jesmo li dobili Leotar sa 9 igraca sutem iz van 16 m gdje ulazi jednom u 5 godina ?
Jesmo li se patili protiv drugoligasa u kupu i to sa prvim timom a igrali ritam srijeda subota ?
Kako smo bili dobri u Mostaru, sta smo uradili ?
Sta smo napravili u Konjicu,pa na derbiju ?
Na koliko smo utakmica imali po 1 ili nijedan sut na protivnicki gol ?
Jel realno da taktika gdje bukvalno svi igraci samo nabijaju na Santosa tebi dobra taktika. Klub smo koji je domace utakmice igrao na svom stadionu, koliko je jos takvih? Cim su i ostali dosli na svoje stadione presisali su nas na tabeli.
Borac sa laletom kojem ni sudije nisu pomagale nas razmontira, pobjedili Zrinju gdje su odmarali pola tima ali svaka cast pobjeda je pobjeda. I polufinale kupa gdje smo izgubili bez i nismo pogledali na protivnicki gol nije znak da taj kup osvajamo.
Evo priznajem, mene je stid i crvenim se zbog toga ali nije mi se svidjalo da Zeljo koje ja volim ima 3 jeb.ena suta u okvir gola na 2 utakmice, prosjecno.

I da, nabij.em na ku rac i onog ko cuva ovog debila carapicu ovdje, koliko to prijava treba dobit i koliko to moze vrijedjat
Nemojte ljudi ovo čitati, zaglupljivanje klasicno..

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 29 apr 2023, 20:34

Vidite kako domacinsko sudjenje dovede do gola iz nicega

XYZA
Kontakt:

Post Postao/la XYZA » 29 apr 2023, 20:41

godrina je napisao/la:
29 apr 2023, 18:30
XYZA je napisao/la:
29 apr 2023, 16:48
godrina je napisao/la:
29 apr 2023, 16:30

Jesi li ti zadovoljan bio igrama Zelje ovog proljeca pod vodstvom Mulalica ? Tu se ubrajaju kup utakmice protiv Leotara, protiv nizeligasa, protiv Veleza u gostima. Opet Leotar, Igman, derbi...
Jesi li ili ne ?
Prijatelju ja sam bio zadovoljan rezultatima koji su u odnosu na igracki kadar odlicni. Igra je uzasna bila samo protiv Leotara, protiv Veleza nije bilo dobro, ali i sa takvom igrom nismo bili losiji od Veleza. Konkretno vezano za igru kuci smo bili dobri, a u gostima losi.
Ja da sam promjenio trenera i da nakon te promjene klub ima puno gore, odnosno katastrofalne rezultate, podnio bi ostavku iste sekunde. Ja da sam navijac koji je zagovarao smjenu Mulalica, nakon katastrofalnih rezultata bi se zacrvenio i ne bi oglasavao, eventualno bi se oglasio da priznam da je moje misljenje bilo pogresno, a ne bi branio neobranjivo.
Kako bolan mozes bit zadovoljan.
Jesmo li dobili Leotar sa 9 igraca sutem iz van 16 m gdje ulazi jednom u 5 godina ?
Jesmo li se patili protiv drugoligasa u kupu i to sa prvim timom a igrali ritam srijeda subota ?
Kako smo bili dobri u Mostaru, sta smo uradili ?
Sta smo napravili u Konjicu,pa na derbiju ?
Na koliko smo utakmica imali po 1 ili nijedan sut na protivnicki gol ?
Jel realno da taktika gdje bukvalno svi igraci samo nabijaju na Santosa tebi dobra taktika. Klub smo koji je domace utakmice igrao na svom stadionu, koliko je jos takvih? Cim su i ostali dosli na svoje stadione presisali su nas na tabeli.
Borac sa laletom kojem ni sudije nisu pomagale nas razmontira, pobjedili Zrinju gdje su odmarali pola tima ali svaka cast pobjeda je pobjeda. I polufinale kupa gdje smo izgubili bez i nismo pogledali na protivnicki gol nije znak da taj kup osvajamo.
Evo priznajem, mene je stid i crvenim se zbog toga ali nije mi se svidjalo da Zeljo koje ja volim ima 3 jeb.ena suta u okvir gola na 2 utakmice, prosjecno.

I da, nabij.em na ku rac i onog ko cuva ovog debila carapicu ovdje, koliko to prijava treba dobit i koliko to moze vrijedjat
Molim te da citas sta pisem:
Rekao sam da sam zadovoljan rezultatima.
Kazes dobili Leotara sa dva igraca vise, da bio bih zadovoljan da smo ih dobili i sa 5 igraca vise.
Kazes patili se protiv drugoligasa u kupu i pobjedili ih u obje utakmice ( a nasa uprava i vecina vas prvi pik ima na trenera (Dudic) koji je sa peteroduplo skupljom ekipom ispao, dakle ne patio se, nego ispao od treceligasa u kupu).
Nisam rekao da sko bili dobri u Mostaru, nego da nismo bili losiji u Mostaru.
Na derbiju smo uzeli bod protiv Sarajeva ( Mulalic nikad nije izgubio derbi-jedini trener u historiji Želje koji nije izgubio derbi a da je igrao vise od 5 utakmica), s obzirom da ti nisi zadovoljan, vjerujem da cemo im sad tricu zabit, taman novi trener ima dovoljno vremena da uigra ovaj vanserijskim tim koji ima na raspolaganju).
U Komjicu izgubili, dali go, imali 12 kornera, 9 suteva( 4 u gol).
Ne znam na koliko utakmica smo imali samo 1 sut, znam salo za ovu protiv Leotara, molim te da mi ti nabrojis te utakmice, ali molim te nemoj pisati napamet, jer me smara da te demantujem.
Svaka taktika je dobra koja donosi rezultate( moje misljenje je da maksimum ove ekipe 3 mjesto, ako ti imas drugacije misljenje da smo trebali biti šampioni poštujem).
Kazes cim su ostali presli na svoje stadione presli su nas (dakle mislis na Velez i Sarajevo) , ne nisu nas presli jer igraju na svom stadionu nego su nas presli jer igraju odlicno u gostima( Sarjevo 3 uzastope pobjede u gostima Sloboda, Leotar i Zrinjski, Velez u gostima dobio Sarajevo, Slogu, remi sa TZ, a kuci 2 poraza od Zrinjskog i remi sa Slobodom, dakle ocito njihovi rezultati nemaju veze sa stadionom). Mi smo kuci osvojioi 25 bodova a u gostima 17.

XYZA
Kontakt:

Post Postao/la XYZA » 29 apr 2023, 20:52

TMovac je napisao/la:
29 apr 2023, 17:58
XYZA je napisao/la:
29 apr 2023, 17:09
TMovac je napisao/la:
29 apr 2023, 16:49

da da, covjek dosao 2 dana pred utakmicu sa Zrinjskim i 4-5 dana pred uzvrat sa Velezom i treba da za 24 sata napravi cudo. prenese na igrace sve svoje zamisli, i da oni to nauce i sprovedu u sve 24 sata. To nema ni u Hollywood-skom filmu. Nismo izgubili od Vrbanjuse, nego od ekipa koje su kvalitetom jednake nama ili jace. To sto ti na silu zelis od Mulalica napraviti mucenika je tvoj problem. Bio je tu skoro 2 godine i za to vrijeme niti jednu automatizovanu akciju nije uigrao sa ekipom. Ne kazem da nije bilo dobrih utakmica ( kao kad smo rasuli Tuzlu siti 4:2), ali to je vise incident nego pravilo
Kao prvo ja navijam za Zelju, ne za Mulalica, boli me k.. za Mulalica.
Drugi nisam rekao da je Basic los, a nisam rekao ni da je dobar.
Trece kazes da nismo imali ni jednu automatizovanu akciju, ako je to istina, onda il je Mulalic Mourinho pa je bez ijedne akcije bio na 3 mjestu i u polufinalu kupa ili imamo takve individualce koji su tako kvalitetni da sad kad nema Mulalica trebaju prekucati ligu.
Cetvrto bio si za smjenu Mulalica (ne znam,samo pretpostavljam) a znao si da novom treneru treba vremena, jer to nema ni u hollywodskim filmovima da novi trener za kratko vrijeme provede svoje zamisli ti onda prijatelju mrzis Zelju jer si znao da ce biti losi rezultati i necemo otici u Evropu.
Ja mrzim Zelju? Ja pasa nisam propustio niti jednu utakmicu Zelje od svoje 16-te godine. Bjezao iz skole, sa fakulteta da gledam utakmice. Sad mi je 39 godine. Pa racunaj. Bio sam za smjenu Mulalica. Trebao je otici jos poslije Igmana. Da treba vremena da ekipa igra automatizovano, kao sto igra Zrinjski. Da melje protivnike. Mulalic je trebao i morao dobiti otkaz, jer jednostavno nije vise islo. Kako ce ekipa igrati nakon smjene i koliko ce trebati vremena da se prilagodi novom treneru to samo Bog zna. Samo kazem da je licemjerno Basica uzimati na noz jer je eto samo pobjedio 1 utakmicu do sada. Iako smo igrom zasluzili vise. Da je on dosao na zimskoj pauzi i da je imao vremena da radi sa ekipom, prvi bi ga tjerao nakon ovakvih rezultata. Ali spocitavati covjeku da je izgubio od Zrinjskog i Borca u gostima, i Veleza kuci ( u situaciji kada si morao napast ) i to sve u 20-tak dana koliko je tu. Nije korektno.
Ja sve to kao ti samo od 5 godine, dakle imam 11 godina staza vise od tebe ( nemoj se ljutiti ali ako si tek sa.16 godina poceo pratiti Žeju, postujem ali nisi neki fanatik). Ja nisam rekao ni jednu rijec protiv Basica, nego onih koju su protiv Mulalica zbig rezultata, a zadovoljni su sa katastrofalnim rezultatima od kako nema Mulalica.
Ti imas pravo na misljenje, jer si samo navijac, ali onaj koje donio odluku da se trener smjeni treba snositi odgovornost, jer se ta odluka pokazala kao katastrofalna. Isto kao sto mi navijaci imamo pravo na misljenje sa kojom taktikom treba igrati, ali trener koji donosi odluku o taktici, i ta taktika donese lose rezultate treba snositi odgovornost.
Rekao sam da mrzis Zelju ako znas da novi trener ne moze uigrat ekipu( dakle ispadamo iz kupa i svi nas prestizu na tabeli), a zalazes za smjenu trenera( napisao sam ukoliko si se zalagao, ako nisi halali).

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 29 apr 2023, 20:53

Pa šta mu bolan repliciras Sarajevo jednu igrali kuci, a mi s novim trenerom imamo tri poraza. Njegovo poimanje situacija je klasicno zaglupljivanje sugovornika. On tebe odvlače da budeš glup i naivan isto kao da ti nemaš oči,mozak da razmišljaš.

Najtuznije, što on vjeruje da ovo što piše je istina. To je belaj veliki..

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 29 apr 2023, 20:55

Nije siroki losa ekipa samo mi serendamo napatice se svako s njima

sanjinlego
Kontakt:

Post Postao/la sanjinlego » 29 apr 2023, 20:59

Mi ako ne dobijemo ove “svilene akademce” nek se svi igrači, stručni stožer, i Uprava prestanu petljat u nogomet.

Joj Željo, Željo .. ajde sve pobjede do kraja.

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 29 apr 2023, 21:00

sanjinlego je napisao/la:
29 apr 2023, 20:59
Mi ako ne dobijemo ove “svilene akademce” nek se svi igrači, stručni stožer, i Uprava prestanu petljat u nogomet.

Joj Željo, Željo .. ajde sve pobjede do kraja.
Ma ide 5-0-0

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 29 apr 2023, 21:27

Jedva cekam gledat Zeljinog ratnila i mega trenera Mulalica kako vodi neki veliki evropski klub u LP. Strucnjak.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

XYZA
Kontakt:

Post Postao/la XYZA » 29 apr 2023, 21:28

Hulahopka je napisao/la:
29 apr 2023, 20:53
Pa šta mu bolan repliciras Sarajevo jednu igrali kuci, a mi s novim trenerom imamo tri poraza. Njegovo poimanje situacija je klasicno zaglupljivanje sugovornika. On tebe odvlače da budeš glup i naivan isto kao da ti nemaš oči,mozak da razmišljaš.

Najtuznije, što on vjeruje da ovo što piše je istina. To je belaj veliki..
:thumbup:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 apr 2023, 21:56

:urnebes: :rol:

Vojnici E.M haraju temom uz ho-ruk formaciju naseg Kuhara.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 29 apr 2023, 22:00

MrAlemKa je napisao/la:
29 apr 2023, 20:55
Nismo ni mi loša ekipa, samo imamo trenera koji glumi Murinja. Pojebo sve u ekipi, napravio tri poraza,ispao iz kupa, i nakon svega covjek zadovoljan. Ubio Santosa,tamo,vamo,u sredinu. U Banja Luci odmarao igrace. I kad smo stajali odlično nazad,vadi Hajdarevica najboljeg igrača utakmice,.i odmah primamo gol. Umjesto da si se zatvorio, bod odlično. Od ubacuje Stilica, mrtvog Krpica koji ne zna kako opucati na gol.

Ubice ga Musemic na Grbavici. Ovaj strucnjak nece imati do otkaza dvije pobjede. Papak, pretenduje da bude trener Borca nekad,pa hvali sve. **** mu oni familiju..seljak je gori od atomske bombe..

Zmaj1922
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj1922 » 29 apr 2023, 22:06

Hulahopka je napisao/la:
29 apr 2023, 22:00
MrAlemKa je napisao/la:
29 apr 2023, 20:55
Nismo ni mi loša ekipa, samo imamo trenera koji glumi Murinja. Pojebo sve u ekipi, napravio tri poraza,ispao iz kupa, i nakon svega covjek zadovoljan. Ubio Santosa,tamo,vamo,u sredinu. U Banja Luci odmarao igrace. I kad smo stajali odlično nazad,vadi Hajdarevica najboljeg igrača utakmice,.i odmah primamo gol. Umjesto da si se zatvorio, bod odlično. Od ubacuje Stilica, mrtvog Krpica koji ne zna kako opucati na gol.

Ubice ga Musemic na Grbavici. Ovaj strucnjak nece imati do otkaza dvije pobjede. Papak, pretenduje da bude trener Borca nekad,pa hvali sve. **** mu oni familiju..seljak je gori od atomske bombe..
Ti si druže za liječenja!

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 29 apr 2023, 22:07

Ne valja Mulalic. Valja ovaj strucnjak

Strucnjak. Voli da igra fudbal. Ne voli horuk. U tri utakmice ekipa mu primila 13 golova, dala 0.

Došao kod nas imao polufinale kupa i 2 bio boda od Evrope. Već napravio 3 poraza.

slika

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, ELDIABLO20, itatabisine, Orvel, voltron30 i 54 gosta.