Radila ATV BL i bilo je na yt dok im amerika nije spucala nake sankcijeZutti je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:13Zayebi druze tu pricu. Ne mogu da nadjem reportažu koju je radio neki vas tv kanal, a gdje se vidi da se ljudima u obucu gleda i kutije cigara otvaraju. Navijaci su krivi sto drot bez ikakve potrebe prijeti navijacu da ce ga osamarit, aferimAvantiBL je napisao/la: ↑07 maj 2023, 23:46Kako ste samo smiješni sa ovim videom gdje Horde ispadaju žrtve... Pa zašto bježite od realnosti je*ote, šta je trebao drot ovdje uraditi kad mu je došao neki pametnjaković sa telefonom da ga snima?
Baš ste žalosni, jeste li išli na gostovanje ikad, znate li kodeks ponašanja? Šta je trebao policajac, dati mu sendvič i vodu?![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Čovjek ga raznio leđima.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Hvala sto mi rece za to. Cijelo vrijeme trazim, a nigdje reportaze. Poceo sam kontat da su izbrisali zbog maltretiranja koji se na snimku vidi.Dovoljan je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:17Radila ATV BL i bilo je na yt dok im amerika nije spucala nake sankcijeZutti je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:13Zayebi druze tu pricu. Ne mogu da nadjem reportažu koju je radio neki vas tv kanal, a gdje se vidi da se ljudima u obucu gleda i kutije cigara otvaraju. Navijaci su krivi sto drot bez ikakve potrebe prijeti navijacu da ce ga osamarit, aferimAvantiBL je napisao/la: ↑07 maj 2023, 23:46
Kako ste samo smiješni sa ovim videom gdje Horde ispadaju žrtve... Pa zašto bježite od realnosti je*ote, šta je trebao drot ovdje uraditi kad mu je došao neki pametnjaković sa telefonom da ga snima?
Baš ste žalosni, jeste li išli na gostovanje ikad, znate li kodeks ponašanja? Šta je trebao policajac, dati mu sendvič i vodu?![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Prijatelju ti se malo zajebao , mi smo sa Slobodom igrali
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
-
- Kontakt:
Sarajeva pokradu protiv Sloge pa ga poguraju protiv Tuzle, pa opet pokradu protiv Borca. Večeras Veležu ne sude faul i Željo iz toga da gol, a prošlu protiv Borca poguraju.
Ne razumijem čemu ta rasprava oko suđenja, svako kolo neko bude oštećen, neko poguran. Sljedeće kolo na derbiju ko da gledam Sarajevu će vraćeno bit za ovu lakrdiju večeras.
Ne razumijem čemu ta rasprava oko suđenja, svako kolo neko bude oštećen, neko poguran. Sljedeće kolo na derbiju ko da gledam Sarajevu će vraćeno bit za ovu lakrdiju večeras.
Zadnja izmjena: ferroviere87, dana/u 08 maj 2023, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam gdje si se ti medju mostarcima prepoznao? Valjda znas da postoji Mostar malo duze od 95. ?Truba1905burazeru je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:20Prijatelju ti se malo zajebao , mi smo sa Slobodom igrali![]()
19V22
- RollingPaper
- Kontakt:
Ovde niko nije otiso na gostovanje nikad? Pa murija ko murija, mene samo cudi sto nije dobio samar. Ovi kerovi su dobri i umiljati kakvi znaju bit i sta se sve proslo
Humor ti je kao i nickTruba1905burazeru je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:20Prijatelju ti se malo zajebao , mi smo sa Slobodom igrali![]()
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Nije problem kad se desi greska jedna,dvije,tri na tekmi nego kad ti bukvalno nije dao 90 mim da igras,kad im je svaki start bio za zutog,rukama u tijelo ili sa dvije noge sa ledja,gdje ti ocit faul nije svirao kad si u gol sansi plus tom igracu zuti,kad imas 30p faulova oni 1. Nemoj svega ti nista da vracaju i da ostete bilo koga preko nas makar evrope ne vidjeliferroviere87 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:22Sarajeva pokradu protiv Sloge pa ga poguraju protiv Tuzle, pa opet pokradu protiv Borca. Večeras Veležu ne sude nešto, a prošlu protiv Borca poguraju.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 08 maj 2023, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Sjedi , dovoljan 2
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
HordasOdMalena je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:19Čovjek ga raznio leđima.![]()
![]()
Zadnja izmjena: lakilone, dana/u 08 maj 2023, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Faul je bio. Željo je pobjedio !!!!!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
I Željo kad je igrao u Banja Luci ako si gledao bilo je katastrofa pogotovo dok gol nisu dali. Tamo je nemoguće igrat, a mogu mislit šta će tek bit sljedeće sezone.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:24Nije problem kad se desi greska jedna,dvije,tri na tekmi nego kad ti bukvalno nije dao 90 mim da igras,kad im je svaki start bio za zutog,rukama u tijelo ili sa dvije noge sa ledja,gdje ti ocit faul nije svirao kad si u gol sansi plus tom igracu zuti,kad imas 30p faulova oni 1ferroviere87 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:22Sarajeva pokradu protiv Sloge pa ga poguraju protiv Tuzle, pa opet pokradu protiv Borca. Večeras Veležu ne sude nešto, a prošlu protiv Borca poguraju.
Opet kažem, vratit će vam Vico za ovo, čim se malo naljutiš na sudije i počneš da pričaš protiv sudija sljedeće kolo budeš nagrađen

Kako je Sivac loš sudija, da je onaj mali žuti divljak Lauš trebao dobiti crveni u 30 minuti.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Al moze li iko jbmu da posalje evo zadnjih 3 tekme domace boraca uefi ili kome vec...da ne idemo dalje u sezonu...ovo stvarno prelazi sve mjereferroviere87 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:30I Željo kad je igrao u Banja Luci ako si gledao bilo je katastrofa pogotovo dok gol nisu dali. Tamo je nemoguće igrat, a mogu mislit šta će tek bit sljedeće sezone.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:24Nije problem kad se desi greska jedna,dvije,tri na tekmi nego kad ti bukvalno nije dao 90 mim da igras,kad im je svaki start bio za zutog,rukama u tijelo ili sa dvije noge sa ledja,gdje ti ocit faul nije svirao kad si u gol sansi plus tom igracu zuti,kad imas 30p faulova oni 1ferroviere87 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:22Sarajeva pokradu protiv Sloge pa ga poguraju protiv Tuzle, pa opet pokradu protiv Borca. Večeras Veležu ne sude nešto, a prošlu protiv Borca poguraju.
Opet kažem, vratit će vam Vico za ovo, čim se malo naljutiš na sudije i počneš da pričaš protiv sudija sljedeće kolo budeš nagrađen![]()
Posebno mi je fascinatno kad i oni vide da su jedno kolo pretjerali pa onda iduce kao hoce da budu neofirni...i onda se desi nez jel igman ili ko je bio ..pa kao nema prnala ili crvenog al zato im navuce 30 slobodnih u 35 metara od gola peotivnika pa je trpaju dok ga ne zabije
VIDIMO SE U AUGUSTUTruba1905burazeru je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:25Sjedi , dovoljan 2Dovoljan je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:22Humor ti je kao i nickTruba1905burazeru je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:20
Prijatelju ti se malo zajebao , mi smo sa Slobodom igrali![]()
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Čista krađa i jedno i drugo, samo što sam ja za razliku od tebe to odmah i napisao. A ti se praviš budala.lakilone je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:26
Pozdrav za narkomane.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Evo kazu sad cist gol ko suza nakon sto su vidjeli snimakHordasOdMalena je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:35Čista krađa i jedno i drugo, samo što sam ja za razliku od tebe to odmah i napisao. A ti se praviš budala.
Pozdrav za narkomane.![]()