CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑07 maj 2023, 23:30Tako ti je to dignes parolu sjecanja na ubijenu djecu njihovog grada a oni Slobodan Praljak. Skinite ljiljane sa tribine furdo laznih patriota

CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑07 maj 2023, 23:30Tako ti je to dignes parolu sjecanja na ubijenu djecu njihovog grada a oni Slobodan Praljak. Skinite ljiljane sa tribine furdo laznih patriota
Iskreno nije ista situacij..znamo vrlo dobro da je to za Zenicu ironicno bilo a vrlo dobro znamo i zbog cega je ta ironija doslaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:02Navijaci Zelje su nama pokusali podvaliti da smo pjevali "Zenica je srce Srbije". Od njih vas nista ne treba cuditi.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ko-je ... /130503135
Videa doduse vise nema, ali je situacija opisana u tekstu. Licno svjedocio.
Popij praljkovacu, udahni.
Nigdje nisam spomenuo momke sa Juga, ne znam kako si ti to protumačio, niti me zanima iskreno.HordasOdMalena je napisao/la: ↑07 maj 2023, 23:59Kralju dogovori se sam sa sobom, jesu li momci narkomani ili nisu?![]()
![]()
Sta na sve to kaze Nijaz Brkovic i Amar tuljan? Ako smo mi na relaciji sa Vicom sta ste vi onda? Vidim da vam je navlacio i prije kao i danas?zeljovolimte je napisao/la: ↑07 maj 2023, 23:27Kakva razlika? Fudbala tu nigdje nema, bitan je prefiks. Nije bas sudjenje na Kosevu bila milina u vakat. To su vam igraci javno pricali (Stanojevic) nogu da otkine, nece dobiti crveni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 23:10Shvatite vec jednom nije Vico prekinuo zbog Sarajeva vec zbog ovog bijednog kluba zvanog Bojaczeljovolimte je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:59Ne znam kad nas je sudija ovako zadnji put pogurao. Ta odluka nam je donijela tri boda. Da se ne lazemo, kad bi napravio dream team lige, ne vjerujem da bi u stanju bili proci drugo pretkolo. Sad ide cuvena "ako si bolji zabij tri gola", "Haskic da je dao gol, sto Sivaca ne bi pomoglo", samo je trebao Sivac reci Haskicu da je glup.
Npr Rodjeni se nisu zalili nakon reakcije VAR sobe proslo kolo. Nekako nevjerovatno zvuci
Sad kukaju navijaci Sarajeva, prosli put mi.. samo je konstanta da Borac da zajebe ostale. Jedino ih je Velez do sad zajebo.
A nije ovo nista, malo je ovo samo zbog sitnog interesa "Vico sitnije, daj nam najbitnije".
I za Praljka je laz. Bilo je samo "ustase".
Niste se puno ni otimali, a tad su vasi na vlasto bili. Dvije opcije bile da budete sampioni i da po trenutnoj tabeli i druga da idu proslogodisnji ucesnici euro takmicenja.
Sjecamo se vasih orgijanaj, ismijavanja..
To vam i nije prvi put, imas 1999 gdje ste isto na politicki nacin dobili evropu.
Nego daj Zelju da zajebemo. Znalo se prije svih mogucih sjednica, kao sto se i sad zna da cete u evropu.
Iako zapne, relacija Vico-Mirvic ce naci nacin. Opusteno.
Ko su onda narkomani o kojima ti pišeš? Ko je odlučio da se ne ide na utakmicu? Da nisu momci sa zapada? Vrh!lakilone je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:05Nigdje nisam spomenuo momke sa Juga, ne znam kako si ti to protumačio, niti me zanima iskreno.HordasOdMalena je napisao/la: ↑07 maj 2023, 23:59Kralju dogovori se sam sa sobom, jesu li momci narkomani ili nisu?![]()
![]()
Osim toga to nije bila tema, samo sam htio reći da je gol koji smo postigli bio regularan, što se može i vidjeti iz priloženog dokumenta koji si ti objavio.
Ne, situacija kao situacija. Pokusali isprovocirati, mi odgovorili himnom i aplauzom.Napoleon1921 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:03Iskreno nije ista situacij..znamo vrlo dobro da je to za Zenicu ironicno bilo a vrlo dobro znamo i zbog cega je ta ironija doslaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:02Navijaci Zelje su nama pokusali podvaliti da smo pjevali "Zenica je srce Srbije". Od njih vas nista ne treba cuditi.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ko-je ... /130503135
Videa doduse vise nema, ali je situacija opisana u tekstu. Licno svjedocio.
Znas koliko je bilo blizu? Bilo je blizu koliko i vi titulama u ovih 10 godina. Nemoj samo lagat,mozda ti znas bolje od Diglisica licno,nemoj se brukat samo.Mamba21 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 23:25Pregovori su bili, trajali su, nisu se dogovorili i to je to. Bilo je blizu, nešto slično kao večeras bod u Banja Luci..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 23:19Kad ce Diglisic kume? Ti ono rece info iz orve ruke imas hahah ja forumasu moze potvrdit da sam rekao da si notorni lazov,i da iz prve ruke,provjereno znam da lik nije nikad zelio niti ce preizet zelju,ako mu familija laze lazem onda i ja il da bacimo opkladu neku?
Sta on zna sta je to, Brazilac.
Ja sam narkoman, jer se raspravljam s tobom.HordasOdMalena je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:07Ko su onda narkomani o kojima ti pišeš? Ko je odlučio da se ne ide na utakmicu? Da nisu momci sa zapada? Vrh!lakilone je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:05Nigdje nisam spomenuo momke sa Juga, ne znam kako si ti to protumačio, niti me zanima iskreno.HordasOdMalena je napisao/la: ↑07 maj 2023, 23:59
Kralju dogovori se sam sa sobom, jesu li momci narkomani ili nisu?![]()
![]()
Osim toga to nije bila tema, samo sam htio reći da je gol koji smo postigli bio regularan, što se može i vidjeti iz priloženog dokumenta koji si ti objavio.![]()
Zayebi druze tu pricu. Ne mogu da nadjem reportažu koju je radio neki vas tv kanal, a gdje se vidi da se ljudima u obucu gleda i kutije cigara otvaraju. Navijaci su krivi sto drot bez ikakve potrebe prijeti navijacu da ce ga osamarit, aferimAvantiBL je napisao/la: ↑07 maj 2023, 23:46Kako ste samo smiješni sa ovim videom gdje Horde ispadaju žrtve... Pa zašto bježite od realnosti je*ote, šta je trebao drot ovdje uraditi kad mu je došao neki pametnjaković sa telefonom da ga snima?
Baš ste žalosni, jeste li išli na gostovanje ikad, znate li kodeks ponašanja? Šta je trebao policajac, dati mu sendvič i vodu?
Citam i ne vjerujem, moraš imati manje od 14 godina da to tvrdiš.. Ne može faul napraviti ledjima