Ovo je za crveni ali je i za crveni start nakon sekunde koji je pametno isječen iz ovog gifa. Znaci Sarajevo sa 2 crvena(igracka) borac sa jednim zavrsava utakmicu
prava sandzaklija, okrece se kako vjetar puse
Samo ste se vi od svih kurcili tim. Pricali kako ste kupili, kako se "najvecem" tako sudi, i kako ste tako u mogucnosti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 00:05Sta na sve to kaze Nijaz Brkovic i Amar tuljan? Ako smo mi na relaciji sa Vicom sta ste vi onda? Vidim da vam je navlacio i prije kao i danas?zeljovolimte je napisao/la: ↑07 maj 2023, 23:27Kakva razlika? Fudbala tu nigdje nema, bitan je prefiks. Nije bas sudjenje na Kosevu bila milina u vakat. To su vam igraci javno pricali (Stanojevic) nogu da otkine, nece dobiti crveni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 23:10
Shvatite vec jednom nije Vico prekinuo zbog Sarajeva vec zbog ovog bijednog kluba zvanog Bojac
Niste se puno ni otimali, a tad su vasi na vlasto bili. Dvije opcije bile da budete sampioni i da po trenutnoj tabeli i druga da idu proslogodisnji ucesnici euro takmicenja.
Sjecamo se vasih orgijanaj, ismijavanja..
To vam i nije prvi put, imas 1999 gdje ste isto na politicki nacin dobili evropu.
Nego daj Zelju da zajebemo. Znalo se prije svih mogucih sjednica, kao sto se i sad zna da cete u evropu.
Iako zapne, relacija Vico-Mirvic ce naci nacin. Opusteno.
Potpuno si u pravu, klizeći start sa nogom podignutom u visinu prepona, međutim, ne brini, nećeš to vidjeti kao ni onaj lakat Trake za drugi žuti, jer pobogu, ovdje se postavlja samo što njima odgovara
Jedva čekam da za neki hrvatski klub zaigra
I poslije toga onaj ružni start, dakle da je Giga sudio faul kao što je trebao...ybaji ga sad, uglavnom u situaciji kad je Borac na +4 od FKS i +8 što se tiče Evrope, ne vidim što je trebalo nekakvo tendenciozno suđenje. Je li pobjeda pod svaku cijenu bila potrebna? Mislim da bi i Vinku bilo bolje da vidi koliko ova ekipa može.
Čekaj, pa da li bi taj start uopšte bio da je ovo suđeno?
Placi placi manje ces pisatikillafrommanilla je napisao/la: ↑08 maj 2023, 08:33Opravda li klaun Nermin Basic ovaj gol? Kako losa ekipa, kakva seljacka ekipa, kakvo seljacko ponasanje i kakav prc Jusufbegovica za klauna i lopte. Covjek je veci klaun od predsjednika Samira Cerica, a mislio sam da je to nemoguce
Ali sto je najtuznije, oni su ubijedjeni da su odigrali nesto. Da su nas "ubili" prvo poluvrijeme, sta li. Udjes im na temu gledas ona najjadnija opravdanja "nas jaaa'ne svaku kradu moramo i mi jednom". Oni moraju JEDNOM. Nije im nikad pomogao, pa mora JEDNOM.
E na sta spade Zeljeznicar, ali haj, morali su klauna smirit, on ce lopte busit![]()
Slobodan praljak, kako onocaffetin je napisao/la: ↑08 maj 2023, 08:37Placi placi manje ces pisatikillafrommanilla je napisao/la: ↑08 maj 2023, 08:33Opravda li klaun Nermin Basic ovaj gol? Kako losa ekipa, kakva seljacka ekipa, kakvo seljacko ponasanje i kakav prc Jusufbegovica za klauna i lopte. Covjek je veci klaun od predsjednika Samira Cerica, a mislio sam da je to nemoguce
Ali sto je najtuznije, oni su ubijedjeni da su odigrali nesto. Da su nas "ubili" prvo poluvrijeme, sta li. Udjes im na temu gledas ona najjadnija opravdanja "nas jaaa'ne svaku kradu moramo i mi jednom". Oni moraju JEDNOM. Nije im nikad pomogao, pa mora JEDNOM.
E na sta spade Zeljeznicar, ali haj, morali su klauna smirit, on ce lopte busit![]()
Upravu si sto jest jest. A reci mi sta su to momci konkretno "trpili"? Je l mozda ono nisu bila 2 žuta? Ili ste možda imali jedan krsteni sut jednu smislenu akciju? I nemoj mi te priče imali bi ali sudija nije dao. Ne dodaje se sudija sa vašim igračima i ne kreira akcije. Niste zasluzili pobjedu i to je to. Smijesno je i žalosno sta se sinoć ovdje pisalo a ja sve okrećem na zajebanciju. Jedina svjetla tačka sinoć su HZ kojima skidam kapu ali ostalo sve vezano za vas uključujući i onog seljaka od trenera...zamisli debila ima žuti ceka ga odlučujući derbi i on ulazi na teren tjera pravduShategabri je napisao/la: ↑08 maj 2023, 08:36Čekaj, pa da li bi taj start uopšte bio da je ovo suđeno?
Odneseš igrača sa terena, sudija se pravi budala i ti ne očekuješ reakciju? Da li si realan?
Momci su trpili koliko su mogli, ovo se nije moglo istrpiti.
Nije vidio sudija, ne zna jel
Poštujem, i tu si u pravu, međutim 1-1 je, nit smo mi dobili nikakav, ni vi (mislim na igrače), a morali smo. Pored toga, da je bilo nekog presinga sudijskog, i nije, kartoni za Traku opravdani, problem je u tome što se danima prije utakmice stvorila atmosfera da će nas gurati, i to je vašim igračima usađeno u glavu, i zato su na svaki sudijski zvižduk stvarali tenzije bez ikakve potrebe. Dajte da se ne lažemo, lakat u glavu je uvijek karton.Shategabri je napisao/la: ↑08 maj 2023, 08:36Čekaj, pa da li bi taj start uopšte bio da je ovo suđeno?
Odneseš igrača sa terena, sudija se pravi budala i ti ne očekuješ reakciju? Da li si realan?
Momci su trpili koliko su mogli, ovo se nije moglo istrpiti.
Samo snimak naravno, jer ako se to desilo onda tom maloumniku treba yebat' mater.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 maj 2023, 08:41Nije vidio sudija, ne zna jeltebi je ionako relevantan samo snimak, jer biti na stadionu je nepoznat osjecaj
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Lobudaraczapamcenje, riki46, VolimBiH96 i 36 gostiju.