Premijer liga BiH - aktuelno

Simpatizer
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Simpatizer » 08 maj 2023, 07:59

slika

:salut: :salut:

maliboro
Kontakt:

Post Postao/la maliboro » 08 maj 2023, 08:00

AvantiBL je napisao/la:
08 maj 2023, 07:48
masterfan je napisao/la:
08 maj 2023, 01:32
slika
Čekao sam kad će neko staviti ovu situaciju. Bio sam u neposrednoj blizini, na tribinama, u ovoj situaciji je jedina sreća što je prošlo bez povrede, čist faul je i minimum žuti karton.
Ovo je za crveni ali je i za crveni start nakon sekunde koji je pametno isječen iz ovog gifa. Znaci Sarajevo sa 2 crvena(igracka) borac sa jednim zavrsava utakmicu

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 08 maj 2023, 08:11

Kako svi vide kad su oštećeni i lijepo vas je gledati kako kukate na savez i sudije :rol:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 08 maj 2023, 08:12

Simpatizer je napisao/la:
08 maj 2023, 07:59
slika

prava sandzaklija, okrece se kako vjetar puse
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 08 maj 2023, 08:16

mosarajvosa83 je napisao/la:
08 maj 2023, 00:05
zeljovolimte je napisao/la:
07 maj 2023, 23:27
mosarajvosa83 je napisao/la:
07 maj 2023, 23:10

Shvatite vec jednom nije Vico prekinuo zbog Sarajeva vec zbog ovog bijednog kluba zvanog Bojac
Kakva razlika? Fudbala tu nigdje nema, bitan je prefiks. Nije bas sudjenje na Kosevu bila milina u vakat. To su vam igraci javno pricali (Stanojevic) nogu da otkine, nece dobiti crveni.

Niste se puno ni otimali, a tad su vasi na vlasto bili. Dvije opcije bile da budete sampioni i da po trenutnoj tabeli i druga da idu proslogodisnji ucesnici euro takmicenja.

Sjecamo se vasih orgijanaj, ismijavanja..
To vam i nije prvi put, imas 1999 gdje ste isto na politicki nacin dobili evropu.

Nego daj Zelju da zajebemo. Znalo se prije svih mogucih sjednica, kao sto se i sad zna da cete u evropu.
Iako zapne, relacija Vico-Mirvic ce naci nacin. Opusteno.
Sta na sve to kaze Nijaz Brkovic i Amar tuljan? Ako smo mi na relaciji sa Vicom sta ste vi onda? Vidim da vam je navlacio i prije kao i danas?
Samo ste se vi od svih kurcili tim. Pricali kako ste kupili, kako se "najvecem" tako sudi, i kako ste tako u mogucnosti.
Cak i od neki dan imamo postove vase bahatosti..

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 08 maj 2023, 08:17

maliboro je napisao/la:
08 maj 2023, 08:00
AvantiBL je napisao/la:
masterfan je napisao/la:
slika
Čekao sam kad će neko staviti ovu situaciju. Bio sam u neposrednoj blizini, na tribinama, u ovoj situaciji je jedina sreća što je prošlo bez povrede, čist faul je i minimum žuti karton.
Ovo je za crveni ali je i za crveni start nakon sekunde koji je pametno isječen iz ovog gifa. Znaci Sarajevo sa 2 crvena(igracka) borac sa jednim zavrsava utakmicu
Potpuno si u pravu, klizeći start sa nogom podignutom u visinu prepona, međutim, ne brini, nećeš to vidjeti kao ni onaj lakat Trake za drugi žuti, jer pobogu, ovdje se postavlja samo što njima odgovara ;)

I gledam sad sažetak Željo Velež, pa onaj Bašić je pravi klovn, čist faul nad golmanom, što sad momčina ne pita za koga se igra fudbal u BiH ;)

Sarajlijama želim da im trenutni treneri ostanu što duže na klupama jer klubovima poput njih priliče ovi cirkusanti :kafa:
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 08 maj 2023, 08:21

Simpatizer je napisao/la:
08 maj 2023, 07:59
slika

Jedva čekam da za neki hrvatski klub zaigra :rol: :rol:

PS. Tegeltija najveći diletant lige
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 maj 2023, 08:26

AvantiBL je napisao/la:
masterfan je napisao/la:
slika
I poslije toga onaj ružni start, dakle da je Giga sudio faul kao što je trebao...ybaji ga sad, uglavnom u situaciji kad je Borac na +4 od FKS i +8 što se tiče Evrope, ne vidim što je trebalo nekakvo tendenciozno suđenje. Je li pobjeda pod svaku cijenu bila potrebna? Mislim da bi i Vinku bilo bolje da vidi koliko ova ekipa može.
No dobro, bilo-prošlo, pishaj ga. Što se mene tiče ova priča je završena.
Koševo Zapad

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 08 maj 2023, 08:31

slika

#Mismozeljinizeljojenas
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 08 maj 2023, 08:32

OnlyLeft22 je napisao/la:
08 maj 2023, 08:31
slika

#Mismozeljinizeljojenas
IMA IZAĆ
Odin, I await thee
Your true son am I

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 08 maj 2023, 08:33

E miševi što ste se igrali igrali, glavna mačka dolazi :mrgreen: :mrgreen:

Eto goška iza ćoška
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 08 maj 2023, 08:33

Opravda li klaun Nermin Basic ovaj gol? Kako losa ekipa, kakva seljacka ekipa, kakvo seljacko ponasanje i kakav prc Jusufbegovica za klauna i lopte. Covjek je veci klaun od predsjednika Samira Cerica, a mislio sam da je to nemoguce

Ali sto je najtuznije, oni su ubijedjeni da su odigrali nesto. Da su nas "ubili" prvo poluvrijeme, sta li. Udjes im na temu gledas ona najjadnija opravdanja "nas jaaa'ne svaku kradu moramo i mi jednom". Oni moraju JEDNOM. Nije im nikad pomogao, pa mora JEDNOM.

E na sta spade Zeljeznicar, ali haj, morali su klauna smirit, on ce lopte busit :mrgreen:

A najgori su ovi navijaci Zeljeznicara sto govore da ovo nije vidio. Ispred njega 5m, skolski faul nad golmanom, ne postoji ocitiji faul, ako ovo ne znas dosudit, onda se okanis sudjenja i gotovo. Ali nije to problem, on je zastao 5s, vidio priliku da se napravi majmun i to je to. A dokaz da je to namjerno uradio biti ce u kazni za Sivca, jer da nije, valjda bi dobio ocjenu 6 i suspenziju. A nece. Cuj neznanje, ne vidjet ovaj faul da opravdamo tim da on kao "ne zna". lolololo
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 08 maj 2023, 08:37, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 maj 2023, 08:36

maliboro je napisao/la:
AvantiBL je napisao/la:
masterfan je napisao/la:
slika
Čekaj, pa da li bi taj start uopšte bio da je ovo suđeno?
Odneseš igrača sa terena, sudija se pravi budala i ti ne očekuješ reakciju? Da li si realan?
Momci su trpili koliko su mogli, ovo se nije moglo istrpiti.
Koševo Zapad

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 08 maj 2023, 08:37

killafrommanilla je napisao/la:
08 maj 2023, 08:33
Opravda li klaun Nermin Basic ovaj gol? Kako losa ekipa, kakva seljacka ekipa, kakvo seljacko ponasanje i kakav prc Jusufbegovica za klauna i lopte. Covjek je veci klaun od predsjednika Samira Cerica, a mislio sam da je to nemoguce

Ali sto je najtuznije, oni su ubijedjeni da su odigrali nesto. Da su nas "ubili" prvo poluvrijeme, sta li. Udjes im na temu gledas ona najjadnija opravdanja "nas jaaa'ne svaku kradu moramo i mi jednom". Oni moraju JEDNOM. Nije im nikad pomogao, pa mora JEDNOM.

E na sta spade Zeljeznicar, ali haj, morali su klauna smirit, on ce lopte busit :mrgreen:
Placi placi manje ces pisati
menstrual

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 08 maj 2023, 08:38

caffetin je napisao/la:
08 maj 2023, 08:37
08 maj 2023, 08:33

Placi placi manje ces pisati
Slobodan praljak, kako ono :)

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2023, 08:39

I niko, baš niko nije snimio skandiranje Praljku? Baš čudno. :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

maliboro
Kontakt:

Post Postao/la maliboro » 08 maj 2023, 08:40

Shategabri je napisao/la:
08 maj 2023, 08:36
maliboro je napisao/la:
AvantiBL je napisao/la:

Odneseš igrača sa terena, sudija se pravi budala i ti ne očekuješ reakciju? Da li si realan?
Upravu si sto jest jest. A reci mi sta su to momci konkretno "trpili"? Je l mozda ono nisu bila 2 žuta? Ili ste možda imali jedan krsteni sut jednu smislenu akciju? I nemoj mi te priče imali bi ali sudija nije dao. Ne dodaje se sudija sa vašim igračima i ne kreira akcije. Niste zasluzili pobjedu i to je to. Smijesno je i žalosno sta se sinoć ovdje pisalo a ja sve okrećem na zajebanciju. Jedina svjetla tačka sinoć su HZ kojima skidam kapu ali ostalo sve vezano za vas uključujući i onog seljaka od trenera...zamisli debila ima žuti ceka ga odlučujući derbi i on ulazi na teren tjera pravdu

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 08 maj 2023, 08:41

Virtu4l je napisao/la:
08 maj 2023, 08:39
Nije vidio sudija, ne zna jel :kafa: tebi je ionako relevantan samo snimak, jer biti na stadionu je nepoznat osjecaj

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 08 maj 2023, 08:46

Shategabri je napisao/la:
08 maj 2023, 08:36
maliboro je napisao/la:
AvantiBL je napisao/la:

Poštujem, i tu si u pravu, međutim 1-1 je, nit smo mi dobili nikakav, ni vi (mislim na igrače), a morali smo. Pored toga, da je bilo nekog presinga sudijskog, i nije, kartoni za Traku opravdani, problem je u tome što se danima prije utakmice stvorila atmosfera da će nas gurati, i to je vašim igračima usađeno u glavu, i zato su na svaki sudijski zvižduk stvarali tenzije bez ikakve potrebe. Dajte da se ne lažemo, lakat u glavu je uvijek karton.

Zna li se za Horde Zla što su došle u 30-oj minuti, jesu li ih zadržali negdje ili su iz nekog razloga kasnili?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2023, 08:48

08 maj 2023, 08:41
Virtu4l je napisao/la:
08 maj 2023, 08:39
Nije vidio sudija, ne zna jel :kafa: tebi je ionako relevantan samo snimak, jer biti na stadionu je nepoznat osjecaj
Samo snimak naravno, jer ako se to desilo onda tom maloumniku treba yebat' mater.

Sa druge strane, ne postoje veće plačipitchke od ekipitze iz Vrapčića, tako da izvor informacije tipa fejsbuk treba uzeti sa rezervom.

Vama je saldo nula svakako, pogurali vas protiv Borca, oštetili protiv nas... Ispeglano.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot], Bordo10, Lobudaraczapamcenje, riki46 i 30 gostiju.