FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
95
41%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 233

boki86
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la boki86 » 10 maj 2023, 15:10

Maroon99 je napisao/la:
10 maj 2023, 14:52
boki86 je napisao/la:
10 maj 2023, 10:48
Maroon99 je napisao/la:
10 maj 2023, 10:46
Navijaci sarajeva svakako nece prisustvovati derbiju
Simpatizeri i posmatraci nek se druze sa gurbetima na sve 3 tribine
Daljinski u ruke i suti :tralala:
U klub lagano po sendvic i sok pa lagano na kosevo sa plavim salom
Navijaj kako direktorica kaze
Legitimni zali se gospodinu šmitu, ili se skupite pa otkupite klub

ExchangeOffice

Post Postao/la ExchangeOffice » 10 maj 2023, 15:10

Shategabri je napisao/la:
10 maj 2023, 14:54
ExchangeOffice je napisao/la:
10 maj 2023, 14:44
10 maj 2023, 14:22

Nezaboravan derbi, nema navijanja, a komšiluk maše plavim šalovima :urnebes:
I tebi drago zbog toga? :tokralju:
Zayebavamo se ba, šta mi ima biti drago?

Al realno je ovo glupo sa kartama, da može ko hoće uzimati.
Ma iskreno, i ne zanima me. Samo bih zelio da pobjedimo.
A ovo sto pise gore da bi volio da udju manijaci na zapad i da nas slome, je dno dna.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 10 maj 2023, 15:14

Zutti je napisao/la:
10 maj 2023, 15:08
Torino je napisao/la:
10 maj 2023, 15:00
Zutti je napisao/la:
10 maj 2023, 14:28

Jel ovo upuceno samo plaćenicima koji su govorili da im je zbog djece drago sto nema Hordi ili smo ukljuceni i mi ostali placenici koji godinama pare, zivce i vrijeme trosimo na klub za koji navijamo, a u ovom slučaju ne bojkotujemo utakmice tog istog kluba? :eh:

Ispade da ako se ne slazes sa nacinom borbe protiv Mirze i Ajle trebaju te strumfovi "pomest"? :rol:
Ma jel ti to slika kako igrači slave gol sa Hordama :urnebes:
Normalno. Dugo nisam pokisao ko taj dan u Tuzli :rol: Jel treba ulaznica ko dokaz da sam bio? Ipak sam placenik, a mi placenici samo na domace utakmice (naravno ako je ulaz besplatan) idemo :rol:
Zuti, mozda nije moje da ti sugerisem, ali ovim tzv. "nasladjivanjem" samo produbljujemo krizu, jaz i udaras na Ego Hordi, koje ovo kad citaju namjerno ce se zainatiti s bojkotom.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 10 maj 2023, 15:14

Torino je napisao/la:
10 maj 2023, 13:38
Ko će Manijake napast na zapadu ako budu pravili probleme? Vi sa djecom, koji ste jedva dočekali da nema Hordi. Malo ste mi šega, pomesti će vas ljudi i neka će kad ste pljunuli u lice matičnoj grupi i posrali se na sve vaše prijašnje aktivnosti na sjeveru. Prodali ste se za besplatan ulaz i pomogli kanceru kluba da živi. Nema više ni Mirza odlazi, Ayla odlazi. Toliko o vama.
Ne ubijajte svoje lavove da vas ne bi pojeli neprijateljski psi.
Balavce a ko je branio zadnji put kad su dobili isti broj karata za jug pa ih doslo na zapad? Sa sjevera dosli da brane, jelde? Tu ima par grupica momaka starijih (onako u formi :) koji su skocili, par ih je dobro fasovalo.
Dobro se sluzite sad sa tom djecom koja su bila na zapadu, sad i ona smetaju. U **** na sta smo mi spali.
Hebe te ovaj hebe te onaj, a ovo izmedju sebe je slag na tortu.
Pogresan ste nacin borbe izabrali i sami ste to skontali. Ne mozes ti raju natjerati da ne dodje na utakmicu, kad ih vecina vidi da dok klub nije finansijski ugrozen i dok god ovaj ulaze pare, ne vidi smisao bojkota protiv 2 covjeka koja je zamisli postavio taj koji upumpava pare. I tu prica zavrsava.

A postavio sam ti par pitanja na predhodnim postovima, udostoji se pa odgovori, red bi bio kad vec pametujes toliko..

A kae slagalo se za besplatne karte do kraja sezone, a sta su Horde slagale? Ima li da je neko to i pomenuo? Jesu li mooozda u saopstenju rekli ukoliko se ne povuce odluka o imenovanju Mirze slijedi bojkot SVIH utakmica FKS. Pa kad vec tjerate mak na konac..

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 10 maj 2023, 15:15

10 maj 2023, 15:10
10 maj 2023, 14:44

I tebi drago zbog toga? :tokralju:
Zayebavamo se ba, šta mi ima biti drago?

Al realno je ovo glupo sa kartama, da može ko hoće uzimati.
Ma iskreno, i ne zanima me. Samo bih zelio da pobjedimo.
A ovo sto pise gore da bi volio da udju manijaci na zapad i da nas slome, je dno dna.
To ne bi sigurno volio ni jedan iskreni navijač FKS.

Takve stvari ako se dese, treba svi oštećeni krivičnu prijavu protiv direktorice da podnesu.
Koševo Zapad

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 10 maj 2023, 15:16

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
10 maj 2023, 15:14
Zutti je napisao/la:
10 maj 2023, 15:08
Torino je napisao/la:
10 maj 2023, 15:00

Ma jel ti to slika kako igrači slave gol sa Hordama :urnebes:
Normalno. Dugo nisam pokisao ko taj dan u Tuzli :rol: Jel treba ulaznica ko dokaz da sam bio? Ipak sam placenik, a mi placenici samo na domace utakmice (naravno ako je ulaz besplatan) idemo :rol:
Zuti, mozda nije moje da ti sugerisem, ali ovim tzv. "nasladjivanjem" samo produbljujemo krizu, jaz i udaras na Ego Hordi, koje ovo kad citaju namjerno ce se zainatiti s bojkotom.
Nemojte samo da im na ego udaramo, naljutit ce se Horde, prestat dolazit na utakmice pa odosmo u pm :rol:

Samo govorim da ovo njihovo i Mirvicevo tjeranje inata nikom nista ne donosi, al zato klub ispasta
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 maj 2023, 15:22

Na utakmice ce prestati dolaziti takvi kao ti, čim krene serija slabih rezultata.

Horde neuzimaj u ta prljava usta, jer momci zaslužuju svaki respekt.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 10 maj 2023, 15:29

nokee je napisao/la:
10 maj 2023, 15:14
Torino je napisao/la:
Ko će Manijake napast na zapadu ako budu pravili probleme? Vi sa djecom, koji ste jedva dočekali da nema Hordi. Malo ste mi šega, pomesti će vas ljudi i neka će kad ste pljunuli u lice matičnoj grupi i posrali se na sve vaše prijašnje aktivnosti na sjeveru. Prodali ste se za besplatan ulaz i pomogli kanceru kluba da živi. Nema više ni Mirza odlazi, Ayla odlazi. Toliko o vama.
Balavce a ko je branio zadnji put kad su dobili isti broj karata za jug pa ih doslo na zapad? Sa sjevera dosli da brane, jelde? Tu ima par grupica momaka starijih (onako u formi :) koji su skocili, par ih je dobro fasovalo.
Dobro se sluzite sad sa tom djecom koja su bila na zapadu, sad i ona smetaju. U **** na sta smo mi spali.
Hebe te ovaj hebe te onaj, a ovo izmedju sebe je slag na tortu.
Pogresan ste nacin borbe izabrali i sami ste to skontali. Ne mozes ti raju natjerati da ne dodje na utakmicu, kad ih vecina vidi da dok klub nije finansijski ugrozen i dok god ovaj ulaze pare, ne vidi smisao bojkota protiv 2 covjeka koja je zamisli postavio taj koji upumpava pare. I tu prica zavrsava.

A postavio sam ti par pitanja na predhodnim postovima, udostoji se pa odgovori, red bi bio kad vec pametujes toliko..

A kae slagalo se za besplatne karte do kraja sezone, a sta su Horde slagale? Ima li da je neko to i pomenuo? Jesu li mooozda u saopstenju rekli ukoliko se ne povuce odluka o imenovanju Mirze slijedi bojkot SVIH utakmica FKS. Pa kad vec tjerate mak na konac..
Šta imam tebi odgovarat?
🇵🇸

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 10 maj 2023, 15:33

FK Sarajevo: Spremni smo na dogovor oko ulaznica

Danas su iz Željezničara najavili da će zatražiti i dodatni kontingent karata za svoje navijače, kako bi mogli prisustvovati ovom susretu.

Tragom te informacije kontaktirali smo klub iz Titove 38b sa upitom da li će biti udovoljeno zahtjevu gradskih rivala.

- Smiješno je da pričamo o procentima, a ne o ljudima. Nama je na Grbavici dozvoljeno prisustvo 1500 navijača i u više smo navrata od uprave Željezničara tražili da povećamo broj ulaznica za naše navijače na Grbavici a u skladu s tim i da osiguramo veći broj ulaznica za njihove navijače na Koševu, na što nikada nismo dobili pozitivan odgovor, rekli su iz Sarajeva i dodali:

- Mi bismo bili najsretniji da vratimo atmosferu sarajevskog derbija kakvu on to i zaslužuje. Najpoštenije bi bilo imati pun jug na Koševu i pun sjever na Grbavici i otvoreni smo da takav sporazum dogovorimo odmah danas, rekli su za naš portal iz FK Sarajevo.

Da li će biti promjene ove odluke ili će ista ostati na snazi ostaje da se vidi.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 10 maj 2023, 15:38

JavierBosnia je napisao/la:
10 maj 2023, 15:33
FK Sarajevo: Spremni smo na dogovor oko ulaznica

Danas su iz Željezničara najavili da će zatražiti i dodatni kontingent karata za svoje navijače, kako bi mogli prisustvovati ovom susretu.

Tragom te informacije kontaktirali smo klub iz Titove 38b sa upitom da li će biti udovoljeno zahtjevu gradskih rivala.

- Smiješno je da pričamo o procentima, a ne o ljudima. Nama je na Grbavici dozvoljeno prisustvo 1500 navijača i u više smo navrata od uprave Željezničara tražili da povećamo broj ulaznica za naše navijače na Grbavici a u skladu s tim i da osiguramo veći broj ulaznica za njihove navijače na Koševu, na što nikada nismo dobili pozitivan odgovor, rekli su iz Sarajeva i dodali:

- Mi bismo bili najsretniji da vratimo atmosferu sarajevskog derbija kakvu on to i zaslužuje. Najpoštenije bi bilo imati pun jug na Koševu i pun sjever na Grbavici i otvoreni smo da takav sporazum dogovorimo odmah danas, rekli su za naš portal iz FK Sarajevo.

Da li će biti promjene ove odluke ili će ista ostati na snazi ostaje da se vidi.
Bravo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 10 maj 2023, 15:39

ElCartel11 je napisao/la:
10 maj 2023, 15:22
Na utakmice ce prestati dolaziti takvi kao ti, čim krene serija slabih rezultata.

Trebalo bi bit meni upuceno?

Jel potrebno da saljem slike ulaznica sa utakmica kad ste vjerovatno ti i momci sa sjevera bili nizi razredi osnovne skole, a neki od vas vjerovatno i mladji? Ima tu od domacih sa Đerzelezom do gostovanja u Bihacu i Orasju. Eto od tih godina na utakmicama, a svakakvih perioda smo imali ;)
Husref Musemić - Babuka.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 10 maj 2023, 15:45

boki86 je napisao/la:
10 maj 2023, 14:05
Torino je napisao/la:
E moj lave, balavurdijo, vise sam starih hordasa vidjeo na istoku protiv listice nego na sjeveru prije 15 godina. Ima jos raje koja voli vise klub od ljudi u njemu
Ako si ti vidjeo onda je to sveto slovo !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 10 maj 2023, 15:45

Pitari moji, gotova operacija, jedan stent i ipak dva bajpasa 😉
Danas sam izašao, mirovanja, stepenice vako, stepenice nako, hodanje malo po malo, puhanje nakih loptica (tražio da zamjene plavu kažu ne može 😂) i sl...
Ako Bog da za par mjeseci sam kao nov 💪

Vidio sam par snimaka iz Banja Luke, pljačka izgleda bila neviđenih razmjera, sreća što nisam gledao, infarkt bi me opalio.

Idemo naši lavovi, pamet u glavu i ABD natrpajte ih u mubarek petak, to je sve što želim/o.😎

IGRAJ BORDO BJELI OLE OLE 👊👊👊

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 maj 2023, 15:51

MortemHz je napisao/la:
10 maj 2023, 14:49
10 maj 2023, 14:48
Kad krene Titovom staaa se ono tamooo cuje i iznenade nas Horde sve, sto bi skretnicari zinuli kad bi se to desilo :D
Zamisli špice :tokralju:
samo snovi ali lijepo se nadati. E samo zamisli, kakav game changer :) sta znas Morto moj kad je prosla kvota 7. moze sve :D
Misljenja sam kad je derbi da nema uprava, vlasnika, bojkota.. nesto slicno kao Bozic u II svjetskom. Tad su i nacisti i saveznici razbacili fudbala, a puske fino ostavili sa strane :D
Vidio sam tu sliku prije par mjeseci, Britanci i Njemci ja mislim :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 maj 2023, 15:52

Zutti je napisao/la:
10 maj 2023, 15:39

Jel potrebno da saljem slike ulaznica sa utakmica kad ste vjerovatno ti i momci sa sjevera bili nizi razredi osnovne skole, a neki od vas vjerovatno i mladji? Ima tu od domacih sa Đerzelezom do gostovanja u Bihacu i Orasju. Eto od tih godina na utakmicama, a svakakvih perioda smo imali ;)
Ja i?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 10 maj 2023, 15:58

Senner je napisao/la:
10 maj 2023, 15:45
Danas sam izašao, mirovanja, stepenice vako, stepenice nako, hodanje malo po malo, puhanje nakih loptica (tražio da zamjene plavu kažu ne može 😂) i sl...

Vidio sam par snimaka iz Banja Luke, pljačka izgleda bila neviđenih razmjera, sreća što nisam gledao, infarkt bi me opalio.

Idemo naši lavovi, pamet u glavu i ABD natrpajte ih u mubarek petak, to je sve što želim/o.😎

Brz oporavak brate
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 10 maj 2023, 16:04

Senner je napisao/la:
10 maj 2023, 15:45

:salut:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 10 maj 2023, 16:07

Ima li neko info sta je sa vlasnicima sezonskih ulaznica , vrijede li one za derbi ??
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 10 maj 2023, 16:13

mikimaus je napisao/la:
10 maj 2023, 16:07
Ima li neko info sta je sa vlasnicima sezonskih ulaznica , vrijede li one za derbi ??
Vrijede

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 10 maj 2023, 16:14

mma_hz je napisao/la:
10 maj 2023, 15:52
Zutti je napisao/la:
10 maj 2023, 15:39

Ja i?
Nista. Cisto da znate da navijanje za Sarajevo nije krenulo od vas i da i medju nama "placenicima" ima osoba koje su na Kosevu dosta dugo vremena, vole Sarajevo barem jednako kao i vi (mada vi to negirate jer smo mi po vama placenici koji rade protiv kluba), a nikakvi losi rezultati nas nisu otjerali.
Husref Musemić - Babuka.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”