Našli se kod nas masoni skupljati, mamu im!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Yebo ti ovakav derbi, ljudi bolje koridu organizuju.
Takmicarska komisija nalozila da im se obezbijedi vise ulaznica.
Ayla qrayla i ekipa pokusali glumiti baju, na kraju popusili qrcinu ! Majku im nesposobnu yebem !!!
Ayla qrayla i ekipa pokusali glumiti baju, na kraju popusili qrcinu ! Majku im nesposobnu yebem !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma nisu opste, odstampat ce karte, prikazati ih komisiji i iste ce zavrsiti u rostilju za potpale

U novi boj ...
Al u qrcu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Ima ona pjesma, stara narodna: "Makedonsko devojče, kita šarena..." Iako se ovde misli na cvijeće, mene, da prostiš, Avram podsjeća baš na to; kitu šarenu. Gledao sam ga u dosta utakmica i nikad mi baš nije opravdao očekivanja do kraja. Znanje - ima, lucidnost - ima, ideju - ima, rješenja - ima, ali ne mogu da ne primjetim taj grč u njegovoj igri. Igra, a kao da mu vazda svijetli onaj crveni uskličnik. Uz dužno poštovanje, meni je on za utakmica gdje treba čuvati loptu, smirivati igru, iskusno kontrolisati i privoditi kraju. Nema mi taj jurišni momenat, ko kad ono Sergej Bondarčuk naredi pjesmu u "Neretvi", a onaj bez nogu razvuče harmoniku i doktorka Rada započne; Padaj silo i nepravdo, Silvya Košćina pusti suzu, a Ljubiša Samardžić prvim rafalom pokosi 100 Švaba. Ono ko kad, bivaktile, Rahman sam krene na odbranu, uzme loptu, usput izbije dva zuba i slomi rebro štoperima i da gol.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 maj 2023, 12:41VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 maj 2023, 12:10U pravu si za Gulišu, nekako jest nedorečen, ali hajmo to pripisat njegovim ranim fudbalskim godinama i, kao što kažeš, nedostatku kontinuiteta. Ali, baš zato bih ga stavio u prvu postavu . Bit će svjestan važnosti utakmice, željan dokazivanja (ipak mu je ovo karta za reprezentaciju), a neopterećen nekim lokalnim okovima. Budući da ne igraju ni Galić, ni Cocalić, treba im poturit "zmiju" u zadnju liniju Jedini Guliša odgovara takvom opisu, a može, po izgubljenoj lopti, razbijat njihovu organizaciju napada i visit Štiliću nad glavom:Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 maj 2023, 19:54
Ako natrpaju sredinu, a nadam se da je nas trener obratio paznju i pogledao snimke tih utakmica jer meni seljo isto djeluje i igra sve ove godine, odgovoriti planom B tj. ili jednostavnom promjenom pozicija u tom trenutku ili drugacijim zadacima i pravcima kretanja nase ekipe. Jer ova 4-2-3-1 lako moze preci u 4-5-1 ili 4-4-2. Sve je do coacha rekao bih.
Pa za Gulisu ne znam sta da ti recem, kao da mi se jos nije u potpunosti adaptirao, igra toplo hladno a i nije neku sansu u kontinuitetu dobio/zasluzio. Mnogo trci, neumoran je ali da li ima taj dodir i pregled za 10ku nasu famoznu ne znam. Nekako mi je jednodimenzionalan, predvidljiv.
Postavio si se kao u sahu, pa ti ima smisla postava, izmjene i ideja da bi se proaktivno imalo reagovati ako krene po zlu.
Svi za jedno - jedan za sve. Momci moraju da grizu, da budu odgovorni cvrsti jaki i agresivni u duelu, na ivici faula, vise da zele pobjedu i od prvog duela im moraju dati do znanja sta ih ceka i gdje su dosli i nema zime. Sto velis, sto vise placenika jer znaju svoj posao i to izvrsavaju nemilosrdno, bez emocija.
Nekako ovako:
Dizd.
Mul(Mus) - Mart. Šerb - Rad.
Balt. - Vran.
Mus(Kyer) - Gul. - Zilj.
Ren.
Al, bova, ima viška strendžera. Onda, bez Kyeremeha, sa Musom na krilu.
ako ne bude sina makedonskog onda Gulisa, uvjerio si me sa metaforom zmije.
I da, Stilicu ne dati da dise. Na njemu treba odigrati odbranu kao na Halandu. Uvijek mu dati do znanja da si mu blizu, vuci, cupati, stipati, disati za vratom. Otezati mu i zgaditi fudbal.
Znači, sve lijepo, glatko, šareno, al kita... hoće se dić - neće se dić.
A Štilića obavezno markirati dok god je na terenu. Ima on tu crtu da se pravi blesav čitavu utakmicu i onda nešto izmiksa. To mu je taktika otkako se vratio ovamo, da umrtvi svog čuvara, ne bi li ga ovaj popustio. Što kažeš; štipat, grebat, naslanjat se, gurkat ga sa i bez lopte, vazdan bit uz njega. Bako ko Rahimić u CSKA; krene protivnička kontra, a on preventivno sruši igrača još u njihovom šesnaestercu. Pet puta će ustati, šesti put će tražit sam izmjenu.
taman ih zgurati sviju ko sto i oni nas
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Mašinerija* ti autokorekt

Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 11 maj 2023, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sjecas li se ovog?

Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 11 maj 2023, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Akademija i tereni FK Sarajevo, sjedište NATO-a, sjedište Masona, dio aerodroma.. izgradio se Butmir k'o Real Madrid
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Butmir je naš Deverly HillsMortemHz je napisao/la: ↑11 maj 2023, 14:11Akademija i tereni FK Sarajevo, sjedište NATO-a, sjedište Masona, dio aerodroma.. izgradio se Butmir k'o Real Madrid

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kroz maglu
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Mirvah se svako malo ulizuje vici al džabe, ovaj ga kara gdje stigne
Ne pamtim da smo ikad imali arogantnije izjave na press konferenciji 

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
AdidasssSenner je napisao/la: ↑11 maj 2023, 13:18Obzirom sa su igrači nagrađeni s ekstra premijom protiv Širokog ne sumnjam da ide nagrada i za ovu utakmicu, jako važna tekma za nas!!!
A Adidas ko Adidas, zamislite u novu sezonu i evropu u Adidasovim dresovima, čisto da portali imaju o čemu pisati jer su se uhvatili Maria, malo ekskluzive
SVAKA KO DA JE ZADNJA![]()

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kazu ne mogu nam dati sjever imaju oni navijacas sa sezonskim. Pa fino kad je derbi utakmica, iznimku napravite i prebacite te navijace ili na zapad ili na istok. Sta je problem? Nama ne moze citav sjever a vama moze i citav jug i pola zapada, hocete li da ispraznimo istok da se i tu smjestite sirotinjo i Bogu si teska. Sto vas treba rasuti u komade, i vas, i ovog demagoga busitelja lopti da se svi kolektivno vratite na sugavicu i umrete u dugovima.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, bordobijeli, BungaBum, Dave, MSOZ101, nedimmmm1337, nokee, Vanja8 i 61 gost.