Ziljkic je mali papak koji nazor hoce da bude mangup kao Rahman. Isto kad je u Vizi za buducnost Zela skidao sarajevske folove od Rileta, al ne ide mu. Tako i Ziljkic. Okej, solidan igrac, al je sramota da neko onakav bude kapiten.ElCartel11 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:59Ziljkić je sasvim korektan do sad. Ne znam sta mu raja toliko zamjera? Okej stoji to, da voli peglati loptu, da ima nekad potez viška, ali budimo i mi realni, da je on u svemu dobar zar mislite, da bi igrao u nasoj ligi, a ne u nekoj Turskoj ligi recimo? Sto je prgav i tankih zivaca, takodje uvijek govorimo, da nam fali takvih fakina.
Ne mozes imati u ekipi ludjaka, koji ce uz sav svoj karakter izgledati mirno i stalozeno. Jednostavno ne ide jedno uz drugo.
Koliko nas je puta Rahmanovic yebao sa glupim crvenim kartonima i nekim potezima, ali je ipak imao muda i dan danas ga zalimo. Ili ces imati u ekipi igrace kao Cirjak tipične sisice i alibi tetkice koji ce izgledati na terenu "pristojni momci" ili ces imati ludjake poput Ziljkica ili Balte koji ce protivnicima yebati mater ali ce nekad i tebe ukopati sa glupostima. Ali jednostavno ih moraš imati u ekipi.
Sto se grli sa Mirzom i podrzavaju jedan drugog mi je sasvim okej.
Sta treba, da jedan drugom yebu mater, da Ziljkic pravi klanove i bojkotuje trenera? Vi na ove igrace gledate kao, da su oni svi veliki pitari i da su upuceni u desavanja od prije 10ak godina i to je vaš najveci problem.
Pitamo se sto smo ciganski postupili u ovom derbiju, a klub nam vode influenserka iz dijaspore, qrva, masnokosi narkoman i ovaj sandzacki pacov i wannabe mangup. Ne mozes ni ocekivat gospodske manire od kluba kojeg ovi vode.