Ma ziljkic je prevaga u manjim klubovima gdje se sve vrti oko njega, a u ekipi gdje su igraci njemu podjednakih kvaliteta ili bolji on nije za kapitena niti se treba praviti neki hype oko njega. Ne treba pretjerivati i vrijedjati covjeka sami smo krivi što smo ga digli u nebesamosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 02:35Napali mene jer sam rekao da je seljak,prelivoda,ukratko smrad ljudski. Optuzise me poslije da mrzim sandzaklijesiroliver69 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:32I mene su, ko ovog jednog brata koji ga jos bolje zna, napali ovdje kad sam napisao da je Ziljkic seljak parexelans i bruka za Fudbalski klub Sarajevo, pogotovo da bude kapiten.
Strašno! Patetika oko trenera i ljubav prema istom. Strašno!
Ma gadi mi se sve...
Odlazite pogani grobove vam yebem!!!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- egocentrik
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Kad se sve sleglo, ostaje žal za pobjedom. Dal danas najbolji, po meni igrac utakmice. Kod prvog gola smetljara losa reakcija belmina, kod drugog ispada dzafic, pa loše stajanje Radovića do loše reakcije opet Serbecica. Ja uopšte ne kontam sta je Slaviša mislio u situaciji kod drugog gola, i onda opet Šerbečić. Kao što se govorilo o individualnom kvalitetu koji nas je vodio do pobjede, tako razlog za loše rezultate su individualne greške. Pored golmana koji je najlošija karika u ekipi (ali pravilo do 21, pa...), ne kontam kako jedan iskusni Šerbečić izgleda najgore u ovoj ekipi i direktno je krivac za par golova/bodova. Šteta što nismo pobjedili ali smo u dobroj situaciji za Europu i vjerujem da ćemo je izboriti.
- egocentrik
- Kontakt:
Braco ima i do nas i ne treba nikog cuditi sto su ljudi kivni na grupu duznost je davati podrsku. I ovi sto kenjaju bili su dio sjevera sigurno, a ruku na srce bila su mnogo gora vremena tad je bilo razloga za bojkot a mahom se izbjegavao i vodile su se bitke na neki drugi način ali o tom po tom nije ni vrijeme ni mjesto za takve rasprave..
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
egocentrik je napisao/la: ↑13 maj 2023, 02:39Ma ziljkic je prevaga u manjim klubovima gdje se sve vrti oko njega, a u ekipi gdje su igraci njemu podjednakih kvaliteta ili bolji on nije za kapitena niti se treba praviti neki hype oko njega. Ne treba pretjerivati i vrijedjati covjeka sami smo krivi što smo ga digli u nebesamosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 02:35Napali mene jer sam rekao da je seljak,prelivoda,ukratko smrad ljudski. Optuzise me poslije da mrzim sandzaklijesiroliver69 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:32I mene su, ko ovog jednog brata koji ga jos bolje zna, napali ovdje kad sam napisao da je Ziljkic seljak parexelans i bruka za Fudbalski klub Sarajevo, pogotovo da bude kapiten.
Strašno! Patetika oko trenera i ljubav prema istom. Strašno!
Ma gadi mi se sve...
Odlazite pogani grobove vam yebem!!!
Ma on treba da ima kapitena koji ce zagalamiti na njega, jer bude potrebe. Davno sam napisao da je Suljic s aliexpressa i da nije materijal za kapitena.
I nama treba trener fudbalski Zeljko Obradovic. Ako je to ikako moguce naci i priustiti.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
16 apr 2023, 09:45 dan registracije.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑13 maj 2023, 02:05Bravo za Horde. Tako se bori za klub.![]()
![]()
Nemojte više ni na gostujuće ici. Mirza ostani uprkos ovim tzv navijacima. Ayla ti narocito trebaš ostati.
Valjda se osnuje neka grupa kojom nece manipulisati kako ko stigne.
Sramota za Koševo i naš klub da je sjever danas bio prazan. To vam nikada necu zaboraviti.
Botu, napusu se ku.rca. sve jasno.
- FKS -
.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑13 maj 2023, 02:38sonpenn je napisao/la: ↑13 maj 2023, 02:33TI SI PICKA JE8EM TI SVE TI ****, FUKARO JEDNA. **** TI MIRZA MAJKU USTA MRRTVU PEXINE JEDANUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑13 maj 2023, 02:22
Kako je bilo gledati derbi na TVu.
Ko je pichka?![]()
Kad si gladan nisi svoj. Pojedi nesto. Bit ce ti lakse. Uz TV idu obicno kokice.
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 13 maj 2023, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
Jbg Mirvic je odabrao Mirzu i prekrizio Hz koje su mu rekle u startu sta slijedi imenovanjem Mirze. Sad je tesko naci izlaz iz ove situacije jer se obje strane inate i drze svojih stavovaUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑13 maj 2023, 02:05Bravo za Horde. Tako se bori za klub.![]()
![]()
Nemojte više ni na gostujuće ici. Mirza ostani uprkos ovim tzv navijacima. Ayla ti narocito trebaš ostati.
Sramota za Koševo i naš klub da je sjever danas bio prazan. To vam nikada necu zaboraviti.
Ali ne mogu da shvatim da ostatak stadiona ne moze da otpjeva jednu pjesmu citavu minutu. Cak i kod vodstva dva razlike da ih ne ponese da prestanu grickati kospe, analizirati utakmicu ili sta vec rade tokom utakmice i da otpjevaju jednu pjesmu makar kako treba. Pa da makar zvizde protivnickim igracima i aplaudiraju nasim kad prime loptu ako nemaju volje da navijaju. Kakav je to mentalitet ne mogu da vjerujem. Koliko mi je raje otislo sa sjevera sa 30-tak godina kao oni su ostarili i prerasli to. Ne mogu da vjerujem da su postali takvi penzioneri sa 30 godina i da ih ne ponese makar na derbiju da dodju na sjever i navijaju (mislim na prosle derbije na Kosevu)
-
- Kontakt:
Ne znam za vas ali stidim se onog ubacivanja druge lopte u teren
-
- Kontakt:
Potrosis milion na odstetu i pojacanja i gledas kako ne znamo zadrzati prednost od dva razlike
Ubacujemo jos jednu loptu i valjamo se. Jesu li nam ono skandirali cigani cigani ili mi se ucinilo
Malo poraditi i na disciplini i ove crvene i zute novcano kaznjavati. I bilo kakva zalijetanja i silu igraca i trenera prema protivnicima odmah novcano kaznjavati bez obzira dobili karton ili provukli se
Ubacujemo jos jednu loptu i valjamo se. Jesu li nam ono skandirali cigani cigani ili mi se ucinilo
Malo poraditi i na disciplini i ove crvene i zute novcano kaznjavati. I bilo kakva zalijetanja i silu igraca i trenera prema protivnicima odmah novcano kaznjavati bez obzira dobili karton ili provukli se
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma ne zna čovjek više ni šta bi rekao. Ne mogu ni Mirzu krivit kad imamo maloumnika na golu koji loptu odbija direkt štrumfu na nogu onda u drugoj situaciji loptu izbija pravo u aut. Pa imaš Čirjaka čovjek kako je ušao gubi duele, ne zna dodat loptu. Ziljkić isto previše carinio i maltretirao loptu. Besim ponovo kritičan, Radović isto. Obojica ispala kod drugog gola. Ramić isto ne znam koji mu je qrac u glavi. Tolike pare potrošiš, dovedeš igrače koji su na papiru iskusni i onda isti ti igrači umjesto da na 2-0 stanu na loptu, vrše pritisak na zadnju liniju preko svježih igrača tebi oni poispadaju u odbrani i prime preglup gol u na samom kraju utakmice. Neko krivi Mirzu, ovi debili krive horde što nisu na sjeveru a u suštini pun ku.rac individualnih grešaka koje se NE SMIJU dešavati. Samo se nadam da neće klonut nakon ovog i da kad su već došli na to treće mjesto i ostanu tu, Velež dolazi umoran poslije finala ako to nisu u stanju uzet onda ga yebi.Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 04:11Potrosis milion na odstetu i pojacanja i gledas kako ne znamo zadrzati prednost od dva razlike
Isto popišan poslije tekme sve im yebem nesposobno dva puta isti scenario ko da protiv Reala igraju a ne protiv mrtvih prosjaka koji su u raspadu
Zadnja izmjena: FKSDoGroba, dana/u 13 maj 2023, 04:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ja u sta se uvalismo, ja oka ne mogu da sklopim. Umjesto pobjede i mirnog privođenja kraja sezone, sada moramo preživjeti tri kruga pakla naredne sedmice:
Ponedjeljak - da Široki ne pobjedi Slobodu
Srijeda - vidjeti rasplet u kupu
Nedjelja - predzadnje kolo, Velež u Vrapčićima
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Isti sam ti brate huja me neka uhvatila, razmišljam, kalkulišem bodove pa onda uzmem gledam pregled utakmice vidim kako su griješili dođe mi da progutam telefon.Lucas je napisao/la: ↑13 maj 2023, 04:21Ja u sta se uvalismo, ja oka ne mogu da sklopim. Umjesto pobjede i mirnog privođenja kraja sezone, sada moramo preživjeti tri kruga pakla naredne sedmice:
Moje neko viđenje:
2:2 realan rezultat s obzirom da sebi dozvoliš da nakon sigurne igre i vodstva od 2:0 primiš 2 gola, a da se igralo još 5 minuta, primili bismo i treći.
Glavni krivci za kiks:
- neiskorištene bar 4 dobre kontre i situacije za gol gdje smo u završnici napada imali igraca vise.
- Martinović zbog bespotrebnog prekršaja u opasnoj zoni nakon kojeg smo primili pogodak. Ono su prekršaji koje treneri najviše mrze. Veoma neinteligentno s njegove strane.
- Ramic zbog seljackog poteza kojim je ukaljao ugled FK Sarajevo zajedno s pojedinom balavurdijom pored terena...svima im ispisnicu istog trena dati.
- Ziljkic - nije direktno kriv za poraz ali je odigrao jako lošu utakmicu ako izuzmemo predasistenciju kod prvog gola. Veoma nonsalantan u posjedu gdje je vise puta izgubio loptu a nakon kojih je protivnik imao priliku za opasnu kontru.
- Radovic loše postavljanje u defanzivi.
- Cirjak u par minuta upropastio sve sto se moglo upropastiti.
...itd.
Varesanovic, Vrancic, Kjeremeh, Renan odigrali odličnu utakmicu.
Balta i Musa odmah iza njih.
Izmjene 0 poena. Trener promašio mnogo toga pa i s izmjenama.
STETA. Moglo se mirno uci u posljednja 2 kola. Ovako se valja čupati po svemu sudeći.
Igman je sve samo ne lahki poeni. U 12 utakmica pod Husrefovom palicom izgubili su samo 3, od toga 2 od Zrinjskog i to kolo za kolom kada je tek došao na klupu.
Šansa je u Mostaru protiv umornog Veleza i tamo treba tražiti pobjedu.
2:2 realan rezultat s obzirom da sebi dozvoliš da nakon sigurne igre i vodstva od 2:0 primiš 2 gola, a da se igralo još 5 minuta, primili bismo i treći.
Glavni krivci za kiks:
- neiskorištene bar 4 dobre kontre i situacije za gol gdje smo u završnici napada imali igraca vise.
- Martinović zbog bespotrebnog prekršaja u opasnoj zoni nakon kojeg smo primili pogodak. Ono su prekršaji koje treneri najviše mrze. Veoma neinteligentno s njegove strane.
- Ramic zbog seljackog poteza kojim je ukaljao ugled FK Sarajevo zajedno s pojedinom balavurdijom pored terena...svima im ispisnicu istog trena dati.
- Ziljkic - nije direktno kriv za poraz ali je odigrao jako lošu utakmicu ako izuzmemo predasistenciju kod prvog gola. Veoma nonsalantan u posjedu gdje je vise puta izgubio loptu a nakon kojih je protivnik imao priliku za opasnu kontru.
- Radovic loše postavljanje u defanzivi.
- Cirjak u par minuta upropastio sve sto se moglo upropastiti.
...itd.
Varesanovic, Vrancic, Kjeremeh, Renan odigrali odličnu utakmicu.
Balta i Musa odmah iza njih.
Izmjene 0 poena. Trener promašio mnogo toga pa i s izmjenama.
STETA. Moglo se mirno uci u posljednja 2 kola. Ovako se valja čupati po svemu sudeći.
Igman je sve samo ne lahki poeni. U 12 utakmica pod Husrefovom palicom izgubili su samo 3, od toga 2 od Zrinjskog i to kolo za kolom kada je tek došao na klupu.
Šansa je u Mostaru protiv umornog Veleza i tamo treba tražiti pobjedu.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 13 maj 2023, 08:29, ukupno mijenjano 1 put.
Izmjene katastrofa bile, Trako sve mu yebem do devetog koljena i šetkanje preko cijelog terena. Pod broj jedan golmana na ljeto tražiti jer je katastrofa i jedan i drugi šta rade. Nzm što reče gore umjesto laganog privođenja sezone kraju imaš pakao u maredne dvije sedmice još da Igman je vrati onih 3:1 tek bi onda haos bio
FK Luzeri 1946, pusite **** svi redom, a prvi ti pickice influenserska americka
1946-1987
Nije Trako šetao. A ni Ramić sigurno nije svojevoljno ubacio loptu već po nečijim instrukcijama.FoSte95 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 05:46Izmjene katastrofa bile, Trako sve mu yebem do devetog koljena i šetkanje preko cijelog terena. Pod broj jedan golmana na ljeto tražiti jer je katastrofa i jedan i drugi šta rade. Nzm što reče gore umjesto laganog privođenja sezone kraju imaš pakao u maredne dvije sedmice još da Igman je vrati onih 3:1 tek bi onda haos bio
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Izmišljaš bezveze, istok je cijelo vrijeme davao podršku. Pored pjesme bar su aplauzom i povicima nagrađeni bili za svaki yebeni tačan pas, za svako uklizivanje i duel. Znači bili su nošeni i gurani sa podrškom maximalno, odnosno onoliko koliko je bilo moguće bez sjevera... Bar onaj dio oko mene gdje sam ja bio u blizini Džineta, navijalo se bar 70/75 minuta utakmice.Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 03:51Jbg Mirvic je odabrao Mirzu i prekrizio Hz koje su mu rekle u startu sta slijedi imenovanjem Mirze. Sad je tesko naci izlaz iz ove situacije jer se obje strane inate i drze svojih stavovaUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑13 maj 2023, 02:05Bravo za Horde. Tako se bori za klub.![]()
![]()
Ali ne mogu da shvatim da ostatak stadiona ne moze da otpjeva jednu pjesmu citavu minutu. Cak i kod vodstva dva razlike da ih ne ponese da prestanu grickati kospe, analizirati utakmicu ili sta vec rade tokom utakmice i da otpjevaju jednu pjesmu makar kako treba. Pa da makar zvizde protivnickim igracima i aplaudiraju nasim kad prime loptu ako nemaju volje da navijaju. Kakav je to mentalitet ne mogu da vjerujem. Koliko mi je raje otislo sa sjevera sa 30-tak godina kao oni su ostarili i prerasli to. Ne mogu da vjerujem da su postali takvi penzioneri sa 30 godina i da ih ne ponese makar na derbiju da dodju na sjever i navijaju (mislim na prosle derbije na Kosevu)
Ne znam što vam je teško razumit ljude koji nisu ultra fazon i ne mogu navijati 90 minuta bez prestanka...
-
- Kontakt:
Izvinjavam se ako je tako bilo i svaka cast za taj dio istoka. Na tv-u nisam to dobro cuo
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Ado_77, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Antikloc, benko21, Bing [Bot], bordobijeli, bordospartanac, broj6, Burberry46, Confiance, Direktorcic, ErosViverosViv, lakilone, Mahalac7, MokraKifla, Mourinhokilledbarca, muhamedhulk, Paromlinac, Pitar6785, pitara, Posejdon, samoFKS, Tatamata1946, TefalTava, umrobihzbogtebe1946, Vanja8, VolimoSarajevo, WeekendOffender, zagorski i 176 gostiju.