FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

LegendKiller
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la LegendKiller » 13 maj 2023, 10:50

JavierBosnia je napisao/la:
13 maj 2023, 09:51

Da smo uzeli ne bi te bilo stid. Eto Sarajevo izmislilo zadrzavanje, tamo Haaland i Grealish 3 minute se kod kornera grade, Busquets se izlezava, Courtoisu ne daju lopte, a mi trebamo da budemo najfiniji i najposteniji, sta glumimo koji qurac

Zavrsilo je kako je zavrsilo, da je minut ranije, svi bi heroji bili. Trazimo krivce u pogresnima koji ni minute nisu odigrali, u djeci u navijacima, u ajli i pic.ki materini, a najmanje u onima sto su trcali terenom.

Ovo je fudbal zato ga i gledamo, idemo dalje jbt
Ma i da smo uzeli mene bi bilo stid onog malog debilkana. Poredis neuporedivo. Jedno je čuvati vrijeme što što ćeš se graditi pred njihovim golom, a što smo mi trebali raditi, a drugo je onako seljački ubaciti loptu i teren i još izaći preko cijelog terena. 4 minute su već bile prošle kada je debil ubacio loptu, tačno za ono vrijeme koje je ukrao mi smo gol primili. Tako da je baš dobro ukrao vrijeme, svaka čast našem talentu, sa onakvom pameću završiti će u radniku iz hadzica.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 13 maj 2023, 10:51

Cuj takticki nadigrao Basica ovdje ga sa 7 x jeftinijom i skrpljenijom ekipom "uzme" .
- FKS -

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 13 maj 2023, 10:52

Najjaca floskula planete "individualni kvalitet". Jbt sto ne uzme guardiola onda nottingham forest i ne osvoji ligu negoo trosi milijarde?!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 13 maj 2023, 10:58

amypitar je napisao/la:
13 maj 2023, 10:10
Bgm bit će ****.za treće mjesto.Nadati se umoru i istrosenosti Veleza.
Vrijeme je da ih mlatnemo i završimo priču sa ovim prvenstvom
Svi se nadaju umoru i istrosenosti Veleza, a zaboravljaju da smo mi umorni, fizicki i psihicki klonuli nakon finala kupa i napada na nase igrace, odigrali ponajbolji derbi u zadnjih nekoliko godina i izbili Zelji titulu. Posebno ako Velez izgubi finale pa im to kroz ligu bude zadnja mala sansa za Evropu. A nisu nas nikad stedili, upravo oni su nam nanijeli tezak udarac u borbi za titulu 2015. kad su nas ubili u Vrapcicima, suludo je ocekivat laganiji pristup od njih sve i da uzmu kup i osiguraju Evropu.
Igman takodje moze bit problem, Husref se takodje napeo protiv nas i kad je Tuzlu vodio da nam izbije titulu, tako da ne vidim sto bi nas stedio i sad. A nisu bezazleni nimalo. Bas smo sebi zakomplikovali situaciju sinoc.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 13 maj 2023, 11:01

Ti kako to vidis kao on je u prvom pol "pametno" prepustio zeljani da igra a oni u stvari to ne znaju. I kao mi im zviznuli kontru i zabili gol. Izvini ali smijesno. Sam Mirza poslije utakmice izjavi da nije zadovoljan igrom. Mi ttebamo da igramo kako smo igrali prvi dio drugog poluvremena sa ekipom kakvu imas, a ona je sigurno jaca od zeljanine. Nemas ti tu sta kalkulisati, ako mislis da je on nesta kalukulisao, to je tako ispalo. Nikakve taktike ja sinoc vidio nisam.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 13 maj 2023, 11:02

Strasno glup faul iz kojeg su smanjili na 2:1. Pa valjda znas da su opasni iz prekida i ti im poklanjas priliku. Radovicu pobjegao Santos i onda amaterska reakcija golmana.

Umjesto da odemo na 3:1 Cirjak ne zna dodati cistu loptu Renanu koji bi sam izasao na golmana.

Dzafic i Radovic ostavili praznu stranu i onda se lik fino namjesti za centarsut, nevjerovatan propust.

Izmjene nigdje veze, tajming skroz pogresan. DVIJE NEISKORISTENE, zasto? Ako vec branis rezultat i ako te napadaju po bokovima onda umjesto Zilkica i Kyeremeha ubacis Mulalica i Tomasevica a ne Dzafica rekreativca.

Ono ubacivanje lopte i odugovlacenje se desilo sinoc i ne smije vise nikad, ne zelimo da budemo takav klub.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 maj 2023, 11:03

Nezadovoljan sam igrom,nezadovoljan sam rezultatom.
Za Ziljkica sam rekao da vec zadnjih 4,5 utakmica ne pruza partije koje treba pruzati kapiten jedne ekipe...
Mirza i Aylah napolje.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 13 maj 2023, 11:03

mnon46 je napisao/la:
13 maj 2023, 10:39
Sad kad je prenoćilo samo da kažem da i dalje imamo sve u svojim rukama i da ovo nama odgovara što se rezultata tiče.
Dvojici malaca i Ramiću neko mora objasniti da mi nismo Leotar i Radnik, sve ovo godina što pratim Sarajevo, nisam doživio onakav ciganluk sa naše strane.
Slažem se, ali je dobro rekao neko to je gotovo sigurno bila naredba od nekoga.

Uvijeknapravojstrani
Kontakt:

Post Postao/la Uvijeknapravojstrani » 13 maj 2023, 11:04

Joj što ne mogu pljuvača. Sad Ramić ne valja i proglase ga papkom, pa ih kao sramota. Zaboravlja se u kakvoj ligi igramo i šta nama rade redovno. Mali pokušao ukrasti vrijeme i da ih iznervira. Skroz ok pokušaj i sada bi ga slavili da smo imali samo još malo koncentracije u zadnjoj liniji. Nije uspjelo, nema veze. Idemo dalje, pametniji i iskusniji. Ova ekipa ce unistavati želju u narednim godinama. Samo polako i malo sabura.
Neke stvari ce se morati promijeniti ali ništa puno jer ekipa je vrh. Bili smo u ponoru a sada imamo tim kojeg mogu pobijediti samo Gigovići i Vice.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 maj 2023, 11:08

Željezničar ima treći ili četvrti najveći budžet u ligi, nemojte padati na prosjačke fazone.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 maj 2023, 11:09

FKSDoGroba je napisao/la:
13 maj 2023, 09:19
ExchangeOffice je napisao/la:
13 maj 2023, 09:16
Jel Ramic otjeran iz kluba?
Kad zenicki smrad nije otjeran poslije penala u kupu, nece ni Ramic
Najveći cigan u ekipi je Dizdarević. Ja ne kontam kako je on ispred shainovica. Samo da ode zenicko kopile
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 13 maj 2023, 11:10

U19

Siroki - Zrinjski 3-0 nakon 45min. ako dobije Siroki mozemo danas pobjedom protiv Zeljo BL uzeti titulu.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 13 maj 2023, 11:17

spezial je napisao/la:
13 maj 2023, 10:10
Joj da hoce vise dovest tog yebenog zorana zekica slusam o njemu pet godina ko da je guardiola glavom i bradom. Jedva cekam da mu yebemo majku blitvarsku nakon sto nam uzme jedno 100.000 eura plata i pokaze se da je ublehas
Grob te yebo kakvi se mitovi od čovjeka prave ovdje haha
Vodio Sherif, faking Slaven Belupo i Osijek sa prosječnim rezultatima. Prosječan igrač i prosječan trener a ovdje se svaki puta nešto priziva i očekuje a frajer nas stalno odbija
Pa ne bih ga da je Murinjo više pitao

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 13 maj 2023, 11:21

Serbecicu se zahvaliti ili prodati ga ako je ikako moguce, koji je ono PANJ. Pa bolje **** Kosoric od njega djeluje. Tako isto Cirjaku i Dizdarevicu. Ja se nemogusjetiti da je imao i jednu odbranu pa da kazes spasio nas, naprotiv ukopa nas svaku drugu tekmu. Martinovic srednja zalost, dobar za klupe. Musa los pozadi ali ofanzivno dobar. Radovic za klupe. Odbrana uz golmana nam je daleko najgori dio tima.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 13 maj 2023, 11:32

Samo da smo imali sinoc lijevog beka pored svega drugog i nonsalncije onog papka uzeli bi tekmu.
Nevjerovatno gdje covjek stoji kao bek na onu dugu loptu iz njihove polovine,dole onaj na centarsutu sam ko duh.
Pa i to da zaboravimo i samo da je ovaj ono,ili onaj ono u odbrani,utakmicu nismo dobili zbog zajebancije u situacijama 4 na 3 gdje onaj hajvan nesto podize loptu kao na treningu,pa se okrece oko lijevo desno,pa vrati nazad par kratkih lopti gdje umalo da nas zavali. Zatim Dal par puta sebican gdje je imao ciste pasove u kontri i na vrhuncu svega gdje bi sigurno zabili i Dal bi izasao 1 na 1 u situaciji kad Renan nije dao pas u prazan prostor.
E tu smo izgubili dva boda i njima poklonili jedan.
Izmjene i nisu mogle biti bolje jer je klupa ocajna sto je svakako pitanje za ss zasto onakva klupa?
Naivno i pocetnicki smo sami sebe opet naghuzili.
I lagano su nam sad vec nabili kompleks derbija jer u jednoj sezoni dva puta ne zavrsiti tekmu sigurnom pobjedom sigurno ce se odraziti vec za naredni derbi. Mi od samog pojma derbi imamo bojazan a tek sad kako ce se mentalno odraziti. S druge strane po ko zna koji put ih vracamo u zivot i oni ce biti sve cvrsci u svakom narednom i jaci mentalno. Pa na igrici kad ovako odigras dobijes krila.

Lijevi bek novi
Stoper minimalno jedan (ako nema nista od Marina)
Zadnji vezni ce opet trebati ako ide Vrancic,Cirjaka svakako pustiti,znaci ostaje Balta
Zilkic,pa ja tom momku vise ne bi minute dao zakucati ga na klupu i dati mu sansu da se dozove.
Kvalitet ima ali nema glavu i nema kulturu ponasanja kako na terenu s loptom tako van njega. Previse se eksponira i sebe daje vaznost svakim potezom s loptom i bez nje. Jarane igras za tim i za to si placen.
Catakovica isto bih pustio i jos jednog spica doveo.
Ostaviti Musu i uz Mulalica to je to desno.
Dva nova lijeva beka jer onaj tomasevic i nije igrac.
Dal ako ide a svakako je zelja mase da ide iz kluba uz Avramovskog koji je definitivno nepouzdan zbog staklenih nogica dovesti jednog na desetku.
GOLMAN goruce mjesto,kvalitetan i iskusan. Sahinovc mozda klupa.
Dzafic isto nista vise figurira.
Kad podvuces liniju opet remont od 7-8 igraca
Uz novog trenera i sve ispocetka.
Ne znam,vjerovatno od ovoga nista nece biti i vjerovatno samo par novih dodje,uz sve ovu situaciju na tribini,i tvrdoglavim gazdom nama izgleda ne moze bez turbulencija…
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 13 maj 2023, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 13 maj 2023, 11:34

napoleon72 je napisao/la:
13 maj 2023, 10:00
Al kad istok i zapad zagrmise "Ayla odlazi" i "Mirza odlazi", strasno nesta. Tek tu vidis da je pristup Hordi pogresan i da je bojkot promasaj, bolje ovako kao sinoc, dolazit i skandirat im 90 minuta da su nepozeljni.

:kafa: :kafa:
Djaba to sve kad imamo influensera koji ne vidi dalje od nosa a mozda i vidi samo mi ne vidimo ko zna.Ja sam odavno poceo sumnjati u njegove namjere.Sta kaze nismo jos tu.Neka mu neko preporuci pcele da uzgaja nije ovo za njega,a ove spodobe ce biti tu vjerovatno dok ne dodje neki normalan investitor koji ce znati sta raditi sa klubom

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 13 maj 2023, 11:43

samoSA je napisao/la:
13 maj 2023, 11:34
Al kad istok i zapad zagrmise "Ayla odlazi" i "Mirza odlazi", strasno nesta. Tek tu vidis da je pristup Hordi pogresan i da je bojkot promasaj, bolje ovako kao sinoc, dolazit i skandirat im 90 minuta da su nepozeljni.

Djaba to sve kad imamo influensera koji ne vidi dalje od nosa a mozda i vidi samo mi ne vidimo ko zna.Ja sam odavno poceo sumnjati u njegove namjere.Sta kaze nismo jos tu.Neka mu neko preporuci pcele da uzgaja nije ovo za njega,a ove spodobe ce biti tu vjerovatno dok ne dodje neki normalan investitor koji ce znati sta raditi sa klubom
Slazem se, dovesti nekog kao ovaj kod kona sto je dosao, bas bi nam legao. Joj otimaju se vise u pm i ta prica, niste realni ba. To isto ko da cekaju u redu, da bace pare na ovu fukarsku ligu!

A @napoleon da su horde bile da povedu vjerovatno bi se i skandiralo. A prozivati 12 hiljada ljudi da su izdajnici kluba i alicne uvrede bas su na mjestu. Ne mislim na tebe nego opcenito.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 13 maj 2023, 11:48

nokee je napisao/la:
13 maj 2023, 11:43
samoSA je napisao/la:
13 maj 2023, 11:34

Slazem se, dovesti nekog kao ovaj kod kona sto je dosao, bas bi nam legao. Joj otimaju se vise u pm i ta prica, niste realni ba. To isto ko da cekaju u redu, da bace pare na ovu fukarsku ligu!

A @napoleon da su horde bile da povedu vjerovatno bi se i skandiralo. A prozivati 12 hiljada ljudi da su izdajnici kluba i alicne uvrede bas su na mjestu. Ne mislim na tebe nego opcenito.
Ma govorim bas iz razloga jer su mnogi pisali "treba doci i ubit ih od zvizduka i psovki". A sinoc 12 hiljada nasih i niko nijedne. Haj za navijanje treba organizacije i da sjever povede, al ja koliko se sjecam sjever nije nikad skandirao nijednom treneru da ide. To obicno radi istok, lahko su se organizovali kad se pjevalo pokojnom Jesicu i kad se kisobranima gadjao, cak i Cali nakon poraza od Zrinje i ispadanja od Zarije.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 13 maj 2023, 11:49

razjedinjeni, lutamo, vjestacki djelujemo navijacki ne znamo sta hocemo
sramota jedna velika za sinoc i zbog propustenih 2 0 i zbog Ramica i zbog djece
imamo sindrom od njih ko da igramo protiv Reala ovo je nezabiljezeno u istoj sezoni da se desava
zaboljelo je i njihovo navijanje sinoc na nasem terenu
kakvi budjeti kakve pyzde matrne skrsimo preko milion maraka na ekipu a satrase nas njihova 3 igraca koji imaju zajedno preko 100 godina, napadac na beku
dva kapitena Avdija i sandzo yebote te kamen
nas Nele Karajlic i facom i ponasanjem
bez obzira idemo u evropu a koliko ce to biti dobro za nasu buducnost ostaje da vidimo
pohvale za Renana

Adnan33
Kontakt:

Post Postao/la Adnan33 » 13 maj 2023, 11:50

mma_hz je napisao/la:
13 maj 2023, 11:03
Nezadovoljan sam igrom,nezadovoljan sam rezultatom.
Za Ziljkica sam rekao da vec zadnjih 4,5 utakmica ne pruza partije koje treba pruzati kapiten jedne ekipe...
Mirza i Aylah napolje.
Boli njega briga šta mi mislimo, on svaki mjesec 22k plate uzme, plus Renan 30k. Vrijede li toliko vidjeli smo sinoć.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, mosarajvosa83 i 51 gost.