FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Drina je masina
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Muftic i Drljo moguBojudaosinebu je napisao/la: ↑13 maj 2023, 16:39Ko ce biti u-21 , mislim da zato drina igra najvise, sto se kvaliteta tice nije za toškaHulahopka je napisao/la: ↑13 maj 2023, 16:05Početi isto kao protiv pitara samo ubaciti Cocalica umjesto Drine. Ja mislim da nema lošijeg stožera od Drine koji konstantije igra. Spor je,u skoku ga nema. Kod prvog gola krivac,ne zna koga cuva. A nije prvi put. Valjalo bi da se Galic oporavi jer Sehic nema snage za 45min bruka I sramota da on živi od fudbala.
-
- Kontakt:
Frajer trola godinama i opet se svi upale
Kako vam nije jasno da sve i da se prošetamo ligom i osvojimo sve, uđemo u grupu europskog takmičenja ovaj papan bi trolao.
Samo ignore

Kako vam nije jasno da sve i da se prošetamo ligom i osvojimo sve, uđemo u grupu europskog takmičenja ovaj papan bi trolao.
Samo ignore
Ma pusti malog glupana zatucanog. Ne mozes ti gluapnu utjerati dvije pametne. Ovo ti je generacija onog malog pitara što nije dao loptu,stas ti njemu objasnjavati.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 13 maj 2023, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ma Drljo znači da bi Amoah morao na klupu, a realno nema logike Josepha stavljat na klupu kad nam je najbolji strijelac u ligi. Jedino Beća ali pitanje umjesto koga jer Mekić je jedini centralni vezni u našem rosteru koji je sposoban da iskreira nešto, a očekujem i povratak Štilića u prvih 11 protiv Posušja. Po toj logici bi jedino mogao uletiti umjesto Hodžića ali...avalPacidoroP je napisao/la: ↑13 maj 2023, 16:35Isto dumam od sinoć vjeruj.braco je napisao/la: ↑13 maj 2023, 15:50Pošto je sad istekla suspenzija Cocaliću, da li po vama treba da se vrati u prvih 11 ili ostavit Acu? Ili možda čak njih dvojica skupa s obzirom da kad su igrali u tandemu imali su 3 clean sheeta zaredom protiv pitara, Slobode i Sloge u ovoj drugoj polusezoni. A i realno Drina je u lošoj formi, a ove dvije naredne utakmice nam život znače. Ali to bi značilo da moraju igrati ili Beća ili Drljo.
Onaj špic Posušja Boban je yeben i iskusan igrač koji je jak u duelu ko bik, treba dobro skontati ko i kako će ga čuvati.
Ali bilo koja kombinacija samo da Drina ne igra. U očajnoj je formi.
Coca i Aco, pa ko god da bude drugi u21.
Nama su najbitniji rezultati do nase sljedeće utakmice, utakmica u ponedeljak i srijedu Ce nam mnogo toga reci. Nadam se da Ce nam se vratiti za sve ove godine patnje.
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
Nisam neki fan Gasala, ali za ono malo minuta u Banja luci nesto je vrtio, po meni bolji igrac od Drlje
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
Bas tako. Al sam uvjeren da cemo ici u Evropu. Kakav Siroki, bas su losi ovu polusezonu nema od njih nista Bgm. Do nas je opet i da mi dodamo 6 bodova na tabelu, Zrinjski ce ti osvojit kup 98%, a Sarajevo Veleza nece dobit u to sam siguran.Joseph21 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 16:51Nama su najbitniji rezultati do nase sljedeće utakmice, utakmica u ponedeljak i srijedu Ce nam mnogo toga reci. Nadam se da Ce nam se vratiti za sve ove godine patnje.
Imamo vidovitu babu iz dijaspore. Sve zna šta ce biti i kako još u postotcima. Blago ovoj temi. Kad je došao iz noćne smjene bacio grah i vidio to.
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
A mozda samo žele da se Krpić izjednači sa Dželom i Hasetom na prvom mjestu po broju golova u derbijima (6)LjoZee je napisao/la: ↑13 maj 2023, 15:48E Allahu cime se oni bave. Ko da mu treba za najboljeg strijelca lige pa zbrajaj i navlaci.1921boy je napisao/la: ↑13 maj 2023, 13:34Kako je potvrđeno za portal Klix.ba, strijelac prvog gola za Željezničar ipak je bio Sulejman Krpić.
Na zvaničnoj stranici FK Željezničar je gol prvobitno bio pripisan Krpiću, potom Jašareviću, a u jutrošnjoj objavi izvještaja navodi se da je Krpić postigao dva gola.
Konačno, na osnovu izjava nogometaša potvrđeno je da je gol postigao Krpić, te je iz Želje već upućena molba da se ispravi strijelac, s obzirom da je u zvaničnom zapisniku Nogometnog saveza BiH u listu strijelaca upisan Irfan Jašarević.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Pa ti si vidovit ti sve znas ti svakom poklopis...haj smiri se nije ti lako od sinoc vidi se to ...

Boli te sto nikad nisi upravu i sto te svi pljuju. Manjak roditeljske paznje te je napravio ovakvim botom ebaji gaaa
Nama def.utakmica sa Posusjem je finale..Sloboda ce do zadnjeg kola vjerovatno biti otpisana.Danas Leotar bi valjalo da dobije jer zadnje kolo igra kuci sa Sirokim.Posusje sa Velezom.Samo utakmicu sad sa Posusjem shvatiti preozbiljno,damo da nam se ne ponovi Igman.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Slažem se za sve osim za Mekića.
Po meni bio je u bio ponajbolji pojedinac nekoliko utakmica unazad.
Sinoć ofanzivno neprimijetan,
bez podrške Hodžića koji je, manje-više , igrao flastera na Vrančiću,
Hajdarević kriminalan, nije lošiju utakmicu u karijeri odigrao,
i još na to onaj Džontra Volta Balta, izgleda jako dobar igrač, i to je to jbga.
Pored svog nekvaliteta, kojeg ova ekipa neosporivo posjeduje, mislim da je problem više psihičke prirode.
Primjera je mnogo, Velež izrutinirali do gola, kojeg primamo iz prvog pogleda prema našem šesnaestercu.
Sinoć počeli igrat poslije primljenog gola…
Takvih utakmica smo se nagledali proteklih godina.
Postoji neka blokada, strah od neuspjeha šta li već…
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nadam se da će Suljo odraditi kako treba pripreme na ljeto i očekujem naredne sezone 15+ golova u sezoni.... Koliko mi je drag frajer....
Killeru
Killeru
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87 i 49 gostiju.