Premijer liga BiH - aktuelno

doki48
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la doki48 » 14 maj 2023, 01:26

MocMahale444 je napisao/la:
13 maj 2023, 23:50
Ugasila se Sloboda , vratite nam smogovce da se kulturno mrzimo i u mrznji propadamo.
Ozračeni su makar značili nešto u našem fudbalu za razliku od ove bijede.

pupahava
Kontakt:

Post Postao/la pupahava » 14 maj 2023, 01:32

niko kao nodi sa juga :kralj:
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 14 maj 2023, 01:46

19vendetta87 je napisao/la:
14 maj 2023, 01:19
NoDi80 je napisao/la:
14 maj 2023, 00:49
I ja sam mislio da ima 5 dok nije brat objasnio da ima 7
Podrska sejdicu i finciju ljudi dobronamjerni al problem sto se ne uklapaju u vecinske nacionalne strukture u BIH
Kontaju muslimani, katalolici i pravoslavci da su najpametniji al bgm u BiH jevjej je broj 1 sto se tice mozda
Emerik Blum je dokaz covjek veci bdp i uspjeh u sportu imao nego cijela BiH danas
Ovo mislim u BiH i nemojte odmah pogresno zakljuciti da podrzavam Izrael
Manijakalnost je institucija, cak sam mu i opis posvetio. Covjek je rođeni skaut, nek zaganja nase momke iz Austrije da zaigraju za nas, kakav Belmin, kakvi bakaraci :rol:
Vjerujes li od svih na pdf zeljeznicara najvise tebe i argentinu gotivi
Rekao je svi koji ste ga podrzali na nekoj stranici nesto za admina ne znam sad nmg se sjetiti i za prave navijace zelje nesto
Vas voli najvise
Tu koliko sam skontao ima i nekih pitara, velezovaca, tuzla city, sloboda, celik, zrinjski i tako dalje
Al od zeljovaca samo vendetta i argentina
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 14 maj 2023, 01:54

NoDi80 je napisao/la:
14 maj 2023, 01:46
NoDi80 je napisao/la:
Podrska sejdicu i finciju ljudi dobronamjerni al problem sto se ne uklapaju u vecinske nacionalne strukture u BIH
Kontaju muslimani, katalolici i pravoslavci da su najpametniji al bgm u BiH jevjej je broj 1 sto se tice mozda
Emerik Blum je dokaz covjek veci bdp i uspjeh u sportu imao nego cijela BiH danas
Manijakalnost je institucija, cak sam mu i opis posvetio. Covjek je rođeni skaut, nek zaganja nase momke iz Austrije da zaigraju za nas, kakav Belmin, kakvi bakaraci :rol:
Rekao je svi koji ste ga podrzali na nekoj stranici nesto za admina ne znam sad nmg se sjetiti i za prave navijace zelje nesto
Vas voli najvise
Tu koliko sam skontao ima i nekih pitara, velezovaca, tuzla city, sloboda, celik, zrinjski i tako dalje
Pa normalno, licno nas je pozvao na novi pdf zeljeznicar sto je bio napravio, pa su ga i tu syebali
To je inace bio jedan od jacih poteza na ovom forumu ikad, napravio pdf bez hulahopke i jos njih sa origanlnog pdfa :urnebes: :urnebes:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 14 maj 2023, 02:15

NoDi80 je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:
Vas voli najvise
:tokralju:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 14 maj 2023, 02:19

Njega ti u pravom zivotu ne gotive mnogi s juga zbog nejegovih stavova

A sta se desavalo to danas u trebinju nisam upratio tek maloprije vidim nesto se zale
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 14 maj 2023, 02:35

NoDi80 je napisao/la:

Vas voli najvise
✋ :bih:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 maj 2023, 04:54

doki48 je napisao/la:
14 maj 2023, 01:26
MocMahale444 je napisao/la:
13 maj 2023, 23:50
Ugasila se Sloboda , vratite nam smogovce da se kulturno mrzimo i u mrznji propadamo.
Ozračeni su makar značili nešto u našem fudbalu za razliku od ove bijede.
Perolaka kategorija, dok su smogovci ipak teška kategorija budala i ološa ali barem nema tu lizanja kao neki mufloni.
Oni odma ožive mrznju.

pitari i mi smo superteška kategorija, vela havle.

Nekad u dobra vremena Rodjeni su zezali Fukare a sad cmok cmok kiss kiss topla braca.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 14 maj 2023, 08:34

Baš velika kvota na Borac protiv Posušja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 maj 2023, 09:42

samirr je napisao/la:
13 maj 2023, 23:20
Hvala Sarajevu što su nam omogućili priliku da Želji izbijemo Evropu ma da ce opet biti prica kao one godine kad ste ih vi dobili golom Bekica da oni titulu nisu izgubili na Koševu nego u Krupi iako su na Koševo došli kao prva ekipa lige al et opet je tamo neka Krupa im izbila titulu a ne Sarajevo, jednostavno nemaju damu priznati da su porazom na Koševu zavisili od drugih rezultata.. Lakše im reci Krupa nas koštala titule nego Sarajevo..
Samke, obično te košta onaj posljednji kiks, a naš je bio protiv Krupe jer tada nismo zavisili od drugih rezultata. To je utakmica koju moraš pobijediti i veliki si favorit, a derbi je derbi, vazda su tri znaka u igri.

Previše se vi opterećujete Željom i posljednjim kolom. Imate vi Široki i Borac prije nas.

Iskreno, ne bih volio da Sloboda ispadne iz lige, jer prošli put se pojavio Azmir pa ste se vratili, ovaj put bi mogli dugo, dugo ostati u nižem rangu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 14 maj 2023, 09:48

Kako SportSport.ba saznaje od naredne sezone među stativama Plavih sa Grbavice bi mogao stajati Nevres Fejzić, sigurno jedan od najboljih golmana Premijer lige.

Cestitam Nevrese
U najtrofejniji klub u voljenoj BiH dolazis

GOLEM SI ZELJO

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 14 maj 2023, 09:55

Šta se dešava? Za jedne kladionice favorit je Posušje, a za druge Borac
Većini bosanskohercegovačkih kladionica ta potreba Borca za jednim bodom je dovoljna da okarakterišu Banjalučane kao favorite u ovom duelu, a također i strane kladionice više šansi daju nekadašnjem prvaku Bosne i Hercegovine.

Vrijedi istači i to da su kvote od jučer u stalnom porastu na Borac, odnosno kladionice sve više i više šansi daju Posušju za trijumf.
Ipak, jedna bosanskohercegovačka kladionica je u odnosu na jučer, u potpunosti okrenula koeficijente, te je jutros kod njih Posušje favorit za pobjedu.

Uobičajeno je da su kvote na svjetskim i u svim bosanskohercegovačkim kladionicama usklađene, odnosno da se minimalno razlikuju, te se s pravom može postaviti pitanje - šta se dešava pa je ovolika razlika u koeficijentima?

Premier 2.20kv

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 maj 2023, 10:22

Pa i realno je da ih Posusje dobije i bez ikakvih radnja sa strane,realno su favoriti,Borcu nista neigra ova utakmica(eventualno za Leotar da se napnu nešto ali to je sad sta bi bilo kad bi bilo).

Nije Posusja loša ekipa da nije favorit kuci u trenutku kada im gori ,a za protivnika imaju ekipu koja nema nikakav motiv,koja bi trebala da dodje na izlet.

Jedino eto ako nebude se nesto zapelo zbog Leotara kazem,ovako bi me iznenadilo da Posusje ne pobjedi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 maj 2023, 11:10

Ispadaju Sloboda i Leotar..meni je zao Slobode al trenutno su uz Leotar najslabiji.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 14 maj 2023, 11:20

Kad čovjek gleda i čita ove javne ličnosti u BH fudbalu, ne mogu se oteti utisku da su Feđa Dudić i Milan Tegeltija aktivni na ovom forumu možda i kao članovi :rol:

Feđa jer kmeči stalno, a Milan jer trola luđački.

Za Coacha već znamo da je tu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

fanaticRA
Kontakt:

Post Postao/la fanaticRA » 14 maj 2023, 11:23

Mostarwolf1981 je napisao/la:
14 maj 2023, 09:55
Većini bosanskohercegovačkih kladionica ta potreba Borca za jednim bodom je dovoljna da okarakterišu Banjalučane kao favorite u ovom duelu, a također i strane kladionice više šansi daju nekadašnjem prvaku Bosne i Hercegovine.

Vrijedi istači i to da su kvote od jučer u stalnom porastu na Borac, odnosno kladionice sve više i više šansi daju Posušju za trijumf.
Ipak, jedna bosanskohercegovačka kladionica je u odnosu na jučer, u potpunosti okrenula koeficijente, te je jutros kod njih Posušje favorit za pobjedu.

Uobičajeno je da su kvote na svjetskim i u svim bosanskohercegovačkim kladionicama usklađene, odnosno da se minimalno razlikuju, te se s pravom može postaviti pitanje - šta se dešava pa je ovolika razlika u koeficijentima?

Premier 2.20kv

Sutra 2.40 na Slobodu, a brijem da odg dolazi sutra kao ništa (1.90). :opaopa:

Bolivia
Kontakt:

Post Postao/la Bolivia » 14 maj 2023, 11:46

Balorda je napisao/la:
14 maj 2023, 11:20
Kad čovjek gleda i čita ove javne ličnosti u BH fudbalu, ne mogu se oteti utisku da su Feđa Dudić i Milan Tegeltija aktivni na ovom forumu možda i kao članovi :rol:

Feđa jer kmeči stalno, a Milan jer trola luđački.

Za Coacha već znamo da je tu.
Feđa je Pitar6785 a Tegletija Avanti

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 14 maj 2023, 11:48

mma_hz je napisao/la:
14 maj 2023, 11:10
Ispadaju Sloboda i Leotar..meni je zao Slobode al trenutno su uz Leotar najslabiji.
Ti si dušman. Gdje ćeš za Slobodu reći da je najslabija uz Leotar?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 14 maj 2023, 11:51

Mostarwolf1981 je napisao/la:
14 maj 2023, 09:55

Premier 2.20kv
U permieru će znati prvi ako je dogovoreno. Evo stanje u zadnja 24 sata na glavnim marketima u svijetu i kod nas:

slika

slika
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 14 maj 2023, 11:53

lakilone je napisao/la:
13 maj 2023, 23:11
egocentrik je napisao/la:
13 maj 2023, 23:06
lakilone je napisao/la:
13 maj 2023, 22:50

slika
Da cete nas j to je vas san mi vas j iz dana u dan
slika
Yebete nas iz dana u dan, a zadnji derbi ste pobjedili još dok je tramvaj išao do Baščaršije... 5 derbija prođe...
Kakvi debili, je li moguće?

22.09.'21. zadnja pobjeda Sarajeva u derbiju
05.03.'22. zadnja pobjeda željezničara u derbiju
Dakle ni punih 6 mjeseci razlike

Zadnja četiri derbija završila remijem i oni pjevaju yebemo i karamo godinama Saraj'vo. Oni fakat na remi protiv Sarajeva gledaju kao na pobjedu. :rol: :rol: :tokralju:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, bhfanatic14, Bing [Bot], Pablo11, VolimBiH96 i 75 gostiju.