Antikloc je napisao/la: ↑15 maj 2023, 08:15
Dokle ide slijepa mrznja prema djetetu,prema nasem djetetu !
A sta ocekivati od lika koji drzi poganog Kloca na avataru.
Luka Modric je u 21 godini igrao PLBiH. I tvoj pogani Kloc je igrao sa 20 godina PLBiH sa daleko slabijim ucinkom od Dala i nije otisao iz BiH kao igrac i zvijezda,nego su ga otjerali k'o pasce. Valjda zato sto je valjao.
Dal Varesanovic je nas daleko najbolji igrac i usto jos najperspektivniji i najbolji igrac cijele PL BiH. Jos igra u najgoroj sezoni Sarajeva u zadnjih 30 godina. Oko njega sve bogalj,polovnjak,kloc i netalenat. On sam,protiv svih.
Ne, idu fakti. Dakle, nisi imao igraca u21 da je dobio ovu minutazu u ovim ggodinama, i izbacis statistiku kao jedini igrac ... nemas igraca za usporedbu. I to ovu statistiku cini smijesnom, jer kao sto neko napisa za 1800+ minuta je dao toliko golova uz more losih utakmica, taktickih ii tehnickih gresaka a dosao je iz liverpoola. Sjeti se sta je Armin Hodzic radio od ove lige kad je doažso u kmeljana na posudbu, cisto da vidis kako to izgleda. Dakle, sezona 13/14, kada je ovaj rodjen 1994. imao 20 godina 28 utakmica 14 golova 1 4 1 - 2.050'
S tim sto je na terenu ovaj izgledao brutalno u to vrijeme i sprdao se s ligom.
Ovaj na mom avataru je neko ko je prije svega SPORTISTA, veliki covjek, humanista, koji je pomogao da danas zivi bar 10ak pitara navijaca sarajeva, koji su trebali sto se tice "nasih" legendi biti pod zemljom, ali je edin bez da se zna, placao lijecenja tih momaka, i dago mi je da ljudi sto manje znaju te stvvari cisto da pokazu svoje lice.
Dalje, kupas gluposti o edinu jer je edin u slovacku otisao sa 18 godina, a otisao je jer je neko sposoban vidio o kakvom se talentu radi i uzeo ga sebi i danas imas najboljeg napadaca ikad sto se tice balkana... 400 golova.
Jos jedna laz je da je luka dosao u zrinjski sa 21, luka je rodjen 1985 a dosao je 2003 u zrinjski, sto znaci sa cak i manje od 18 godina. Tako da ne lazes ovdje narod iz recenice u recenicu.
A ovo da je najbolji i to, to je tvoje licno misljenje, da bi isao u neku analizu dublju s tobom to bi bilo kao da se raspravljam sa drvetom jer ti veze nemas sta pises a ne sta gledas. Samo sam htio da napisem da si slagao u svakoj recenici i to je to