Leotar je pobjedom protiv Tuzle osigurao da ce imati sanse u zadnjem kolu sigurno, Sloga nije osigurala opstanak, a pri tom su **** ekipa, tako da cisto sumnjam obje da uzimaju
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Nema ovaj Velez pojma,umorni,potreseni.Po pobjedu!!!Rastereceno idemo,2 boda nam matematicki trebaju za Evropu
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Tuzlu nije pobjedio Leotar nego Sloga.Leotar ne da se osigurao nego je glavni favorit za ispadanje.Dadox je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:21Leotar je pobjedom protiv Tuzle osigurao da ce imati sanse u zadnjem kolu sigurno, Sloga nije osigurala opstanak, a pri tom su **** ekipa, tako da cisto sumnjam obje da uzimaju
Što se tiče Sloge ona se osigurala,jer u zadnjem kolu igraju kući sa Borcem.
Tako da ce Sloga sve katre baciti na zadnju utakmicu sa Borcem.
Listica je po meni najveći favorit u narednom kolu i bez muke će pobjediti Slogu.
Živi bili pa vidjeli listica će biti 4 ta
Bogami po riječima Rendulića, Leotar bi mogao dobiti zadnja 2 kola. Mislim da bi se Sloboda mogla baciti u provaliju, zajedno sa Tuzlom.Dadox je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:21Leotar je pobjedom protiv Tuzle osigurao da ce imati sanse u zadnjem kolu sigurno, Sloga nije osigurala opstanak, a pri tom su **** ekipa, tako da cisto sumnjam obje da uzimaju
Umjetnik:
Ayla Alimanović.
Teško će pobjediti Zrinskog koji će igrati za Posušje .Sa porazom ili remijem oni ce protiv Listice igrati revijalnu.fks74 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:42Bogami po riječima Rendulića, Leotar bi mogao dobiti zadnja 2 kola. Mislim da bi se Sloboda mogla baciti u provaliju, zajedno sa Tuzlom.
amypitar je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:38Tuzlu nije pobjedio Leotar nego Sloga.Leotar ne da se osigurao nego je glavni favorit za ispadanje.
Listica je po meni najveći favorit u narednom kolu i bez muke će pobjediti Slogu.

Zbog Vice je najlogicnije da Leotar ostane, pa sad ko zna sta su dogovorali..fks74 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:42Bogami po riječima Rendulića, Leotar bi mogao dobiti zadnja 2 kola. Mislim da bi se Sloboda mogla baciti u provaliju, zajedno sa Tuzlom.
- ExchangeOffice
Do.mene lapsus ,izvinjavam se.Dadox je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:48amypitar je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:38Tuzlu nije pobjedio Leotar nego Sloga.Leotar ne da se osigurao nego je glavni favorit za ispadanje.
![]()
Nisu ali se nadam da će u nedjelju osigursti opstanak.ExchangeOffice je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:52Bilo bi dobro Husrefa gurnuti u drugu ligu, ali oni su sigurni.
-
- Kontakt:
Ma nista brateamypitar je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:56Do.mene lapsus ,izvinjavam se.Dadox je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:48amypitar je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:38
Tuzlu nije pobjedio Leotar nego Sloga.Leotar ne da se osigurao nego je glavni favorit za ispadanje.
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zilkić——-Avramovski—Gulash
————Vrančić—-Balta
Radović—Ilija——Trako—Mulalić
———————-Šahinović
Izvesti ovo u nedjelju, i nikakav izgovor se ne smije naći da se uzmu 3 boda bez ikakvih problema. Ljudi su desetkovani, nema im od prije Zvonića, Domića, Blagojevića, Hasanovića.. Pavić se tek od oporavio od prednji križnih kao i Muminović. Lauš, Haskić neće sigurno moći cijelu utakmicu jer su danas izginuli na terenu.
Trako je kritican, ja bi radije baltu na stopera, a cirjaka u sredinuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:09——————-Oliveira
Zilkić——-Avramovski—Gulash
————Vrančić—-Balta
Radović—Ilija——Trako—Mulalić
———————-Šahinović
Izvesti ovo u nedjelju, i nikakav izgovor se ne smije naći da se uzmu 3 boda bez ikakvih problema. Ljudi su desetkovani, nema im od prije Zvonića, Domića, Blagojevića, Hasanovića.. Pavić se tek od oporavio od prednji križnih kao i Muminović. Lauš, Haskić neće sigurno moći cijelu utakmicu jer su danas izginuli na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arhitekt, Beli98, boki86, bordobijeli, bordospartanac, bosnas_, CentarsutNaClanak921, Direktorcic, fera, Ferrante071, Fudo, gegenpress, gh0stHZ, Grk1234, Haksss, Hamagara, head88, HordeSaSjevera, HyperOS, HZbec, InatSilniBosanski, Jadnimi, James1987, JuricaSpindl, kanarinac, keli, Konzerva, laznokrilo, ledesma, macahz, mnon46, n0dix, napoleon72, NazorUso, nedimmmm1337, Pantelija, pinki, pitara, Posejdon, relativizam, ronaldo99, SAMO BORDO, SamoDaKazeem, Sanchez87hz, Serha, Shategabri, siroliver69, StarmoCity, strahmeipomisliti, Tarapi, UltraSa46, USB, VolimoSarajevo, voltron30 i 643 gosta.