Leotar je pobjedom protiv Tuzle osigurao da ce imati sanse u zadnjem kolu sigurno, Sloga nije osigurala opstanak, a pri tom su **** ekipa, tako da cisto sumnjam obje da uzimaju
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ovako bi i mi slavili prosle godine da smo umjesto invalida nesposobnog Hebibovica imali kako treba desno krilo.
Nema ovaj Velez pojma,umorni,potreseni.Po pobjedu!!!Rastereceno idemo,2 boda nam matematicki trebaju za Evropu
Nema ovaj Velez pojma,umorni,potreseni.Po pobjedu!!!Rastereceno idemo,2 boda nam matematicki trebaju za Evropu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
3 boda od 6 nam garantuju europu. Treba biti kloc pa to usrat.
Tuzlu nije pobjedio Leotar nego Sloga.Leotar ne da se osigurao nego je glavni favorit za ispadanje.Dadox je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:21Leotar je pobjedom protiv Tuzle osigurao da ce imati sanse u zadnjem kolu sigurno, Sloga nije osigurala opstanak, a pri tom su **** ekipa, tako da cisto sumnjam obje da uzimaju
Što se tiče Sloge ona se osigurala,jer u zadnjem kolu igraju kući sa Borcem.
Tako da ce Sloga sve katre baciti na zadnju utakmicu sa Borcem.
Listica je po meni najveći favorit u narednom kolu i bez muke će pobjediti Slogu.
Živi bili pa vidjeli listica će biti 4 ta
Bas moras biti umjetnik da ne obezbijedis Evropu pored ovako losih konkurenata. Ako se budemo uzdali u skauta i njegove trenerske sposobnosti i kvalitete, morat ce neko dobro podmazati Husrefa i bivse igrace da ne zapinju zadnje kolo.
Bogami po riječima Rendulića, Leotar bi mogao dobiti zadnja 2 kola. Mislim da bi se Sloboda mogla baciti u provaliju, zajedno sa Tuzlom.Dadox je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:21Leotar je pobjedom protiv Tuzle osigurao da ce imati sanse u zadnjem kolu sigurno, Sloga nije osigurala opstanak, a pri tom su **** ekipa, tako da cisto sumnjam obje da uzimaju
Umjetnik:
Ayla Alimanović.
Teško će pobjediti Zrinskog koji će igrati za Posušje .Sa porazom ili remijem oni ce protiv Listice igrati revijalnu.fks74 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:42Bogami po riječima Rendulića, Leotar bi mogao dobiti zadnja 2 kola. Mislim da bi se Sloboda mogla baciti u provaliju, zajedno sa Tuzlom.
amypitar je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:38Tuzlu nije pobjedio Leotar nego Sloga.Leotar ne da se osigurao nego je glavni favorit za ispadanje.
Listica je po meni najveći favorit u narednom kolu i bez muke će pobjediti Slogu.

Zbog Vice je najlogicnije da Leotar ostane, pa sad ko zna sta su dogovorali..fks74 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:42Bogami po riječima Rendulića, Leotar bi mogao dobiti zadnja 2 kola. Mislim da bi se Sloboda mogla baciti u provaliju, zajedno sa Tuzlom.
Ima li kakvih naznaka za skracenje lige. Valjalo bi od 2024/2025 kad se vecina terena uradi
90!
- ExchangeOffice
Bilo bi dobro Husrefa gurnuti u drugu ligu, ali oni su sigurni.
Do.mene lapsus ,izvinjavam se.Dadox je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:48amypitar je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:38Tuzlu nije pobjedio Leotar nego Sloga.Leotar ne da se osigurao nego je glavni favorit za ispadanje.
![]()
Nisu ali se nadam da će u nedjelju osigursti opstanak.ExchangeOffice je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:52Bilo bi dobro Husrefa gurnuti u drugu ligu, ali oni su sigurni.
-
- Kontakt:
Nama trebaju 3 boda jedino je to bitno. Dobro bi bilo to zavrsiti u Mostaru, Igman ima nezgodnu ekipu na celu s Husrefon puna stari vukova (Ahmet, Oremuš, Hebib, Dupovac, Bodul) koji su igrali za nas i sigurno ce imati motiv da pokazu da još vrijede.
Ma nista brateamypitar je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:56Do.mene lapsus ,izvinjavam se.Dadox je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:48amypitar je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:38
Tuzlu nije pobjedio Leotar nego Sloga.Leotar ne da se osigurao nego je glavni favorit za ispadanje.
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
——————-Oliveira
Zilkić——-Avramovski—Gulash
————Vrančić—-Balta
Radović—Ilija——Trako—Mulalić
———————-Šahinović
Izvesti ovo u nedjelju, i nikakav izgovor se ne smije naći da se uzmu 3 boda bez ikakvih problema. Ljudi su desetkovani, nema im od prije Zvonića, Domića, Blagojevića, Hasanovića.. Pavić se tek od oporavio od prednji križnih kao i Muminović. Lauš, Haskić neće sigurno moći cijelu utakmicu jer su danas izginuli na terenu.
————Vrančić—-Balta
———————-Šahinović
Izvesti ovo u nedjelju, i nikakav izgovor se ne smije naći da se uzmu 3 boda bez ikakvih problema. Ljudi su desetkovani, nema im od prije Zvonića, Domića, Blagojevića, Hasanovića.. Pavić se tek od oporavio od prednji križnih kao i Muminović. Lauš, Haskić neće sigurno moći cijelu utakmicu jer su danas izginuli na terenu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trako je kritican, ja bi radije baltu na stopera, a cirjaka u sredinuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:09——————-Oliveira
————Vrančić—-Balta
———————-Šahinović