FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sky9
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la Sky9 » 21 maj 2023, 21:27

Samo mi je žao što smo jednog predobrog momka - Simona, natjerali da ode sa teme...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 maj 2023, 21:29

Sky9 je napisao/la:
21 maj 2023, 21:27
Samo mi je žao što smo jednog predobrog momka - Simona, natjerali da ode sa teme...
Ma vratit ce se nas brat. Svima su vruce glave trenutno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 maj 2023, 21:35

Ali ovo u Federalnoj ce biti isto patnja kao u PL. Oni naprave tim za opstanak bez obzira koja liga bila. Porazi u gostima i patnja kod kuce :rol:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 maj 2023, 21:40

Sky9 je napisao/la:
21 maj 2023, 21:27
Ovi Glupani što su mislili da je Informacija kad je lik napisao da ostajemo u ligi , bolje da su oni otišli nego on!
Hajd da je lik napisao imam info ostajemo u ligi pa et.
Totalno bez razloga lik napadnut, gdje onaj što je pisao da Zrinjski , Borac i TC nam mogu pomoći tj. Prodati utakmice??
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 21 maj 2023, 21:43

samirr je napisao/la:
21 maj 2023, 21:26
Dobijemo Želju i ostajemo u ligi! Ovo nije informacija nego moje mišljenje a Željo je **** uz pristup kao protiv TC i Širokog, Želju dobijamo lakše od ocekivanog!
Jel vi uopšte gledate tabelu, koji rezultati se moraju poklopiti da mi ispadnemo iz lige to ni Đurovski ne bi mogao režirati! Pobjedom ostaješ u ligi i to je to..
Sta odlucuje na kraju međusobni ili gol razlika?

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 21 maj 2023, 21:44

ultrasstyle_tz je napisao/la:
21 maj 2023, 19:25
Madal je napisao/la:
21 maj 2023, 19:16
Ja ne znam stvarno kako ste ocekivali bodove u BL.
pa vrlo jednostavno, u BL ih je i najlakse dobiti

100 hiljada u kofer i u Banja Luku

kako je Salih Sabovic na skupstini jednom rekao, prodat cu dva stana al Sloboda nece ispast i Sloboda ostade.
I sad nam je uprava u gradjevini, a po ovim novim cijenama nisu morali dva, vec pola stana da su prodali i Sloboda ostade u ligi.

iskreno, koga smo podrzavali da nam vodi klub bolje nismo ni zasluzili
Daleko od toga da branim ove hadalje iz uprave ali nije liga kao prije 15 god da dodjes s koferom i dobijes bodove. Nije ni sve posteno ali ono prije je 90% gore bilo nego sad.

Nego u nedjelju na Tusanj i navijati. Ja sam se poslije Sloge pomirio s federalnom ali sad bas vjerujem u opstanak. Dobijes Zeljeznicar i 90% sam siguran da ostajemo. Ne vjerujem da ce Zrinjski prodati. Ove ostale vjerujem da ce prodati/pustiti.
Sarajevo vec ima tradiciju da pusta sebi bitne klubove u zadnjem kolu, preposteni Velez ide Posusju me neodoljivo podsjeca na GOSK a Borac i Slogu ne treba komentarisati.

Zeljeznicar je poprilicno los. I mi smo ali jbg idemo napuniti Tusanj i ostati u ligi a njih bez Europe. Bila bi to utakmica za prepricavanje narednim generacijama, jest da je za opstanak ali tako je s nasom Slobodom jbg.

A i da ispadnemo, jest sramota ali iskreno nije velika razlika jesmol igrali ovu i zadnjih par sezona u federalnoj ili ovako tavorili i zivotarili u prejadnoj PL. I Velez i Borac su vise puta ispadali pa su sad ispred nas daleko.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 21 maj 2023, 21:46

Madal je napisao/la:
21 maj 2023, 21:44
Madal je napisao/la:

kako je Salih Sabovic na skupstini jednom rekao, prodat cu dva stana al Sloboda nece ispast i Sloboda ostade.
I sad nam je uprava u gradjevini, a po ovim novim cijenama nisu morali dva, vec pola stana da su prodali i Sloboda ostade u ligi.

Daleko od toga da branim ove hadalje iz uprave ali nije liga kao prije 15 god da dodjes s koferom i dobijes bodove. Nije ni sve posteno ali ono prije je 90% gore bilo nego sad.

Nego u nedjelju na Tusanj i navijati. Ja sam se poslije Sloge pomirio s federalnom ali sad bas vjerujem u opstanak. Dobijes Zeljeznicar i 90% sam siguran da ostajemo. Ne vjerujem da ce Zrinjski prodati. Ove ostale vjerujem da ce prodati/pustiti.
Sarajevo vec ima tradiciju da pusta sebi bitne klubove u zadnjem kolu, preposteni Velez ide Posusju me neodoljivo podsjeca na GOSK a Borac i Slogu ne treba komentarisati.

Zeljeznicar je poprilicno los. I mi smo ali jbg idemo napuniti Tusanj i ostati u ligi a njih bez Europe. Bila bi to utakmica za prepricavanje narednim generacijama, jest da je za opstanak ali tako je s nasom Slobodom jbg.

A i da ispadnemo, jest sramota ali iskreno nije velika razlika jesmol igrali ovu i zadnjih par sezona u federalnoj ili ovako tavorili i zivotarili u prejadnoj PL. I Velez i Borac su vise puta ispadali pa su sad ispred nas daleko.
Kako dobiti željkana i sudije? A evidentno da ih guraju...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 21 maj 2023, 21:49

Skojevska je napisao/la:
21 maj 2023, 19:53
Kakve su sad kombinacije mi ako pobjedimo Zelju a bilo ko od ovih odigra X, sta se onda gleda?

Posušje - Velež
Sloga - Borac
Sarajevo - Igman
TC - Zrinjski
Ako bi imali svi po 35 bodova, mi, Posušje, Sloga, Igman, TZC, u tom slučaju mi ostajemo jer imamo bolji međusobni omjer od svih osim sa Posušjem...
Znači na nama je da dobijemo želju i da se poklopi 1 od ova 4 rezultata:
Sloga - Borac X2
Sarajevo - Igman 1X
TC - Zrinjski X2
Posušje - Velež 2 (ovdje nam ne paše X nego samo pobjeda veleža da bi imali bod više od posušja)
Zadnja izmjena: ZaBoljuSlobodu, dana/u 21 maj 2023, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 maj 2023, 21:50

DeZerbi je napisao/la:
21 maj 2023, 21:43
samirr je napisao/la:
21 maj 2023, 21:26
Dobijemo Želju i ostajemo u ligi! Ovo nije informacija nego moje mišljenje a Željo je **** uz pristup kao protiv TC i Širokog, Želju dobijamo lakše od ocekivanog!
Jel vi uopšte gledate tabelu, koji rezultati se moraju poklopiti da mi ispadnemo iz lige to ni Đurovski ne bi mogao režirati! Pobjedom ostaješ u ligi i to je to..
Sta odlucuje na kraju međusobni ili gol razlika?
Međusobni omjer..

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 21 maj 2023, 21:50

Sky9 je napisao/la:
21 maj 2023, 21:46
Kako dobiti željkana i sudije? A evidentno da ih guraju...
Napunis Tusanj i idemo ih dobit. Ne mogu nas pokrast pred punim Tusnjem. Ako nas neko zakine ja cu se brinut hocel mene sta opalit u glavu a ne sudija :D

Hajcajte raju na tekmu jbg 7 dana imamo, moramo napuniti Tusanj za ovo. Poslije tekme tjeranje, psovanje, kletve itd.
-Beogradski sindikat

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 21 maj 2023, 21:51

Vjerujem da je Zeljo zavrsio evropu danas, to jest da Siroki nece dobit Leotara zadnje kolo i da su oni 4.

Mene vise ubi ovo sad jos 7 dana slusanja kombinacija, ko ce kome pustit ko ce koga zavrsit. A nadam se da ostajemo mada sam danas ljut strasno. Pogotovo sto borac danas nije igrao odbranu, nasi vezni igraci nisu 2 put napadnuti kako treba danas kad iznose loptu i opet na gluposti izgubis mada se ljudi nebi pocesali da si ih pobijedio
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 21 maj 2023, 21:52

Madal je napisao/la:
21 maj 2023, 21:44
Madal je napisao/la:

I velež i borac imaju politiku iza sebe, Sloboda iza sebe ima raspali sdp, stranku koja je pred gašenjem...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 21 maj 2023, 21:54

Varate se ako mislite da bi nam trebalo 5-10god da se vratimo. Federalna jest mulj ali nije Premiership jeb.eni. Najgore godine te federalne i jesu kad smo mi bili i par godina poslije s Olimpicom, Velezom i TC.
-Beogradski sindikat

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 21 maj 2023, 21:56

klasik je napisao/la:
21 maj 2023, 21:51
Vjerujem da je Zeljo zavrsio evropu danas, to jest da Siroki nece dobit Leotara zadnje kolo i da su oni 4.

Mene vise ubi ovo sad jos 7 dana slusanja kombinacija, ko ce kome pustit ko ce koga zavrsit. A nadam se da ostajemo mada sam danas ljut strasno. Pogotovo sto borac danas nije igrao odbranu, nasi vezni igraci nisu 2 put napadnuti kako treba danas kad iznose loptu i opet na gluposti izgubis mada se ljudi nebi pocesali da si ih pobijedio
Drug previse slusas i vjerujes kombinacijama. Mi da danas dobismo tebe niko ne ubijedi da nismo kupili.
Zeljeznicar je daleko od Europe koliko mi od opstanka, idemo ih dobiti i ostajemo :opaopa:
-Beogradski sindikat

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 maj 2023, 21:56

Madal je napisao/la:
21 maj 2023, 21:54
Varate se ako mislite da bi nam trebalo 5-10god da se vratimo. Federalna jest mulj ali nije Premiership jeb.eni. Najgore godine te federalne i jesu kad smo mi bili i par godina poslije s Olimpicom, Velezom i TC.
Nas su u toj Federalnoj kurcem u celo udarali Gracanica, Radnicki, Podgrmec, Capljina..

Ja sam uvijeren da bi se prije ugasili nego usli ponovo jer nemamo pare. Tacnije imamo ali za uhljebe. Prvo ne bi tim sastavili, drugo ne bi imali da kupujemo.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 21 maj 2023, 21:57

Simon kriv sto su idioti u upravi i na terenu.
Umjesto da vecearas se ode i docekaju ovi invalidi, pa im se ocita dobra lekcija, ovdje se ljudi bezveze napadaju.
Ovi iz uprave nista nisu sposobni zavrisit, a terenu najiskusniji ujedno i najgluplji igraci.
Od kojih se najvise ocekujue i da nose ekipu svojim iskustvom su i najveci krivci sto smo tu gdje jesmo.
Volim tebe, više od sebe

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 21 maj 2023, 21:58

Prekosutra je tačno 11 godina od ispadanja 2012...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 21 maj 2023, 21:59

tuzlak1987 je napisao/la:
21 maj 2023, 21:56
Madal je napisao/la:
21 maj 2023, 21:54
Nas su u toj Federalnoj kurcem u celo udarali Gracanica, Radnicki, Podgrmec, Capljina..

Ja sam uvijeren da bi se prije ugasili nego usli ponovo jer nemamo pare. Tacnije imamo ali za uhljebe. Prvo ne bi tim sastavili, drugo ne bi imali da kupujemo.
I Brotnjo nas je derao. Ma ne treba vise toliko za ulazak, mozda se zakuha kad bi i mi i Čelik igrali. Ali ne isplati se tolike pare davat bolje cekati "svoj red" tj kad nema konkurenta ozbiljnog za ulazak.
Jbt predatavljate stvarno federalnu kao Premiership
-Beogradski sindikat

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 21 maj 2023, 22:00

Evo i Valencia se borila za opstanak pa pobijedise Real Madrid koji je 2.mjesto, kad gori pod nogama ekipa daje 150, a ne 100%. Na nama je da odradimo svoje napunimo Tusanj i pružimo maksimalnu podrsku vjetar u ledja.
Evo dobio sam info da i Said trenira i da bi trebao biti spreman aBd.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 maj 2023, 22:03

antisisoja1919 je napisao/la:
21 maj 2023, 21:57
Simon kriv sto su idioti u upravi i na terenu.
Umjesto da vecearas se ode i docekaju ovi invalidi, pa im se ocita dobra lekcija, ovdje se ljudi bezveze napadaju.
Ovi iz uprave nista nisu sposobni zavrisit, a terenu najiskusniji ujedno i najgluplji igraci.
Od kojih se najvise ocekujue i da nose ekipu svojim iskustvom su i najveci krivci sto smo tu gdje jesmo.
Kakvi mozgovi sjede u upravi jasno ti je bilo kad su Žižu držali na klupi iako lik nije slavio haman 10 utakmica , Jaha bi i sad bio trener da sam nije ostavku.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.