Vjeruj da apsolutno ne vjerujem tim pricama. Kazem samo ono sto vidim, a vidio sam da borac nije igrao odbranu, doduse jesu stoperi al napadaci i vezni nit su pritiskali nit su "tukli", i sudija je bio korektan sto mi ne ide uz borac pogotovo kuci (pomocni je digo zastavicu kod gola Vranjesa).Madal je napisao/la: ↑21 maj 2023, 21:56Drug previse slusas i vjerujes kombinacijama. Mi da danas dobismo tebe niko ne ubijedi da nismo kupili.klasik je napisao/la: ↑21 maj 2023, 21:51Vjerujem da je Zeljo zavrsio evropu danas, to jest da Siroki nece dobit Leotara zadnje kolo i da su oni 4.
Mene vise ubi ovo sad jos 7 dana slusanja kombinacija, ko ce kome pustit ko ce koga zavrsit. A nadam se da ostajemo mada sam danas ljut strasno. Pogotovo sto borac danas nije igrao odbranu, nasi vezni igraci nisu 2 put napadnuti kako treba danas kad iznose loptu i opet na gluposti izgubis mada se ljudi nebi pocesali da si ih pobijedio
Zeljeznicar je daleko od Europe koliko mi od opstanka, idemo ih dobiti i ostajemo![]()
Ispravi me ako grijesim