FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la klasik » 21 maj 2023, 22:05

Madal je napisao/la:
21 maj 2023, 21:56
klasik je napisao/la:
21 maj 2023, 21:51
Vjerujem da je Zeljo zavrsio evropu danas, to jest da Siroki nece dobit Leotara zadnje kolo i da su oni 4.

Mene vise ubi ovo sad jos 7 dana slusanja kombinacija, ko ce kome pustit ko ce koga zavrsit. A nadam se da ostajemo mada sam danas ljut strasno. Pogotovo sto borac danas nije igrao odbranu, nasi vezni igraci nisu 2 put napadnuti kako treba danas kad iznose loptu i opet na gluposti izgubis mada se ljudi nebi pocesali da si ih pobijedio
Drug previse slusas i vjerujes kombinacijama. Mi da danas dobismo tebe niko ne ubijedi da nismo kupili.
Zeljeznicar je daleko od Europe koliko mi od opstanka, idemo ih dobiti i ostajemo :opaopa:
Vjeruj da apsolutno ne vjerujem tim pricama. Kazem samo ono sto vidim, a vidio sam da borac nije igrao odbranu, doduse jesu stoperi al napadaci i vezni nit su pritiskali nit su "tukli", i sudija je bio korektan sto mi ne ide uz borac pogotovo kuci (pomocni je digo zastavicu kod gola Vranjesa).
Ispravi me ako grijesim
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 21 maj 2023, 22:07

klasik je napisao/la:
21 maj 2023, 22:05
Vjeruj da apsolutno ne vjerujem tim pricama. Kazem samo ono sto vidim, a vidio sam da borac nije igrao odbranu, doduse jesu stoperi al napadaci i vezni nit su pritiskali nit su "tukli", i sudija je bio korektan sto mi ne ide uz borac pogotovo kuci (pomocni je digo zastavicu kod gola Vranjesa).
Ispravi me ako grijesim
Sigurno da su igrali malo opusteniju utakmicu ali ne bi nas onako u serijama pritiskali da nisu htjeli dobiti. Jbg nije se isto truditi za sebe i za drugog. Sudjenje odlicno, mozda nam je taj gol ponisten ali ajmo realno vrlo je blizu bilo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 21 maj 2023, 22:14

Uz ova 4 rezultata mi ispadamo čak i ako pobjedimo želju
Sloga - Borac 1
Sarajevo - Igman 2
TC - Zrinjski 1
Posušje - Velež 1X
Samo jedna da ne bude ovako, ostajemo sa pobjedom...
Najvažnije, nama igra samo pobjeda i ići ćemo na pobjedu, i bit će lakše želju dobiti nego što je bilo dobiti širokog.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 21 maj 2023, 22:19

Ne zna se jesmo li blizu il daleko od opstanka. Nije za podcijeniti Želju koji je motivisan, bit će derbi o kojem će se dugo pričati. To je jedino sigurno, sad ko u pozitivnom a ko u negativnom smislu to ćemo vidjeti. Nama igra ta pobjeda sve i bitno je da svi igrači to shvate ne bod već samo 3, znači moraju odigrati utakmicu života.

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 21 maj 2023, 22:39

Prije utakmice sa Zeljom treba se psihicki pripremiti na sve moguce opcije , pa cak i da pobjedom ispadamo ..
Ako bude tako draze mi je da izgubimo nego da pobijedimo i opet ispadnemo..
Sve je otvoreno i mirise na 2012 , Velez i Sarajevo bi lako mogli pustit Igmanu i Posusju, Borac pusta Slogi logicno u to se ne mora ni sumnjati, a Zrinjski Tuzla e to je pitanje, hoce li Zrinjski ostat dosljedan ili ce pustit.
Ispali ili ne na stadion cu dolaziti s kim god igrali i gdje god igrali...
I to je to, ovo sudjenje kakvo mi imamo trenutno u premijer ligi, je ravno federalnoj tako da necemo na nesto mnogo gore naici, vratit cemo se kad tad kao i Celik .
Konkretno Jelic nam je uzeo 4 boda , oba protiv srpskih klubova Doboj i Borac..
Sta bude bude, mi medjusobno nema potrebe da se raspravljamo niko od nas ne moze uticati na stanje na tabeli niti . Umjesti rasprave trebamo se fokusirat na proteste za smjenu uprave nakon kraja sezone , a ne na rasprave ...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 21 maj 2023, 22:40

slika

:puke: :puke: :puke: :puke:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 21 maj 2023, 22:42

Ali kakve mi đerize imamo u ekipi, pa najmanje tri situacije se mogle iskoristiti kod rezultata 1-0 da imaju imalo mozga, u utakmici koja ti je ko finale. Ako ispadnemo sasvim zasluzeno. Mada vjerujem da imamo sanse, da iskoristimo taj 9. zivot.

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 21 maj 2023, 22:48

desperados je napisao/la:
21 maj 2023, 22:42
Ali kakve mi đerize imamo u ekipi, pa najmanje tri situacije se mogle iskoristiti kod rezultata 1-0 da imaju imalo mozga, u utakmici koja ti je ko finale. Ako ispadnemo sasvim zasluzeno. Mada vjerujem da imamo sanse, da iskoristimo taj 9. zivot.
Eh zato je kriv Jahic
Tako da su uprava i Jahic definitivno grobari Slobode.
Jahic otisao mi bili 8 na tabeli pobjedili leotara i bili isto 2-3 boda od zadnjeg mjesta, i on neku pricu kao odlazim kad nema smisla, ostavio sam ih iznad. Pa trebao je kad je vidio da npr uprava kroji sastav izaci i reci ne moze tako ne dozvoljavam, i otici odma, a ne ukopat nas pa onda.
Oni su dovodili igrace nije Pranjic, on je samo uzeo vruc krompir u ruke. Zato rastjerat go.vna odma iduci ponedjeljak kad zavrsi sezona da odma ujutro ostavke daju.
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 21 maj 2023, 22:52

Koliko je realno da mi dobijemo Zelju, i da nam se poklopi 1-2 rezultata.....
Koliko je uopste realno da mi dobijemo Zelju :think:

Igrali su,nema se puno sta reci ali mnogo glupave golove primamo....plus pokradeni smo za gol....Sta reci.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 maj 2023, 23:00

Ma nama i da je priznao sudija ovaj gol nasi debili bi primili ako treba 4 komada. Jednostavno su sposobni na sve negativno. Ne bi se utakmica sigurno zavrsila remijem.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 21 maj 2023, 23:06

Ma ne bi nam remi nesto puno pomogao danas, teoretski bi nam godio x s Zeljeznicarom ali morali bi u tom slucaju cekati poraze Sloge, Tuzle ili Igmana.

A s remijem danas i pobjedom protiv Zeljeznicara bi nam dodatno igrao i x Posusja za razliku od sad. Ovo ostalo bi isto cekali.

Helem, vrlo vjerovatno nam isto dodje jesmol danas nulu ili bod uzeli.
-Beogradski sindikat

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 maj 2023, 23:08

FKBilder je napisao/la:
21 maj 2023, 22:52
Koliko je realno da mi dobijemo Zelju, i da nam se poklopi 1-2 rezultata.....
Koliko je uopste realno da mi dobijemo Zelju :think:

Igrali su,nema se puno sta reci ali mnogo glupave golove primamo....plus pokradeni smo za gol....Sta reci.
Želju bi realno trebali dobiti, sad koliko ce ostali odigrati pošteno nije do nas.. Jer mnogo prostora za malverzacije na ostalim utakmicama, jedino vjerujem da Sarajevo nece izgubiti tj. da Igman moze uzeti najviše bod u gostima , Zrinjskom , Borcu i Veležu ne vjerujem !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 maj 2023, 23:10

Najgori moguci scenario se desio, da ti opstanak u zadnjem kolu zavisi od drugih.
Ujedno, ja sam skeptik po pitanju pobjede protiv Zelje i toga me najvise strah, da sami sebe ne izbacimo. I protiv Slavije nismo smjeli izgubiti 2 razlike i ljudi nam uvalise 2 gola. Sad jos gore, moras postici gol vise (iako u zadnje vrijeme napadamo i stvaramo sanse) + cekati barem 1 povoljan rezultat protiv konkurencije, a ubijedjen sam da ce i oni kilsati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NAPADAJ
Kontakt:

Post Postao/la NAPADAJ » 21 maj 2023, 23:10

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
21 maj 2023, 22:14
Sloga - Borac 1
Sarajevo - Igman 2
TC - Zrinjski 1
Posušje - Velež 1X
Najvažnije, nama igra samo pobjeda i ići ćemo na pobjedu, i bit će lakše želju dobiti nego što je bilo dobiti širokog.
Izvinite na upadu i nadam se da nije problem da iznesem misljenje. Prije svega mi je zao sto se Sloboda nalazi u ovoj situaciji, Tuzla je veliki grad i ovo apsolutno nije smjelo doci u pitanje. Ako ispadnete nije smak svijeta samo u slucaju ozbiljne reorganizacije i da se vratite kao stabilan klub.

Kad su kalkulacije u pitanju mislim da je sto se Slobode tice kasno. Sve i da pobjedite raspored se uzasno potrefio. Vidjet cemo koliko je istima ali se uveliko prica da ce Sarajevo pustiti Igmana, a Velez Posusje. Oni su stari sportski klubovi. To je zacarani krug jos iz ovog kola jer je Posusje treniralo u trening kampu Sarajeva. Utakmica Sloga Borac je glupo ista ocekivati osim sigurnog opstanka Sloge.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 21 maj 2023, 23:12

NAPADAJ je napisao/la:
21 maj 2023, 23:10
Sloga - Borac 1
Sarajevo - Igman 2
TC - Zrinjski 1
Posušje - Velež 1X
Izvinite na upadu i nadam se da nije problem da iznesem misljenje. Prije svega mi je zao sto se Sloboda nalazi u ovoj situaciji, Tuzla je veliki grad i ovo apsolutno nije smjelo doci u pitanje. Ako ispadnete nije smak svijeta samo u slucaju ozbiljne reorganizacije i da se vratite kao stabilan klub.

Kad su kalkulacije u pitanju mislim da je sto se Slobode tice kasno. Sve i da pobjedite raspored se uzasno potrefio. Vidjet cemo koliko je istima ali se uveliko prica da ce Sarajevo pustiti Igmana, a Velez Posusje. Oni su stari sportski klubovi. To je zacarani krug jos iz ovog kola jer je Posusje treniralo u trening kampu Sarajeva. Utakmica Sloga Borac je glupo ista ocekivati osim sigurnog opstanka Sloge.
Vecina nas, nadam se, ne sumnja u te rezultate. Ali ima Zrinjski koji nikom nije prepustio bodove i uzdamo se da ce i protiv Tuzle tako biti. Za postenje ostalih smo itekako upoznati. A vas svakako bez Europe ostavljamo sve i da se ne poklope rezultati. Pozz
-Beogradski sindikat

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 21 maj 2023, 23:14

Dobio ih je i leotar i igman kuci sto ne bi mogli i mi.

Ova utakmica Igman City danas bas smrdi pogotovo nakon pregledanog snimka. Igman se nije sastavio s loptom kako treba, jedna precka i to je to, druga potpuno ekipa u odnosu na prethodne utakmice.

Pripremiti ekipu psihicki, pustiti besplatan ulaz i ici svim silama na pobjedu, ginuti.

NAPADAJ
Kontakt:

Post Postao/la NAPADAJ » 21 maj 2023, 23:18

Madal je napisao/la:
21 maj 2023, 23:12
NAPADAJ je napisao/la:
Sloga - Borac 1
Sarajevo - Igman 2
TC - Zrinjski 1
Posušje - Velež 1X

Vecina nas, nadam se, ne sumnja u te rezultate. Ali ima Zrinjski koji nikom nije prepustio bodove i uzdamo se da ce i protiv Tuzle tako biti. Za postenje ostalih smo itekako upoznati. A vas svakako bez Europe ostavljamo sve i da se ne poklope rezultati. Pozz
Sto se Želje tice nama odgovara i x, mi mozemo i izgubiti ako Siroki ne dobije Leotara. Ja se iskreno nadam x u Trebinju, i da vama damo tri boda koja ce vas ostaviti u ligi i da saperemo gorku proslost za koju smo podjednako krivi.

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 21 maj 2023, 23:20

NAPADAJ je napisao/la:
21 maj 2023, 23:18
Madal je napisao/la:
21 maj 2023, 23:12
NAPADAJ je napisao/la:

Sto se Želje tice nama odgovara i x, mi mozemo i izgubiti ako Siroki ne dobije Leotara. Ja se iskreno nadam x u Trebinju, i da vama damo tri boda koja ce vas ostaviti u ligi i da saperemo gorku proslost za koju smo podjednako krivi.
gigovic ide u trebinje vjerovatno nema dole sirokom pobjede x maksimum za njih.

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 21 maj 2023, 23:34

Blago nama kad nam je trenutno “najveci” problem covjek sa FORUMA šta drugo nego nasmijat se haha..

Iako sam skeptican sto se tice opstanka, mislim da sto se tice borbe za opstanak u tome nam nema ravnih, zalosno je napisati da u tome imamo najvise iskustva, mada nama ce sad trebati neke nafake ko nikad do sad da bi ostali u ligi. Zeljo se mora dobiti i to je to mada vise sumnjam u nasu pobjedu protiv Zelje nego u ove ostale utakmice, da me yebes neko ce morat kiksat. Kao sto je neko napisao nije to sad tek tako kupit utakmicu ko sto je prije bilo. Normalno je to da ce ove ekipe kojima zadnje kolo nista ne znaci igrati s pola gasa pa ako mozes pobijedi nas.

Nakon onog danas ne zna covjek sta ni da kaze, niko nije ocekivao pobjedu ili nesto, ali kad ti se onako otvori i vidis da mozes ti uspijes usrati i to. I dalje ne mogu skontat jel velika nauka ispucat loptu iz 16, da nismo mogli ocistiti one dvije situacije kod prvog i treceg gola.. Tacno ako ostanemo sad u ligi mislim da vecina nije spremna psihicki na isti scenarij slijedece sezone.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 21 maj 2023, 23:35

tuzlanskinacin je napisao/la:
21 maj 2023, 22:19
Ne zna se jesmo li blizu il daleko od opstanka. Nije za podcijeniti Želju koji je motivisan, bit će derbi o kojem će se dugo pričati. To je jedino sigurno, sad ko u pozitivnom a ko u negativnom smislu to ćemo vidjeti. Nama igra ta pobjeda sve i bitno je da svi igrači to shvate ne bod već samo 3, znači moraju odigrati utakmicu života.
Bod ne igra ni njima ni nama, s tim da ako sudije povale široki u Trebinju može željo i poražen u europu, ali nama POBJEDA I SAMO POBJEDA!!!
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.