FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Loša serija ce doći kad tad taman nas vodio Guardiola kao sto neko reče, i tada će pojedini moći reći "jesmo li vam govorili", što je samo po sebi jadno jer evo 3,4 mjeseca moraju "sutiti" s obzirom da je Mirza ispunio cilj koji je postavljen pred njega.
Naravno da on treba da nastavi voditi tim u Europi i sledecoj sezoni ali opet s jasnim ciljem, u Europi realan domet to, start sezone takav i bla bla...ako ne ispuni, doviđenja. Ali doviđenja na vrijeme a ne kada bude kasno.
To tada neće biti HZ ali i ne mora...sami su se doveli u ovu situaciju kroz veoma nepromisljene odluke i ta priča je vise puta ispricana.
Ni prvi ni zadnji kojima najvatreniji nisu tu...
Bolje im je da se opredijele na izvlakusu tipa "vraćamo se na tribine zbog tima da napravi sto bolje rezultate u Europi i PLBiH a borba protiv dotičnih se i dalje nastavlja (drugim nacinima - transparenti, prozivanja s tribina i sl.)".
Sretno Sarajevo u Europi. Lično mi draze europske utakmice i od derbija.
Naravno da on treba da nastavi voditi tim u Europi i sledecoj sezoni ali opet s jasnim ciljem, u Europi realan domet to, start sezone takav i bla bla...ako ne ispuni, doviđenja. Ali doviđenja na vrijeme a ne kada bude kasno.
To tada neće biti HZ ali i ne mora...sami su se doveli u ovu situaciju kroz veoma nepromisljene odluke i ta priča je vise puta ispricana.
Ni prvi ni zadnji kojima najvatreniji nisu tu...
Bolje im je da se opredijele na izvlakusu tipa "vraćamo se na tribine zbog tima da napravi sto bolje rezultate u Europi i PLBiH a borba protiv dotičnih se i dalje nastavlja (drugim nacinima - transparenti, prozivanja s tribina i sl.)".
Sretno Sarajevo u Europi. Lično mi draze europske utakmice i od derbija.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Mi cemo s radovanom u pretkolu proci ko bosi po trnju
Zadnja izmjena: Jadnimi, dana/u 23 maj 2023, 10:28, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Glupane glupi, na strani s Hordama 4 pobjede i poraz (protiv Borca gdje smo bili na tribini 15 minuta), plus pobjeda protiv Zrinjskog u Citluku gdje nije bilo gostujucih navijaca. Kuci omjer uz podrsku vaa kopitara sa istoka (u puno laksim mecevima) tri pobjede, dva remija i poraz od Veleza. Sve pobjede na strani uz 3+, pobjede kuci u zadnjim minutama protiv Listice i uz sudijski poguranac protiv Tuzle. Pitaj igrace jel im vise godi igrat u pozorisnoj atmosferi pred vama kopitarima ili na strani gdje imaju vjetar u ledja.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:10Zakljucak na kraju sezone: Sarajevu ne trebaju Horde zla za uspjeh, cak je i pozeljno da ne dolaze na stadion. Sto se mene tice i 95 posto normalnih navijaca Sarajevo, Horde nam ne trebaju, nek se ugase.![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ne spominji mu kopita u tom kontekstunapoleon72 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:28Glupane glupi, na strani s Hordama 4 pobjede i poraz (protiv Borca gdje smo bili na tribini 15 minuta), plus pobjeda protiv Zrinjskog u Citluku gdje nije bilo gostujucih navijaca. Kuci omjer uz podrsku vaa kopitara sa istoka (u puno laksim mecevima) tri pobjede, dva remija i poraz od Veleza. Sve pobjede na strani uz 3+, pobjede kuci u zadnjim minutama protiv Listice i uz sudijski poguranac protiv Tuzle. Pitaj igrace jel im vise godi igrat u pozorisnoj atmosferi pred vama kopitarima ili na strani gdje imaju vjetar u ledja.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:10Zakljucak na kraju sezone: Sarajevu ne trebaju Horde zla za uspjeh, cak je i pozeljno da ne dolaze na stadion. Sto se mene tice i 95 posto normalnih navijaca Sarajevo, Horde nam ne trebaju, nek se ugase.![]()
Odmah mu padnu napamet hansova, dok ih gleda kad mu pelene mijenja
Protiv Mirze sam svim srcem, ali sam fakat i realan , da ima napretka priznao bi. Evo iskreno kakav se napredak vidi u igri, ozbiljno pitam ? Sta igramo mi, koja je zamisao Mirze ? Eto ako moze odgovor. Ja koliko gledam, mi smo dole toliki propuh , da nam svaku utakmicu moze bilo ko dati par golova a sve zbog neuigranosti i zbog toga sto nikakvog sistema nema. Koju smo mi smislenu akciju odigrali ?
bez hordi titulu neces osvojiti pa da imas igrace kao CityFRANK RIBERY je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:10Zakljucak na kraju sezone: Sarajevu ne trebaju Horde zla za uspjeh, cak je i pozeljno da ne dolaze na stadion. Sto se mene tice i 95 posto normalnih navijaca Sarajevo, Horde nam ne trebaju, nek se ugase.![]()
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Tesko je to objasniti nekome ko nije pogledao utakmicu FKS uzivo nikada ili je eventualno pogledao nekoliko. Ne shvata on sta znaci pritisak/podrska od strane navijaca, narocito na gostovanjima.FCUM je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:33bez hordi titulu neces osvojiti pa da imas igrace kao CityFRANK RIBERY je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:10Zakljucak na kraju sezone: Sarajevu ne trebaju Horde zla za uspjeh, cak je i pozeljno da ne dolaze na stadion. Sto se mene tice i 95 posto normalnih navijaca Sarajevo, Horde nam ne trebaju, nek se ugase.![]()
Imas primjer Tuzla Citya koji nece napraviti uspjeh nikada, pa taman kada bi igraci ovogdisnjeg Zrinjskog nosili dresove TC.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ovi Turci gori od nas
GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 maj 2023, 00:27Tek nakon ovakvih stvari vidiš koliko raje veze nema o fudbalu, koliko ne razmišlja i ne gleda širu sliku, te što je najtužnije, kako nemaju karaktera.
Mirza jeste ispunio zadati cilj, to je Evropa i ja mu ovim putem čestitam. Uhljup je teški, ali mu čestitam. Uradio je ono što je stavljeno ispred njega i to je to, nema se ništa ni dodati ni oduzeti. Ono što je dobro uradio je odnos s igračima, vidio je i on da mu je to jedan od najvažnijih aduta, jer on nema mnogo kvalitetnih trenerskih osobina. Fokusirao se na tu motivaciju igrača i borbenost na samoj utakmici. Također, dovedeni su dobri igrači i ratoborni momci, što je velika razlika u odnosu na ono što smo gledali u prvoj polusezoni.
Što se tiče same igre, ništa specijalno. To se dobro vidjelo u Kaknju protiv Veleža, gdje nisam mogao da vjerujem šta moje oči vide. Loptu nismo iznijeli kako treba čitavu utakmicu. To sve tek haotično izgleda kad se gleda uživo, preko TV-a se nema takav dojam. Koliko god mi neko nabrajao neke pobjede, mi nemamo smisleno uigrane akcije. Na početku se sve svodilo na dvije varijante - 1. nabijanje na centarfora, pa ovaj ako spusti loptu, dobro i jeste, te 2. krila se uvlače unutra i čekaju dok bekovi ne protrče, što je naravno odmah pročitano od bilo koje ekipe u ligi. Nemamo sistema, nemamo uigranih akcija, ne znamo smireno iznijeti loptu, odbrana je dosta klimava, te u dosta trenutaka djelujemo kao neozbiljna ekipa. Pod "neozbiljna ekipa" mislim da primamo tri smiješna gola od Veleža, te ne znamo utakmicu da smirimo i privedemo kraju. Isto to se desilo u derbiju, neviđena bruka, sramota, jad i odron. Preglup gol smo primili i od Širokog.
Zabili smo finih golova, ali ekipa kao ekipa djeluje haotično i labilno u mnogim trenutcima.
Druga jako bitna stvar je individualni kvalitet. Zimus su dovedeni strašni individualci za našu ligu i svaka čast za taj potez. Od Vrančića, Ziljkića, Oliveire, Kyeremeha, Gulija, Martinovića, Balte, pa i Radovića. Automatski si dobio 50% bolju ekipu i mnogo si raznovrsniji i neugodniji. Također, od ovih ofanzivinih igrača svako može napraviti neku čarlamu u bilo kojem momentu, pa da dobiješ tekmu i kad ne igraš dobro. Uz to, ponavljam, dosta je borbenih i srčanih igrača, što je dodatni plus.
Nama je individualni kvalitet donio sve, bez ovako dobrih individualaca nas ne bi bilo ni na mapi.
Što se tiče budućnosti, opet ću ponoviti ono što stalno trubim, mora se dovesti dobar trener, neko ala Jakirović. Neko s karakterom, filozofijom, autoritetom. Znam da je izlizano, ali to je tako, drugo je to što smo mi u prošlosti dovodili ublehe, pa se sad naježimo na ove riječi. Od nekih promjena u Upravi sigurno neće doći, to sam se pomirio. Tek kad bude promjene na klupi, onda možemo pričati o poboljšanjima na nekim pozicijama. Jedva čekam da vidim scenario gdje će se ostaviti Mirza, gdje će odraditi pripreme, a onda kad krene sezona nabiti kikseva i eto novog trenera i ustaljenog šablona.
Super je što se izvukla sezona i što idemo u Evropu, ali da sam sad nešto fasciniran i da trubim na sav glas, daleko od toga. To što neki gledaju užu sliku, što im je sve instant i što se zadovoljavaju samo plasmanom u Evropu na guzzove, to je njihova stvar. Priznajte slobodno sebi da je sramotno da Klub koji ima najveći budžet, gazde pune kao brod, Akademiju, kamp, stabilnu situaciju, jedva uđe u Evropu. Sramotno je da smo bara bara s klubovima koji nemaju za hljeba. Sramota je da je Zrinjski onaj klub koji smo mi trebali biti još davnih godina. Nekom drugom klubu da daš sve ovo, napravili bi brdo dobrih stvari. Žalosno je što su vam spale ambicije, žalosno je što vam je bitan instant rezultat, a ne dugoročni. Žalosno je što u ovom jadu od lige, gdje neko s malo više para postaje dominantan, mi smo došli do toga da smo prepuni ponosa zbog Evrope. To što će nas neko napuniti u Evropi, jer nemamo ništa igre i kvalitete, to nikom ništa, bitno je da smo mi uzeli tamo neke levatske ekipe. Sutra kad ispadnemo od nekih konobara, nemojte psovati.
Hoću jednom u životu da vidim moje Sarajevo da se uozbiljilo, da je počelo pametno raditi, da jednu sezonu odgledam rahat, bez afera u i oko Kluba. Hoću jednom da vidim glavu i rep u ekipi, dobre pojedince, dobrog trenera, filozofiju, rad i red. Hoću jednom da vidim moje Sarajevo koje osvoji dominantno trofej i ode u Evropu, gdje će se boriti za grupnu fazu, a ne samo onako da ode i broji koliko je para donijela Evropa, čisto da se mogu pokriti neki troškovi.
Trznite se ljudi dragi, nismo ni 'O' od ozbiljnog kluba, ako se šta ne preduzme, nećemo nikad ni biti. Ebo vas tekme gdje će me tamo neki jado od sudije pripaziti za gol, pa u narednoj počastiti i sve tako. Hoću da dođemo negdje, zabijemo par komada kao Zrinjski Borcu i ušutimo odmah sve u startu.
To pokušavam da objasnim. Ne radi se o Mirzi, Dalu, Husrefu i sl., nego o načinu razmišljanja. Mirza i Dal su trenutno personifikacija toga. Sarajevo, kao klub, mora imati širu perspekivu. Zašto imati samo prvaka BiH, kad možeš imati prvaka Europe?! Zašto imati Čimburijadu, kad možeš imati Olimpijske igre? Vidim da neko piše da su nezahvalni oni koji su nezadovoljni, jer smo bili u dubiozi. Međutim, niko ne piše zašto smo bili u dubiozi i zašto smo 30g. nakon rata vječito u nekim dubiozama?!
Podsjeća me to na neku dijalošku emisiju, tamo nekad krajem 90-ih, u kojoj se prikazivalo neko sudansko selo, sa kolibama od blata i balege, na obodu neke pustinje, gdje su jedini izvor hrane rode kojima je tuda ruta selidbe. Otac i sin love te rode i tako preživljavaju. Eh, sad, emisija, sa pripadajućim gostima, govori kako je kod nas divno, kako imamo svega i kako smo pomalo nezahvalni, jer vidite kakvih sve situacija ima.
Prva moja reakcija bila je; Pichka vam materina, što ne prikažete neko dansko selo, pa da vidimo kakvih sve situacija ima?!?!
Uglavnom, sve se svodi; šuti, dobro je dok ne puca. Šta ima veze što jedemo gowna, znaš šta je bilo... Zašto je bilo?? Zašto uvijek biva?? Zašto nam to uvijek visi nad glavom?? Taj i takav narativ mi moramo zauvijek otkloniti. Nakon 30 godina, mene mrvice ne mogu zadovoljiti.
Zato i kažem, ako je Gibraltar mjera, onda neka nam i varešanovića, i dudića, i musemića, hadžića itd.
-
- Kontakt:
SRETAN TI 22 ROĐENDAN MALI MANGUPE, IPAK SI NAS ZADUŽIO. ZELIM TI PUNO SRECE U ŽIVOTU I FUDBALSKOJ KARIJERI. DONESI NAM PODOSTA € ILI $, LAKSE ĆEMO ANGAZOVATI DOBROG STOPERA I DVA DOBRA BEKA.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem kako glupih ljudi ovdje ima, vidim da ti je na avataru Bayern pa možda ni ne stigneš pogledati sažetke utakmica. Gledaj druže moj kako Daniel, Ivan, Renan, Zilkić skaču i grizu za te Horde koje trebaju da se ugase. Vjerovatno nisi gledao derbi, ali evo da ti kažem bila me malo sramota kako se u većini vremena samo čula plava gamad. Nisam ja za ovu vrstu bojkota svakako, ali mislim da će upravo ovi ljudi koji govore da se nipošto ne smije skloniti mirza jbavati majku i djecu čovjeku nakon ispadanja u 3. pretkolu i izgubljenoj tituli nakon par kikseva. Treba nama naravno stručnjak vrhunski, ali nam prije treba da se pitari kao ti "ugase" koji halale sve nakon 3 vezane pobjede. LPFRANK RIBERY je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:10Zakljucak na kraju sezone: Sarajevu ne trebaju Horde zla za uspjeh, cak je i pozeljno da ne dolaze na stadion. Sto se mene tice i 95 posto normalnih navijaca Sarajevo, Horde nam ne trebaju, nek se ugase.![]()
Mario 34 godine a igra ko da mu je 28. Sta znaci kad si profesionalac a ne ko Suljic slina koji hoda i mase po terenu
FC United Of Manchester !
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
SRETAN RODJENDAN DALU KAO I NASEM VRANCICU! ZIVI BILISamozdravlje je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:52SRETAN TI 22 ROĐENDAN MALI MANGUPE, IPAK SI NAS ZADUŽIO. ZELIM TI PUNO SRECE U ŽIVOTU I FUDBALSKOJ KARIJERI. DONESI NAM PODOSTA € ILI $, LAKSE ĆEMO ANGAZOVATI DOBROG STOPERA I DVA DOBRA BEKA.![]()
![]()

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ne znam koliko si ti u strukturama Hordi, ili kolega @Hajdeee ili @BordoBoja ali ako ste u mogucnosti doprinijeti nekom sugestijom u grupi - bujrum, pa da se ne cuju plave rave vise na nasem stadionu. Priznat cete svi do jednog da je ovaj bojkot na ovaj nacin, glupppp drama, cak dusmanski nastrojen ka nasoj prvoj ljubavi.bordobijelisampion je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:53Ja ne mogu da vjerujem kako glupih ljudi ovdje ima, vidim da ti je na avataru Bayern pa možda ni ne stigneš pogledati sažetke utakmica. Gledaj druže moj kako Daniel, Ivan, Renan, Zilkić skaču i grizu za te Horde koje trebaju da se ugase. Vjerovatno nisi gledao derbi, ali evo da ti kažem bila me malo sramota kako se u većini vremena samo čula plava gamad. Nisam ja za ovu vrstu bojkota svakako, ali mislim da će upravo ovi ljudi koji govore da se nipošto ne smije skloniti mirza jbavati majku i djecu čovjeku nakon ispadanja u 3. pretkolu i izgubljenoj tituli nakon par kikseva. Treba nama naravno stručnjak vrhunski, ali nam prije treba da se pitari kao ti "ugase" koji halale sve nakon 3 vezane pobjede. LPFRANK RIBERY je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:10Zakljucak na kraju sezone: Sarajevu ne trebaju Horde zla za uspjeh, cak je i pozeljno da ne dolaze na stadion. Sto se mene tice i 95 posto normalnih navijaca Sarajevo, Horde nam ne trebaju, nek se ugase.![]()
- 1 9 4 6 -
Moze li objasnjenje onda kako je Sarajevo igralo mozda najbolji fudbal poslije rata u korona-periodu kad nije bilo zive duse na stadionu, vezali milion utakmica bez poraza?Napapijri je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:39Tesko je to objasniti nekome ko nije pogledao utakmicu FKS uzivo nikada ili je eventualno pogledao nekoliko. Ne shvata on sta znaci pritisak/podrska od strane navijaca, narocito na gostovanjima.FCUM je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:33bez hordi titulu neces osvojiti pa da imas igrace kao CityFRANK RIBERY je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:10Zakljucak na kraju sezone: Sarajevu ne trebaju Horde zla za uspjeh, cak je i pozeljno da ne dolaze na stadion. Sto se mene tice i 95 posto normalnih navijaca Sarajevo, Horde nam ne trebaju, nek se ugase.![]()
Imas primjer Tuzla Citya koji nece napraviti uspjeh nikada, pa taman kada bi igraci ovogdisnjeg Zrinjskog nosili dresove TC.
Maloprije sam pisao o načinu razmišljanja...Antikloc je napisao/la: ↑23 maj 2023, 08:06U proslom Vasem postu sam izvadio iz konteksta jednu notornu glupost i laz ,koju ste izjavili i potpuno je demantovao i demontirao.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑22 maj 2023, 20:35Ako želiš voditi normalnu diskusiju, nevezano za ovaj post, moraš naučiti da ne vadiš iz konteksta. Svakako da cijenim tvoje mišljenje i poštujem tvoje stavove, bez obzira na slaganje/neslaganje, ali vađenje iz konteksta čini te neozbiljnim sagovornikom.Antikloc je napisao/la: ↑22 maj 2023, 16:41
Sto je u naseg Dala jaka i mnogobrojna rodbina !![]()
Gospodin Vinko Marinovic,Goran Sablic,Aleksandar Vasoski,Fedja Dudic. Kod svih tih 'rodjaka' je bio prvi izbor![]()
Dal je dragulj,dijamant. Nebruseni dijamant ! Ko drugacije kaze ili veze nema s fudbalom ili je zlonamjerna plava ckapi .
Ponovit ću, ako nisam bio dovoljno jasan. Mladi Dal Varešamović je za FKS odigrao 50-ak utakmica. Od tog broja, možda je 7 odigrao onako kako se od njega očekuje i vratio ono što se njega uložilo i što se ulaže. Za 20-ogodišnjeg igrača, njegove provenijencije, to je više nego skroman učinak.
Znači, ako su mjera utakmice sa vazda nezgodnim Andorcima i goropadnim Estoncima, onda vjerujem u nebrušenost pomenutog. A obzirom na njegove izvedbe sa gorenavedenim trenerima, jasna je poenta.
Na ovu "zlonamjernost" i tome pripadajućim epitetima neću ni odgovarati, mada baca jasan uvid o pravcu razmišljanja.
A isto cinim i sa ovim postom.
Kazete skroman ucinak 20 godisnjaka !![]()
Mozda. Na nekom svjetskom nivou No ,u Juznih Slavena ,ovo je najbolji ucinak,najbolja prvenstvena statistika igraca njegove dobi. Nema niko bolji,barem statisticki.
Treba biti sposoban priznati kada se pogrijesi,kada se lose procijeni. I ja sam frustriran losim rezultatima Sarajeva i krizom,poslije niza od tri neuspjeha -Zrinjski .zeljeznicar Velez izjavio glupost da je mali Dal prosjek. Posuo sam se pepelom,izvinio,ispravio. Shvatio tacnost one Cirine-Kada se puno prica,svasta se kaze.
Isto sam glupost izjavio za Oliveiru. Da je mijanmarski Brazilac,da je los,da je davao golove u Zalgirisu,zbog lakoce litvanske lige.
Kao sto sam rekao,bio sam frustriran krizom Sarajeva i neizglednoscu situacije u kojoj smo bili. Rekao glupost,pogrijesio. Ispravljam se- Oliviera je top napadac,veliko pojacanje. Izvinjavam se njemu,njegovom timu i njegovoj Gospodji Mami !![]()
"O, ta uska varoš,
O, ti uski ljudi.
O, taj puk što dnevno veći slijepac biva,
O, te šuplje glave,
O, te šuplje grudi,
O, ta svakidašnja glupa perspektiva..." AG Matoš.
Posljedično prednjem, najbolje je osnovati neku južnoslovensku ligu i biti najbolji u istoj. Pogotovo uzevši u obzir činjenicu da je fudbal globalna pojava. Mjenjajte perspektivu, gospodine. Jer, sutra ćete igrati kantonalnu ligu, biti najbolji u istoj i biti prezadovoljni istom.
Otkrit ću Vam tajnu: Fudbal je kolektivni sport i nema manje cažnih i više važnih. U timu su svi podjednako važni, bez razlike. Drugo; Fudbal igra onaj koji nema loptu, a ne onaj koji ima.
Ugodan dan želim.
-
- Kontakt:
Ama opet: to smo mi: pitari!!! Ne zelim da pravim paralelu sa velikim klubovima ko Chelsea, ali evo, ni Zrinjski nije napravio za 2 godine ove rezultate nego za 6. oni su samo jako sretni sto je citava kasaba dole uz njih i sto nemaju puno navijaca pa da mogu ovako da seru po njima.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
]guadalupe je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:30
Protiv Mirze sam svim srcem, ali sam fakat i realan , da ima napretka priznao bi. Evo iskreno kakav se napredak vidi u igri, ozbiljno pitam ? Sta igramo mi, koja je zamisao Mirze ? Eto ako moze odgovor. Ja koliko gledam, mi smo dole toliki propuh , da nam svaku utakmicu moze bilo ko dati par golova a sve zbog neuigranosti i zbog toga sto nikakvog sistema nema. Koju smo mi smislenu akciju odigrali ?
Ne mozes reci da nema smišljene akcije gdje u prosjeku dajemo 3 gola i dolazimo u završnice sa 3-4 igraca naravno ima propusta i moze puno bolje al treba uzeti u obzir da je ova ekipa na okupu 5 mjeseci i novi trener . Al ono što je najbitniji rezultati su dobri, izborena europa, fini pobjeda igramo napadački
Pa dajes hvala Bogu jer imas kadar Reala za nasu ligu.bordobijeli je napisao/la: ↑23 maj 2023, 11:15]guadalupe je napisao/la: ↑23 maj 2023, 10:30
Ne mozes reci da nema smišljene akcije gdje u prosjeku dajemo 3 gola i dolazimo u završnice sa 3-4 igraca naravno ima propusta i moze puno bolje al treba uzeti u obzir da je ova ekipa na okupu 5 mjeseci i novi trener . Al ono što je najbitniji rezultati su dobri, izborena europa, fini pobjeda igramo napadački
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, benko21, bordobijeli, CentarsutNaClanak921, feniksptica, huntingseason, iliyaa8, MaroonBjelave, nedimmmm1337, Posejdon, rimljanin90, Sanfrancisco, StarmoCity i 128 gostiju.