Premijer liga BiH - aktuelno

Virtu4l
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2023, 08:54

samirr je napisao/la:
25 maj 2023, 05:10
Joj kako si smiješan pa Čelzi je ove sezone trebao uzeti sve moguce trofeje s obzirom na ulaganja a ljudi nece ni Evropu igrati sljedeće godine.
To su smiješna poređenja Samire. Čelsi igra top takmičenje gdje veliki dio konkurencije ulaže približna sredstva. Čelsi je imao mnogo turbulencija u posljednje dvije godine, a svakako su osvojili ligu šampiona prije dvije godine.

Mi ovdje pričamo o ekipi koja ima duplo veći budžet od prvog ozbiljnijeg pratioca, a troduplo veći od ostalih. Znam da imaš silnu želju da im se uvlačiš, ali to su skršene desetine miliona nizašta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 25 maj 2023, 09:02

OnlyLeft22 je napisao/la:
24 maj 2023, 23:40
Sky9 je napisao/la:
24 maj 2023, 23:39
24 maj 2023, 23:36

Otac Edina Dzeke danas je prisustvovao utakmici Sloboda-Velez i na taj nacin dao podrsku nasem voljenom klubu...svaka cast respekt Tuzla ce pamtiti ovo dugo dugo
Brate

Ja ti kazem

Na kraju

10. Sloboda
11. TC
12. Leotar
Za nekog ko mrzi Zrinju, baš puno povjerenja imaš u njih. Sumnjiv si :kafa:
viewtopic.php?f=100&t=51&start=19200

:kafa: :kafa:

Uzivancija

Citaj od ove stranice pa sljedecih 20 :rol:
Postovi na toj temi samo potvrđuju da je zapravo Velež bio taj koji je pustio GOŠK kući da bi ovi opstali, a na štetu Slobode. Međutim, 10 godina poslije samo je Željo trn u oku i zbog njega se na Koševu pjeva bit će Željo **** šampion i igrači dočekuju na nož i krvnički, a Velež je normala, fin pošten klub iz provincije.

A što se ulaganja tiče, smiješno je ulagati godinama a imati ove rezultate. Znači, ulaganje nije počelo jučer ni od ove sezone već godinama fks ima nekakve strane vlasnike investitore itd, i bruka je tolike pare skršiti i strijepiti do par kola pred kraj za Europu i biti u dva boda sa klubom koji vodu ne plaća. Željo da je imao te pare kupio bi titula i titula i ostalo bi da se jug natkrije. Fakat šteta bačenih para.

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 25 maj 2023, 09:31

NE ZABORAVI KAPIJU!

OPROSTA I ZABORAVA NEMA :bih:

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 25 maj 2023, 09:33

Truba1905burazeru je napisao/la:
25 maj 2023, 00:35
Sta se dešava s podvelešcima i gačanima ?
Sto SS kaže DOŠLO DO PREKIDA UTAKMICE 😂😂
slika
Opasne njuške Bijeljinci, lik sa slomljenom rukom dvojicu podvelezaca bije, nevjerojatno :urnebes:
Zamisli u tvom gradu napadneš simptizere gostujuće ekipe u dvorani i još te prebiju
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 25 maj 2023, 09:36

Virtu4l je napisao/la:
25 maj 2023, 08:51
FKSDoGroba je napisao/la:
25 maj 2023, 06:33
I sad izračunaj koliko smo titula i kupova osvojili od vaše posljednje titule do današnjeg dana glupane :urnebes:
Osvojili ste jednu titulu, osim ako ne računaš onu zbog koje su Ibraković i Selimović izbačeni iz kluba ili onu koju je Vico poklonio.

Što se tebe konkretno tiče, već sam jednom pisao,
Virtu4l je napisao/la:
22 maj 2023, 15:36
Ne mogu a da ne primijetim da u većini postova vrijeđaš sagovornike, prosjak, sergijaš, ker, gurbet, psuješ majke, itd, itd.

Znam da si frustriran i pun mržnje, ali nije kasno da se dohavizaš.
Moraš otići da ti neko to pogleda, još nije kasno.
U mitomanskom svijetu se ne broji ono što vama ne godi jbg. Kad si već Vicu spomenuo, isti vam je (najvjerovatnije) obezbijedio evropsko takmičenje i dodatni novac klubu. A da ste štimali titule u prošlosti, jeste i nemoj glumit poštenjačinu bezveze.

A za ovo drugo, hvala što brineš za ljude koji pišu po forumu ja nisam frustriran niti pun mržnje itekako mogu voditi normalan razgovor ali ne sa ljudima koji kače slike mrtvih ljudi i pišu o svršavanju na glavi (dolazi iz tvog tabora) ili sa onima koji mi državu ne priznaju i sutra bi moj narod ponovo klali, sa njima teško da ćeš normalno razgovarati, referišem se na psovke upućene navijačima Borca koji skandiraju onom ko je predvodio ubistvo mog naroda. Evo sad sa tobom normalno razgovaram, nit ti psujem majku niti te zovem kerom, normalno ti repliciram.

I za kraj, vezano za prosjake, jel mi hoćeš reći da niste? Isprosili ste tribinu, prosite idalje, otvarate humanitarni broj. Sramota je da niste u stanju poslovati i voditi klub i da otvarate humanitarni broj kad postoje ljudi kojima je više potrebna pomoć nego vama. Nisam vidio da osuđuješ plavi tabor za "gurbeti sa Koševa" "beskućnici", čemu dupli aršini? Možda umjesto da trošiš vrijeme na analizu nečijih forumskih postova, probaj pomoći klubu kako da ne bude prosjak. Selam :wave:

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 25 maj 2023, 09:42

A zašto Vico štima Želji sve to? Koja mu korist od toga? Ozbiljno pitam. Žejo nema svoje ljude za savezu da bi glasali i podržavali Vicu, a nema ni novca da mu daje ispod stola. Nejasan mi je njegov interes u svemu tome?

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 25 maj 2023, 09:51

TuzlaCityfighter je napisao/la:
25 maj 2023, 07:17
25.05.1995. srpsko fasiticki agresor ugasio 71 mladi zivot na Kapiji !
https://balkans.aljazeera.net/opinions/ ... uckih-beba
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 25 maj 2023, 10:10

elSaik je napisao/la:
25 maj 2023, 09:02
24 maj 2023, 23:40
Sky9 je napisao/la:
24 maj 2023, 23:39

Za nekog ko mrzi Zrinju, baš puno povjerenja imaš u njih. Sumnjiv si :kafa:
viewtopic.php?f=100&t=51&start=19200

:kafa: :kafa:

Uzivancija

Citaj od ove stranice pa sljedecih 20 :rol:
Postovi na toj temi samo potvrđuju da je zapravo Velež bio taj koji je pustio GOŠK kući da bi ovi opstali, a na štetu Slobode. Međutim, 10 godina poslije samo je Željo trn u oku i zbog njega se na Koševu pjeva bit će Željo **** šampion i igrači dočekuju na nož i krvnički, a Velež je normala, fin pošten klub iz provincije.
Jedna je ogromna razlika izmedju te dvije utakmice. Navijaci Veleza protiv Goska dolaze pred svlacionicu i jebu od do svojim igracima jer su posumnjali da im pustaju. Ograditi se od lopovske uprave ako je prodala da ne budes saucesnik, bar mozes to. Sta su navijaci Zelje tada radili? Likovali i pravdali se da je sve regularno. Nije uopste bitno ko je Gosk ili Sloboda ili bilo ko drugi. Da su povalili Gosk da ostane Sloboda a da su navijaci posumnjali da se pusta isto bi se desilo.

Pa vi kmecite i dan danas sto vam nismo pustili 2014 :rol:

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 25 maj 2023, 10:32

Virtu4l je napisao/la:
I sad izračunaj koliko smo titula i kupova osvojili od vaše posljednje titule do današnjeg dana glupane :urnebes:
Osvojili ste jednu titulu, osim ako ne računaš onu zbog koje su Ibraković i Selimović izbačeni iz kluba ili onu koju je Vico poklonio.

Virtu4l je napisao/la:
Ne mogu a da ne primijetim da u većini postova vrijeđaš sagovornike, prosjak, sergijaš, ker, gurbet, psuješ majke, itd, itd.

Ako ne racunas, ako ne racunas. Joj suplje price, ako ne racunas namjestene titule babe vam Osima, moramo se vratiti u Jugoslaviju. Hajd ne seri

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 25 maj 2023, 10:33

Virtu4l je napisao/la:

Virtu4l je napisao/la:

Kakav si ti cirkus ne vjerujem :tokralju:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2023, 10:41

Da imate mozga kao što nemate, Selimović i Ibraković bi vam bili smrtni neprijatelji kluba, zbog njih ste danas tu gdje jeste, 30 bodova iza šampiona. Otjerali su Tana, krali gdje god su stigli, poklapali tri utakmice po jednom kolu, zajebali transfer Cimirota talovima sa menadžerima, pa ljudi su kraduckali na plakatama i promotivnom materijalu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 maj 2023, 10:49

Virtu4l je napisao/la:
25 maj 2023, 10:41
Da imate mozga kao što nemate, Selimović i Ibraković bi vam bili smrtni neprijatelji kluba, zbog njih ste danas tu gdje jeste, 30 bodova iza šampiona. Otjerali su Tana, krali gdje god su stigli, poklapali tri utakmice po jednom kolu, zajebali transfer Cimirota talovima sa menadžerima, pa ljudi su kraduckali na plakatama i promotivnom materijalu.
Što se vi onda kunete u Amara Osima?
Radio otprilike sve što si napisao i gore.
I ZATO ste danas tu gdje jeste, i zbog Amara Osima.
Koševo Zapad

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2023, 10:57

Shategabri je napisao/la:
25 maj 2023, 10:49
To su priče za malu djecu i za lobotomce sa drugog foruma. Amar Osim nije radio apsolutno ništa od ovoga što sam napisao gore, niti je imao moć da to radi.

Mi smo danas tu gdje jesmo zbog loših odluka prethodnih Uprava, uništavanja omladinskog pogona, ulaganja u infrastrukturu, i opet naše probleme rješava par miliona maraka. Kad bi danas poreskoj uplatili 2 miliona maraka, bili bi čisti jer bi nam otpisali kamate. Ono što je vama Tan uplatio prije 10 godina.
Voli te tvoje Sarajevo.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 25 maj 2023, 11:05

Bjez virto ebo te amar sta nije radio
Pokro je ko niko
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 25 maj 2023, 11:08

Realan scenariji da Sloboda i prigradski tuzlanski klub ispadnu.

Ako su manje vise cijelu godinu navlacili Leotaru ne vidim razlog da to ne odrade i jos jendu utakmicu. Zrinja se pokazao ko pravi sampion okji igra samo za sebe..nema tu TC sta trazit..Igman proslo kolo bez ispaljenog metka kao da znaju da ce uzet bod/bodove zadnje kolo. Posusje ce bit pogurano da se kompenzira kradja protiv Zelje.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 maj 2023, 11:11

Virtu4l je napisao/la:
25 maj 2023, 10:41
Nemoj se brinuti oni su osvajali titule,igrali playoff sto je za vas naucna fantastika,Tan je i dalje tu. Vi da ste pametni odrekli bi se titula,Misimovic je to najbolje rekao da su to kupljene titule,nosio Brkovic svaku tekmu poznati kofer,Amar najveci spletkaros,mi smo za vas olicenje postenja. Cekate da vam drzava vrati dugove,morate Amawa isplatiti sa kamatama,poznati Bekricev transfer,vase legende haha sva sreca ima nas sto pratimo ovu ligu.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 maj 2023, 11:16

Virtu4l je napisao/la:
24 maj 2023, 16:13
Miljacka je napisao/la:
24 maj 2023, 15:43
5 sezona uzastopno ste ispod nas i vama do šprdancije? :kralj:
Kraljevi
Pa samo posljednji prelazni rok ste spucali milion maraka za obeštećenja, ne smijem ni pomisliti kolike ste im dali plate, da bi bili dva boda ispred nas i 30 (TRIDESET) bodova iza šampiona. :rol:

Tih pet igrača vas na godišnjem nivou koštaju kao naš cijeli roster od 23 igrača, plus stručni štab i svi uposleni u klubu.

Sad mi je još više do sprdancije. :rol:
Virto,nek ti i dalje najvrca utjeha bude sto nam Zrinjski bjezi i to da smo milione ulozili haha od tada prodje godina i godina,gledate kako mi i drugi osvajamo,igramo playoffove u evropi itd dok vi trunete,nek si nam reko,evo necemo moci zaspat.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 25 maj 2023, 11:17

Ispravke krivog navoda.

Mi smo se ITEKAKO borili i izborili i sa Selimovice i sa Ibrakovicem. Oruzije se povlacilo, ganjali se po gradu...ali su otjerani.

Drugi krivi navodi, niko Tana nije otjerao. Tan je tu. Zadnju vecu novcano cifru je direktno Tan poslao.. tako da....
- FKS -

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 25 maj 2023, 11:18

Virtu4l je napisao/la:
25 maj 2023, 10:57
Shategabri je napisao/la:
25 maj 2023, 10:49
To su priče za malu djecu i za lobotomce sa drugog foruma. Amar Osim nije radio apsolutno ništa od ovoga što sam napisao gore, niti je imao moć da to radi.

Mi smo danas tu gdje jesmo zbog loših odluka prethodnih Uprava, uništavanja omladinskog pogona, ulaganja u infrastrukturu, i opet naše probleme rješava par miliona maraka. Kad bi danas poreskoj uplatili 2 miliona maraka, bili bi čisti jer bi nam otpisali kamate. Ono što je vama Tan uplatio prije 10 godina.
Ne volim se petljati u tuđe rasprave i cijenim tvoj pokušaj objektivnosti uopšte, ali mi nije jasna tvoje retorička kontradikcija; Kako to da su priče drugih uvijek priče za malu djecu i lobotomce, a tvoje su ozbiljne i za akademsku publiku?!
Mislim, zbmk za Osima, Tana, Ibrakovića i ine, ali je činjenica da ste Vi u teškoj dubiozi, finansijskoj i igračkoj, te da preživljavate od danas do sutra, dok je Sarajevo sve suprotno od toga. Kako su onda njegove priče dječije, a tvoje za odraslu publiku? I šta znači; "Kad bi danas uplatili poreskoj 2mil maraka...??" Zašto ne uplatite?
Bila je ona pjesma od Arsena Dedića; "Kad bi svi ljudi na svijetu..." Šta? "Uplatili marku za svog želju" - "Tad bi imali 8 milijardi" - "I, i bio bi mir..."
To šta bi bilo kad bi bilo i kako bi bilo kad bi bilo, nije dječije??

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2023, 11:19

mosarajvosa83 je napisao/la:
25 maj 2023, 11:11
mi smo za vas olicenje postenja.
Jeste. :kafa:

Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Balorda, Vanja8 i 21 gost.