Leotar - Siroki Brijeg 1
Sloboda - Zeljeznicar X2
Tuzla City - Zrinjski 2
Ako bilo sta dodje mimo ovog Leotar ispada, a sa ovim ishodom gore Leotar bi sigurno opstao.
+13mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 11:07Jednu bitnu stvar si izostavio,nemaju oni Vicu kad se vrate da ih gura,Bojac bi osvojio kartu za 2 ligu opet bez Vicka.Suvorov je napisao/la: ↑27 maj 2023, 09:28Ne znam sto se navijaci Slobode toliko hajcaju na opstanak. I ako opstanu naredne sezone ih opet ceka borba za opstanak.
Borac kad je zadnji put ispao, u povratnickoj sezoni je izborio Evropu, sezonu poslije uzeo titulu.
Velez kad je zadnji put ispao, u povratnickoj sezoni se borio za Evropu, naredne izborio Evropu, pa onda sezonu kasnije uzeo i kup.
Sloboda kad je zadnji put ispala, u povratnickoj sezoni sredina tabele (u proljecnom dijelu na diobi 3. mjesta po broju bodova), sezonu kasnije 2. mjesto i finale kupa.
Ispadanje vam vise moze donijeti dobrog nego ovo zivotarenje po donjem dijelu tabele, malo ce vam se procistiti i tribina i uprava.
Ja sam gore napisao kako stvari stoje. Je li vama ok da klub generise samo 300k prihoda? Zatvarate oci pred ogromnim problemima, to smo i mi radili, pa eto gdje smo zavrsili.Skver je napisao/la: ↑27 maj 2023, 11:58Ne kontam, Slobodom i njenim dugovima se bave navijaci zaduzenijih klubova....Slobodine dugove prema drzavi servisira grad Tuzla, ocito ovi sto pisu o Slobodi imaju nekih zescih problema sami sa sobom......yebote ono kad o Slobodinim dugovima i poslovanju pisu oni ciji su klubovi u zescoj i vecoj banani od Slobode......Celik nece uci u PL ni za 5 godina, nisu svjesni u koju kaljuzu od lige upadaju, Sloboda i da ispadne imace istu transu od grada.....plus doci ce sigurno sposobniji od ovih trenutnih amatera sto vode klub......bolje bi Slobodu vodili Truhlo i ekipa iz Zenice....jos bi im ostalo da finansiraju Celik![]()
Ovaj mazlum nije banovan nakon onog psovanja podrinjcima?fukara87 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 09:59Nemamo sta hajcat vec cemo ostati u ligi svidjelo se to nekom ili neSuvorov je napisao/la: ↑27 maj 2023, 09:28Ne znam sto se navijaci Slobode toliko hajcaju na opstanak. I ako opstanu naredne sezone ih opet ceka borba za opstanak.
Borac kad je zadnji put ispao, u povratnickoj sezoni je izborio Evropu, sezonu poslije uzeo titulu.
Velez kad je zadnji put ispao, u povratnickoj sezoni se borio za Evropu, naredne izborio Evropu, pa onda sezonu kasnije uzeo i kup.
Sloboda kad je zadnji put ispala, u povratnickoj sezoni sredina tabele (u proljecnom dijelu na diobi 3. mjesta po broju bodova), sezonu kasnije 2. mjesto i finale kupa.
Ispadanje vam vise moze donijeti dobrog nego ovo zivotarenje po donjem dijelu tabele, malo ce vam se procistiti i tribina i uprava.
Mi vec placamo, to sto nam je doslo na naplatu, dakle grad servisira dugove, ko ce vratiti preko 6 miliona ili vec koliko Celikovog duga......neko udruzenje ili navijaci?
Porezni dug je oko 6,7M ukljucujuci kamate. Glavnica je oko 4M i grad Zenica je preuzeo otplacivanje tog duga. Dug se otplacuje od pocetka 2021 i na godisnjem nivou se izdvaja oko 330k.
Priznaj da svrsavas na pomisao ispadanja Slobode u Federalnu? Tako je kad si pacenik sa dna kace i svoju nemoc i propast vidis u svemu i svacemu.
Što jel ti krivo, pa njih niko ne voli to nek ti bude jasno, takvi ti po Sarajevu i Tuzli ubijaju po cesti a ti toga nisi svjestan i nikad tobe neces dociBalorda je napisao/la: ↑27 maj 2023, 12:22Ovaj mazlum nije banovan nakon onog psovanja podrinjcima?fukara87 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 09:59Nemamo sta hajcat vec cemo ostati u ligi svidjelo se to nekom ili neSuvorov je napisao/la: ↑27 maj 2023, 09:28Ne znam sto se navijaci Slobode toliko hajcaju na opstanak. I ako opstanu naredne sezone ih opet ceka borba za opstanak.
Svaki tvoj post je dokaz da ima nade jos za nas sve.kolezeljovac je napisao/la: ↑27 maj 2023, 12:57Nije mi jasno kako ljudi pojedini naši ovdje mogu da se raduju što klubovi koji su naš ponos imaju dugovanja i probleme općenito finansijske prirode. Želio bi da svi što prije dođu na zelenu granu.
Svaka čast upravama i mog Želje i Slobode, Čelika i ostalih velikana koje se bore i koji smanjuju dugovanja i otplaćuju reprogame duga.
Sebi smo najpreći, dok vamo HŠK klubovi i klubovi iz RSa rastu. ABd da za koju sezonu u gornjem dijelu Premijer lige budu Željo, Sarajevo, Sloboda, Velež, Čelik. To su klubovi sa tradicijom i ozbiljnom navijačkom i simpatizerskom bazom. Zaista mi je krivo što sutra takva utakmica na Tušnju dolazi u ovakvoj situaciju za Slobodu. Kad bi Leotar odigrao dobro i pobjedio ili odigrao neriješeno, a da Sloboda nas dobije to bi bilo vrh. Mi u evropu, Sloboda ostaje ako Zrinjski odradi posao kako treba...
Leotar dobija Siroki 100% tako da nama pobjeda a vama poraz donosi ono sto je svima potrebno, ako nista volio bi da bude posteno pa ako i izgubimo neka to bude postenosvrakino1921 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 13:26Ja kao navijac Zeljeznicara bih volio da Sloboda izbori opstanak
Sloboda je voljena BiH
Ako ispadne Sloboda bit ce manje voljene BiH
A sanham i jako zelim mog Zelju u Europi
A to znaci-pobjeda Slobode i pobjeda Lea
Mislim da je ovo normala u nasoj ligi
Izmisljat toplu nije pametno
Eukare lihepo docekajte TM
Da se radujemo na kraju utakmice
Vi opstanak
Mi Europa
BUDIMO BOSANCI
Ubij se debilu.
Suti bolan, vidis sa se lizemo u ovim historijskim momentima, utjeha jedni drugima.
Inače njihove riječi su mjerilo, kako da ne..
Samo se vi lizite i tjesite, ne dajte se omesti
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Direktorcic i 41 gost.