A što to tako govoriš, kakve koristi imaš?
Pa nije ni čudo što nam se općenito kao narodu stvari dešavaju kakve se dešavaju.
A što to tako govoriš, kakve koristi imaš?
I opet vise nego duplo imate dugova, plus igrali ste kantonalnu ligu koju je 20 puta jeftinije igrati nego PL.....smijesno je i porediti, vidjecemo sada kada budete igrali federalnu rashodeTruhlo je napisao/la: ↑27 maj 2023, 12:39
Porezni dug je oko 6,7M ukljucujuci kamate. Glavnica je oko 4M i grad Zenica je preuzeo otplacivanje tog duga. Dug se otplacuje od pocetka 2021 i na godisnjem nivou se izdvaja oko 330k.
Celik rijesava ostala dugovanja iz vlastitih sredatava i do ljeta ove godine ce ostati jos 250k kratkorocnih dugovanja, za razliku od slobode koja je na kraju 2022 imala preko 1M kratkorocnih dugovanja.
Trener Slavije.HeraklitMracni je napisao/la: ↑27 maj 2023, 14:00Gdje je i sta radi Bojan Regoje najjaci odbrambeni igrač u historiji premijer lige![]()
Svi tako prizeljkujemo. I mi bi voljeli nas opstanak i vasa evropa i da svi slavimo na kraju, ako Bog da.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 13:26Ja kao navijac Zeljeznicara bih volio da Sloboda izbori opstanak
Sloboda je voljena BiH
Ako ispadne Sloboda bit ce manje voljene BiH
A sanham i jako zelim mog Zelju u Europi
A to znaci-pobjeda Slobode i pobjeda Lea
Mislim da je ovo normala u nasoj ligi
Izmisljat toplu nije pametno
Eukare lihepo docekajte TM
Da se radujemo na kraju utakmice
Vi opstanak
Mi Europa
BUDIMO BOSANCI
Kompleks zvani Sarajevo. Usput da vas pohvalim deset godina posta nije mala stvarPredatod je napisao/la: ↑27 maj 2023, 15:48![]()
![]()
![]()
https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... eme/451477
DOBAR dogovor hz i Mirvica hahahahhahahahhahahahahahahahahhahahahah
Najtanji trener u ligi.kolezeljovac je napisao/la: ↑27 maj 2023, 16:10Mogao bi Mirza Varešanović donijeti titulu naredne sezone. Ne znam čemu toliki hejt, samo pogledajte igru Sarajeva kako je došao. Rezultati i igra govore za sebe, a ne treba ići dalje od one tekme na Pecari, Stadionu Rođeni, u Čitluku i sl...
Od mora do Save, od Drine do Une!svrakino1921 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 13:26Ja kao navijac Zeljeznicara bih volio da Sloboda izbori opstanak
Sloboda je voljena BiH
Ako ispadne Sloboda bit ce manje voljene BiH
A sanham i jako zelim mog Zelju u Europi
A to znaci-pobjeda Slobode i pobjeda Lea
Mislim da je ovo normala u nasoj ligi
Izmisljat toplu nije pametno
Eukare lihepo docekajte TM
Da se radujemo na kraju utakmice
Vi opstanak
Mi Europa
BUDIMO BOSANCI
Borac je prvak naredne sezone, to Zrinjski prvi mora prihvati a onda svi ostali klubovi, za sve ostalo tu je savez i sudije.kolezeljovac je napisao/la: ↑27 maj 2023, 16:10Mogao bi Mirza Varešanović donijeti titulu naredne sezone. Ne znam čemu toliki hejt, samo pogledajte igru Sarajeva kako je došao. Rezultati i igra govore za sebe, a ne treba ići dalje od one tekme na Pecari, Stadionu Rođeni, u Čitluku i sl...
Ipak je Borussija jedan drugačiji level luzerstva.Sarajevo je jednom imalo zadnje kolo za titulu sa Slobodom i uzela , ovi nisu mogli iako im se Bayern nudio citave sezone
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Antikloc, antisisoja1919, Arhitekt, Balorda, bhfanatic14, Cwirek, Fudbalmozak2, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, Hajdeee, Hrammm1921, Lewy21, VolimBiH96 i 128 gostiju.