Uzmi ubij, pa se pištolj.
https://sportsport.ba/fudbal/posusje-ve ... kid/451588
Rekao sam ti onda, pitaj one što te filuju glupostimakillafrommanilla je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:59Evo zavrsila je sezona, moze samo mali hint kako smo visestruko naplatili ono protiv Borca?Stvarno bih htio da znam, a samo ti imas tu informaciju, pls
Ili moze jedan realan komentar o fudbalu i ovoj plemenitoj igri dok zmiris na sudijske kradje u korist svog tima? I to volim uvijek procitati od takve moralne gromade poput tebe![]()
Samo je mali zvjer po lijevoj strani
Halalite fukare tako sam i rodjene sprdo da nisu pravi mostarci vec pijacari iz predgradja zajebancija al **** tu pricu zrinski je glavni u mostaru a tz city u tuzli i kantonu.tako je kako je .Zao mi slobode a i ovog momka sky9 kaze nece ulazit na temu posten momak gleda svoja posla nece da ulazi na temu koja se ne tice slobode.Brate @sky9 navrati ponekad
Pogledaj proslu utakmicu protiv Posusja, pa nam pricaj o podvizimasvrakino1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:52enshot-3.png[/img][/url]
Ovo je najveci sportski podvig na Dunjaluku sto je ove sezone uradio moj Zeljo
Bez icije pomoci doci do 3 mjesta
Pa to sto se igra u Srebreniku je samo plus za Zrinjski jer je neutralni teren, nema pritiska sa tribina.Cesc44 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 18:46Znaci osvojis duplu krunu, slavis u ponedeljak, olesis se od alkohola citav tijedan, dodjes u mrtvi Srebrenik (ovdje mislim na stadion) u totalno nebitnoj utakmici, gdje ako odigras dobro riskiras da ce protivnik vracat na ruzan nacin jer je njima utakmica sezone, naravno stavis drugu postavu da i oni malo igraju, logicno (samo je u nas druga postava pustanje), i u svim ovim okolnostima, ti opet nemas pravo izgubit od Tuzle City koja je bila druga prosle sezone zanimljivo...
Šta si mi rekao, bježiš od odgovora, a evo kažem ti nema niko informacije sve same gluposti, samo u tebe vjerujem.Raonffa je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:04Rekao sam ti onda, pitaj one što te filuju glupostimakillafrommanilla je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:59Evo zavrsila je sezona, moze samo mali hint kako smo visestruko naplatili ono protiv Borca?Stvarno bih htio da znam, a samo ti imas tu informaciju, pls
Ili moze jedan realan komentar o fudbalu i ovoj plemenitoj igri dok zmiris na sudijske kradje u korist svog tima? I to volim uvijek procitati od takve moralne gromade poput tebe![]()
![]()
Za kvalitet sumnjam ali teže bi se štelilo sigurno.
Dok su zivi, nece se Amara kutarisati. Uzet ce im dusu. Sto vise mrze rodjene, sve im se vise i vise vraca zlo kao bumerang.
kraljttbvb je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:06Pogledaj proslu utakmicu protiv Posusja, pa nam pricaj o podvizimasvrakino1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:52enshot-3.png[/img][/url]
Ovo je najveci sportski podvig na Dunjaluku sto je ove sezone uradio moj Zeljo
Bez icije pomoci doci do 3 mjesta![]()
Komšije kulturno podnose što su iza nas, ali ovim pijačarima nije dobro. Očekivao sam nakon finala kupa da ih nema do nove sezone, ali izgleda bez Želje ne mogu.