Uzmi ubij, pa se pištolj.
https://sportsport.ba/fudbal/posusje-ve ... kid/451588
Rekao sam ti onda, pitaj one što te filuju glupostimakillafrommanilla je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:59Evo zavrsila je sezona, moze samo mali hint kako smo visestruko naplatili ono protiv Borca?Stvarno bih htio da znam, a samo ti imas tu informaciju, pls
Ili moze jedan realan komentar o fudbalu i ovoj plemenitoj igri dok zmiris na sudijske kradje u korist svog tima? I to volim uvijek procitati od takve moralne gromade poput tebe![]()
Samo je mali zvjer po lijevoj strani
Halalite fukare tako sam i rodjene sprdo da nisu pravi mostarci vec pijacari iz predgradja zajebancija al **** tu pricu zrinski je glavni u mostaru a tz city u tuzli i kantonu.tako je kako je .Zao mi slobode a i ovog momka sky9 kaze nece ulazit na temu posten momak gleda svoja posla nece da ulazi na temu koja se ne tice slobode.Brate @sky9 navrati ponekad
Pogledaj proslu utakmicu protiv Posusja, pa nam pricaj o podvizimasvrakino1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:52enshot-3.png[/img][/url]
Ovo je najveci sportski podvig na Dunjaluku sto je ove sezone uradio moj Zeljo
Bez icije pomoci doci do 3 mjesta
Pa to sto se igra u Srebreniku je samo plus za Zrinjski jer je neutralni teren, nema pritiska sa tribina.Cesc44 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 18:46Znaci osvojis duplu krunu, slavis u ponedeljak, olesis se od alkohola citav tijedan, dodjes u mrtvi Srebrenik (ovdje mislim na stadion) u totalno nebitnoj utakmici, gdje ako odigras dobro riskiras da ce protivnik vracat na ruzan nacin jer je njima utakmica sezone, naravno stavis drugu postavu da i oni malo igraju, logicno (samo je u nas druga postava pustanje), i u svim ovim okolnostima, ti opet nemas pravo izgubit od Tuzle City koja je bila druga prosle sezone zanimljivo...
Šta si mi rekao, bježiš od odgovora, a evo kažem ti nema niko informacije sve same gluposti, samo u tebe vjerujem.Raonffa je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:04Rekao sam ti onda, pitaj one što te filuju glupostimakillafrommanilla je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:59Evo zavrsila je sezona, moze samo mali hint kako smo visestruko naplatili ono protiv Borca?Stvarno bih htio da znam, a samo ti imas tu informaciju, pls
Ili moze jedan realan komentar o fudbalu i ovoj plemenitoj igri dok zmiris na sudijske kradje u korist svog tima? I to volim uvijek procitati od takve moralne gromade poput tebe![]()
![]()
Za kvalitet sumnjam ali teže bi se štelilo sigurno.
Dok su zivi, nece se Amara kutarisati. Uzet ce im dusu. Sto vise mrze rodjene, sve im se vise i vise vraca zlo kao bumerang.
kraljttbvb je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:06Pogledaj proslu utakmicu protiv Posusja, pa nam pricaj o podvizimasvrakino1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:52enshot-3.png[/img][/url]
Ovo je najveci sportski podvig na Dunjaluku sto je ove sezone uradio moj Zeljo
Bez icije pomoci doci do 3 mjesta![]()
Komšije kulturno podnose što su iza nas, ali ovim pijačarima nije dobro. Očekivao sam nakon finala kupa da ih nema do nove sezone, ali izgleda bez Želje ne mogu.
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 10 gostiju.