FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 13 jun 2023, 16:54

pjankesarajevo je napisao/la:
13 jun 2023, 16:07
amypitar je napisao/la:
13 jun 2023, 13:24
13 jun 2023, 13:08

Sad ce te cuvari foruma napast sto branis Upravu, ti stvarno ne pazis :kralj:
Ma ko **** vise njih I njihov bojkot.
Bojkot kakav u drzavi nikad nije zabiljezen.
Imamo organizovan klub,redovne plate, dobra pojacanja,finansije,sve funkcionise na najvecem mogucem nivou.Doši smo u situaciju da na prozivci gledamo jel predstavljanje trebalo biti ovako ili onako,jer nemamo vise apsolutno ama bas zamjeriti.Eto I kamp se radi na Butmiru.
Neko daje lovu, a neko zeli da mu namece kako I sta da radi,a 30 godina na birou.Ceka nana da mu umre ,da dobije svoju sobu.
Dok.je bojkota ja se ne brinem za buducnost kluba
Ma meni je zao sto je grupa kompletna izmanipulisana. Nije mi zao ovih par pojedinaca ovdje sto smradaju oni su nebitni. Ali komentar amypitar ti je za cistu 10. hvala, isto mislimo. :opaopa:
Ma svi bi mi voljeli da tu nije ni Ajla ni Mirza.

Volio bi licno da su oni problem ove trzavica,ali na zalost nisu.
Sto neko vec napisa,nisu nam smetali Selimovic,Ibrakovic I kompanija koja je klub dovela do bankrota,ali su bili siroke ruke pa svi bili zadovoljni.Tek kad je doslo pet do dvanest ,kad se vec I javno pisalo o problemima u klubu ,pocelo je to prozivanje i ostavke.Ni blizu ovom danasnjem bojkotu.

Najbolji primjer nam.je Blekic kako to funkcionise,i kako da pridobijes naklonost navijaca.

Mirvic je opet puka suprotnost od svih gore navedenih I tu je kvaka problema.

Dolaskom Mirvica i zavrtanjem pipe ,tjeranjem nekih ljudi iz kluba pocinje haos, pocinje hajka, i na jedanput Mirvic postaje Mirvah, kockar, perac novca,i sta sve ne.

I pored toga sto se iz aviona vidjelo da dolaskom Mirvica klub se dize kao iz feniksa, da se pravi neka organizacija,da se klub finansijski stabilizuje,u zraku se osjetila netrpeljivost od strane pojedinaca i huskanje navijaca,.sto traje do dan danas.

Ne znam na sta ce sve ovo izaci,all se bojim da ce klub najvise ispastati.

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 13 jun 2023, 16:57

Mogao bi Andrej promjeniti klub na ljeto.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 jun 2023, 16:59

amypitar je napisao/la:
13 jun 2023, 16:54
13 jun 2023, 16:07
amypitar je napisao/la:
13 jun 2023, 13:24

Ma ko **** vise njih I njihov bojkot.
Bojkot kakav u drzavi nikad nije zabiljezen.
Imamo organizovan klub,redovne plate, dobra pojacanja,finansije,sve funkcionise na najvecem mogucem nivou.Doši smo u situaciju da na prozivci gledamo jel predstavljanje trebalo biti ovako ili onako,jer nemamo vise apsolutno ama bas zamjeriti.Eto I kamp se radi na Butmiru.
Neko daje lovu, a neko zeli da mu namece kako I sta da radi,a 30 godina na birou.Ceka nana da mu umre ,da dobije svoju sobu.
Dok.je bojkota ja se ne brinem za buducnost kluba
Ma meni je zao sto je grupa kompletna izmanipulisana. Nije mi zao ovih par pojedinaca ovdje sto smradaju oni su nebitni. Ali komentar amypitar ti je za cistu 10. hvala, isto mislimo. :opaopa:
Ma svi bi mi voljeli da tu nije ni Ajla ni Mirza.

Volio bi licno da su oni problem ove trzavica,ali na zalost nisu.
Sto neko vec napisa,nisu nam smetali Selimovic,Ibrakovic I kompanija koja je klub dovela do bankrota,ali su bili siroke ruke pa svi bili zadovoljni.Tek kad je doslo pet do dvanest ,kad se vec I javno pisalo o problemima u klubu ,pocelo je to prozivanje i ostavke.Ni blizu ovom danasnjem bojkotu.

Najbolji primjer nam.je Blekic kako to funkcionise,i kako da pridobijes naklonost navijaca.

Mirvic je opet puka suprotnost od svih gore navedenih I tu je kvaka problema.

Dolaskom Mirvica i zavrtanjem pipe ,tjeranjem nekih ljudi iz kluba pocinje haos, pocinje hajka, i na jedanput Mirvic postaje Mirvah, kockar, perac novca,i sta sve ne.

I pored toga sto se iz aviona vidjelo da dolaskom Mirvica klub se dize kao iz feniksa, da se pravi neka organizacija,da se klub finansijski stabilizuje,u zraku se osjetila netrpeljivost od strane pojedinaca i huskanje navijaca,.sto traje do dan danas.

Ne znam na sta ce sve ovo izaci,all se bojim da ce klub najvise ispastati.

nije 5 do 12. 12 davno proslo. Sjeti se press konferencija gdje su i igrace doveli da sjede, da se njihove lazi lakse prime. Katanac bio spreman. Jel Hajrudin rece da je licno imao papire stecaja u ladici?

kad budemo ponovo tavorili, kako je i bilo, smirit cemo se ocito. Ali me vise nece nista doticati. Ispali, neispali, isli u evropu ili hrenovke.. :bih:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 13 jun 2023, 16:59

f0rest1946 je napisao/la:
13 jun 2023, 16:46
Evo ga opet pocese smarat sa bojkotom.

Ajde novi igrac molim te Sarajevo samo da ne smaraju vise
Vece je smaranje godinama dovoditi i tjerati po 10 igraca za jedan prelazni rok i kada neko dodje od njega praviti halande a zaostatak bodovni za zrinskim sve veci iz godine u godinu
Bitno je zanemarivati ozbiljne probleme gurati pod tepih i mastati o necemu sto nikada se nece desiti.
New era dogodine smo Dinamo

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 13 jun 2023, 17:02

Fakat ste dosadni više sa tim prepucavanjem napravite sebi temu pa opletite a nas pustite na miru tako vam Boga,smoriste...

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 13 jun 2023, 18:35

Samozdravlje je napisao/la:
13 jun 2023, 16:47
soe je napisao/la:
13 jun 2023, 15:25

Cilj bojkota nije da se unfks pita bilo sta,cilj je jasan da se iz kluba maknu Mirza i Ajla.

Ovo nije prvi put da se grupa bori protiv nekoga ili nečega i svaki put je izlazila kao pobjednik i svaki put je to bilo u korist FK Sarajevo.Također svaki put je bilo takvih kao sto si ti koji banalizuju stvari i pljuju grupu neki zato sto su zlonamjerni a neki zato sto potkapacitirani, ti ces sam znati u kojoj si skupini.

Malo si mi jarane dirnulo u ego s ovim podkapacitiran .

Neposredno prije osvajanja DK sam rekao da je za FKS presudan (dan D) prelazni rok 30.06.20 19g.
Produzise na 2-je godine Krsti,Oremusu,Ahmi ,Handzicu, Hebi . :ljepota: ..... ,umjesto da smo ih nagradili sa 100kKM (bilo bi puno jeftinije) i doveli pojacanja ala ova u zadnjih 4-5 mjeseci. Poslije 2 godine i drugi shvatise, ali skupo bješe.
Bio sam medju rijetkim koji su branili Kovacevica,Sabanovica,Pidru,Mustafica, Kurdica, Mujakica (2).... Za sve smo uzeli pare. Branio Cajnoslu kad su ga prozivali mma, da i napadao Deraca Dresa .
Možda ima još forumasa koji su se smijali kad sam branio Šabanovica i pisao svaki min i sec. njegovog kontakta s fudbalom. Pogrešna ti je percepcija :rol: :thumbup:
Samo se opusti i vjeruj u UNFKS koji su pobjedili sve bitke, na vrijeme odaberi pravu stranu.Ovdje nema sredine.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 13 jun 2023, 18:43

soe je napisao/la:
13 jun 2023, 18:35
Samozdravlje je napisao/la:
13 jun 2023, 16:47
soe je napisao/la:
13 jun 2023, 15:25

Cilj bojkota nije da se unfks pita bilo sta,cilj je jasan da se iz kluba maknu Mirza i Ajla.

Ovo nije prvi put da se grupa bori protiv nekoga ili nečega i svaki put je izlazila kao pobjednik i svaki put je to bilo u korist FK Sarajevo.Također svaki put je bilo takvih kao sto si ti koji banalizuju stvari i pljuju grupu neki zato sto su zlonamjerni a neki zato sto potkapacitirani, ti ces sam znati u kojoj si skupini.

Malo si mi jarane dirnulo u ego s ovim podkapacitiran .

Neposredno prije osvajanja DK sam rekao da je za FKS presudan (dan D) prelazni rok 30.06.20 19g.
Produzise na 2-je godine Krsti,Oremusu,Ahmi ,Handzicu, Hebi . :ljepota: ..... ,umjesto da smo ih nagradili sa 100kKM (bilo bi puno jeftinije) i doveli pojacanja ala ova u zadnjih 4-5 mjeseci. Poslije 2 godine i drugi shvatise, ali skupo bješe.
Bio sam medju rijetkim koji su branili Kovacevica,Sabanovica,Pidru,Mustafica, Kurdica, Mujakica (2).... Za sve smo uzeli pare. Branio Cajnoslu kad su ga prozivali mma, da i napadao Deraca Dresa .
Možda ima još forumasa koji su se smijali kad sam branio Šabanovica i pisao svaki min i sec. njegovog kontakta s fudbalom. Pogrešna ti je percepcija :rol: :thumbup:
Samo se opusti i vjeruj u UNFKS koji su pobjedili sve bitke, na vrijeme odaberi pravu stranu.Ovdje nema sredine.
Zasto su protiv mirze i ajle ?

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 13 jun 2023, 18:47

Ubi ova tišina Allaha mi,ja da se hoće šta desiti .

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 jun 2023, 18:57

Alii je napisao/la:
13 jun 2023, 16:51
Bochum nudi za dala 500k eu
Iskreno malo.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 13 jun 2023, 19:01

slika
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 13 jun 2023, 19:16

Ovo za Dala nije istina. Ovo napisao neki bez veze portal iz engleske. Samo napisao svioje mišljenje koliko para bio mogao taj transfer koštati.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 13 jun 2023, 19:34

Mehmedović u NHL?Navodno zainteresovani Lokomotiva i Istra.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 jun 2023, 19:38

soe je napisao/la:
13 jun 2023, 18:35

Moj mladiću, moj prijatelju (ako dozvolis), opredjelio sam se ja za pravu stranu1968 , a tad kao djetetu nije baš bilo lako biti bordo u Švrakinu :urnebes:
Dakle bio neaktivni član UNFKS-a i sada imam nerspakovanu zastavu i kapu koju su mi poklonili prije 20-ak godina neka djevojčica i mladić koji su radili-dezurali u Skenderiji za UNFKS.
Opusten sam ja i više nego što treba :urnebes: Niko sretniji od mene da Bogdom nemate ovih problema.
Kao što rekoh moja strana je FKS i posebno Akademija FKS.
.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 13 jun 2023, 19:49

Za mene je bojkot utakmica bezveze, totalno pogresna taktika. Time direktno stetis klubu. Ostavio si ga samog da se bori a kao lafu 12ti si igrac. Ne stetis njoj il njemu. Direktno utices na stanje u klubu, unosis nemir, unosis neki pritisak na igrace itd itd... Za mene pogresna taktika u svakom smislu.
Isto vrijedi i za baklje petarde itd, samo si klubu nanio stetu. Htjeli Vi to priznati il ne, ovako je 100%.

BordoSaga2
Kontakt:

Post Postao/la BordoSaga2 » 13 jun 2023, 19:49

80% sjeverne tribine je preslo na istok ili zapad, pa se isti budu vratili na sjever kad prestane bojkot. Jednostavno i vecina clanova HZ/sjeverne tribine se ne slaze sa nacinom bojkota.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 13 jun 2023, 19:54

TM isto pise za Mujakica.ali kako znam nemamo %.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 13 jun 2023, 19:55

NazorUso je napisao/la:
13 jun 2023, 19:01
slika
Na ovoj slici rekao bi čovjek prepicka, al kad vidiš onaj reCap ne bi je ni štapom pipnuo 🤣

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 13 jun 2023, 19:59

Zukanovic je napisao/la:
13 jun 2023, 19:54

TM isto pise za Mujakica.ali kako znam nemamo %.
1.5 do 3 mil ce biti transfer
Nemaml procenat na njemu za sada Kovačević i Andrej nad njima jedino imamo procenat.
Kova ide a i mozda i Andrej

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 13 jun 2023, 20:02

Ako ode u Besiktas u koji klub ide Rodin? Real Madrid? :kafa: ipak je Mujakic los igrac nije igrao u 2 Belgiji a Rodin je bolji.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 13 jun 2023, 20:05

BordoSaga2 je napisao/la:
13 jun 2023, 19:49
80% sjeverne tribine je preslo na istok ili zapad, pa se isti budu vratili na sjever kad prestane bojkot. Jednostavno i vecina clanova HZ/sjeverne tribine se ne slaze sa nacinom bojkota.
Na derbiju su bili na istoku, kad sam vidio da je to balavurdija od 14/16 god, razocarao sam se.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, MaroonBjelave, Rauber33, sekac i 38 gostiju.